Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Viszont õk még kapnak 10 másik szolgáltatást azért a pénzért. Havi 667 ft meg nem az az elszegényedésbe döntõ összeg. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Mindíg megkapják a patchet sokszor elõbb mint a pc-s verzió. 😛

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

zomgzerg
de, csak késõbb és fizethetnek is érte

armageddon666
sztem de O.o bár nemtom hogy müxik... elvileg tud együtt játszani a boxos és pécés nem?

@

dronkZero
Hehe, megint peccs...

Versusban a zombik nem tudják mostantól lökdösni a nagy ládákat, hogy eltorlaszolják az utat.

+lobby bugkihasználás javítva. (ez megint mi?)

Witchet hátulról "ölelgetõs" bug javítva.

Javították, hogy ha kickvote után nevet változtat az illetõ, akkor nem kickelõdik ki.

Versus módban most már konzolból sem lehet nehézségi szintet szavazni.

...

XBOXosok nem nagyon kapnak peccseket, mi? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

rcon parancsokat plíz a gamehez
Krinyo
ha customben nézed a szervereket ott van advenced és expert versus szerver is

Rage47
jah ez demoban is volt már
Myrddraal
Ezt a "versus módot csak normalon lehet mostantól játszani" dolgot nem értem...sztem nehezebb szinteken pont az volt a jó, hogy oda kellett figyelni mert hamar szétkaphatták a csapatot. Mondjuk eddig azt hiányoltam, hogy ha versushoz akartam csatlakozni nem tudtam kiválasztani a szintet, hát most már mind1...

Nohab
Végül is mindegy, hogy elírták-e vagy sem. Ugyan az a lényege, ha jól sejtem. 😊
Jim Morrison
Bug: A no mercy legvégén, a háztetõn elkezdtem használni a gépfegyvert, majd megnyomtam a lámpa gombját, erre úgy kattogott mint a géppityu és nem is világított rendesen 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
Nuclearity
még egy kérdés, ti betudtok lesni az off topikba? mert nekem 1 üres lapot jelenít meg és kiírja hogy kész.

továbbá köszi a segítséget

simán lehet log, mivel mondjuk bejegyzést tesz, hogy fújtál, és amikor írja a log file-ba problémázik mondjuk
dronkZero
Azt vágom, de itt arról van szó? A "log" nem "logo", elírás?

Nohab
"Néhány esetben elõforduló (fasztuggyami) könyvtárelérési gixerét javították. (Spray log. Falra fújt logók?)"

Be lehet rakni egy bizonyos méretû képet a játékba, és azt egy gomb lenyomásával kirakod a falra.
köszönöm nem vetem észre😞

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Balumann
off topikban megtalálod, hogy hogy kell

armageddon666
esetleg olvassál bannert

nagy betûkkel oda van írva hogy

HA NEM VETTED MEG, NÉZZ BE AZ OFF TOPIKBA!!!!!!!!!

és jobb felsõ sarkában van egy gomb hogy OFF

@

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem Letöltöttem a Left4Dead-et és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok játszani haverokkal LAN-on
Próbáltunk Steam-en és Hamachi-n is játszani(CSS-be így lehet) de nem tudtunk mivel nem eredeti a játék esetleg valaki ha tud leírhatna valami megoldást! Köszönöm

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

boomernél bebindeltem, hogy bind k kill és ha nem tudtam leköpni mindent bementem középre és szétrobbantam😄
dronkZero
Patch! Mikulás van, lefordítom, örüljetek! 😛 (Már amennyire tudom)

Dedikált szerver keresés a lobbiból gyorsabb és megbízhatóbb lett. (Volt már ilyen, hiszem ha látom!)

Versus mód mostantól csak Normal fokozaton játszható. (Ez most minek? Volt pont-szorzó, nehézségi foktól függõen...)

Difficulty on a server is now locked to the one set by the lobby reservation (Fordítsa, aki érti! Szerver nehézségi szintje fixen úgy marad, mint ahogy a ... beállította. Talán aki a lobbyt indította? Nem lehet nehézséget átszavazni játék közben?)

