6126
  • w77d
    nekem sikerült egyszer kiadnom, egy picit túlzabáltam magam és az öklendezés és büfögés közötti állapot az a hang XD
  • REPS0L
    lál tudom hogy kell előállítani boomer hangot
  • Prof William
    Blah blah blah Mr. Freeman. :)

Hát kb ennyi értelme volt tényleg az öltönyös pali dumájának a HL2 végén. :)

• BAk3R
    reméljük, hogy hamarosan javítják...

Aquir: a hanghatások kemények :)
  • Rage47
    Huu, most felhúztam magam versusban a hülye cheaterek miatt. No Mercyn asszem a 3. pályán, mikor a lifttel kell felmenni a háztetőre, a túlélők kikerülték azt a részt, mert a liftnél volt egy witch... Bezzeg mi átmentünk a witchen, mikor túlélők voltunk, ez egyáltalán nem fair! Banolnám az ilyen hülyéket.
  • w77d
    XD
  • Aquir
    half life in 60 sec :DD

• Nagylaci
    Találtam egy módszert, hogy módosíthassuk a célkeresztet. Ez főleg azoknak lehet hasznos akik kisebb felbontásban kénytelenek játszani és így tudnak határozottabb célkeresztet gyártani.
    Szóval navigáljunk el a játék telepítési mappájában a következő helyre:

\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg

ebben a mappában ha mindent jól csináltunk akkor van egy csomó .cfg és .ekv kiterjesztésű fájl. Hozzunk létre egy autoexec.cfg nevű fájlt a következő módon. Jobb klikk a mappában, Új, Szöveges dokumentum, nevezzük át autoexec -re majd a kiterjesztését módosítsuk .cfg -re. A .cfg -t WordPad -al érdemes szerkeszteni. A tartalma ez legyen:

cl_crosshair_alpha "255"
    cl_crosshair_red "255"
    cl_crosshair_green "0"
    cl_crosshair_blue "0"
    cl_crosshair_thickness "4"
    cl_crosshair_dynamic "1"

cl_crosshair_alpha: átlátszóság. 0=átlátszó, 255=teljesen átlátszatlan.
    A következő három sorban a színt tudjuk belőni hagyományosnak mondható RGB paletta alapján.
    cl_crosshair_thickness: a célkereszt vastagsága. 1=legvékonyabb, 4=legvastagabb.
    cl_crosshair_dynamic: összemenjen e a célkereszt ha pontosabban célzunk. 1=igen, 0=nem.

A fenti beállítások használata után ilyen célkeresztet kapunk például:

• Nagylaci
    Hát ma este ismerősökkel kipróbáltuk ezt a klónozós csalást és sajnos nagyon egyszerűen és gyorsan beállítható, aztán pedig tökéletesen működik... :(
    A csaló játékosnak csupán annyi a "dolga", hogy spawnol lenyom egyetlen billentyűt és ezzel a gépre hagyja azt az infectedet és azonnal ghost módba kerül egy újabbal. Gondolhatjátok, hogy így fél perc alatt egy egész boss hadsereget le tudtam gyártani!
    Arra figyeljetek ha versusoztok, hogy az infected team játékosai nem lépnek e ki spectator -ba. Ezt azonnal kiírja a játék ott bal szélen mint amikor kezdődik a pálya a túlélőkkel.
    "XY is joining the spectators"
    Ha ilyet láttok valószínűleg csalnak.
    Aztán a klónozott bossoknak "Hunter(1)"; "Hunter(2)" és így tovább lesz a nevük. Amennyiben ilyen nevű bossok vannak tuti, hogy csaló van a játékban!
  • XeeN
    Én a Dead Airen(!) jártam így. Coop map végén újratöltötte a pályát, minket átrakott Infectedbe, a botokat pedig Survivor-be...
  • Aquir
    olyan is volt hogy mindenki infectedbe volt, a gépi túlélők meg nem mozdultak meg... mármint meg se moccantak a safe roomból xD
  • Aquir
    bazz ezt megnézném ahogy szerencsétlenekre ráront 14 ilyen zombi xD
  • nameless1229
    az köszi... -.-'
  • XeeN
    Egy ilyennek tegnapelőtt a szemtanúja voltam. Az utolsó képen amikor infectedként nyertünk, rajtam kívül 4 Hunter, egy Smoker és egy Boomer állt. Akárhogyan is nézem, ez 7 inf. velem együtt, négy játékossal.
  • Rage47
    tuti reagálnak rá és javítják :)
    am. ezt a besértődést nem bírom... sokszor ész nélkül, kérdés nélkül szavaznak ki embereket:(
  • Nagylaci
    Hát én találtam egy akkora orbitális hibát ami a versus móddal kapcsolatos, hogy ehhez képest szinte eltörpülnek a kikerülős gondok. Pedig azok is roppant bosszantóak főleg, hogy majd minden akadályt ki lehet kerülni...
    Szóval a lényeg abban áll, hogy versus módban az infected -ekkel játszva egy konzolparanccsal át lehet lépni spectator módba. Ez úgy okoz hatalmas problémát, hogy spawnolsz valahol majd kilépsz spectator -ba. Ez után az általad irányított infectedet a gép veszi át te pedig újrakezdheted az egész folyamatot!!! Ergo gyárthatsz egy hadseregnyi huntert mondjuk anélkül, hogy egy egyszerű konzolparancsnál többet kellene használnod. A steam fórumozói szerint a véletlenszerűen összeverődött játékok lassan értelmetlenné válnak emiatt mert a rosszul teljesítő 12 éves pistikék azonnal elkezdik nyomatni amint az ellenfél nyerésre áll. (Vagy csak besértődnek. De ezek mindentől besértődnek...)
    A hibát a VALVE elismerte állítólag dolgoznak a javításán. Ide nem írom be a konzolparancsot ne terjedjen legalább általam, aki akarja úgyis megkeresi... Viszont figyeljetek mert ésszel használva -tehát nem egyszerre 10 huntert gyártva- szinte észrevehetetlenül lehet kicseszni a túlélő játékosokkal!!!
  • Bmw540i
    Ja.. Okés akkor bocsánat!
  • Rage47
  • Bmw540i
    Sziasztok!

