Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Egyébként amin egyszer nagyon jót nevettem az volt amikor boomer -el sikerült jól lerókáznom a túlélõket erre persze nyakukra ment a horda. Ekkor nem nagyon szoktam várni az újratöltõdésre mert ha gyorsan kinyíratom magam hamarabb spawnolok. Hát jól "berontottam" az összezavarodott csapat közepébe, hogy ott robbantsanak be. Erre legnagyobb meglepetésemre nem mertek lelõni!!! Ott ütöttem õket, a végén sebeztem egy csomót mire kitisztult annyira a helyzet, hogy odébb ütöttek és kilõttek végre! 😄 😄 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ezek egyszerûen akkora lámák a játékokhoz, hogy gondolom legelnek is. Amiben egyik játék sem érhet még csak a közelébe sem a L4D -nek, hogy a játékosok szinte 100% -ig egymásra vannak utalva. Minden régebbi FPS -ben amiben volt amúgy co-op mód egyetlen nagyon jó játékos is végighentelhette a pályákat. A csapatjáték kimerült abban, hogy több játékos lövöldözött egyszerre. A L4D -ben egyetlen játékos legyen bármilyen jó is semeddig nem fog jutni! Ez nemes egyszerûséggel teljesen más szintre emelte a co-op játékmenet fogalmát az FPS játékokban.
Sajnos a tapasztalataim alapján ezt a L4D játékosok elég nagy része sem vette még észre, hogy nem játszhat úgy ebben a játékban mint amit eddig megszokott. Sokan mintha "frageket" gyûjtenének csak az számít, hogy hány zombit tudnak kinyírni. Pedig ebben a játékban csak az a csapat lehet sikeres akik egymást segítik elsõsorban és minden mást ez alá a szempont alá helyeznek.
Mondjuk itt most tényleg a cikkíró hibázott, mert még ki is emelte, hogy nem került fel a listára a fallout 3 és a gta 4, de azt nem írta le, hogy azért nem, mert ez az eredeti lista egy olyan kivonata, amire nem kerülnek fel konzolról átportolt játékok (neadjisten még belinkeli mellé az eredeti listát is 😊 ).
@
A többi pedig ezek között szóródik szét össze-vissza:
TOP50-41
TOP40-31
TOP30-21
TOP20-11
Az ezen a listán második Crysis warhead például az összesített listán már csak tizenkilencedik.
Mókás nézni, hogy a nagyon szakértõ, nagyon tájékozott és nagyon felháborodott Gamestaros fórumközösségbõl senki nem vette ezt a kábé 2 perces fáradtságot, hogy ennek utánanézzen, hanem még a 65. komment is azon háborog, hogy hol a far cry 2 (amúgy a 13. helyen van, ezen a listán a második lenne). Na mind1, csak ezért nem fogok oda regelni 😊
"
Before you get the pitchforks out and rustle up an angry mob, this list deliberately disqualifies titles like Fallout 3 and GTA 4. These are games developed by studios that had the PC in the forefront of their minds during development.
"
Van nekik egy allplatform top50 listájuk (amit lusta vagyok megkeresni 😄 ) és most sorra kiadják platformonként is a listát, de mivel alig-alig van olyan PC-s játék, ami ne jelenne meg más platformra ezért itt tették azt, hogy az elsõdlegesen PCre fejlesztett játékokat is felpakolták a listára nem csak a kizárólag PCre megjelenõeket.
OK, a Left 4 Dead tényleg top 3 nálam is, de az, hogy a Fallout 3 még csak rá sem került, az egy vicc. WoW???? Na ne.
Persze, ha csak az eladási statisztikák szolgálnak alapul....
De nem, akkor sem, mert a WoW kiegbõl tutira több fogyott, mint a L4D-bõl.
Egyszóval ez a lista egy rakat xar.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azért az elsõ hely magáért beszél! 😊
múgy nem lehetne fejlécbe rakni ide is olyat, mint a gta4 topicban a gamertag lista? csak ide a steam nick-eket gyûjtenénk, könnyebb lenne játszópajtást találni szerintem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Left 4 Dead QuakeCon 2007
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Illetve nVidia beta driverével volt még ilyen.
@
A L4D (és a többi HL2 alapú játék) hogyan kezeli a többmagos procikat?
vagy akár írja le erre a címre: [email protected]
majd fél év múlva 20ért jó lesz, fix haveri körrel meg úgyis lehet tolni ingyér ^^