Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszem jobban kéne figyelnem kémiaórákon, ehhez sajna nem tok hozzászólni 😛
NonsenS
Talán ismered az aromák képletét, vagy legalább nevét, vagy honnan veszed, hogy nem vízoldhatók?
Baharia: Ha a vízbõl "nem olfódik ki lóf@sz sem", akkor mivel magyarázod, hogy pipázás után színes a víz?

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

light00
szted amikor a buboréka folyadék belsejében van, a viz nem felülettel veszi körül? Amúgy most felesleges róla vitázni nem ez a lényeg, pláne hogy az aromák nem vízoldhatóak...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Bocsi, akkor pár szó a szûrésrõl, oldódásról: Mindig a felületen történik. Mire a buborék feljön a víz tetejére nem olfódik ki lóf@sz sem (Allahnak hála). Különben nem lenne sem füst, sem íz, pedig az a lényege.
Az aromák amiket használnak egyébként mindig keverékek. Külön van felelõs az ízért, és külön az illatért. Ezért fordul elõ, hogy egy jó illatú dohánynak lehet penetra íze, és fordítva....
én még csak fahéjt pakoltam rá... nme volt rossz
Brolly28
õrült szegfû<#idiota>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

örölt szegfûszeg azselehet rossz. dohányra..
borsot? xD durva.. 😄 az lenne az utolsó amit raknék bele 😊
theone91
??? mért tettem a szén után kötõjelet ??? nagyon off lehetek 😄

theone91
látványelemként a szén-re is szokott szórni egy kicsit, sötétben nagyon jó néz ki...

RAZOR27
majd kipróbálom...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

theone91
ismerõsöm a dohányok többségébe borsot sokott tenni :S

RAZOR27
sztem csak akkor tedd, ha már kiszáradt, addig fölös, bár van aki úgy szereti...

látom a hozzászólásommal vmi nagy hallgatást sikerült kiváltanom 😄:S akkor új kérdés(😛): locsoltátok már meg a dohányt vmilyen aromával vagy rummal? érezhetõ a hatás/íz? mert ha van értelme kipróbálnám 😉
ehh... ma kellett szembesülnöm a ténnyel h nekem is van fémspirál a szívócsõvembe :S lukjani szétboncolt egy ugyanolyan csõvet mint az enyém 😛 hát.. meglepõdtem... de jólbírja a vizet 😄
theone91
a vegyes-szöllõ is karaj!...

Brolly28
nah emberek
most értem haza
ha van itt miskolci pipás akkor tudja melyik helyen voltam
összegyûltünk 4-en és beültünk a tsunamiba vagy akinek jobban tetszik a D52-be
rendeltünk 4 pipát és rájöttem h a kék szöllõ és az epres dohány atomkira finom

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

avengir
vizipipa weshopba kéne 😛 PMbe is jó 😛

https://hotshu.wordpress.com/

egy gond vele h piros ... pipám meg kék 😄 volt... amig átnem festettem 😛 amit lehet megkéne ismételni, vmi átlátszósabb festékkel 😊
jaja 180-185 cm körül...ilyen volt csak a boltba 😊 de tök jó, mert eredetileg sokkal rövidebb volt a csõ (47 cm-es pipához) + fémbõl volt a váz, ami szépen szétrohadt amikor átmostam 😛 aztán... ezzel a csõvel minimalizálni lehet a pipafelborulásokat 😊 de persze igy is sikerül! 😄 néha.
theone91
9n8i7n6c5s4k3ó2d1o0m 😉

RAZOR27
IDKFA 😄

Apus
én is vettem ilyen nagy csövet, a pipa is elég termetes. ma pucoltam ki citromlével, nemgyenge kosz rakodik le a csõben, a víz meg zöld volt szinte, az alján zacc.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
IDDQD

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

avengir
senkinek nincs kódja?

https://hotshu.wordpress.com/

light00
naja, nekemis 2 méter körüli a csövem...

theone91
én a 3 méteres után nem csodálkozom :| 😄😄

RAZOR27
180cm?! <#guluszem1>

nekem a pipám nem túl nagy, remélem azért van elég helye kicsapódni a dolgoknak 😛 viszont a szivócsövem 180 cm... abba azért már letud rakódni vmi 😊 remélem.
NonsenS
Jaja. Én sem azt mondom, hogy a víz mindent megszûr. De igenis sok mindent megszûr. Viszont nem akarok abba a hibába esni, mint általában az ember, hogy vízipipázok abban a reményben, hogy nem káros és ezért mindent megteszek, hogy magamnak is bizonygassam, hogy nem káros. Ráadásul tudattalanul. Szemét egy dolog ám ez.
Szóval nem mondom, hogy nem káros, és igazad van a hosszú úttal kapcsolatban, hogy sok minden lerakódhat a csövekben, illetve a szivarnál (és hozzá hasonlóan elfüstölendõ dohányoknál is) az elsõ szívásokból sok sz*r lerakódik a meglévõ dohányleveleken, amit a végén beszív a "kedves" dohányos, de hát ilyen az élet.

