A 3DNow! miatt perlik az AMD-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lehet, hogy a nagyok miután látták a fejlesztéseik végeredményét megbízták ezt a kicsit, hogy szabadalmaztassa azokat, majd pedig amikor sikerpályára állt a dolog indítson pert és akasszon le dollármilliókat.<#nezze>#nezze>
Akár volt vezérek is csinálhatnak ilyen "biztosítékokat" maguknak.
<#gonosz2>#gonosz2>
- Pont ez számít."
Ez így úgy hangzik, mintha teljesen alaptalan vádakkal bepereléném mondjuk billgéccet, mert meg se kottyanna neki ha lehúzom százmilióval. És pont nem számítana hogy igazam van-e vagy nincs... Elég fura elgondolás, nem? <#vigyor2>#vigyor2>
Azt meg egyáltalán nem valószínû, hogy jogosan követel...
Különben már valószínû sokkal elõbb pereltek volna.
- Pont ez számít.
Egy magyar kisvállalkozásnak lehet, hogy terhére lenne,de egy ekkora cégnek mint az AMD tényleg meg sem kottyan.
Nem kefélek úgy,hogy nem védekezem,ha meg gyerekem lenne tõle,szándékosan lenne,szal ez egy igenszarpéldavolt.
Ezenkívûl a cég valószínûleg jogosan követeli a pénzét.
Ennyi.
Az meg marhára nem számít, hogy megkottyan-e az AMD-nek vagy sem. És még ha igaza is van a cégnek, miért éppen most perel?? Mert így többet tud leakasztani!?
ha az Intel peren kívül egyezett meg velük, akkor biztosan lopott volt a technológia.
szerintem teljesen jogos a követelésük
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
én olajcéges modszerrel, véletlen gázrobbanással eltüntetném a céget vagy véletlen autobalesetben meghalna az alkalmazottak 100%-a 😄
Forza.
Na ilyen szó tényleg nem létezik, legfeljebb emlékszem.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Az AMD-nek az a 60mrd meg sem kottyan, húzzák csak le.
Én is megtenném,ha lenne rá módom.
De hogy a témához is hozzászoljak, én úgy emlékszek, hogy 3DNow! a K6-2-es procikban volt elõször.
Mindjárt én is beperel a kormányt mert ...
Natrak
Csá
Blackmail the Universe
Lényegében ez volt egy rövid idõszak, amikor az AMD beelõzte vetélytársát,
hiszen a Socket7 foglalatú K5-ös és K6-os procik palettája 3 inteles generációt súrolt(P1-P2-P3).
Ráadásul az FSB-jük is nagyobb volt.
Úgy néz ki, hogy ezek a pereskedõk a Rambus-t is lekörözték, mármint a sebességben...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
hát ez meg milyen hülye szó már megint ? oO
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.