Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
ha akarsz venni, akkor valami fogalmad csak van az elõnyeirõl, nem? 😄
(egyébként nyugodtan olvass vissza pár oldalt, beszéltünk már ilyesmirõl)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

JaSoN HuNTeR
és hogy milyent éri meg venni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
szevasztok.Én is most fogok venni Vizipipát!Meséljétek már el hogy milyen.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

direkt...kell nekik a nézettségszám
theone91
te ezt nagyonde rossz helyre linkelted -_-'

theone91
hehe...akkor inkább fájjon a fejem 😄DD

Brolly28
nekem nem okoz különösen semmi bajt a pipa
csak nagy ritkán fáj a fejem és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fosnom kell tõle

mi álltalában 3-4× tömünk

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

mer mi tegnap beleraktunk 2-3 at, de utána oylan rosszul lettem a nakhla almástol, hogy az csak na 😄, igaz aznap nem ettem semmit

Lacee
én általában csak egyet. persze ha van valami összeröffenés, buli akkor egy este simán elfogyhat 4-5 is...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

theone91
hangulatomtól függ...(nekem sokszor fáj a fejem...ilyenkor nem esik túl jól)

amikor szivtok, hány tömést tesztek bele?

NonsenS
Nem véltetlen találták ki a vízipipa szenet. Könnyû begyújtani, úgy bírja, ahogy kell, csak szénhez képest kicsit drága...

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

én próbáltam 1x grillfaszénnel... nem tudom nektek h van hozzá türelmetek h megvárjátok míg beizzik 😛 én rádobtam 10 percig gáztûzhelyre, de mikor egyik oldala elkezdett izzani , mire megforditottam már nem volt semmi
amikor meg végre izott rohantam vele a pipához, aztán 2 szivásig volt elég az "ereje" 😛
Brolly28
azóta már megoldottuk mert ez tegnap volt
de az a büdös szallonna szag kegyetlen volt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Lacee
a tünetegyüttes alapján sima faszenet sikerült venni, azért van füstszaga és nem akar begyulladni 😊
kb 10 percig tartsd tûzbe, pl gáztûzhelyen és jó lesz.

Brolly28
haverom vett 1 kis pipát
nem is az a gond
hanem van vmillyen afrikai szene van és alig akar begyülladni sõt nem is akar de a másik poén a szénnel h büdös szalonna szaga van
basztatok már ekkorát?😄

Nekem sajnos hivatalból be kell kapnom az összes - új ízt - Az utóbbi idõben a mézes hennawy gyött be a legjobban.
A hangya nem gond, mivlel a dohány is [email protected]ól készül, már nem sokat ront rajta, csak azt mutatja, hogy jó az anyag...<#circling><#circling>
A szakértõk szerint a sajt is akkor jó amikor mászik<#mf1>
Brolly28
nah kipróáltam a pisztáciásat
nekem ízlett jó íze van

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

theone91
én még most is az vok...😄

nem tom, de a hangya büdös amikor ég 😄 ( nagyítós hangyaégetõs tapasztalataim alapján 😄 igen, gonosz állatkinzó rosszkisgyerek voltam 😄)
Lacee
nem hinném, hogy ártana olyan dohányt szívni, ami megjártak a hangyák, feltéve hogy a gyomrod nem fordul fel a gondolatától 😊

sadvagabond
múltkor szívtam kókuszosat,a tetejére szórtam kókuszreszeléket.így még nem szédültem három slukktól...
mellesleg,én hangyásat nem szívnék...

light00
Hát mi egyszr elszívtunk egy poszméhet, ami a frissen mosott tartályba valahogy belekerült, és utána megfogadtuk, hogy szívunk hangyásat is, úgyhogy pótold be helyettem is plz<#eljen><#idiota>

(Amúgy sok bajod nem fog származni belõle, inkább gusztus kérdése)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Csibusz
Hello lenne pici probléma😄 õõõ jön a nyár a lakásba pedig a hangyák:S és hát elkapták néhány dohányomat... Kuka??😞
én sem tudom, de sztem váltsunk témát! 😄
theone91
háromnegyedrészt felvágós duma (?) egynegyedrészt hidratálókrém...érti még ezt valaki???? 😄

sadvagabond
höhh...ez most valami,vagy akármi?

Csibusz
Na hali😊 most szívunk párommal😄 Barackos (likör) vodkás + barackos dohány😊
ugye csíkig félig víz félig vodka arány... Ez így jó nem 8) xD
Lacee
haha?

