81
Tévhitek eloszlatása
-
#81 miért, az igazságokban mi a funny? -
#80 addig csak metroszekszuális (és erősen meleg hajlamúnak tekintett), nem férfias
de egyébként igazad van -
#79 Tévhit eloszlatása:
Valaki nem a akkor buzi, ha akármilyen színű pólót hord, színésszakkörre jár, lányokkal barátkozik, magas a hangja stb. hanem akkor ha más fiúkkal szokott kefélni...kérdezd meg tőle, hogy így van-e és máris tudni fogod :)
-
#78 detto.. nálunk is van egy ilyen példány.
én a helydben dugót vernék a hátsómba -
#77 Hívjad át a zuhanyzóba és vigyél szappant! HA leejted, majdcsak kiderül... :D -
#76 Pöttyös az inge? -
#75 ha folyton csajokkal log akkor épp h nem buzi... felénk legalábbis ezt mondják... bár kitudja.. talán csajokkal szemben nicnsenek érzelmei, ezért velük könyebben és szabadabban tud beszélgetni... a fiukkal szemben gátlásos, mert érzelmeket táplál.. na nem filozofálok tovább, menjk oda hozzá oszt kérdezd meg buzievagy -
smartdiablo #74 Itt a másik tévhit
Van egy fiú osztálytársam aki csak lányokkal szokott együtt logni (csak a sulira gondoltam semmi másra) beszélgetni csak köszönni szokott a fiuknak. Szindarabokban szokott játszani. Elég sokszor elhangzott a szájábol a rózsaszin szó :D
Volt olyan megjegyzése is hogy olyan akarok lenni mint ... nevű csaj
ÉS EZ NEM BUZI :DDD(szerinted ? mert szerintem az) -
#73 Szerintem ha tévhiteket akartok látni, nézzétek az állítólagot (eredetinevén: Mythbusters) Disvovery-n hétközben 19 órakor, hétvégén meg 15-kor -
#72 A gond az, hogy ha "körültekintéssel" mész át a piroson és MÉGIS történik valami baleset, akkor te vagy a hibás. Az ember felelős a cselekedeteiért és vannak szbályok. Arról már nem szólva, hogy tetteddel másokat is erre buzdítasz és nem biztos, hogy azok (vagy akár te magad) alkalmasak annak eldöntésére, hogy mikor "biztonságos" a piroson való átkelés. EZÉRT vannak a szabályok, hogy az esztelen csőcseléket védjék vele. HA betartják jóvan, ha nem, magukra vessenek! Aki ezt nem éri, annak úgyis felesleges magyarázni. -
#71 Van, mikor megvárom, van mikor nem. Fölöslegesen nem állok meg piros miatt, ha látom, hogy sehol semmi. Nem, mint ha sietnék, vagy valami. -
#70 Akkor megvédem, mert nem pontosan így mondta, de a lényege az volt, hogy veszélyesebb körültekintés nélkül átmenni a zöldön, mint körültekintés után mérlegelve a piroson. -
#69 Szerintem arra vannak a jelzőlámpák, hogy segítsék a közlekedést. -
#68 nem tom :)
azt is egy olyan emberkétől hallottam, aki tanulta a magyart -
#67 Akkro jó hülye volt az ismerősöd, mert körültekintéssel kell átmenni a ZÖLDÖN! :D -
#66 De erre a zért szabályok vannak..
Ránk pl egyszer a rendőrök szóltak, hogy hát talán azért mégsem.. - üres volt az utca. :)
Egybéként azért sozktam megvárni a zöldet, mert nem tök mindegy, hogy a piros lámpánál állok a zöldre várva, mint a buszmegállóbana buszra? :)
Persze ha látom h jön, akkor rohanok keresztül a kamionokon. :))) -
#65 Elkéretőzik helyes? -
#64 Múltkor átmentem a piroson gyalogosként, mert teljesen tiszta volt a terep, még álló autó sem volt a közelben, egyből jött fennhangon a beszélgetés a hátam mögött, hogy "...nem tudják megvárni a zöldet"
Az ilyen embereket felvilágosítanám, hogy aki megfelelő körültekintés utána átmegy a piroson az általában tudja, milyen felelősséget vállal ezzel, ellenben azokkal, akik teljes biztonságérzettel elindulnak a zebrán zöld lámpánál, mint a birkák, ha valami víjjog a közelben az sem számít, biztos csak viccből.
Pár éve az egyik ismerősöm hívta föl a figyelmem arra, hogy sokkal biztonságosabb körültekintéssek átmenni a piroson, mint biztonságérzettel a zöldön. -
#63 Alapvetően tévhit az, hogy a tévhiteket el lehet oszlatni! -
#62 Amikor a diák szeretne valamiért hazamenni iskolából, akkor nem elkéreckedik, hanem helyesen elkérődzik. -
#61 Kezdődjön minden hiedelmes hozzászólás így:
"A hiedelmekkel ellentétben.."
Tehát a hiedelmekkel ellentétben a játékok szövegének, hangjának magyar átdolgozását nem úgy hívjuk, hogy magyarosítás, hanem helyesen magyarítás. -
#60 Ha már ez egy kioktatós topik.. akkor én is 1 kicsit.
A "neon" kifejezés a fénycsőben lévő gázt jelöli, ami ha jól tudom piros fénnyel világít.
S ha jól tudom, gyártanak 230V-os neongázas fénycsövet, sőt elég gyakori.. -
#59 neeem mert ez is egy értelmes kérdés:D -
#58 es az is egy tevhit hogy itt ertelmes dolgokrol is beszelgetunk? :D :D -
#57 na, így már vanna értelme valóban -
#56 a gólya hozza a gyereket vagy nem?:Dkisgyerekek tévhite :D és amikor megtudják az igazságot antidepresszánst kell szedniük xD -
HUmanEmber41st #55 Nem is, mer a zAngyalka, mer a Jézuska csak az nagyon jó gyerekekhez megy. -
Reyes #54 Nem a Mikulás hozza Karácsonykor az ajándékott, hanem a JÉZUSKA!
:) -
#53 "A kivétel gyengíti a szabályt."
és ebbe mi lenne a funny? -.- -
Prank #52 merő tévhit, hogy Süsü a sárkány nem eszik húst... -
#51 Nyelvsulis tanárom imádta a nyelvtanulást és mondta, hogy helytelen az, hogy "A kivétel erősíti a szabályt." Régen rosszul fordították latinról magyarra és ez terjedt el, pedig igazából "A kivétel gyengíti a szabályt." -
#50 én szexről is szoktam -
#49 No ez egy tévhit, amit most el kell oszlassunk! :D -
#48 en meg szeretném eloszlatni azt a tevhitet hogy a fiuk, csak a lanyokrol tudnak beszelni! XD XD
Lattatok azt a focimeccset tegnap....?
:D -
#47 én viszont ismerek olyat aki szép is és okos ritka példány -
#46 -
#45 Háát.. mondjuk, amelyik rajzolva van?
Mert az legalább csendben van. :D
Illetve könnyen lehet szép. -
#44 neeeeeeeem
nagyon szép és okos.. mutass egyet thc -
#43 A corvinuson nem minden szak szabadidőközpont. Pontosabban csak egy nem az: a gazdaságmatematika. Szóval kedves bme-s kollégák, mindig gondoljatok a kivételekre, akik legalább annyit szenvednek, mint ti :) -
#42 Nagyon buta és ronda is? :)