Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Directoros a legjobb 😄DD
---
a videó meg xD többet nem leszek Billel 😄 Louisszal végképp nem xD
@
@
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Shitshitshit xD
inkáming xD
nah ezt el is teszem 😄
nagy bolondok akik csinálták 😄
L4D
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
bár most ezt a Mercury Messengert akarom kipróbálni...
hugom van oda az MSNért...
cél érdekében mindent 😄
szivem szerint az MSNt is tiltanám... 😊
na de ma...
myvipet letiltottam, így hugom nagyonhamar elmegy a géptöl 😄
testvéri szeretet ruleZ 😄
Blood Harvest -en az nem gabona hanem kukorica... 😄 Egyébként úgy érdemes csinálni, hogy ketten fenn maradtok, ketten leugrotok. A lentiek egyike felveri a varjakat amire beindul a horda, ez a játékos gyorsan visszarohan a falhoz ahol jól beássák magukat a társával. A nagyobb adag fentrõl, jön szóval azok készüljenek. Jó ha molotovval, kannával be tudják gyújtani a területet, akkor sérülés nélkül is meg lehet úszni akár. Akik odafent maradtak azok nagyon vigyázzanak egymásra mert akit ott fenn egyedül elkap egy hunter vagy egy smoker annak vége!
COD4 egy agyoncsépelt kategória nagyszerû darabja, a L4D egyedi, ilyen még nem volt ebben a minõségben!
Ettõl még a L4D -ben tényleg kevés a pálya... Aki viszonylag sokat játszik az hamar kitanulja ezeket és akkor már kissé azért laposodik az élmény. Egyébként egyszerûen gyengébb társakat kell választani és az mindjárt hozzáad egy keveset a nehézségi szinthez... 😄 😄 😄
Amúgy ez netes játékra van kitalálva, teljesen egyértelmû. Singleben kábé 3-4 óra alatt végigviszed egyszer és onnantól nincs értelme a botokkal szarakodni, neten viszont pont ugyan úgy el lehet lenni századszor is ugyanazon a pályán, mint bármelyik lövöldözõs játékban.
versus módba van ahol ketten minimum életerõvel tudtunk a végén beérni a safe roomba, király küzdelmek vannak. így elsõre megtanultam valamivel profibban használni a zombikat <#vigyor>#vigyor>
ez volt eddig a legjobb (blood harverst/1):
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aztán így egy hónap múltán már megint itt tartunk. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ejj... demó nagyon NAGYON más volt... vagy csak jobb csapattal mentem XD
@
Blood Harvest elején 2 végére 3 playerrel Normalon sikerült ^^ jeeee... Finálé kicsit durva >.< mondjuk nem annyira mint No Mercynél :\ az nemtom hogy lesz meg... szûk a terep... a gabona gecc az nagyon para volt XD végülis csak 3an éltük túl :\
@
Csak a Google maps általában kidobálja az összes lehetõséget linkként, erre meg csak egyet adott... 😞
Pl ellenõrzésképp "Verõce"-re kidobja a magyar, dunakanyarban lévõ Verõcét is, meg a horvátországit is, pedig annak már nem is az a hivatalos neve...
Na mindegy, benéztem. De az a környék akkor is gyanús! 😄
De asszem a pirospont nekem jár: Ez a környék nagyon gyanús... Kertvárosi rész, közel a folyó, van ott egy kis móló is...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
szal... Anno FX5200-al 1024*768 high beállítások mellett DX8.1-ben hasított a gamma 😄 ma már szerintem lowon sem nyikkanna meg rajta :\
@
--
Valve meg csak a CSSourcet akarja valahogy nagyon elkúrni :\ máshol nem vettem észre az egyre kevesebb FPSt csak ott...
@
Innentõl meg nekem teljesen tökmindegy, hogy hogy néz ki. Illetve nem, mert a kedvenc puskám (esztétikai szempontokból) az M16... 😊 Lehet, hogy ha nem ez lenne a játékban, én is rinyálnék új fegyverekért... 😄
@
Az új fegyverektõl, bossoktól konkrétan félek. Errõl a játékról KÉT ÉVVEL a kiadás elõtt voltak gameplay videok, és már akkor is lényegében pont így nézett ki. Gondolom azóta azon szenvedtek, hogy kiegyensúlyozzák a játékot. (Meg valószínûleg az AI-t toldozták-foldozták)
És így tényleg jó lett.
Ha most csak úgy, hirtelen ötlettõl vezérelve beszórnak új fegyvereket, új bossokat, akár teljesen el is baszhatják vele a dolgot. Láttam már hivatalos addonnal játszhatatlanná barmolt játékot... 😞
Itt L4D-ben is eléggé kicsik területre a pályák, csak az útvonal olyan, hogy keresztbe-kasul kell cikázni a területen...
sztem eléggé nyilvánvaló 😊
nem is kell "teljesítményre" különbözõ fegyó, de legalább máshogy nézzenek ki, más legyen a hangjuk...
@
Nekem egyértelmûen a fegyverek terén van a legnagyobb hiányérzetem! Lássuk be, hogy ez baromi kevés ami van. Ráadásul nekem nagyon hiányzik a célzás lehetõsége és a tüzelési módok közti váltás. Azért az UZI és az M16 tudna rövid sorozatot és egyes lövést is. Aztán szerintem már az is nagyon jó lenne ha mondjuk több típus lenne minden fegyverkategóriából. Tehát mondjuk négy - öt féle gépkarabély stb... Az is növelné a változatosságot, ha az adott kategóriából mindig véletlenszerûen találnánk meg valamelyiket.
Persze ez csak az én személyes agymenésem! 😄
Left 4 Dead DLC
Kinek mi a kedvenc pályarésze? Látványilag...
Nekem a Dead Air azon részei amin látszik hogy a város lángokban áll... Távoli robbanások, elszórt lövöldözés a távolból... Fantasztikus hangulata van. 😊 néha megáltunk a haverokkal és 1-2 percig gyönyörködtünk benne. 😊
A boathuse finalenél is a túpartom terpeszkedõ város nagyon faja...