Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ja, ezeket az infókat természetesen inkább a többieknek szántam, te ott voltál tegnap... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nagylaci
Ráadásul mit össze lehet röhögni közben... 😄 Én amikor megkaptam a tankot elkezdtem a túlélõk háta mögül érkezõ zombiket aprítani. Egészen jól ment!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

dronkZero
Lehet, hogy össze van kötve a Back 2 Help-el, azt mindenkinek megadja. Szal arra gyanakszom, hogy OKKAL kell kijönniük a safehouseból, nem "csak úgy". Majd még próbálkozunk.

Nem kell 8 ember, négyen is simán megoldottuk, csak az embereknek elõször le kell ölniük a botokat.

dronkZero
Szerintem az easy is jó. Teljesen más jelleggel is lehet játszani. Annak is van egy fílingje, amikor négyen szorosan együtt maradva, max sebességgel végigrohanunk a pályán, nem érdekelnek a kitérõk, szobák, csak végig a legrövidebb útvonalon, és csak azt lelõve, ami útban van vagy kerget...

Ja, a "Restart Campaign" KEVÉS az achievementezéshez, a Stomach Upsetet próbáltuk No Mercyn, a 3. pályánál lehánytak, újrakezdtük, végigcsináltuk leokádia nélkül, és mégsem kaptuk meg az achit.

Nagylaci
Hát én jól rákerestem a neten, de gyakorlatilag senki nem tudja! Nagyon úgy néz ki, hogy ez az achievement bugos! Nagyon-nagyon keveseknek megvan ugyan, de nekik sem frissíti a steam oldalukon a statisztikában csak a játékban jelenik meg nekik is. Szóval úgy néz ki, hogy irgalmatlan mázli kell már ahhoz is, hogy megkapd. (Esetleg van egy olyan körülmény aminek teljesülnie kell, de nem tartalmazza az achi. leírása...). Viszont még ha meg is kapod akkor sem fog bekerülni a steam -es statisztikádba.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Aquir
az meg már az unalmasság rovására megy rá xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Speedstick
...×D amikor játszottam angol csávókkal akk azon loloztak h lol a nevem..×D am mi az accod neve?

bertino
lol <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A képekbõl kiderül, hogy én voltam lol néven és az is, hogy nincs 2db LOL <#idiota>

Speedstick
de baxxi *-* egyszerre lehet 2 lol?😄

dronkZero
"mert itt nincs olyan hogy egy véletlen lövéstõl ne sérüljön a másik 😊"

De. Easy-n olyan. 😊

😄DDD Ez nem valószínû mivel a lol én voltam.<#zavart1>

Speedstick
Nem tom, nekem elõször sikerült...Lehet átlát rajtatok a gép hogy így próbáljátok megszerezni...×D

dronkZero
Na kb 10szer megpróbáltuk megcsinálni a Lamb 2 Slaughtert, de nem jön össze. Bemegyünk, kijövünk, lecsapnak, és nem kapják meg. Becsuktam az ajtót is, kijöttem, semmi...

Mi a franc lehet?

Speedstick
Velem játszottál, egy kis ideig én voltam a lol 😄DD De aztán váltottam nevet...×D

w77d
XD

Kipróbáltam net-en a coop módot, nagyon hangulatos + nagy élmény, igazi túlélõ horroros hentelés, fõleg ha normális csapat gyûlik össze taktikának szerencsére van jelentõsége. Én biztos vevõ leszek majd rá. Vannak benne helyek, "bugok" amiket kilehet használni pl. elsõ kép. Eddig nem játszottam vele túl sokat, de jól el lehet vele szórakozni, élvezetes lett. Majd jönnek hozzá a + pályák az lesz csak az igazán jó.

pár kép:

KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4

bertino
én ugy szoktam, hogy

RATATATATTTATATATATATATATTTTTTATATATATAAAAAAA!

"és akkor egyszercsak... NEM VOLT TÖBB MUNÍCIJÓ" 😮OO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
sokszor alkalmaztam 😊

vagy csak löxlökxlökx és közben tárazol 😊
Aquir
van amikor csakúgy lehet túlélni (ha bénán beszorulsz egyedül valahova 😄) löksz löksz lõsz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
normalon mondjuk minimális a csapatsebzés... ezzel szemben Experten úgy vettem észre megkapja a 100% dmg-t társ is :\ szal kósza shoti (de tényleg kósza... szal ami átfúródik a zombin) aztán már fexik is XD

@

armageddon666
én meg úgy szoktam hogy tárazás közben ütök XD valszeg bug 😄 de minden ütés után tölt egyet... géppuska esetén ez teljes tárcserét jelent 😊

@

Aquir
figyelj itt hatványozottabban helyt kell állni mint sok fps-nél mert menni kell, közben oldalról sõt mögüled meg mindenhonnan kell ám figyelni a rádrontó zombikra, és ha esetleg nem vagy elég közel a többiekhez akkor jobban sérülsz hogyha ekkor kap el egy Spec zombi mert addig nem tudsz semmit tenni (többnyire) amíg a többiek ki nem szabadítanak.

