Xiah online INGYENES MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vigyázni kell nagyon, ha magas szinten is akarsz ölni, mert hamar elfogy.
minden karakternél érdemes a legutolsó hard force-ot megtanulni (kb 20-22 szintnyi training point) és akkor nem lesz gondod lvl50-60 körül sem.
viszont ha elköltöd mindenféle varázslatokra, akkor nem sok esélyed van,
szóval ami kell:
mage - summon, warcry
swordman - shadow strike, rage
warrior - reflection, frenzy (lvl 1 elég)
ghostfighter - poison power up, poison shield
ghostfighter kivételével még attack focus-t(soft force) érdemes, mert siralmas a többi cast dg-je...
bármi kérdésed van a játékban 00 00 a nevem 😊
Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!
Én régen nyomtam, de irtó sokat lagoltam, és nemtudtam miért.
Most megpróbálom, hátha nem fog annyit szenvedni
Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!
Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Azt meg rosszul hiszed, hogy ha ez egy ingyenes játék, akkor amikor többen rárajtolnak majd a szerverek, ez sem fog ugyanúgy laggolni.
Ebbõl én már nem kérek, köszönöm. Ennyi erõvel játszom Titan Quest-et, vagy Sacred-et, avagy Oblivion-t, ott legalább nem akadályoznak a 8 éves koreai/török kissuttyók (akik tahók is ráadásul).
A hab a tortán, hogy online, akár 3000 órányi játék után is feltörhetnek és lecsupaszíthatnak (klánunkban is megtörtént nem1x), míg offline ez azért trükkös lenne. Ha még kisebb vagyonokat (DOLLÁRban) is ölnék az Item Mall-ban a gammába (mint sok társunk) és utána simán kirabolnak, nem hiszem, hogy repesnék az örömtõl. EZÉRT soha, semmilyen körülmények között nem voltam még hajlandó online baromságokért fizetni! Csak ingyenesek érdekelnek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az MMORPG-k jó tulajdonsága, hogy többnyire iszonyatbrutálsianhihetetlenül unalmas grindelésbõl állnak, avagy + instákból, mint a WOW.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
tessek itt az osszes letezo MMORPG t megtalalod

Pár kép Mayday-nek ( a játék nyelve természetesen nem kóreai mint a képen)<#nyes>#nyes>:

Koszonjuk! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kiadnak aránytalanul sok pénzért néha 1-1 WoW-ot (ami szerintem elég gáz játék, saját tapasztalatból) aztán úsznak a pénzben.
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy mint mindegyik koreai alkotásban ebben is csak kasztok vannak (Ghost Fighter,Swordman,Mage,Warrior)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
De ügyebár játszani egy lehetõség😊