Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
elsõ 2-t ismertem 😄
Directoros a legjobb 😄DD
---
a videó meg xD többet nem leszek Billel 😄 Louisszal végképp nem xD

@

armageddon666
értem én hogy 4 player kéne csak jobbszeretnék ismerõsökkel míg belejövök és most csak 3an jöttünk össze 😄

@

SimaSuna
nekem kedvencem is...

simán átélem a helyzetét..azonosulok vele 😄
Nagylaci
Vicces Képergények:

Director

Chest area

Zombie Spy

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

w77d
Francis a legnagyobb.. mindent utál. Van hogy a lift-ben is benyomja hogy I hate elevators XD

SimaSuna
Bill mekkora szöveget nyom xD

Shitshitshit xD

inkáming xD

nah ezt el is teszem 😄

nagy bolondok akik csinálták 😄
Nagylaci
Ezt nézzétek meg!!! Na jó inkább hallgassátok... Némi angol tudás szükséges hozzá, de szerintem garantált a sírvaröhögés. Nekem bejött...

L4D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

SimaSuna
én magam ezért használok Mirandát...

bár most ezt a Mercury Messengert akarom kipróbálni...

hugom van oda az MSNért...
Nagylaci
MSN -rõl csak annyit, hogy azt használni olyan mintha két ebolás beteget tartanál otthon az éléskamrában... 😄

w77d
én nyáron megtettem XD

SimaSuna
neeem, csak szeretnék kockulni a L4D-el 😊

cél érdekében mindent 😄

szivem szerint az MSNt is tiltanám... 😊
w77d
szemét vagy XD

SimaSuna
kocka?...2hete nemtudok jáccani....

na de ma...

myvipet letiltottam, így hugom nagyonhamar elmegy a géptöl 😄

testvéri szeretet ruleZ 😄
Nagylaci
Úgy látom nem vagytok elég kockák... 😄 Advanceden jó társakkal már szinte mindig sikerül, experten pedig a vége nem akar egyenlõre összejönni, de odáig eljutni már ott is elég jól megy.

Nagylaci
Próbáljuk mi mondani, hogy mind a négy játékost ember irányítsa. Még akkor is ha nem atomprofi jobb mint a bot. A botokat állandóan neked kell összeszedni, szóval azok inkább nehezítik a játékot mintsem könnyebbé teszik.

Blood Harvest -en az nem gabona hanem kukorica... 😄 Egyébként úgy érdemes csinálni, hogy ketten fenn maradtok, ketten leugrotok. A lentiek egyike felveri a varjakat amire beindul a horda, ez a játékos gyorsan visszarohan a falhoz ahol jól beássák magukat a társával. A nagyobb adag fentrõl, jön szóval azok készüljenek. Jó ha molotovval, kannával be tudják gyújtani a területet, akkor sérülés nélkül is meg lehet úszni akár. Akik odafent maradtak azok nagyon vigyázzanak egymásra mert akit ott fenn egyedül elkap egy hunter vagy egy smoker annak vége!

SimaSuna
normálon kitanulod a pályát..Experten meg csináld újra 😄
Nagylaci
COD4 és a L4D között valójában nem is a témaválasztás a legmarkánsabb különbség! A COD4 egy remek single player FPS aminek ebben a kategóriában kimagaslóan jó a multyja is. A L4D viszont nem csak egyszerûen egy KIZÁRÓLAG multyplayerre kihegyezett FPS, de még abban is a co-op játékmenetet favorizálva.
COD4 egy agyoncsépelt kategória nagyszerû darabja, a L4D egyedi, ilyen még nem volt ebben a minõségben!

Ettõl még a L4D -ben tényleg kevés a pálya... Aki viszonylag sokat játszik az hamar kitanulja ezeket és akkor már kissé azért laposodik az élmény. Egyébként egyszerûen gyengébb társakat kell választani és az mindjárt hozzáad egy keveset a nehézségi szinthez... 😄 😄 😄

SimaSuna
pont ezért mondtam h nem kell keverni...
háborúsat a zombissal 😊
Az mennyire vicces, amikor már nem is számít más, csak a pályák száma 😄 Nem érdekes a hossz, az élmény, semmi, csak az, hogy kilóra több legyen 😄
Amúgy ez netes játékra van kitalálva, teljesen egyértelmû. Singleben kábé 3-4 óra alatt végigviszed egyszer és onnantól nincs értelme a botokkal szarakodni, neten viszont pont ugyan úgy el lehet lenni századszor is ugyanazon a pályán, mint bármelyik lövöldözõs játékban.
Jaka923
jól van na, de akkor is furcsa

SimaSuna
ne keverd a Cod4et a L4D-hez..kösz!
Jaka923
20??? És ezt keveslik? A CoD 4-ben meg 9-10 pálya volt és azt nem keveselték

SimaSuna
20
Jaka923
lécci írjátok meg, hogy hány pálya van összesen a játékban!

