Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
armageddon666
2-3 óra? sok? megyek elvonóra asszem beteg vagyok :SSS

@

SötétBarom
😄DDDDDDD

Ökörállat 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

w77d
eggyik sem.. na jó javítok: aki egész nap képes azért izgulni, hogy mi a fasz lesz a játékban és képes fél napokat (vagy egészet) a gép elõtt tölteni, mind káros a társadalomra! És nem az a helyzet, hogy kikerül egy társaságból és bekerül egy másikba, hanem hogy elveszti a kapcsolatot szépen lassan a valós világgal. Nem tesz jót a gondolkodásának sem, mert egy ilyen ember egyre inkább elrugaszkodik a realitástól, akár közveszélyes is lehet. Nekem volt egy gimis osztálytársam aki egyre inkább lekockult, majd teljesen kiesett minden társaságból mert állandóan csak rohant haza a géphez. Anyjáék elküldték velünk táborozni, a gyerek gép nélkül idegrohamot kapott... szóval káros ez nagyon. Én is szoktam játszani (mostanság picit sokat (2-3óra per nap) hála L4D XD ), de azért megtartom az arányt a PC és az emberekkel érintkezés között...

zomgzerg
mert a cs-sek, codosok és egyéb fps-en nevelkedett géniuszok akik lanon üvölve kurvaanyázzák a saját csapattársaikat és dobálják az egereket és pénzt is kapnak érte minden bizonnyal hasznos tagjai a társadalomnak

minden gamer ugyanúgy egy kocka szar az igazi emberekhez képest, nem kell szépíteni.

Rage47
Semmi fikázás nincs benne, sokan nem értik a humort o.O
armageddon666
lvl80... lvl80...

(xDDD)

@

dronkZero
Ezt szerintem nem jelentheted ki így. Kikerül egy társaságból ugyan, de bekerül egy másikba. Az ráadásul jóval nagyobb, és bár átlagosan sokkal felszínesebb, vannak szorosabb kapcsolatok is. Meg átfordulhat IRL ismeretséggé.

Én egyébként nem MMOzok, túl primitívnek találom kivétel nélkül mindet...

Érdekelne, hogy a szociológusok mit mondanak errõl az egészrõl.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Szerintem meg egyáltalán nem fikázás az. Tény, hogy gúnyos, de nem rosszindulatú. Parodizál. Illene felismerni...

w77d
a WOW egyértelmûen ártalmas a társadalomra a sok hülye full kocka miat...

SimaSuna
kit érdekel h fikázza?

kutyát nem érdekli h fikázza..én is fikázom a WoWot..de indokom is van...nincs az h gyerünk csajozni meg sörözni...helyette van..
megyek mert lvl60as kell h legyek...úgyhogy ezé utálom, meg a sok kocka miatt 😄

de vita/flém Off... L4D powa!!!
zorrobomber
Most mi a bajod?? ctrl+alt+delelte tényleg fikázza ezt a jó játékot!! Nem értem miért, sztem tök jó, naon tetszik.

Krinyo
írd be még 5x

SimaSuna
tegnap a No Mercy-n míg fentrõl a tetõrõl leértünk a safe room-ba össz vissz 8-10 zombi volt...
csak lestem mint állat...mondom sehol semmi...fura volt..meg néha laggolt is..
dronkZero
A tank betöri a safehouse ajtaját... Ha oda bemenekültök, akkor az gameover. Hasznosabb kint maradni, rohangálni körülötte, úgy max 1-2 ember a veszteség... 😛

Ja és lehet szerver függõ, de tegnap meg már totál nem ott adta be a Tankot ahol általában szokta. Volt olyan, hogy annyira a kezdésnél adta be a Tankot, hogy a Túlélõk még ki se jöttek a szobából. Nem vicc. Én pl meg sem tudtam jelenni még. Kb három játékoson átment az irányítás, mert a Túlélõk f*stak kijönni a szobából. Ott irogattuk, hogy attól hogy bent kempelnek, még nem megy el a Tank.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy megfigyeltem és most már valóban úgy tûnik nekem is hogy a Tank teljesen random. Mióta figyelem, eleinte nagyon a legnagyobb pontszámú "zombinak" adta, de vagy öt napja totál random. Semmi rendszert nem találtam. Sõt olyan is volt, hogy egy játékos egymás után többször megkapta a Tankot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mondjuk Blood Harvest-es finalés pályát már sokadjára játsza (expert), kicsit megilyedtem mert kezdett elég kiszámitható lenni a játék, hogy mikor s honnan várható a hordák érkezése 😞
De hálisten mikor már kezett ez az érzés eluralkodni rajtam, s pont készültünk a hora érkezésére a megszokott helyen, egyszer csak a hátunk mögül kezdtek özönleni, s mikor már leközlebb erre is számitva vágtunk neki a menetnek, direktor hogy azért "megkönyitse" a dolgunk rögtön kaptunk is egy tankot is a horda melle, aminek 1 halott meg 25-40% HP lett az ereménye már a pálya elején 😊 (ja és mondanom se kell hogy a vagonnál meg a witch várt ránk)
w77d
nekünk olyan volt, hogy a tankot úgy akartuk megölni, hogy odacsaljuk a kiindulo safehouse-hoz és mi bezárkózva szétsorozzuk. Na ja, csak elszámoltuk, és ahogy csuktuk be az ajtót, pont becsusszant õ is... a végerdményt gondolom nem kell elmondani XD

A ctrlaltdel az egy paródia-képregény portál. Nem ítélkeznek, csak készítenek vicces képregényeket mindenféle népszerû játékokból és sok esetben a játék egy-egy feature-ét parodizálják ki, szerintem ezt érthetted félre.
Na persze rég néztem az oldalt, szóval lehet azóta megváltozott a profiljuk 😊
dronkZero
Nem annyira fikázás az. Én csak két képet találtam L4Drõl ott, van több is? (Zoey-s, meg a tankos)

dronkZero
Én egy kicsit hiányolom a menekülõs részeket, nagyjából csak az utsó 20 métert lehet "jajfussunkfussunk, neegyenekmeg" hangulatban tolni, végig meg kell ölni mindenkit, még experten is. Az meg egy kicsit csáknorrisz fíling, hogy mindig mindent le tudunk gyõzni.
Persze azért volt olyan a múltkor, hogy egyedüli élõként, 1HP-val, hodra elõtt bevágva az ajtót lett meg a pálya...

