Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly28
áhh minden ellenem van
fater leverte a múlrkot a pipám tetejét és széttört a kerámia az nem is lenne gond mert megragasztotta pillanat ragasztóval csak 1 nagyobb darab hiányzik belõle
megtudnám csinálni mert csak beélelni kellene alufóliával de akkor sem maradhat így

a másik problem h a pipám törökbõl van és erdekes a kerámia alja
és nem tudom h árúlnak e itt miskolcon ilyen aljú kerámiát
vagy h egyáltalán lehet e külön venni meg h mennyibe kerûl

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

5m0k3r
Hali.
Ha jól látom ez az a cucc amit arra lehet használni hogy az egycsövesbõl a szelep helyére betekerve kétcsövest csinálj. Legalábbis én arra használom, nekem az eredeti "foglalat" az fix, de a szelep ilyen csavaros.
A lényeg az hogy szerintem olyan sokat nem számít ott az a kis repedés, de ha pipás helyen jársz, kb. 300 HUF egy ilyen. Érdemes lecserélni, az a tuti. 😄

xxdani
itt egy kép beillesztem hogy értsétek. sárgával jelöltem hogy kb hol van eltörve😞

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

light00
"beletesszük a csõ végét"?
Az a tartály nem?<#fejvakaras>
Azt bárhol vehetsz.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Apus
mármint arra a fémtételre gondolsz ami belemegy a pipába? az repedt? uhh ember ha van mód rá, cseréltesd ki.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

xxdani
helló! végre megvna a pipám, egybe ki is basztak velem. az a rész ahova beletesszük a csõ végét meg van repedve és ott levegõt szívok be (ami gondolom nem jó). Valhalol lehet ilyen alkatrészt beszerezni? Bpen tud valaki valami szaküzletet vagy hasonló? nagyon hálás lennék.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

light00
<#kézfeltevõs szmájli>

Brolly28
én mennék

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Lacee
szerintem közlekedés szempontjából Budapest lenne a legjobb, hiszen oda bárhonnan könnyû eljutni (sugaras úthálózat ugyebár 😊)
kéne tudni, hány embert érdekel a dolog és annak függvényében lehet helyet kitalálni. szóval tegye fel a kezét aki jönne, ha lenne topictali! 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Brolly28
😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

light00
Nem írtam direkt helyet, mert ha úgy találja a tím, hogy legyen Szegeden, üsse kavics, lemegyek, ha Szombathely, szintúgy, ha Piripócsújfalu, akkor valaki linkeljen térképet<#idiota>

Brolly28
én jó ötletnek tartom ezt a topik pipázást
de hát igen én sem pest környékén lakok szal kicsit necces
de szentem megoldható

light00
Hát egy, vannak különbözõ klubok, amiket direkt erre találtak ki, másrészt szerintem vagyunk páran fórumozók, valakinek biztos van ilyen-olyan ismertsége aki rendelkezik ilyen hellyel, nyaralóval, vagy akár õ maga. Nemtudom :S

Szabadban már nem igazán lehet, max délkörül, bent meg nem jó sok vizipipa szerintem, meg egyáltalán hol?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

NonsenS
Én benne lennék. Csak meg kell elõre beszélni a helyet és az idõt.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

light00
Megyek is polcot söpörni 😄
És uraim, nem lenne jó lassan egy kis közös pipázgatás, úgyis mennek itt körbe a különbözõ kérdések-válaszok, hm?

NonsenS
Háháá. Ez jó. Lehet, hogy mégiscsak felmegyünk. Nekünk van egy nyaralónk (vagy inkább már lakhely) Pest alatt 30 km-re, Délegyházán. Nekem onnan nem lenne olyan nagy összeg átugrani. Nade Kiskunhalasról....

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Enosh Chan
Hat ez a baj, hogy csak abbol csinalom 😊 csak ha akarom nem tudom hogy csinaljam 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Brolly28
úgy szoktam fújom ki lassan a füstöt
de csak 1 keveset h jöjjön fel a tüdõmbõl
és kicsit próbálok fújni, majd óvatosan vissza
ááá gecc ezt így nem lehet leírni

Brolly28
ezt érezni kell😊

Enosh Chan
Valaki elmondana a karikafujas titkat? 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Apus
Uraim a kedvenc blahás boltunk feltöltötte készleteit, rengeteg dohány volt ma náluk, kicsi és nagy is. Az árak továbbra is 198/50g; 889/250g. Szereztek sokféle ízt, volt kólás is.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Örülj neki. Nálunk nem is árulnak, ugye NoN-SenS?. Most gondolkozunk, hogy fel kéne menni pestre, de amennyivel olcsóbbak ott a cuccok, annyival lehet hogy drágább a vonat mint a postakölcség.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Brolly28
jaja így vagyok vele én is de még az a 2 és fél hónap még mesze van
apropó miskolcon 1400 a 250G-os :\

+ ezernemtom hányszázért a postaköltség
NonsenS
Szerintem drága. 1300 Ft egy 250 grammosért. Bár mondjuk pár hónap múlva már örülnék neki.

xxdani
mit gondoltok árilag elfogadható ez a webshop?