Ha meg a többiek között mozogsz akkor meg nagyon figyelj arra hogy nem szabad a másikba belelõni mert itt nincs olyan hogy egy véletlen lövéstõl ne sérüljön a másik 😊

Aquir
én úgy látom néha véletlenszerûen tölti fel pl 4 van még a tárban és erre elkezdi hosszabban feltölteni. ez van

Voltan
Thx!

Szóval:
Zombie Survival Guide
Imádnivaló könyv, nagy kedvencem! Angolul van, és itthon sajnos még nem sikerült beszereznem, max. Amazonról lehetne. Mindenesetre szívbõl ajánlom minden klasszikus zombi-mániákusnak!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rage47
speedyshare.com
Voltan
Mellesleg tud valaki egy jó feltöltõoldal? Betennék ide valamit, amit minden zombi-mániákus imádni fog. 8 mega az egész.

Rage47
itt nem találkoztam annyi vérpistivel, max tapasztalatlannal
Speedstick
Np, oks 😉

Voltan
De köszönöm, megkereslek, ha megvettem!

Voltan
Az angollal semmi baj, csak eddig nem voltak jó tapasztalataim on line FPS-sel. Mindig vérpistikkel kerültem össze. Ebben meg ugye nem árt fedezni egymás seggét. (Na nem úgy 😄D)

Speedstick
Bármikor, bármilyen nehézségi fokon van ember. 😊 Vagy ha esetleg nem tudnál angolul, vagy vm ilyesmi, szólsz nekem, aztán haverokkal toljuk veled, adhatok tippeket a versus mode-dal kapcsolatban is, amikor a Special Infected-del (tod pl a hunter,boomer,smoker,tank) vagy. (asszem így írják de nem biztos xD)

Rage47
easyn nem próbáltam, de a többség normalon és advanceden játszik.
Voltan
Kérdésem lenne. Tervezem megvenni a hivatalos verziót. Sajnos azonban rendkívül béna vagyok FPS-ekben, meg amúgy sem szoktam neten játszani. Mindenesetre anno, mikor CS-t játszottam (kb 3x), akkor a sz*rt is kilõtték belõlem. A L4D-ben is többnyire jobbak a botok, mint én 😄D, igaz, fejlõdök. Szóval lehet Easy fokozaton is találni jó Co-op csapatot, vagy mindenki csak a felsõbb kategóriákban nyomul?

Speedstick
Sztm:
Amikor a rosszabb szintû fegyverek vannak (az elején):UZI, mert az 1. shotgun-t minden lövés után fel kell húzni.
Amikor a jobb fegyvereket lehet felvenni: Shotgun, de mielõtt teljesen kiürülne a tár, töltsünk újra, mert ha 10-et tölt fel, a végén felhúzza, szal lassabban tölt --- messzebbre a 2 kispisztollyal lõjünk.

SötétBarom
Ebbõl kiderül, hogy miért a hunting rifle a beszteszt 😛 Én sokat megyek vele. Normal infected insant death bármilyen találat, + infinite penetration 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Akkor nem olvasod el. Nem neked kopipészteltem. Nyasgem.

zomgzerg
túl hosszú

Speedstick
Nem tudjátok h miért nem tok beszélni ebben a játékban?:S Van mikrofonom is meg minden de nem hallanak. :/

Rage47
tényleg jól jönne egy olyan gamertag lista mint a gta topikban sztem 😊
dronkZero
Ezt ismeritek?

Infected Statistics

* Normal Infected (25/50/75/100 Health, 50 in Versus)
o Hunting Rifle: Everywhere: Instant Death
o Pistols, Uzi, M16 & Shotguns:
+ Head: Instant Death
+ Other: 100% Damage
* Boomers (50 Health)
Hunters (250 Health)
Smokers (250 Health)
o Head:
+ Shotguns: 125% Damage
+ Others: 400% Damage
o Torso: 125% Damage
o Arms: 100% Damage
o Legs: 75% Damage
* Tanks (3000/4000/8000/8000 Health, 6000 in Versus)
o Everywhere: 100% Damage
* Witches (1000 Health)
o Pistols, Uzi, M16:
+ Head: 100% Damage
+ Other: 50% Damage
o Hunting Rifle:
+ Everywhere: 100% Damage
+ Head: Stunned for 2 or 4 seconds if shot while crying.
o Shotguns:
+ Head: 200% Damage
+ Other: 100% Damage
+ Point Blank: x2.5 Damage
* Melee Attacks
o Boomer: 2 Damage (1s/hit, 2 DPS) (Area of Effect)
o Hunter: 10 Damage (1s/hit, 10 DPS) (Area of Effect)
o Smoker: 2 Damage (1s/hit, 2 DPS) (Area of Effect)
o Tank: 24 Damage (2s/hit, 12 DPS)
* Special Attacks
o Leap: Up to 25 Damage (Area of Effect Stun)
o Pounce: 5 Damage/Hit (0.55s/hit, 9.1 DPS)
o Pounce on Fire: +10 DPS
o Tongue: 5 Damage/Hit (1.1s/hit, 4.55 DPS)
o Rock Throw: 24 Damage (2s/throw, 4s recharge, 4 DPS) (Area of Effect)
* Delays
o Vomit: 30s recharge
o Leap: 1s buildup
o Tongue Miss: 3s recharge
o Tongue Break: 15s recharge

Weapon Statistics

* Pistols
o Damage:
+ Point Blank: 35 Damage
+ Smoker Range: 22 Damage (100 ft)
+ Long Range: 13 Damage
o Friendly Fire: 0/1/6/35 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
+ Walls: Normal (1 feet)
+ Infecteds: Normal (2/bullet)
o Single Pistol:
+ Rate of Fire: 300 rounds/min (3s per clip)
+ Reload: 2s
+ DPS: 175 damage/s, 105 sustained
o Dual Pistols:
+ Rate of Fire: 600 rounds/min (3s per clip)
+ Reload: 2.8s
+ DPS: 350 damage/s, 181 sustained
* Uzi
o Damage:
+ Point Blank: 19 Damage
+ Smoker Range: 15 Damage (100 ft)
+ Long Range: 11 Damage
o Friendly Fire: 0/1/3/19 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
o Rate of Fire: 1000 rounds/min (3s per clip)
o Reload: 2.4s
o DPS: 317 damage/s, 176 sustained
* M16
o Damage:
+ Point Blank: 32 Damage
+ Smoker Range: 31 Damage (100 ft)
+ Long Range: 29 Damage
o Friendly Fire: 0/1/5/32 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
+ Walls: Extra (1.5 feet)
o Rate of fire: 700 rounds/min (4.3s per clip)
o Reload: 1.8s
o DPS: 373 damage/s, 262 sustained
* Hunting Rifle
o Damage:
+ All Ranges: 90 Damage
+ Normal Infecteds: Everywhere: Instant Death
o Friendly Fire: 0/3/15/90 Damage, 3 in Versus
o Penetration:
+ Walls: Extra (1.5 feet)
+ Infecteds: Infinite
o Rate of fire: 225 rounds/min (4s per clip)
o Reload: 3s
o DPS: 338 damage/s, 193 sustained
* Pump-Shotgun (10 pellets per shot)
Auto-Shotgun (12 pellets per shot)
o Damage: (per pellet)
+ Point Blank: 24 Damage
+ Smoker Range: 14 Damage (100 ft)
+ Long Range: 7 Damage
+ Headshots: No extra damage (except for Witches)
o Friendly Fire: (per pellet) 0/1/4/24 Damage, 1 in Versus
o Penetration:
+ Infecteds: Infinite
o Pump-Shotgun:
+ Rate of fire: 69 shots/min (7s per clip)
+ Reload: 0.5s/shell & +1s when empty
+ DPS: 274 damage/s, 175 sustained
o Auto-Shotgun:
+ Rate of fire: 200 shots/min (3s per clip)
+ Reload: 0.4s/shell & +1s when empty
+ DPS: 960 damage/s, 411 sustained

dronkZero
Azért kell 8 ember. De lehet, hogy elég 5 is, csak friends only.

dronkZero
Nyilván olyanoknak szólt a kérdés, akik meg akarják csinálni...

Nagylaci
Én benne lennék... 😄

w77d
mert úgyis becsatlakozna valaki más, aki azértis vadászik vagy azértis lõ 😊

zomgzerg
mert nem jó semmire

dronkZero
Én már többször felvetettem, hogy csaljuk össze. Kell hozzá nyolc ember versusra, kb 10 perc alatt meglenne mindenkinek. Nomercy, hátul leugrani, végigszaladni a pályán, zombik közben nem bántanak. Be a saferoomba, ki, hagyni, hogy a zombik lecsapjanak. Oldalcsere, ugyanez. 8db achi tálalva.

Nem értem, miért nem akarjátok... 😊

Rage47
nincs meg sajna
Aquir
lement az ára mivel karácsony volt... 45-rõl 34 €-ra... megnézheted 😛

Voltan
Én még a vicces verzióval játszok, és egyelõre a single-t is nagyon élvezem. De ha kicsit lejjebb megy az ára, tutira meg fogom én is venni.