6126
-
#2520 ezt nem is tudtam.. mindennap tanul az ember :D amúgy van egy achi, ami arról szól, hogy fejlövéssel kell emgölni a witch-et.. én mesterlövéssel fejbe kaptam és nem halt meg... azt hogy kell??? -
#2519 az annyi mint ha nem is lenne XD -
#2518 van FF... 1DMG XDDDDDDD asszem... -
#2517 mint az introban, ha rávilágítasz, rádugrik. -
Neoncsoves #2516 anélkül nem igen vesz észre, volt h elsétáltam mellette 1 méterre:D -
#2515 amúgy a witch reagál a fényre? nem is figyeltem. de a karakterek is állandóan azt mondogatják, hogy oltsd le a lámpát. Anélkül nem olyan hamar vesz észre? -
#2514 a watcher őrt vagy őrző embert jelent... -
#2513 pontosan, a boomer egy rövid ideig vakítani is jó.. azért lenne jó, ha versusban lenne a túlélők között friendly fire, mert ilyenkor simán szétlövik egymást is XD -
#2512 tudom h Witch
de Wa(i)tcher - néző (nézi a TVt :)) -
#2511 Witch, a Witcher az más, ez csak Witch
áááh, még valamikor demóban feljött öcsém haverja, és elkezd voiceba sipítozni, ááá ott a vicsör, ott a vicsör, kapcsold le a lámpát ott a vicsör x.x majdnem megfejeltem a monitort csak már így is megvan nyomódva 1-2 helyen +1 homályos arcnyom nem kell rá............ -
#2510 Hunter, Witcher
-
#2509 Kb ugyan az mintha tűlélők lennének. Komoly csapatmunka szükséges. Jól kell időzíteni. Boomerrel kamikazéban indítja valaki a bulit, közben meg egy hunter-smoker leaprít két tagot, és kész.. -
#2508 de ha egy boomer behány középre, mindenki vak, jön horda, és a smoker meg a 2 hunter egyszerre támad akkor mit csinál a jajjdeügyes csapat? :) -
BAk3R #2507 -
#2506 Hát igen... VS módban az a baj, hogy a legtöbb játékos nem nagyon tolerálja, hogy ez tulajdonképpen kamikáze játék. Aztán pillanatok alatt elmegy a kedvük az egésztől és kilépegetnek meg ökörködni kezdenek. Pedig nyilvánvaló, hogy egy-két támadással nem lehet elkapni a túlélőket. Amúgy egy ügyes összetartó túlélő csapatot szinte képtelenség elkapni. Hunter nem ér semmit eleve. Ráugrasz valamelyikre oszt' akkor mi van?! A többi lecsap és jót röhögnek. Boomer szintén majdhogynem veszélytelen mert lehányod őket és egy ügyes csapat szinte sebzés nélkül kezeli az érkező "problémát". Egyedül egy ügyes smoker az aki komolyabb gondot tud okozni, de az is csak ha nagyon precízen időzít különben a nyelvét követve nem egy nagy dolog kilőni mielőtt sebzést okozna. Emiatt szinte csak egy Tank jelenlétében reménykedhetünk, hogy egy jó csapatot elintézünk. -
#2505 hát igen, hangosan öklendezik és kilóg mindenhonnan XD -
#2504 Csak szegénnyel nem lehet kommandózni xD -
#2503 nekem a boomer, nagyon hatásos, csak arra kell figyelni, hogy mind a négy szarházit lehányd, mert akkor azt támadják a zombik, amelyik közelebb van :D ha csak egyet hánysz le, az elmegy a többiek mögé és nem érnek oda a küldöncök :D -
#2502 Na jah xD
Pedig mikor legelöször elindítottam, azt hittem zombival is lehet lenni majd. Amitképtelenségnek tartottam, hogy hogy a fenébe élem túl, még boomer-rel is nehéz tartani a lépteket. Egyébként a kedvencem a hunter versusba. -
#2501 átlag zombi azért vicces lenne játszható karakterként, gyakorlatilag szart sem érne XD mondjuk így is kiegyensúlyozatlan, a túlélők túl erősek, kb olyannak kéne lenniük, mint experten XD -
#2500 Lehet benni coopozni, összesen 4 személy.
aztán versusozni. ami összesen 8 fő. az egyik fél lehetnek a szörnnyekkel, a másik team pedig a immunis csapattal. A zombik változatlanul botok. -
#2499 Nem. -
#2498 nemtom
biztos -
benyhopp #2497 hahóóó valaki válaszoljon már lehet játszani Lan-ban??? -
BAk3R #2496 az az.
http://www.threadless.com/product/1538/The_Food_Chain/?from=Civin -
#2495 Kéne ilyen póló... :) -
benyhopp #2494 hello mindenkinek!!Azt szertném kérdezni hogy nem tudja-e valaki hogy lehet-e játszani Lan-ban a játékot??
Irjatok please -
#2493 -
#2492 Negyedik stimmel [bízik az esélyeiben]
:] -
BAk3R #2491 -
#2490 hehe, reménykedik :D
(vagy néger, vagy veterán, vagy elkényeztetett tinicsaj, vagy kocsmai törzsvendég :DDDDD) -
#2489 nah jah, csak fertőzés esetén honnan tudod hogy te túlélő lennél? XD -
BAk3R #2488 váá mekkora jó lenn már elszabadulna valami vírus azt BP 95%-a fertőzötté változna :D
azt menni shotgunnal a nyugatiban. -
#2487 hát lett volna írtás XD -
#2486 valami L4D-s arra járt volna, meglát egy kövéret: BOOOOOMEEEEEEER xDDDDDd -
#2485 [URL=http://www.zoom.hu/cikk.php?cikk=30370#]Mp3 kísérlet, zombik a "belvárosban"[/URL]
Szervezése -
#2484 Normál az nevetségesen könnyő, sztem az még egyedül is menne. :D -
BAk3R #2483 lol ezt milyen lehetett már megélnie :) -
#2482 no mercyn elején nincs mindig ott a szellőző amire rá lehetne ugrani xD -
#2481 én íram, de nem írtak vissza semmit. Amit ezzel kapscolatban észre vettem: a híd előtt a házat hátul megkerülős részen jött egy tank. Mi 3-an elkezdtünk visszafelé szaladni 1 ember maradt ott. A tank utánunk jött. Már jó messzire csaltuk a tankot, erre a srác aki ott maradt leugrott hátul a ház mögé, hogy kerülve megy a safehouse-ba. Amint leugrott a tank elkezdett ezerrel emnni felé és még a hídon beérte XD
valami módon azért csak ki vannak élezve a cheaterekre :)