Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az üvegfestéken átlátok a tartályba?
tempera 😄

amúgy az üvegre üvegfestékkel, a testre meg nem tom... de vannak ilyen szuperuniverzális festékek 😛 hobbiboltba jó sok van, azok általában jó sok felületre jók. De a matt feketét nem ajánlom azzal már megszivtam 😄
RAZOR27
hemörájt 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

vizipipára milyen festékkel legcélszerûbb alkotni?
NonsenS
Igen, mert az is! Oldódik a vízben. És a víz mást is szûr!
A kicsapódást Baharia úgy érted, hogy a lehûlés hatására csökken a füstben való "oldhatóság" (mint a folyadékoknál?), és emiatt kicsapódik? Vagy hogyan? Kifejtenéd kérlek?

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

na szóval az van h érted, jah 😄
Lacee
hmm ezt jó tudni. érdekes, mert még anno biológia órán azt tanultuk, hogy a nikotin vízoldékony.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Káros<-->nem káros
pár kiegészítés (ezeket a vizsgálatokat megcsináluk a Kairói Egyetemen)
1. A víz nem szûr, csak hût. Ami belefolyik, az a kicsapódott anyag
2. A CO magasabb, mint a cigarettánál (a faszén miatt), a többi cucc kevesebb.

Brolly28
ledes pipa?😮
mégnézném😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

meg már átfestettem a pipámat mert lekopott a festék 😛 csak mivel a szivócsõ piros (csak ilyet kaptam) az üveg meg kék, ezért átfestettem feketére. nem volt jó ötlet, mert matt a festék... amúgy jól néz ki, aranyszínû pálmafákat festettem rá, csak szar h nem látom bugyogni a vizet :S
mivel és hogyan tuningolod? én msot próbálkozok ledekkel, de már 3at elcsesztem xD jóljönne egy forrasztó 😊
goos
ÉéÉéÉéÉS igen hosszú kiahgyás után visszatértem pipás barátaimhoz😄
Most készülök a kis pipámat tuningolni😄 maj tolok fel képeket

\"PunK\'s NoT DEAD\"

avengir
Valaki tudna nekem adni egy tõrzsvásárlói kódot a vizipipawebáruházba? Pmbe is jó. Köszi

https://hotshu.wordpress.com/

Brolly28
cseréljünk😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

RAZOR27
nekem az ízlett
én a banánosban csalódtam XD

Brolly28
nekem az ízlett:]
én a mangóban csalódtam

félreolvastam a kommented😊
Lacee
nem hibáztatlak 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csibusz
Hát emberek... a gusztus legyõzte az ízlelõ bimbómat😊
Hagyák/én: 1/0

Banános dohány kukába xD
Brolly28
én most már úgy vagyok vele vagy káros vagy nem jó és kész valamiben így is úgy is meg kell halni

Lacee
az egészségednek nyilván nem tesz jót, ha füstöt szívsz a tüdõdbe, tehát az egy elég nagy túlzás hogy nem káros a pipa. Ugyanakkor, a cigarettánál sokkal kevésbé az, hiszen a víz megszûri a füstöt, a hosszú csövön is lerakódik egy s más, és a füst hõmérséklete (ami nagyban befolyásolja pl hogy mennyire árt) is jóval alacsonyabb.

valahol azt írják, hogy egy tömetnyi vízipipa (a tömésnek csak a fele dohány kb) valahol 2-3 szál cigi káros anyagának felel meg, szerintem ez nagyjából igaz lehet... de persze nem értek hozzá, csak a netes utánaolvasás miatt.

Üdv! Annyi helyen lehet olvasni azt,hogy a vízipipa nem káros, ugyanakkor máshol meg azt olvasom, hogy a VP ugyanolyan káros mint pl a cigaretta..ugyanúgy kialakulhat tüdõrák-és hasonló betegségek....Na de akkor most mi a igazság?? O.o kösz!(Ha valaki tudja..)
5m0k3r
Dohányfüggõ is, meg néha azért is szar íze lehet mert esetleg megpörkölõdik az alufólia. 😄

Brolly28
minek rakjam arra ha nekem jó simán is?

alufoliagyûrût probáld ha azzal sem yo akkor ööö rosszul szivod a csövet...
Brolly28
hát nem tudom
én 1 réteg alura rakom rá a szenet amikor pipázunk és semmi szén íze nincs
máshol van s gond

hát nem tom .. én már lassan kezdem azthinni h dohánytól (is) függ... most szivtunk el egy sárgadinnyéset... és... nem kapart a füst, de mégis nehéz volt szivni, rögtön köhögnöm kellett, füst meg kevés volt... újratömtem, igy meg úgy pakoltam az alugyûrût, de nem sokat javult :S pedig ugyanezzel a módszerrel már nagyon királyakat tömtem mostanában, csak más dohánnyal... és most h igy irok... fáj a fejem :S pedig nem szokott :S
redbull0304
Próbáltam, nem jött be... Túl sok levegõ jut be ilyenkor!

