Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baharia: Ha a vízbõl "nem olfódik ki lóf@sz sem", akkor mivel magyarázod, hogy pipázás után színes a víz?
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Az aromák amiket használnak egyébként mindig keverékek. Külön van felelõs az ízért, és külön az illatért. Ezért fordul elõ, hogy egy jó illatú dohánynak lehet penetra íze, és fordítva....
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
most értem haza
ha van itt miskolci pipás akkor tudja melyik helyen voltam
összegyûltünk 4-en és beültünk a tsunamiba vagy akinek jobban tetszik a D52-be
rendeltünk 4 pipát és rájöttem h a kék szöllõ és az epres dohány atomkira finom
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szóval nem mondom, hogy nem káros, és igazad van a hosszú úttal kapcsolatban, hogy sok minden lerakódhat a csövekben, illetve a szivarnál (és hozzá hasonlóan elfüstölendõ dohányoknál is) az elsõ szívásokból sok sz*r lerakódik a meglévõ dohányleveleken, amit a végén beszív a "kedves" dohányos, de hát ilyen az élet.
Egyébként a másodikon lakom és a szomszéd néni tényleg szokta konstatálni, hogy minden rendben nálam, de azért ez a példa egészen más, mint a miénk.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Szerinted a füst mennyi ideig tartózkodik a víz alatt? (tizedmp-ben mérve...)
Eccerû példával élve akkor annak a gáznak is megszûrve kellene a víz fölé érnie, ami téged hagy el a alulról a fürdõkádban a panellakás 10. emeletén olyan intenzitással, hogy a földszinti néni megjegyzi, hogy rendben van a bélmûködésed.<#wow1>#wow1>Pedig azt sem szûri meg a víz, csak a zac csapódik ki belõle...
De gondold végig az egyéb dohánytermékeket is.
A kubai szivar nem a bagarol csajok combjától lesz jó, hanem attól, hogy hosszú a füst útja, amíg a sodort levelek között lehûl.
Vagy a cigaretta is akkor kapar, amikor a égét járja, (közel van az arcodhoz a parázs, és forró a füst.
A lényeg, hogy hosszúl legyen a füst útja, és az égéstermékek minél jobban lehûljenek.
De hát itt a dohánynak sincsen sok köze a dohányzáshoz, hiába van abból a vp-dohány, mert csak a glicerin füstöl...
de nem minden nap más csak most unatkoztam és összedobtam
Brolly teccenek a logjaid...fõleg h minden nap más...😄
\"PunK\'s NoT DEAD\"
csak akkor itt a füst h nem látok el a gépig😄😄😄
\"PunK\'s NoT DEAD\"
(ismerem az üvegfestéket)
Sazl ha tiszta átláccó az üveged vagy vmi hozzá illû szín-t tudsz kotyvasztani akkor sok sikert!
Amugy ugy tuningolom h találtam a szekrény alján 1 ien réz vmit
ien talp féleség csak magasabb.Meg szereztem 1 réz tartályt ami illik a testhez
+1 nagy tálca meg sok és nagyon passzolnak 1 máshoz csak össze kõ pakolni😄 Háááát röviden ennyi...
\"PunK\'s NoT DEAD\"