Brolly28
pfff
hát akkor rendelj

pesten? mert itt gyõrbe a Piktorba tavaly volt 1800 :S
Brolly28
😮
amikor utoljára kérdeztem mennyibe kerûl akkor volt 1200 :\

fújam le? nem rossz.. erre még nem is gondoltam 😊 csak... nem tom msot mennyi egy montana de én aszem 1800ért vettem utoljára :S szóval lehet olcsóbban kijövök vmi "hobbibuziboltos" festékkel 😄
Brolly28
montana black^^

Hello emberek. Az lenne a problémám, vagy kérdésem, hogy szerintetek a hamutálcát mivel tudom lefesteni? Olyan borzasztó csúnya mûr az enyém ,h alig merek ránézni 😛 Pedig mindig elmostam, eltörölgettem, de tiszta rozsda az egész. Úgyhogy úgy döntöttem úgyis átfestem a pipát, úgyhogy ezt is lefestem. De nem vmi gagyi temperára gondoltam 😛 Szóval ha vki csinált már ilyet megoszthatná velem a tapasztalatait =) köszöntem
Apus
Üdv Pipások
Voltam a Sultanba, gondoltam kipróbálom ezt az Al Waha márkát. Vettem: medvecukrost, kólást, guavást, kétszõlõst, szedrest, mézest. Nagyon jó minõség, rohadtul nedves molasses, az íz végig érezhetõ. A kis doboz 300, a nagy 1000. Volt valami Al Fakher márka, gondolom az valami mégjobb, ugyanis a kicsi 750 volt. Sztem próbáljátok ki ezt az Al Waha márkát, nekem nagyon bejött. Ja és nagyon nagy a választék.

HiPPoNaX
Ha csak szen/dohany kell, akkor a Karinthy Frigyes uton a Budafoki uti keresztezodesnel van egy szir elelmiszerbol, ott is kapsz ilyeneket. Pipajuk is van tudtommal, de nem az olcso kategoria.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Lacee
szállj fel a 11.kerületben a 7es buszra, és menj el a Blaháig vagy a Keletiig! ott találod a két legjobb boltot: egy keleti fûszeres a blahától a körúton a wesselényi utca sarkán, ahol kb féláron lehet pipákat venni, illetve a Sultan Center a Thököly és a Murányi utca sarkán, ahol pedig minden van, igaz némileg drágábban.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

geri777
Sziasztok Vizipipát szeretnék venni vakit udd egy olcso boltot a Xi kerület környékén??? elöre köszönöm bolt weboldalát is irjátok le létszives

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Brolly28
az bizony:]

R4VII
Brollykám tegnap az a kévés tabacco igen jó volt!! 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Brolly28
igaz:]

light00
Képzeld el, hogy egy embermagasságú réz pipával kiállitasz a Margitszigetre, ahol mindenki a csodájára jár és dagad a melled. Jobb, mint egy akkorával, ami épphogy kilátszik a füböl 😄

Lacee
hosszabb csõben több káros anyag rakódik le (plusz jobban lehûl a füst), a nagyobb tartállyal ugyanez a helyzet. egyébként meg látványosabb 😊

xxdani
oksi köszi.

Brolly28
nem tudom mi lehet a lényege
nekem elég nagy van havernak kicsi max annyi h kicsivel nehezebb szívni

xxdani
hehh😄 . tehát akkor semmi lényeges ami megérne +3000-et

Brolly28
a nagysága?<#gonosz1>

xxdani
hát basszus kulcs nem tudok dönteni...45 vagy 55 cm-eres a jobb? mi változik a magassággal? azon kívül hogy nehezebb lesz 😊

xxdani
köszi

Brolly28
számomra mind1 a pipa nagysága szentem a lényeg h nagy és nehéz legyen az üveg mert akkor nehezebb lerántani és nem fog kiégni a szönyeg<#gonosz1>
dohány: nos nekem a legjobban a nakhla jön be ajánlom!

xxdani
Sziaszotk. Mostanában készülök pipát venni és lenne egy két kérdésem. Hány cm-erest ajánlott venni? Melyik a legfinomabb dohánn, valamint hol lehet a legjobb feltételekekel megkapni? jah és az egyiptomi vagy az indiai a jobb?