54
Xiah online INGYENES MMORPG
-
#14 Vki irjon mar egy kissebfajta ismertetőt leci erdekelne h milyen! -
#13 johat nem ez a lenyege az MMoknak? -
TShun #12 Nem, nem lehet testmagasságot állítani:).
Amúgy mint mindegyik koreai alkotásban ebben is csak kasztok vannak (Ghost Fighter,Swordman,Mage,Warrior) -
Thanatos #11 lehetet testmagasságot állitani? és az miért jo ha magasabb vagy? meszebre ér a karod? :) -
Thanatos #10 te most tényleg szellemi fogyatékos vagy?
-
#9 Fajkok, kasztok, stb...? -
TShun #8 Ingyenes -
izem #7 ingyenes a game? -
TShun #6 Kalonline-ban és SRO-ban is elég magas voltam.MAjdnem az összes ilyen MMO-t kipróbáltam az utóbbi két évben (WoW, Lineage 2 stb...) szóval énis tudom milyen a hent.Főleg kalonline-ban ahol még a spawn is lassú.Nekem ez valahogy mégis tetszik.Van benne pár jó ötlet, és pörgős a játékmenet.Mert legtöbb helyen a szörnyek pár másodpercen belül újra spawn-olnak.
De ügyebár játszani egy lehetőség:) -
Goth #5 régen játszottam már vele, akkor elég trágyának ítéltem meg. De nem pusztán a bugok miatt -.- -
#4 najah, nem az a q, hogy ölj meg 20 kisfarkast, hanem, hogy írtsd ki az 5 millió főt számláló fajukat... -
#3 Jah. Én mondjuk hálás vagyok az SRO-nak, mert 2-3hónap alatt végleg leszoktam az MMORPG-kről (remélhetőleg). :DDD -
#2 gondolom mint KalOnline Silkroad Online és egyéb hasonszőrű társai. Menj ide hent menj amoda hent hozz 10 ilyet 20 olyat 100 ilyet termszetesen csak minden 100-ik dob ilyet szal hozzál minnél többet:)
Endless Farm all the way like the boyscouts:D -
TShun #1 Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek a Xiah online ingyenes MMORPG elérhetőségeit.
A játék kb. 3-4 hete indult újra (a régi verzió tele volt BUG-okkal).
Eddíg nemigazán találkoztam magyar játékosokkal, tehát gondoltam itt lehet akad 1-2.A játék 3D-s és jól össze van rakva (fejlődés, skillek, bányászat, szörnyek, enchant stb...).Egy próbát mindenképp megér!
HIVATALOS OLDAL ÉS LETÖLTÉS
Ha bármi kérdésetek lenne, vagy velem szeretnétek játszani akkor:
MSN: [email protected]
Játékban: XazaXHUN
És beszélhettek velem TeamSpeak-en is (arról majd MSN-en).
Egy ízelítő kép: