Tévhitek eloszlatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a Rome végébõl kiderül 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
και συ τεκνον?
Tu quoque, Brute, fili mi! (latinul: „Te is fiam, Brutus!” – Suetonius görög feljegyzésének egy modern latin fordítása)
Et tu, Brute? (latinul: „és még te is, Brutus?” – Shakespeare Julius Caesar mûvébõl)
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Mi az a windows?
a csõ valszeg gyári hiba miatt pukkadt ki.
Mi az a windows?
-Széles körben elterjedt nézet, hogy Ön egy ízben megbukott matematikából? Igaz ez?
-Ugyan, dehogy. Ez egy elferdített történet. Amikor elõször tettem felvételi vizsgát a zürichi Politechnikai Foiskolára 16 éves voltam, s nem voltam elég felkészült francia nyelvbol és botanikából.
-Szóval nem bukott meg matematikából?
-Oh, nem. Soha nem buktam meg matematikából.. Már 15 éves korom elõtt elsajátítottam a differenciál- és integrálszámítást.
(Harry A.Cohen: Egy délután Einsteinnel)"
életrajz
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.lohere.net - a MagyarChan
[/spam]™
Ma már kapható ugyanabban az árban ( mint a fojtó tekercs) elektromos elõtét, mely nem zúg ( soha) és teljesen vibrálásmentesen tudja a fénycsövet gerjeszteni.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a túl sok neonfény rontja a szemet.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mindenki ismer tévhiteket és szeretném ha segitenétek õket leoszlatni
az elsõ már is:
A sulinkban neoncsõvel világitanak
egyszer elkezdett zügni és valamilyen okból felrobban (csak azt nem tom miért)és pont tanitás volt és a szétrobbanó darabok az alatta ülö gyereket eltalált és elég súlyosan meg is sebesített
Azota az osztálytársami félnek és mindig le kell kapcsolni a villanyt ha valamelyik neoncsõ el kezd zugni
Nem tom a tudományos magyarázatát de az biztos ha zug a neoncsõ még nem robban fel az a egy db selejtes volt és azért robbant szét
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"