Lacee
az is egy megoldás, vagy: #1907

amúgy a rákövetkezõ hozzászólásban éppen te reagáltál rá, emlékezhetnél 😛

redbull0304
Mit csináljak akkor? Kevesebb dohányt rakjak bele?

közel van a dohány a a szénhez
RAZOR27
Bazz, most toltunk el néhány korongot a haverokkal, elég k.o. vagyok, még fél óra hidegbenvaló ülés után is (pedig az hatni szokott)
gondoltam megosztom veletek *_* 😄

redbull0304
Az mitõl van, hogy félóra pipázás után ilyen undorító éget szaga/íze lesz a pipának!? <#fejvakaras> Valamikor órák után is jó, valamikor meg már 10perc után ezt lehet érezni! Valami ötlet???? <#nemtudom>

nekem a csõmosással (amit én is gyakran csinálok) az a bajom h a fa a viztõl szépen rohad :S már egy-két helyen megfeketedett :S de ize jó, csõ is jó mert gumibõl van a belseje 😊

mi az az aktiv szénszûrõ?
5m0k3r
Hát ha olyan csövet használok amit vizzel mostam már, akkor csak "aktív szénszûrõ"vel szívom, mert az a rozsdát is megfogja nem csak a nikotint.<#nyes>, és sztem az íz nem lesz gyengébb!
<#wink>

nekem minden pipázás után, még (csõ)mosás elõtt függõlegesbe állitom a csövet olyan folyik ki. szal én minden pipázás után a csövet kimosom vizzel az h belül mivan le*rom az iz mit szivok yo (már több mint 1 éve.
RAZOR27
nekem egyszer volt egy kellemetlen esetem, olyan, hogy vizet szívtam ki a pipából, nemértem miért lehetett, amikor kiköptem feketevolt az egész.

5m0k3r
Na ilyenek miatt mondják sokan hogy nem célszerû vízzel mosni a csövet! xD
Viszont akkor egy idõ után átveszi a dohány illatát, akkor nincs sok választás. :s
Esetleg "pihentetni" (szellõztetni) pár napig,hétig ha van másik csövünk.
Mivel sok pipa csövének a belseje papírból készül, ezeknek különösen nem tesz jót semmilyen folyadék. 😄

A tisztításra arad a sûrített levegõ, de az meg nem olcsó, és hamar elfogy. :/ -És a hatás is megkérdõjelezhetõ, bár nekem sokat enyhített a csõ szagán, de nem tökéletes.

A legjobb megoldás: olyan csõ amiben nincs fémspirál és papír. 😊

nekem is olt hasonló élményem 😄 a szép bársonyborítás alatt volt egy réteg nejlonszerû anyag (átlátszó teszkószsacsi x)) alatta meg a spirálszerû fém csõ... olyan volt mint a zuhanyzóba a csõ 😄 pattogott is rendesen belõle a rozsda 😛😄
RAZOR27
xD van ez így

Lacee
huh, milyen horror-élményem volt a legutóbb... történt ugyanis, hogy a kb másfél évvel ezelõtt vett pipának a csöve elhasználódott, eltörött. Vettünk újat, gondoltam szétvágom a régit hogy mi van belül. Hát, nem kellett volna... A merevítést egy vasból készült (!) rugószerûség adta, ami a mosásoktól szépen berozsdásodott, ergo a füstön kívül a rozsdás vas szemcséit is szívogattuk... mondanom sem kell, hogy a nikotinos barna lerakódás és a vas milyen jól festett együtt 😊
a poén a végére: na mit gondoltok, mi volt a "rugó" és a külsõ borítás közötti szigetelõanyag?
sok arab feliratú Fanta-címke, ami a 2L-es palackokon van, spirálba fûzve....

azért remélem, hogy az újonnan vett csõ kicsit nívósabb 😄

RAZOR27
Szerintetek meik dohánykverék a legjobb?Tudom, hogy ízlés kérdése, de én kapható vagyok bárminre, egyébként is olyan groteszk izélésem van, hogy az epres a kedvencem 😄

Sziasztok!!
Van egy pipám és nem használom már vagy 2 éve kell esetleg valakinek 2000Ft-ért?Van hozzá barackos dohányom meg vegyes gyümülcs ezekkel eggyüt 2600..
37cm
MSN:[email protected]
Email:[email protected]
JaSoN HuNTeR
colás izû?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lacee
eprestõl nekem masszív hányingerem lett, csak citrommal keverve tudtuk elszívni. de kinek mi 😊

red bullosat kiszivott már uzon keresztül 😊?

RAZOR27
áááá és hol lenne az eper? azt szeressük

Lacee
így van, és kiegészíteném a barackossal (õszi vagy sárga, mindkettõ jó) és a kólaízûvel.

saját izlés szerint alakul ki. de legjobb ha mindig másmilyet tömsz igy lassabban megy el a kedved egyes izektõl. am most h drágul azér jobb ha tudod mik a top favoritok: cherry, alma, szõlõ, citrom:S, banán, erdei gyüm, sárgadinnye:S
JaSoN HuNTeR
okés thx.Én az 55cmre gondoltam.És melyik a legfinomabb dohány?😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0