6126
-
Neoncsoves #3120 Heffi az télleg keveset L4Dzik :( pedig jókat játszottam vele én is:D -
#3119 Heffi (már ha elmondhatom :P) -
Neoncsoves #3118 ki az a 4. személy?:d mármint a régi 4. :D -
#3117 Nekem 2 fix L4D-s haverom van, a 4. személy mindig váltakozik, és mindig elcseszi...:( (A régi 4. személy GTA IV-t tolja) Nah mind1, már csak a DEAD AIR kell expertben és meglesz mind a 4 campaign expert-en! ^-^ -
#3116 Az mondjuk igaz, hogy Quick Match-el is lehet nagyon jó bandákat kifogni. Az mindig nagy élmény, amikor tényleg totál ismeretlenekkel alázzuk szanaszét az ellenfelet.
Viszont nagy hátulütője, hogy valami irtózatos szopás saját szerverre felmenni lobbiból, igencsak nehézkes összehozni egy gyakmeccset vagy egy wart. Főleg, amikor elvileg minden beállítás stimmel, aztán mégis baszik megtalálni... Vagy amikor lobbiban beállított No Mercy a szerverre csatlakozáskor mégis valahogy Blood Harvest lesz...
Na, mindegy. Szerveződjetek! Csak van mindenkinek 3 fix haverja, irány a ladder, vigyétek felfelé ti is a magyar zászlót! -
#3115 én elvagyok magamnak egyedül, mint anno CS1.6ban, de semminek nem vagyok az elrontója sem. -
#3114 Hm. Kár. :(
Pedig 4 embernek nagyon könnyű összeszerveződni, én azt hittem, hogy millió és egy klán fog alakulni...
Aztán persze lehet még bármi is. -
#3113 áh, elég nekem a TF2-es klánom :) -
#3112 Ti egyébként nem szerveződtök klánokká? :)
Nehogy már a második magyar csapat is mi legyünk ESL-en... :P -
chooselee #3111 Persze, mivel az ott létrehozott felhasználói fiókodhoz-nem az íróasztalban van :)- "köti" a játékot. Jelszót és felhasználónevet nem elfelejteni, mivel csak egyszer regelhetsz be egy játékot, csak az adott accounttal használhatod majd. -
#3110 igen. -
#3109 Légyszives magyarázza el valaki, hogy a multihoz akkor is kell-e Steam, ha eredetiben van meg a játék? Köszi -
#3108 Ja bocsi, én most olvastam vissza, csak nem adtad meg, hogy kinek válaszoltál, így hülyeséget írtam. Ezen az oldalon nincsen amit keresel :) -
#3107 az off-ban megtalálod a közepe fele. -
#3106 A tied a 3105.
Vagy nem ez a kérdés? -
benyhopp #3105 ??
hanyadik komment?? -
#3104 -
#3103 OLSAOLVASOLVAS -
benyhopp #3102 Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy a játékban lehet e lanban játszani, és ha igen akkor hogyan?? irja már le az aki tudja?? Please -
#3101 benne van a kedvencem. Ding Dong, Ding DOng XD -
#3100 Vége kurva nagy, amikor a budiból kijönnek vagy 30an :DDD -
chooselee #3099 Elég pöpec, lázbahozós! :) Ha film lenne megnézném! :) -
#3098 "basszameg fölkeltettem ezt a ribancot" :DDDSSDSA
nekem a játék folyamán ilyenkor kezdett el gyorsabban verni a szivem :P -
#3097 Hüh, nagyon jó kis video. -
#3096 majd javítják. -
#3095 mindenkinél így van, nem tudni miért. -
#3094 Miért van az, hogy játékban mutatja, hogy megvan a lamb2slaughter achi, steam id-n meg nem? -
#3093 Aki akar magyar groupokhoz tartozni, az írjon rám itt pm-et, vagy vegyen fel havernak Steam-en és invelem a groupokba amikben vagyok. -
#3092 Steam Group-okat egyszerűbb lenne... Azokból csak 5-6 van magyar, nem pedig 6-700... :) -
BAk3R #3091 l4d-sek steam id-ját gyűjtsük a fejlécben? az újoncok is így biztos könnyebben találnának partnert. -
#3090 Megint updatel? -
#3089 Tegnap, NoMercy versusban, 2. és 3. részen egyből jött a tank :D Másik csapat csak 2-3 pontot szerzett valamelyiken :) -
#3088 SDK-t.
:) -
Neoncsoves #3087 adják már ki a dlc-t
-
#3086 Ez mondjuk mindig vitás kérdés volt, hogy most a tűz konkrétan sebzi-e a tankot, vagy csak elindít egy visszaszámlálást, ami mindig pont ugyanannyi idő után (egyéb sebzésektől függetlenül) öli-e meg.
Most legalább kiderült, hogy sebzi, csak eddig nem lehetett látni. -
#3085 Eddig is elégett a Tank versusban... A hiba az volt, hogy aki játszott a Tank -al az nem látta, hogy fogy az életereje a molotovtól. Ezt javították. -
#3084 Az új patchnek hála, most már elég a Tank versusban. :) -
BAk3R #3083 nem kell szólni senkinek, rendet tartunk mi itt :) -
#3082 nem lenne jó mert Neoncsoves büntit kapna és sztem nem érdemli meg :\ -
#3081 Mi lenne ha egy modival töröltötnétek az utolsó 9 hszt?