37
-
Epikurosz #37 Ámulj, amcsi! -
Viet #36 Mit keresükk hogy mi baja lehet?
Nem mi csesztük el, ők cseszték el ott hogy a marskutató járgányok életet vittek a marsra, magyarán a bolygót elkezték életképessé tenni.
Egyik hibályukat sem tudják kijavítani!
A mi segitségünk kell! -
cain #35 mindenkit én se csinálhattam... -
dez #34 Uhh, tényleg, csak a Balázs nevet néztem. -
Anteris #33 szegény, úgy tudom sajnálni ezeket a magányosan utazó űrszondákat. de tényleg! -
bud #32 skacok nem azért, de most meg nem rég voltak itt ilyen fekete öltönyös figurák napszemüvegben este, és megakarták nézni ezt a cuccot... én meg mondtam hogy... nézni oké de akkor vigyék is el .... azt mondták hogy.. ááá nem mert nincs mivel.. akkor szóltam a bokor pityunak (tudjátok aki arra lefelé lakik) hogy akkor jöjjön el az MTZ trakeszával és vigye házhoz... majd egy üveg zamattal meghálálom..
azt mondták hogy az júeszé-be kellene vinni... na akkor levittük a drávára és egy tutajjal elvitük a zusába.... szal jól is jártam.. lapulnak a zsebembe a milliárdok.. szal most akkor lelépek... JAMAICA FOREVÁH MEG SVÉDORSZÁG -
#31 Erről nekem az a vicc jutott eszembe, amikor az öreg baka meséli a kocsmában:
- Hárt bizony abban a csatában én is elvesztettem a fél lábam.
- Na de öreg, magának megvan mind a kettő!
- No igen, csata után megtaláltam.
-
#30 "Az első lelövi a másodikat.
A második megkérdezi:... " -
léry #29 hú, milyen intelligens hozzászólások vannak itt.. lenyűgöző -
#28 Nem, mert a pályája ismert, és az nemnagyon változik, így ki lehetne számolni hogy kb hol kéne lennie most. -
BiroAndras #27 "10 év alatt csak 2,7 órát működött a filmfelvevő."
Nem filmfelvevő, hanem fényképezőgép. És nem 320x200-as képeket csinál. A probléma egyébként nem a képek elkészítése, hanem az eljuttatásuk a Földre. -
BiroAndras #26 "gondolom akkor ez volt a világ legdrágább 240000 felvétele"
Egyáltalán nem. Egyrészt ezek már jóval olcsóbb szondák, mint amiket az űrverseny alatt építettek, másrészt ez nagyon sok kép.
A legdrágább képek szeritnem azok voltak, amiket az Apollo program során a Holdon készítettek. -
mrzool #25 Nem Cifu írta a cikket. -
argento #24 Mondjuk megkeresni egy ilyet nem tű a szénakazalban? Pláne kameraval vizuálisan. :) -
dez #23 Funny. :)
"Hétfőn a keresésbe beszállt a NASA legújabb mars-szondája, a Mars Reconnaissance Orbiter is, ami kameráival vizuálisan igyekszik felfedezni elnémult társát. Az MRO három műszerét is csatasorba állította, így a csillagkövető, a környezetvizsgáló és a legerősebb, legnagyobb felbontással dolgozó kamerája is az MGS nyomai után kutatott."
Itt ugyebár képletesen meg van személyesítve a szonda. De...
"Az utóbbi időben már mutatkoztak rajta az öregedés jelei. Egy törött szárnnyal, egy elromlott giroszkóppal és több más kisebb hibával végezte munkáját, melynek a számtalan felfedezés mellett főbb állomásai közé tartozik a jelenleg szolgálatot teljesítő és a jövő marsjáróinak szánt leszállóhelyek kiértékelése, az új egységek érkeztekor a légköri körülmények átfogó tanulmányozása, illetve az utóbbi időben a MGS átjátszó állomásként is szolgált a marsjárók és a felügyeletüket ellátó pasadenai Sugárhajtómű Laboratórium között."
De itt már annyira belefeledkezett az szerző (hi Cifu :)) a megszemélyesítésbe, hogy a szakemberek munkáját is teljesen a nyakába varja, összekeverve a valóban általa végzett feladatokkal. :D -
JYeti #22 Valaki mondjon le. -
Tripax #21 Én már most fantáziát látok a dologban. Az első űrnéző busszal meglehetne mellette álni és mint érdekességet lehetne mutogatni az űrtúristáknak. Megyek és engedélyt kérek rá az unokámnak -
brueni #20 dobd fel ebay-re, legalább hasznod is lesz rajta :)
ég áldjon mgs, köszönjük... -
lokko #19 hazatért :D -
bud #18 én nem tom gyerekek, de most néztem ki a kert felé és valami baszott nagy
cucc landolt a kukorica földre... az oldalára valami MGS szót fírkantottak..
nekem nem kell.. ha kell valakinek jöjjön érte.. ha 1 hétig nem jön érte senki akkor elviszem a mélybe -
#17 jelenti azt is hogy elromlott... -
ssdb #16 kár de ez wan... :( Bye Bye MGS and follow the white rabbit :P -
mrzool #15 Igen, volt némi para az egyik szárnnyal, de igazából találtak rá workaroundot. -
zemy #14 De akkor mit jelent broken? Tönkrement? -
mrzool #13 Lehet, hogy kötözködés, de légyszi tanuljátok már meg, hogy az angol 'broken' nem mindig töröttet jelent. Mint ahogy most sem volt eltörve semmi azon a szondán...
R.I.P. -
Xantia #12 240.000 felvétel a folyamatos videoban is 10000 másodperc = 166 perc = 2,7 óra (24 kép/sec számolva).
10 év alatt csak 2,7 órát működött a filmfelvevő. -
Xantia #11 Erről az a büdös, hazaáruló Gyurcsény kormány tehet :-D
Az uralkodásuk alatt ment tönkre. -
Epikurosz #10 ja: az első lelövi a 3.-ot. -
Loverman #9 ki fog 240.000. felvételt egyszerre végignézni?:D -
Epikurosz #8 nem 3 béka volt ott? -
plamex #7 Erről az jut eszembe hogy három béka beszélget. Az első azt mondja: kurutty ..
A második: Kutykurutty. A harmadik: Kurutty Kurutty kuttykurutty ...
Az első lelövi a másodikat.
A második megkérdezi: Miért lőtted le barátom ?
Túl sokat tudott!
-
juzosch #6 Had vigyék, nálunk is van pár csészealjuk:) -
plamex #5 Lelőtték mert túl sokat tudott -
#4 elvitték a zufók -
#3 "240 000 felvételt készített" gondolom akkor ez volt a világ legdrágább 240000 felvétele :D -
endiboy #2 megesik -
#1 Há e van....