Tévhitek eloszlatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de egyébként igazad van
[/spam]™
Valaki nem a akkor buzi, ha akármilyen színû pólót hord, színésszakkörre jár, lányokkal barátkozik, magas a hangja stb. hanem akkor ha más fiúkkal szokott kefélni...kérdezd meg tõle, hogy így van-e és máris tudni fogod 😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
én a helydben dugót vernék a hátsómba<#vigyor>#vigyor>
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
.: mobilize.hu :.
Van egy fiú osztálytársam aki csak lányokkal szokott együtt logni (csak a sulira gondoltam semmi másra) beszélgetni csak köszönni szokott a fiuknak. Szindarabokban szokott játszani. Elég sokszor elhangzott a szájábol a rózsaszin szó 😄
Volt olyan megjegyzése is hogy olyan akarok lenni mint ... nevû csaj
ÉS EZ NEM BUZI 😄DD(szerinted ? mert szerintem az)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ránk pl egyszer a rendõrök szóltak, hogy hát talán azért mégsem.. - üres volt az utca. 😊
Egybéként azért sozktam megvárni a zöldet, mert nem tök mindegy, hogy a piros lámpánál állok a zöldre várva, mint a buszmegállóbana buszra? 😊
Persze ha látom h jön, akkor rohanok keresztül a kamionokon. 😊))
[/spam]™
Az ilyen embereket felvilágosítanám, hogy aki megfelelõ körültekintés utána átmegy a piroson az általában tudja, milyen felelõsséget vállal ezzel, ellenben azokkal, akik teljes biztonságérzettel elindulnak a zebrán zöld lámpánál, mint a birkák, ha valami víjjog a közelben az sem számít, biztos csak viccbõl.
Pár éve az egyik ismerõsöm hívta föl a figyelmem arra, hogy sokkal biztonságosabb körültekintéssek átmenni a piroson, mint biztonságérzettel a zöldön.
[/spam]™
"A hiedelmekkel ellentétben.."
Tehát a hiedelmekkel ellentétben a játékok szövegének, hangjának magyar átdolgozását nem úgy hívjuk, hogy magyarosítás, hanem helyesen magyarítás.
A "neon" kifejezés a fénycsõben lévõ gázt jelöli, ami ha jól tudom piros fénnyel világít.
S ha jól tudom, gyártanak 230V-os neongázas fénycsövet, sõt elég gyakori..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Lattatok azt a focimeccset tegnap....?
😄
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Mert az legalább csendben van. 😄
Illetve könnyen lehet szép.
[/spam]™
Én pl ismerek olyan csajt, aki bár ronda, mint a bûn, még nagyon suta is mellette.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
-igen, 1200 forint lesz!
-kártyával lehet fizetni?
-igen
-Köszönöm! boldogabb lettem már nincs tévhitem! kezcsók.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Fölösleges a 10mp, ha egyszerûen a béndzsó optika alig tud kirajzolni 5öt. Az meg hogy 10mp-bõl jobban lehet vágni, nonszensz. Ennyi erõvel zoomolj bele egy 5mp-s képbe. Hatás kb. ugyanaz.