Aquir
végigvittem multin, király

versus módba van ahol ketten minimum életerõvel tudtunk a végén beérni a safe roomba, király küzdelmek vannak. így elsõre megtanultam valamivel profibban használni a zombikat <#vigyor>

ez volt eddig a legjobb (blood harverst/1):

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dronkZero
Hehe, a demó tényleg más volt. Mi is majd' összeszartuk magunkat, amikor elõször toltuk advanceden, hogy "á, ez csak advanced, az könnyû..." 😊

Aztán így egy hónap múltán már megint itt tartunk. 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

armageddon666
3an voltunk ebbõl egyik 12 másik meg nemtom hány éves, nonkommunikatív mind2 -.- meg elsõ nekifutásra ment, szal jah, könnyû volt 😄 de akkoris durva XD szal akár meg is halhattunk volna XD

ejj... demó nagyon NAGYON más volt... vagy csak jobb csapattal mentem XD

@

w77d
normalon durva???? normalon keci könnyû minden XD

armageddon666
nah...
Blood Harvest elején 2 végére 3 playerrel Normalon sikerült ^^ jeeee... Finálé kicsit durva >.< mondjuk nem annyira mint No Mercynél :\ az nemtom hogy lesz meg... szûk a terep... a gabona gecc az nagyon para volt XD végülis csak 3an éltük túl :\

@

dronkZero
Ehm, most így Wikin is utánatúrva... valóban, az USA államai felének van Riverside nevû települése...

Csak a Google maps általában kidobálja az összes lehetõséget linkként, erre meg csak egyet adott... 😞
Pl ellenõrzésképp "Verõce"-re kidobja a magyar, dunakanyarban lévõ Verõcét is, meg a horvátországit is, pedig annak már nem is az a hivatalos neve...

Na mindegy, benéztem. De az a környék akkor is gyanús! 😄

Nagylaci
Nem akarom elvenni a kedved, de ez a riverside olyan a városnevek között mint a John Smith a férfinevek között. Folyópart.

dronkZero
Csodás... 😛 Ez valahogy a horogkereszt alakú épület lett... 😄

De asszem a pirospont nekem jár: Ez a környék nagyon gyanús... Kertvárosi rész, közel a folyó, van ott egy kis móló is...

dronkZero
Azt tudtátok, hogy Riverside egy létezõ település? 😊 Igaz, hogy nem az a két utca+móló, mint a játékban... 😛 De ha valaki megtalálja a helyszínt, kap egy pirospontot! 😄

Tiszta jó, hogy van két valve-s játék, amit folyamatosan frissítenek.Ha nem az egyiken dolgoznak, akkor a másikon! 😊 Szóval mindig van valami új!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

armageddon666
sorry duplapostért véletlen elõbb nyomtam a küldést xD

szal... Anno FX5200-al 1024*768 high beállítások mellett DX8.1-ben hasított a gamma 😄 ma már szerintem lowon sem nyikkanna meg rajta :\

@

armageddon666
zombis játék nincs shoti nélkül >.<
--
Valve meg csak a CSSourcet akarja valahogy nagyon elkúrni :\ máshol nem vettem észre az egyre kevesebb FPSt csak ott...

@

Nekem szimpatikus a shotgun... A katonai változatával már óriási pusztítást lehet végezni a ráf rohanó hordában... Ha shoti volt nállam hozzám se tudtak érni. más fegyverrel ilyenkor mindig megraharpdáltak kissé.
dronkZero
Ehm, egyébként lehet benne valami, hogy nem értem, én személy szerint csak az automata fegyvereket használom, és ez nekem bõven elég is. 😊 A sniper ebben a játékban totálisan felesleges, a shotgun meg nem szimpatikus.

Innentõl meg nekem teljesen tökmindegy, hogy hogy néz ki. Illetve nem, mert a kedvenc puskám (esztétikai szempontokból) az M16... 😊 Lehet, hogy ha nem ez lenne a játékban, én is rinyálnék új fegyverekért... 😄

zomgzerg
de nem valve játékot
õk jó arcok és csak a gépigényt növelik patchrõl patchre =)

armageddon666
nem érted... van 5 (6) fegyver... nem ezeknek akarom a kinézetét változtatni, hanem variálni vagy hogy... szal hiába moddolom szarrá attól még 5 fegyver fog maradni :\ de ha mondjuk lenne 5 féle shoti... ha különböznek is (pl fûrészelt duplacsövû vagy valami) akkor az a legjobb, de megemlítettem hogy elég lenne ha csak kinézetben meg hangban különböznének egymástól... már változatosabb lenne...

