Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ökörállat 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
minden gamer ugyanúgy egy kocka szar az igazi emberekhez képest, nem kell szépíteni.
Én egyébként nem MMOzok, túl primitívnek találom kivétel nélkül mindet...
Érdekelne, hogy a szociológusok mit mondanak errõl az egészrõl.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
kutyát nem érdekli h fikázza..én is fikázom a WoWot..de indokom is van...nincs az h gyerünk csajozni meg sörözni...helyette van..
megyek mert lvl60as kell h legyek...úgyhogy ezé utálom, meg a sok kocka miatt 😄
de vita/flém Off... L4D powa!!!
csak lestem mint állat...mondom sehol semmi...fura volt..meg néha laggolt is..
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De hálisten mikor már kezett ez az érzés eluralkodni rajtam, s pont készültünk a hora érkezésére a megszokott helyen, egyszer csak a hátunk mögül kezdtek özönleni, s mikor már leközlebb erre is számitva vágtunk neki a menetnek, direktor hogy azért "megkönyitse" a dolgunk rögtön kaptunk is egy tankot is a horda melle, aminek 1 halott meg 25-40% HP lett az ereménye már a pálya elején 😊 (ja és mondanom se kell hogy a vagonnál meg a witch várt ránk)
Na persze rég néztem az oldalt, szóval lehet azóta megváltozott a profiljuk 😊
Persze azért volt olyan a múltkor, hogy egyedüli élõként, 1HP-val, hodra elõtt bevágva az ajtót lett meg a pálya...
Na persze az is lehet, hogy már túlságosan hozzászoktam, már nem akkor tragédia ha meghalok vagy veszítünk valakit. Lehet, hogy csak kevésbé tûnnek fel a necces szituk, de közben van azért elég...
S ha vissza olvasol láthatod hogy azért experten van amikor 3 óra alatt menek végig egy 5 pályábó álló sorozaton, ami azért annyira nem kevés.
S mondjuk itt azért az is benne van hogy a végén már az a cél, hogy a mentöcsapat megérkezésig tul élj valahogy ami azért expereten elég necces tud lenni.
Multkor expereten én is elszórakoztam vagy 1,5 órát csak az utolsó pályán s még igy se tudtuk megcsinálni. Ja és egyáltalán nem volt uncsi az a 1,5 óra mert szinte végéig a tulélésröl szól 😊
Mi ketten még egyik finálét sem tudtuk befejezni.. Advanceden nyomjuk mindet. A sima mapokat meg experten 😄
Mondjuk azon a pályán sokszor volt már, hogy rögtön ahogy kijövünk a vonatból rögtön ránk küldte a Tankot az a hülye dirkektor, persze egy jó kis hordával egybekötve, igaz ez már expereten volt.
Valami mocsaras is jó lenne, nyakig érõ vízzel (a death toll végén gondoltam erre, ott bele lehet ugrani a vízbe 😊 )
BattleTag: zydar#2910
Mondjuk én még el tudnám képzelni a Hulla jó-s házat meg a környékét is egy pályának, persze anyucival a végén mint fö boss 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
@