(nem érti)

Akkor asszem ma beülök az Audimba iszok egy kis Coca-Colát vagy nemtom lehet Pepsit vagy Spritot; de mielõtt odaérek asszem tankolok a Molnál. Sony Ericcson w580-as felhivok a bnõm, sokat beszél, ezér nem érek oda a Szultán Centerhez idõben:S
theone91
akkor inkább szultán center <#idiota>

light00
Mért van olyan érzésem hogy a Keleti Fûszeresre gondolsz<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

fikoo
ja, nem mondtam, hogy az oktogon felé <#ejnye1>

fikoo
Az én kedvenc pipaboltom a nyugatitól 3 megálló a combinoval... 250 Ft az 50 grammos dohány, és csak ajánlani tudom. A Plussal sréhen szemben. A nevét nem írom ide, hátha reklámnak minõsülne... <#idiota>

Lacee
köszi, jó a szakértõ a háznál 😊

Szösszenetek:
Nons, ha a Nagy faluban lax, hozd be a pipát, megnézem mi a baja, oszt megbütyköljük...
MÁS:
"drágulásról annyit tudok,hogy most 550körül van a kicsi,a nagy meg 1300 körül a boltban,nekem azt mondták,hogy a hónap végére a kicsi elérheti az 1000Ftot,a nagy meg akár túllépheti a 3000et. ez van"
Ez a hír hülyeség, mert szabott áras lesz, de csak az, ami febr 1 után kerül kereskedelmi forgalomba (reklám nélkül a szabott árak táblázata fönn van az oldalamon)
MÁS:
A kiszáradt dohányt méz, glicerin 50-50%keverékével pótold.
Mivel a glicerin adja a füstöt (sorry, nem a dohány ég), ezért a jóízû, de ergya füstü dohányt egy perc alatt feltuningolhatjátok

sadvagabond
uahh...nem,azért bennünk is van (még némi) tartás,azt a vizet-vodkát már nem isszuk meg.nem mondom,h nem volt,aki akarta,de nem...

ilyen kutyás nekünk egy fõzésen volt,a házigazda tinen x éves,félig vak,rozoga németjuhásza nyelt le egy fél üveg házit(nem vettük észre,csak amikor elõjött),embert ilyen matának még nem láttam,szegényen átszott,hogy fekve kapaszkodik,meg alig bírt állni.vicces volt,de majdnem sírtunk is közben.

Brolly28
-ha az üvegben alkohol volt és azzal pipáztatok és végén megittátok akkor szép nikotin tartalma volt
-ismerõsök voltak nálunk és a faszi a kutyának a vizébe dobálta a cigicsikket abból szépen kioldódott a nikotin szerencsétlen kutya meg megitta

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

sadvagabond
nikotin?alkohol-gõz,nem?
a kutyántotok iszik,vagy szív?😊

Brolly28
fincsi nikotin mérgezés😄

a kutyánt túlélte

sadvagabond
a sósborszesznek nagyon jó mentolos illata van,plusz ugye alkoholos,ami megint kellemes(vodkával pipáztunk,adott neki kis bukét),szóval egy csokismentával keverve,vagy vízhez adva tuti finom lesz.de ha megvolt,úgyis beszámolok.
inni viszont nem ajánlom,egy barátommal debreceni turnén,amikor már nem volt pénzünk,azt ittunk,hát...technokol rapid.

hát.. ha úgy is jön a füst ( h a golyó még lenn van) az nem jó mert igy levegõt szivsz 😛 bár szerintem nagyon keveset szóval nem para 😊

a csõben lévõ vizhez viszont nem tudok hozzászólni :S nézd meg h kerül bele a csõbe a víz (gondolom átlátsz az üvegen színtõl függetlenül és látod mi történik)
Természetesen szívásnál van gond. Elég zavaró, az a keserû íz, meg marja is a torkom. A szelepet énis vizsgálgattam már, annyit kell tudni -nem tudom gond-e-, hogy ha fújom akkor is képes jönni ki a szelepbõl a füst, mielõtt felcsapódna a golyó.
Ha szívásnál van,csak úgy fordulhat elõ sztem, hogynagyon megtömöd a tölcsért, ezért akkora vákum keletkezik, hogyfelmegy a víz. Ha fújásnál, akkor meg ne fújd, vagy ellenõrizd a szelepet, hogy mûködik e 😊

NonsenS
Én is befõttes üvegben tárolom sok dohányom.

A víz nekem is néha feljön, de nem tudom, mitõl lehet...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Nem tudjátok, hogy mitõl lehet az, hogy fröcsög fel a víz a szívócsövön kb olyan 8 perccel a beindítás után? mikor megvettem 2 hétig semmi baja nem volt, aztán szilveszterkor már fröcsögött és azóta mindig...nem rakok bele egyáltalán sok vizet...
mi abba tartjuk. tapasztalataim szerint nincs vele gond. bár én mindig próbálom visszacsomagolni az eredeti fóliába...
theone91
de akkor alaposan tekerd bele fóliába...

Brolly28
mielõtt még hülyeséget követnék el
dohányt lehet tárolni befõttes üvegben?