Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(egyébként nyugodtan olvass vissza pár oldalt, beszéltünk már ilyesmirõl)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
csak nagy ritkán fáj a fejem és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mi álltalában 3-4× tömünk
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
amikor meg végre izott rohantam vele a pipához, aztán 2 szivásig volt elég az "ereje" 😛
de az a büdös szallonna szag kegyetlen volt
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
kb 10 percig tartsd tûzbe, pl gáztûzhelyen és jó lesz.
nem is az a gond
hanem van vmillyen afrikai szene van és alig akar begyülladni sõt nem is akar de a másik poén a szénnel h büdös szalonna szaga van
basztatok már ekkorát?😄
A hangya nem gond, mivlel a dohány is [email protected]ól készül, már nem sokat ront rajta, csak azt mutatja, hogy jó az anyag...<#circling>#circling><#circling>#circling>
A szakértõk szerint a sajt is akkor jó amikor mászik<#mf1>#mf1>
nekem ízlett jó íze van
mellesleg,én hangyásat nem szívnék...
(Amúgy sok bajod nem fog származni belõle, inkább gusztus kérdése)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ugye csíkig félig víz félig vodka arány... Ez így jó nem 8) xD
(nem érti)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nons, ha a Nagy faluban lax, hozd be a pipát, megnézem mi a baja, oszt megbütyköljük...
MÁS:
"drágulásról annyit tudok,hogy most 550körül van a kicsi,a nagy meg 1300 körül a boltban,nekem azt mondták,hogy a hónap végére a kicsi elérheti az 1000Ftot,a nagy meg akár túllépheti a 3000et. ez van"
Ez a hír hülyeség, mert szabott áras lesz, de csak az, ami febr 1 után kerül kereskedelmi forgalomba (reklám nélkül a szabott árak táblázata fönn van az oldalamon)
MÁS:
A kiszáradt dohányt méz, glicerin 50-50%keverékével pótold.
Mivel a glicerin adja a füstöt (sorry, nem a dohány ég), ezért a jóízû, de ergya füstü dohányt egy perc alatt feltuningolhatjátok
ilyen kutyás nekünk egy fõzésen volt,a házigazda tinen x éves,félig vak,rozoga németjuhásza nyelt le egy fél üveg házit(nem vettük észre,csak amikor elõjött),embert ilyen matának még nem láttam,szegényen átszott,hogy fekve kapaszkodik,meg alig bírt állni.vicces volt,de majdnem sírtunk is közben.
-ismerõsök voltak nálunk és a faszi a kutyának a vizébe dobálta a cigicsikket abból szépen kioldódott a nikotin szerencsétlen kutya meg megitta
a kutyánt túlélte
inni viszont nem ajánlom,egy barátommal debreceni turnén,amikor már nem volt pénzünk,azt ittunk,hát...technokol rapid.
a csõben lévõ vizhez viszont nem tudok hozzászólni :S nézd meg h kerül bele a csõbe a víz (gondolom átlátsz az üvegen színtõl függetlenül és látod mi történik)
A víz nekem is néha feljön, de nem tudom, mitõl lehet...
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”