@

dronkZero
Ja, igen, nekem szinte csak pályák kellenének pluszban.

Az új fegyverektõl, bossoktól konkrétan félek. Errõl a játékról KÉT ÉVVEL a kiadás elõtt voltak gameplay videok, és már akkor is lényegében pont így nézett ki. Gondolom azóta azon szenvedtek, hogy kiegyensúlyozzák a játékot. (Meg valószínûleg az AI-t toldozták-foldozták)
És így tényleg jó lett.

Ha most csak úgy, hirtelen ötlettõl vezérelve beszórnak új fegyvereket, új bossokat, akár teljesen el is baszhatják vele a dolgot. Láttam már hivatalos addonnal játszhatatlanná barmolt játékot... 😞

dronkZero
Source nem bírja a nagy pályákat... Persze relatív, egy Doomhoz képest hatalmasak, de egy BF-hez, Crysishoz, Chromehoz képest nagyon kevéske...

Itt L4D-ben is eléggé kicsik területre a pályák, csak az útvonal olyan, hogy keresztbe-kasul kell cikázni a területen...

dronkZero
Mondjuk én ezt tartom végképp fölöslegesnek. Ha akarod, rakjál be magadnak a CSébõl... Gondolom még mûködik az a módi, hogy szarrászanaszét moddolhatod a kinézetét a játéknak... Legalábbis még 1.6-ban voltak custom játékosmodellek, fegyvermodellek, textúrák szarásig...

w77d
én személy szerint egy új fajta surviver módot is el bírnék képzelni. Egy nagy pálya két ellentétes pontjáról indulnak két négy fõs csapat és középen találkoznának. Hogy onnantól mit csinálnának azon még gondolkodni kéne, de érdekes dolgok sülhetnének ki 😄

armageddon666
változatosság fegyvertéren.
sztem eléggé nyilvánvaló 😊
nem is kell "teljesítményre" különbözõ fegyó, de legalább máshogy nézzenek ki, más legyen a hangjuk...

@

Nagylaci
Egyébként kinek mi hiányzik a leginkább a játékból vagy másképpen szerintetek mit kellett volna máshogy csinálni?!
Nekem egyértelmûen a fegyverek terén van a legnagyobb hiányérzetem! Lássuk be, hogy ez baromi kevés ami van. Ráadásul nekem nagyon hiányzik a célzás lehetõsége és a tüzelési módok közti váltás. Azért az UZI és az M16 tudna rövid sorozatot és egyes lövést is. Aztán szerintem már az is nagyon jó lenne ha mondjuk több típus lenne minden fegyverkategóriából. Tehát mondjuk négy - öt féle gépkarabély stb... Az is növelné a változatosságot, ha az adott kategóriából mindig véletlenszerûen találnánk meg valamelyiket.
Persze ez csak az én személyes agymenésem! 😄

Nagylaci
Itt a hír miszerint a megjelenés után nem sokkal (Na ez aztán sok mindent jelenthet...) már megjelenik hozzá kiegészítés. Konkrétan újabb szinteket, boss -t(-okat) igérnek. Valamint, hogy lesz lángszóró is a játékban. Azzal nyer majd igazán értelmet a Friendly Fire... 😄

Left 4 Dead DLC

dronkZero
Valami másik zombis modhoz csinálja a srác lassan negyedik éve, valami 2005ben kezdte... 😛 "Csak" egy pálya, nem mod... Egyértelmû, hogy L4D-re király lenne, meg is akarja csinálni, az SDK-t várja õ is.

w77d
hogy lesznek késõbbi pályák arra gyakorlatilag 95%-az esély. A fájlokba már be vannak építve a késõbbi kiegek 😉

Reméllem a Valve nem nagyja majd kiaknázatlanul a játékot és újabb és újabb " filmeket " ad majd ki a jövõben... Lesz erre esély?

Kinek mi a kedvenc pályarésze? Látványilag...

Nekem a Dead Air azon részei amin látszik hogy a város lángokban áll... Távoli robbanások, elszórt lövöldözés a távolból... Fantasztikus hangulata van. 😊 néha megáltunk a haverokkal és 1-2 percig gyönyörködtünk benne. 😊

A boathuse finalenél is a túpartom terpeszkedõ város nagyon faja...