Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
(video lent)
így lopkodjatok accountot
Üdv! Suna!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@
white77dream: szeva
white77dream: az faszányos
white77dream: és ehhez gondolom meg kell adjam a jelszavam XD
white77dream: akkor köszi tényleg a fáradozást, de nem kérem 😉
white77dream: nem adom ki a jelszavam senkinek...
A Kotaku karácsonyi podcastjének nyilatkozva Chet Faliszek elárulta, hogy a közeljövõben hivatalos bejelentés is várható a PC-s és Xbox360-as verzióhoz érkezõ csomagot illetõen, a közleménybõl minden fontos részletet megtudunk majd.
Faliszek azt is hozzátette, hogy terveik szerint Dead Air és a Death Toll kampányok hamarosan kooperatív módban is játszhatók lesznek, igaz dátumot ehhez az ígérethez sem tudott kapcsolni egyelõre.
A la gamepod..
Utalás egy nagy updatera???
A safahousok firkái alapján 2009 október elején már Zombiinvázió lesz. Szóval érdekes egy évnek nézünk elébe. 😊
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Megnéztem a steam profilodban nem látszik, hogy megkaptad volna...
én mint a net legaljának hivatalos képviselõje kitüntetésben részesítelek:
A steam acc -odon is megjelent az achi. ? Bár ezt én is meg tudom nézni...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Zero:
A friends only -s ötleted nem rossz, de van egy nagy bökkenõje! Iszonyatosan egyszerû kijátszani... Összejövünk nyolcan friends only -ban a lobby -ban aztán a leader átteszi public -ra és indít. Innentõl ugye hiába public úgysem tud senki csatlakozni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