12
-
#12 ez fasz -
htmm #11 fud... -
#10 Nyugi haver!...Majd jön a Biró András, és ö megmagyarázza...azzonali hatállyal professzionálisan megérteti mindenkivel és leszögezi. O.K. ? Semmiféle vitára nincs szükség. O.K. ? Na kérem EZT kötözd az ágyu csüve elé...oszt lüd meg...mer a Linux-osok mehetnek oda, ahol a nap nem süt O.K. ? -
#9 megnyitom az rss-t, és annyit látok, hogy ez támadja azt, az támadja amazt, nagymamám támadja a postást, akárki támadhat akármit... ba*meg, mivan itt?
Ez a Steve Balmer meg egy gyökér... Bár ez a feladata... igaz "kicsit" túljátsza a szerepét... pénzéhes szemét bagázs... -
#8 Ennek a Sztívnek a szülei biztos átkelő hajót akartak...de aztán nem komp lett. Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani? Vagy legalább hallanánk hogy ezt mire fel mondta. Tessék kifejteni bőveben.lehet hogy van értelme :) Szeretném tudni -
RoliSoft #7 Én egy valamit sehogy sem értek meg!
"a Linux önmagában is sérti a Microsoft szabadalmait és szabadalmi jogait. "Mondhatnánk azt is, hogy bárki, aki Linuxot használ, az már alapból egy közelebbről meg nem nevezhető összegű nagy tartozással rendelkezik a számláján" - mondta a Microsoft vezérigazgatója"
Ugyan is miért? pl ha én írok egy rendszert, és te azt használod milyen köze és jogai vannak ahhoz egy akkármilyen kívülálló cégnek? -
lazly #6 Ez az ev poenja... Ne hulyeskedj mar, hogy ez megoszt barmit is. Maximum akkor, ha reagalnak ra. De szerintem nagyjabol mindenki tesz ra magasrol... :D
Udv! -
#5 Ez a fickó egy őrült?! -
eke #4 Ez a Ballmer mindíg is egy köcsög görény volt....legalább, ha nem nagyobb geciláda mint a Gates... -
Whir #3 Dance, Monkeyboy, dance!!!
http://video.google.com/videoplay?docid=-3446931931514285011
ehh... Steve Ballmer a legnagyobb király:
http://video.google.com/videoplay?docid=2599797389815138128 -
#2 Az lesz a vége, hogy így vagy úgy minden linuxot fejlesztő ember áttételesen a Microsoft INGYENES beszállítója lesz. Jó elképzelés.
Ballmer új szlogent tűzött ki a Microsoft zászlójára:
"Hogyan vegyünk fel több tízezer kompetens embert anélkül, hogy fizetnénk nekik."
-
Cat #1 oszd meg és uralkodj. Az MS komoly támogatást ad az egyik disztribuciónak, és keményen elkezdi támadni a többit. Kiszorítós taktika, ami biztos sikerrel kecsegtet, és végeredményben monopolizálja ezt a területet is.