Lehet, hogy már kérdezték vagy az is lehet, hogy ezt nem ide kellene írnom, de ezt az 1 aktív L4D fórumot találtam.. Tehát, az lenne a kérdésem, hogy lanon hogy tudnék játszani haverokkal?
    Próbáltam hamachival, steammel, garena-val, de nem akart működni.. mindig valami ilyesmit írt ki: C(class) hiba... A segítséget előre is köszönöm :)
  • Aquir
    google-ról le lehet
  • powerdozer
    köszi szépen, most már csak az a gáz hogy nem találtam normális weboldalt ahonnan letudom tölteni!
  • BAk3R
    na töröltem aztán úgy újratettem, mostmár jó, én nem tudom mi történt. má megijedtem :)
  • BAk3R
    ez most így szerintetek mi? indítanám a játékot aztán bejön egy kis ablak, miszerint: Failed to load the launcher DLL: A megadott modul nem található.
    reinstalláltam aztán ugyanez :O
  • Aquir
    megkeresed a left4dead mappát, benne a "Maps", és belerakod aztán beírod a console-ba (előhívás: jobbgomb a játékra, properties, set launch options, és "-console") hogy "map map_name"
  • powerdozer
    hey, lehet plusz mappokat bele varázsolni a játékba?
  • Aquir
    lol
  • Rage47
    ez tök jó lehet:) az én tanáraim gépet is alig láttak
  • w77d
    nekem volt anno egy tanárom aki nagy Unreal Tournamentes volt, óra után kurva jókat tudtunk dumálni, sőt egyszer kiderült, hogy előző nap őt lőttem darabokra online XD
  • Neoncsoves
    vagy kapucniban menne be a vizsgára, a vizsgáztató is L4D kocka lenne.
    chooselee: BOOMER!
    vizsgáztató: HUNTER!

és vizsga után megvitatnák, versusban hogy kell használni e két szpesöl infektedet :D
  • bertino
    aztán meg bummheccsát.
  • Neoncsoves
    és a vizsgáztató nyilván dagadt.
    bemegy
    elkiáltja magát: BOOMER!
  • BAk3R
    pedig nincs is jobb, mint vizsga előtti éjjel egy kis l4d :)
  • chooselee
    Nem azok! :) Régebbi F.E.A.R.-es időszakomból ismerem őket.Akkor jókat tolunk.Most hívtak játszani, majd csak ha lementek a vizsgák...addig szünet.
  • BAk3R
    hát úgy bajod nem lehet belőle de szarakodhat a játék, legjobb ha nem barátkozol ilyen aljákkal ^^
  • chooselee
    Ha én megvettem a játékot,de hamachi-n játszok olyanokkal akik nem,akkor abból nekem nem lehet gond ugye?
  • Aquir
  • Jim Morrison
  • Rage47
    hát én csak egyről tudok :D
  • SötétBarom
    Ha expert, akkor elég annyi, hogy nem mész utánuk. Úgy úgyis ledarálódnak hamar :D Nálam a normal meg az advanced majdnem = a kikerüléssel :P
  • Jim Morrison
    Melyikre gondolsz???