6126
  • Rage47
    A minigunos easter egg-et próbálta valaki?
  • Aquir
    na már látom milyen vagy. Sztem akkor előled futottak :D
  • BAk3R
    egyrészt ezt nem lehet megunni, másrészt meg akkor is elmehetnek a picsába :) nem kerülünk meg semmit, csakis kőkeményen.
  • Rage47
    jaja én is ezt érezném
  • Aquir
    és te vagy a vadbaromállat aki megöli őket mikor csak unták 100x-rra átmenni azon a részen és örültek hogy életükben először szabályosan cheatelhetnek :D
  • BAk3R
    hát elmennek a picsába :) én játszani akarok nem végigugrálni a pályákat.
  • Aquir
    a Zombie Master :)
  • armageddon666
    witch nem is durva >.< csak nem szabad baszakodni... szal miután versusban special zombik meghaltak akkor rá kell futni és 1hittelni :D shotival...
  • SötétBarom
    dehogynem - a hol és mikor nagyon kényes tényező. :) Ill. a witch elhelyezése kritikus pontokon :D
  • armageddon666
    van olyan játék is :) ingyenes HL2 mód :D öcsém játszott vele...
    De hogy? Versusban nem sokat csinál... csak horda meg tank...
    Co-opban meg expertnél nem hiszem hogy lehetne jobban szopatni :D
  • SötétBarom
    Télleg, director nem lehet player? Az lenne az igazán vicces :)
  • armageddon666
    "neten is amikor találkozok ilyennel, látom, hogy ott ugrálnak h kikerüljék már indítom is amit kell nehogy megússzák."

:) biztos szeretnek érte
  • Aquir
    ez arra van ha sietsz mert jön a pizza!!4 thx, valve! xD
  • BAk3R
    itt van szerintem az összes megkerülős rész, hogy hogy kell. gyakorlatilag majdnem minden részt ki lehet kerülni.

http://www.youtube.com/watch?v=jFybxvM_Sl0
    http://www.youtube.com/watch?v=7UGWw6Y2urg

nem tudom, hogy tudtak valve-ék ilyeneket bennehagyni, de engem nagyon iritál ez az egész. minek veszi akkor meg ha csak kikerül mindent és nem akar játszani, én nem értem. neten is amikor találkozok ilyennel, látom, hogy ott ugrálnak h kikerüljék már indítom is amit kell nehogy megússzák.
  • SötétBarom
    Tetszene egy olyan játék is.. Csirke Dead Risingról semmi info, pedig elvileg jön az is - dehát coop nélkül elég gyér minden..

Azon töröm a fejem, hogy nyitok egy topicot, ahol létrehozunk egy átfogó koncepciót egy zombis survival rpg-hez :D
  • armageddon666
    klasszikus zombikat akarsz? :D
  • McDuff
    vki tud vmit erről az oldalról????csomo uj map van,de miért csak a szarokat lehet letölteni???
  • BAk3R
    szerintem meg mindenhogy tökéletes így :)
  • w77d
    szerintem versusban kéne egy picit több hatalmat adni a fertőzöttek kezébe :D
  • SötétBarom
    Amúgy nagyon tetszene, és nem lenne nehéz megcsinálni egy slow modot.. Zombikat lelassítani, és mondjuk 10x-esre emelni a healthet, meg lennének kétszer annyian.. A túlélők is lassulnának, viszont lenne sprint, amitől viszont el lehetne fáradni. :D
  • Aquir
    egy pipebomb és kint találod magad a tálcán xD
  • w77d
    mazohista XD
  • PunkZoli
    van aki mondja meg plíz a zombi horda maximalizálásának console parancsát! azaz kvasok zombit akarok!:D
  • benyhopp
    Na akkor az jo
    Kössz
    by
  • PunkZoli
    NORMÁLISAN is
  • Aquir
    oyeah!
  • BAk3R
    LOL
  • SötétBarom
    Stay prepared!
  • Rage47
    Menj az off topikba.
  • benyhopp
    ÉS még egy kérdés normálsian lehet vagy csak hamacival??
  • PunkZoli
    LEHET, bye
  • armageddon666
    valahogy lehet... tegnap hívtak hogy menjek Hamachin, de nem volt kedvem... azt mondták működik...

de ne itt kérdezd hanem off topicban mert itt mindenkinek eredetiben van meg ^^ ami ugye jóval egyszerűbb mint a tört... csak beírod a kódot steambe, a játék meg már jön is le és mehetsz játszani :)
  • benyhopp
    LEHET LANBAN JÁTSZANI??????????????????????????
  • Prince23
    Ez full ugaz...
    Random lobbynál van az esetleg, ahol nincs csapatmunka, de még az is ritka eset!
    ezért jó ez a játék, mert mindenkin is segítünk. rá vagyunk utalva egymásra. s ezzel segítőkészséggé vállunk. köszönhető a játék strukturájának.
  • Myrddraal
    Persze pub-on így van, de azért egy összeszokottabb csapat, vagy csak egy csapat, akik közben kommunikálnak, azért teljesen más. Nem csoda ha elmegy az ember kedve a versus-tól, ha legtöbb helyen semmi csapatmunka, anélkül nyerni meg nem igazán lehet...
  • Prince23
    Ezért kell lehetőleg a smokerrel a háztetőkről támadni. Én mindig túléltem, persze idejileg sokkal tovább huztam ha tetőn támadok. Fenntről jobb a lelátás, így észrevesszük azt, aki minket észrevesz, s visszahúzódunka smokival.
  • Nohab
    Egyszer a No Mercin a második pályánál a minigun alatti sötét teremben hallani lehetett a Witch sírását. Ott ült a beszakadt résznél(minigun mögött). Rávilágítottam megpróbált lemászni, de csak próbált, mivel a nagy kezei miatt beszorult a lyukba. Ott sikítozott és csak a fejével tudott követni. Mielőtt még a társak (botok) szétlőtték volna felmentem mellé. Szinte ráguggoltam a fejére, és onnan autoshotival bumm egy fejes
  • Speedstick
    Ez nem teljesen így van...Versusban észrevételeim szerint a csapatok 60 %-a nem tud csapatmunkában dolgozni, mindig szétszélednek...Am meg ha tényleg olyan jó a csapat, akk a hunter többet ér így is mint a smoker...Smoker kilövi a nyelvét, pro a gyerek, megfordul, megnézi h honnan jön a nyelv és a smoker halott...Huntival sokkal jobban lehet zúzni...Volt olyan versusom, amikor 3000 dmg jött össze huntival...Főleg hogyha felmész egy ház tetejére, aztán onnan ugrassz a gyerekre, alapból 22 dmg...Nc
  • Aquir
    xD
  • armageddon666
    közelmész, shoti... nekem harmadszor jött össze :\ de összejött :D
    sniper csak stunnolja :) 2-4 secre... shoti közelre telibefejes az 1400dmg :D (autoshoti)