Pályaváltás utáni kiugró lagokat javították. (Végre! Ha hihetünk nekik. Egyszer már "kijavították"...)

Néhány esetben elõforduló (fasztuggyami) könyvtárelérési gixerét javították. (Spray log. Falra fújt logók?)

Javították, hogy video beállításokból kilépve néha nem menti a beállításokat.

Javítottak egy búmer-öngyilkosságos bug-kihasználós szívózást. (Na ez mi lehetett?)

Fordítási hibákat javítgattak.

Kijavították, hogy a csítek kikapcsolása szarul állította vissza az adatokat.

Fenrir
Nem szégyen az.

A halál csupán a kezdet...

w77d
21 évesen bebaszna XD

SimaSuna
de ugye reggel nem volt vizes az ágyad? vagy esetleg a pizsid..bár ilyen korban még belefér 😄
w77d
nem találtam molotov koktélt sehol XD

SimaSuna
azért a molotov koktélból meglehet kínálni 😊
Mind1,azok általában úgy sem mûködnek! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

SimaSuna
fegyver volt nálad? vagy csak szaladtál? 😊
dronkZero
Miért, mikor máskor tudsz még vele játszani, mint felkelés után és lefekvés elõtt? 😛 😄

Én inkább úgy fogalmaznék, lehet vele baj. De nem feltétlenül az okozza a gondot. Volt akinél bezavart, de egyszerûen le kell benne tiltani az L4D ellenõrzését aztán kész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zorrobomber
detto

w77d
huhh basszus este azt álmodtam, hogy üldöz egy tank.... lehet lefekvés elõtt nem kéne tolni? XXD

dronkZero
Versus-t kell indítani, a coop módból ki kell lépni.

Nuclearity
üdv!

nekem egy olyan jellegû kérdésem lenne hogy hogyan lehet zombiba menni ha többen vagyunk mint 4 mert M betüre irja a switch teametde hiába nyomom vagy bármelyik haverom mintha nem is lenne beállítva semmi rá, valakinek valami ötlet?

w77d
hát gyerekek a legjobb játék amit valaha alkottak 😄 most is olyat nyomultunk experten hogy beszarás XD

irányár 7k, a héten elpasszolnám, de ennél lejjebb nem megyek 😊
Jim Morrison
<#integet2><#wave>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SimaSuna
<#eljen><#wave>Üdv a Klubban 😊
Nohab
Köszi! Akkor hétvégére talán már én is fogok zombikat irtani 😊
SimaSuna
mehet a régi közé sztem 😊

nekem 3 game van ezzel 1ütt 😊
Nohab
Szerintetek érdemes külön acc-ra regisztrálni egy új játékot, vagy mehet a régik közé?
SimaSuna
érdekes...több havernak sincs baja a Nodjának...de érdekes, azért kösz az infót 😊

dronkZero
Jó, akkor neked szerencséd van. Szerinted én honnan tudom, hogy ez a megoldás, ha nem is használok vírusirtót? Ezzel van tele a fél net, VAN baja a NOD32-nek az L4D-vel...
Például.

SimaSuna
nodnak semmi köze a játékhoz 😊

nekem legalábbis...

Nod32 - ZoneAlarm <#kuss><#wave>
Nem ezt az üzenetet kapja véletlenül "This game is currently unaviabe."?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dronkZero
Hehe... Ja, ez lehet az oka. Érzékeli a fertõzötteket! 😛

w77d
nekem sincs fönt állandóan...

dronkZero
Egyébként nemtom, ki hogy van vele, de én nem is használok víruskeresõt. Már vagy 10 éve. És nem lesz bajom. Idõnként feltelepítek egy aktuálisat(általában mindig másik fajtát), lefuttatom, uninstallom, de nem talál soha semmit. Szal nekem fölöslegesen ne falja a memóriát, olvassa a vinyót, nem azé' van a gépem, hogy felesleges programokkal fûtsem a szobámat... Így, hatás nélkül több kényelmetlenséget okoz, mint amennyit használ.

w77d
fél a zombiktól, meg akarja elõzni a vírus elterjedését XD