Na persze az is lehet, hogy már túlságosan hozzászoktam, már nem akkor tragédia ha meghalok vagy veszítünk valakit. Lehet, hogy csak kevésbé tûnnek fel a necces szituk, de közben van azért elég...

Hallotál ctrl+alt+delelte-rõl mert õ fikázza ezt a jó játékot
Hát mondjuk az is viszonyitás kérédse, hogy mi a nehéz. Igazából a mapok mérete nem egy egetrengetö, egy normál FSP-en ilyen pályákon max 2-5 perc alatt végig lehetne futni, de itt azért kicsit másról szól a dolog.
S ha vissza olvasol láthatod hogy azért experten van amikor 3 óra alatt menek végig egy 5 pályábó álló sorozaton, ami azért annyira nem kevés.
S mondjuk itt azért az is benne van hogy a végén már az a cél, hogy a mentöcsapat megérkezésig tul élj valahogy ami azért expereten elég necces tud lenni.
Multkor expereten én is elszórakoztam vagy 1,5 órát csak az utolsó pályán s még igy se tudtuk megcsinálni. Ja és egyáltalán nem volt uncsi az a 1,5 óra mert szinte végéig a tulélésröl szól 😊
w77d
kibaszottul... de az benne a jó XD

Az expert miatt
Mert ctrl+alt+delelte képregény oldalon nagyon fikázta ezt a jó játékot
SötétBarom
Experten pl bárhol 😄D

Mi ketten még egyik finálét sem tudtuk befejezni.. Advanceden nyomjuk mindet. A sima mapokat meg experten 😄

Experten nagyon nehéz?
Nemünk multkor a Blood Harvest finalában jött 3x, pedig csak normalon voltunk. 2x a házban csapott le ránk 1x meg mikor jott a kocsi elvinni minket, söt még oda is követett, s mivel a többiek meg leragadtak a hordával azt hittem végem, de hálisten beragadt igy egyedül is ki tudtam nyirni.
Mondjuk azon a pályán sokszor volt már, hogy rögtön ahogy kijövünk a vonatból rögtön ránk küldte a Tankot az a hülye dirkektor, persze egy jó kis hordával egybekötve, igaz ez már expereten volt.
Van olyan rész amikor nagyon nehéz a játék?
SötétBarom
Lesznek, a source a modok melegágya 😊

Valami mocsaras is jó lenne, nyakig érõ vízzel (a death toll végén gondoltam erre, ott bele lehet ugrani a vízbe 😊 )

És hol látom a négy játékos által bevitt sebzést? Valahova kiírja? Console?

BattleTag: zydar#2910

Huuu nagyon állat, ebben biztam, hogy az ügyes modderek majd jó kis pályákat hoznak nekünk össze.
Mondjuk én még el tudnám képzelni a Hulla jó-s házat meg a környékét is egy pályának, persze anyucival a végén mint fö boss 😊
SötétBarom
Elég szopó, nemdebár? 😄DD Fõleg ha még becsúszi egy witch is 😄D

w77d
experten igen..

SötétBarom

SötétBarom
Volt már valakinek egy mapon 3 tank??

w77d
háát gyerekek ez az a game, amit nem fogok tudni megunni XD mindíg magával ragad egy kis multi 😄

zomgzerg
vedd meg és lesz zene

w77d
van rengeteg féle zene minden külön típusu zombihoz...

Van az szerintem,Tanknál tuti van!Arra emlékszek! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

az lenne a gondom, h demoban pl: amikor a hunter rám ugrott meg amikor a witch sírt akkor volt halkan zene hozzá mindig a speciális zombihoz megfelelõ zene, de a teljesbe meg nincs és nagyon hiányolom mert adott hozzá egy kis pluszt. na ezt hol lehet bekapcsolni ha lehet egyáltalán

tonyr
coop-ba ha nyomom, hogy lehet más karaktert választani console-ba ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Rage47
Játszottam kicsit versusban. Szavazással kirúgtak a játékból.:/ Mondjuk biztos feltûnõ volt, hogy mikor beléptem a csapatomhoz, és túlélõk voltunk, mindenkit leszedtek csak ketten maradtunk, társam 10 élettel, én 80... Így leszedtünk ketten egy witch-t, 2 huntert, 1 boomert és 1 smokert😄 Aztán jött késõbb megint 2 hunter, de nem volt esélyük. Majd kickeltek. Gondolom az admin Infected között volt... Utálom az ilyet.
ha eredeti akkor videokártya drivert tegyél fel, ha nem, akkor azért
Én amikor elinditom a jatékot akkor bejön egy fekete képernyõ és utána kilép. Ha tud valaki segitsen
jaja erõsséget is...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

armageddon666
sztem még nincs 18 😄 mész sittre aztán megrontásért vagy miért aztán a cellatárs tankok beattakolnak majd hátulról mikor lehajolsz a szappanért x)

@

dronkZero
De, lehet választani kampányt. Nem is értem, hogy nem veri ki a szemed a menüben. 😛 5 menüpont van a Play Online-on belül, amire klikkelhetsz, abból az egyik ez...