Egyébként a másodikon lakom és a szomszéd néni tényleg szokta konstatálni, hogy minden rendben nálam, de azért ez a példa egészen más, mint a miénk.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

light00
Oké igaz amit írsz, jogos, de: elnyeletésrõl, oldhatóságról sosem hallottál? Vmi ezredmásodpercek alatt képes oldódni, nemhogy keringjen egyet a vizipipában. Oké, az égéstermék nagy része nem vízoldható, de néhányukat, pl nikotint, igenis elég durva mértékben megszûri a víz.

Vagy ahogyan kicsapódik a pára a szemüvegre, amikor a -20 fokos pitvarról betoppanék a szobába.
Azt értem alatta, hogy a víz a jó hõvezetõ füstcsövet hûti, és annak a falára csapódik ki egy csomó cucc, ami aztán belefolyik a vízbe. Másrészt amíg a füst az üvegben kever, annak a hideg falára ugyanúgy.
Szerinted a füst mennyi ideig tartózkodik a víz alatt? (tizedmp-ben mérve...)
Eccerû példával élve akkor annak a gáznak is megszûrve kellene a víz fölé érnie, ami téged hagy el a alulról a fürdõkádban a panellakás 10. emeletén olyan intenzitással, hogy a földszinti néni megjegyzi, hogy rendben van a bélmûködésed.<#wow1>Pedig azt sem szûri meg a víz, csak a zac csapódik ki belõle...
De gondold végig az egyéb dohánytermékeket is.
A kubai szivar nem a bagarol csajok combjától lesz jó, hanem attól, hogy hosszú a füst útja, amíg a sodort levelek között lehûl.
Vagy a cigaretta is akkor kapar, amikor a égét járja, (közel van az arcodhoz a parázs, és forró a füst.
A lényeg, hogy hosszúl legyen a füst útja, és az égéstermékek minél jobban lehûljenek.
De hát itt a dohánynak sincsen sok köze a dohányzáshoz, hiába van abból a vp-dohány, mert csak a glicerin füstöl...
theone91
inkább valami köszönetnyílvánításféle :S 😊

goos
HTX??
Hülye Taknyos Xar? vagy mi😄

\"PunK\'s NoT DEAD\"

Brolly28
htx
de nem minden nap más csak most unatkoztam és összedobtam

goos
Én is szoktam a gép elött tolni,de csak amikor 1edül pájpolok😄
Brolly teccenek a logjaid...fõleg h minden nap más...😄

\"PunK\'s NoT DEAD\"

Brolly28
pipázás a gép lõtt 4eva

Brolly28
ha én okirándulásra vinném a pipát meg is szakadnék és még a fejem is leszednék

theone91
ah meggyes az jóh...osztálykirándulás(oka)t idéz fel bennem 😉

Brolly28
na ma vettem 200Ft-ért 1 kicsi el-maszlag (XD) dohány cseresznyés vagy megyes a faszom tudja de kíváncsi vagyok rá

theone91
..de amúgy karaj <#eljen>

Brolly28
hát ez nöm az:]

theone91
én arab zenére gondoltam 😄

Brolly28

Brolly28
holnap én is kipróbálom a gép elõtt pipázást csak az a baj h nagy a pipám:|

goos
sorry a sok elírásért! pl nem lesz sárga nem lesz kék helyett...stb
csak akkor itt a füst h nem látok el a gépig😄😄😄

\"PunK\'s NoT DEAD\"

goos
De nem érdemes a sárga pipunak nekiálni kék festékkel mert nem lesz sárga😄
(ismerem az üvegfestéket)
Sazl ha tiszta átláccó az üveged vagy vmi hozzá illû szín-t tudsz kotyvasztani akkor sok sikert!
Amugy ugy tuningolom h találtam a szekrény alján 1 ien réz vmit
ien talp féleség csak magasabb.Meg szereztem 1 réz tartályt ami illik a testhez
+1 nagy tálca meg sok és nagyon passzolnak 1 máshoz csak össze kõ pakolni😄 Háááát röviden ennyi...

\"PunK\'s NoT DEAD\"

zsir thx
Brolly28
hát ha vékonyan kened rá igen