Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nna szép jó reggelt így 2009-ben 😄 én neki is kezdek ezévi elsõ zombiirtásomnak XD

rhazid
hát akit nem érdekel az accja az már tényleg nem kapja vissza

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Nohab
Ha valaki kéri accodat, azt kitörölheted nyugodt szívvel. Nem fogja visszakapni az eredeti illetõ.
dronkZero
Mondjuk aki benyal egy ilyet, az meg is érdemli... Én konkrétan ki sem TUDNÁM adni az account adataimat, nem tudom fejbõl... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

bertino
😄DDDDdd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nagylaci
A stílus és a az intelligencia teljes hiánya alapján nem lennék meglepve ha te lennél az. Nálam is próbálkozott ugyanis ez a felhasználó. Azért az gyanús, hogy már kettõnket is innen szedett valszeg' össze...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

rhazid
biztos vagyok benne

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

zomgzerg
õk is csak egy accounttal kezdték: http://www.bestgore.com/murder/dnepropetrovsk-maniacs-murder-guy-hammer-screwdriver-real-snuff-video/
(video lent)

zomgzerg
már számtalan eset volt hogy javító intézetbe küldték az account tolvajokat, volt akinek a szülei is börtönbe kerültek és a testvére csöves lett mert nem volt ki eltartsa aztán megunta hogy a körútra kell szarnia és betört egy 7. emeleti panelba kidobta a két pár hónapos gyereket az ablakon aztán elvágta a saját torkát úgy hogy egy pohárba follyon a vére ami rá volt kötve a szomszéd infúziójára és megfertõzte minden mi rosszal

így lopkodjatok accountot

SimaSuna
Boldog, Zombikkal, Hunterekkel, sírós emós Witchekkel, sok sok pályában gazdag új évet kívánok! 😊

Üdv! Suna!
bertino
ja, aztán megy a feljelentés, steam kiadja IP-t ugyis, onnantol fogják azt megbasszák a nyomorékot 😊

w77d
amúgy ami szomorú, hogy gondolom van aki bedõl hirtelen ilyennek...

w77d
elõször néztem is egyet, hogy baszod Kun Béla keres engem XD

w77d
az XD

bertino
ez valami atomlúzer lehetett.

armageddon666
de az ilyen balfaszjóskák legalább helyesen írnának... ami vicces hogy többnyire ilyen 12 éves kis pöcsök xD szánalmas 😄

@

Ahh, itt is kezdõdik, a TF2 topik hónapokig másról se szólt. Rengeteg ilyen nyomi van, szóval nagyon vigyázzatok. Alapvetés, hogy a Steam fenntartói soha, semmilyen körülmények között nem kérik el a jelszavadat, erre minden esetben mindenki figyeljen oda és akkor nem lehet gond (remélhetõleg). És persze az is nagyon hasznos, ha mindig beírjátok, milyen neven próbálkozott a nyomi. Mondjuk nagyon vicces beszélgetések szoktak kijönni, ha valaki felveszi a kesztyût 😊
w77d
Never tell your password to anyone.
work.: Üdv! Kun Béla vagyok a magyar steam csopottól!
white77dream: szeva
work.: A steamen van egy új keylogger
work.: ami sok steam accountot megfertõzött
work.: A tiedre is felmehet a hacker
work.: bármikor ellophatja az accountját!
white77dream: az faszányos
work.: letöröljük az accountjáról a keyloggert
work.: hogy ne hogy ellopják accountját!
white77dream: és ehhez gondolom meg kell adjam a jelszavam XD
work.: a mûvelethez szükséges a felhasználónév és az ahoz tartozó password
work.: a mûvelet teljesen veszélytelen és gyors!
white77dream: akkor köszi tényleg a fáradozást, de nem kérem 😉
white77dream: nem adom ki a jelszavam senkinek...
work. is now Offline.

w77d
valami barom lopni akarja az accomat XD el akarja kérni a jelszavam, hogy leszed egy keyloggert az accomról micel õ egy admin XD a neve (stolen)work

Az, de elég könnyen kikövetkeztethetõ, hogy a versus módról van szó.
bertino
kicsit hülyeség a vége.

MarkBlade
A Valve részérõl hivatalos formában is megerõsítést nyert, hogy már készülõben van az elsõ letölthetõ tartalommal felvértezett csomag a Left 4 Dead-hez.

A Kotaku karácsonyi podcastjének nyilatkozva Chet Faliszek elárulta, hogy a közeljövõben hivatalos bejelentés is várható a PC-s és Xbox360-as verzióhoz érkezõ csomagot illetõen, a közleménybõl minden fontos részletet megtudunk majd.

Faliszek azt is hozzátette, hogy terveik szerint Dead Air és a Death Toll kampányok hamarosan kooperatív módban is játszhatók lesznek, igaz dátumot ehhez az ígérethez sem tudott kapcsolni egyelõre.

A la gamepod..
w77d
szerintem inkább a gazdasági válság hatását fedezték fel az emberekre nézve XD

"A safahousok firkái alapján 2009 október elején már Zombiinvázió lesz."

Utalás egy nagy updatera???

JA Luisnek van egy titka. Épp csak meg tudott lógni a fehér házból és a túlélõk kis csoportjához csapódott...

A safahousok firkái alapján 2009 október elején már Zombiinvázió lesz. Szóval érdekes egy évnek nézünk elébe. 😊
w77d
milyen durva már a zombinagyi XD

Proview
Görcsben mindegyiknek a keze

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

SimaSuna
lol..nem jelenik meg a kép :/

SimaSuna
L4D elõdje xD - Land Of The Dead 😊

w77d
hehe XD

Aquir
még nem is mentem easy-n, lehet majd akkor kipróbálom azt is xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Proview
Louis szerepében obama

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Proview
Támad a horda

Nagylaci
A játékban én is megkaptam csak a steam profilban nem frissíti az achi. -t.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Rage47
mindenhol ilyen
dronkZero
Te úgy mégis, ki a pöcsöm vagy? És mi a kínod velem? Mert az már feltûnt, hogy velem próbálsz gecizni elég primitív módon, de ez csak téged minõsít.

dronkZero
Tényleg, profilomon nincs.... Játékban pedig mutatta... 😞

Nagylaci
Aztamindenit! Hihetelen egyserû manapság az internet használata! Hiszen már a zomgzerg féle zöld szemes ostoros szintjén vegetáló életformák is képesek használni...

Megnéztem a steam profilodban nem látszik, hogy megkaptad volna...

zomgzerg
akkor ünnepélyesen át is írhatod a neved csalógecire
én mint a net legaljának hivatalos képviselõje kitüntetésben részesítelek:

Nagylaci
Én sajnos még egy fél órán át a munkahelyemen dekkolok... Pedig mennyivel értelemsebb zombiirtással is tölthetném az idõmet!!! 😄 😄 😄
A steam acc -odon is megjelent az achi. ? Bár ezt én is meg tudom nézni...

dronkZero
Szerintem nézzétek meg az achijaitokat, mert hiába nem írta ki játék közben, én megkaptam végül tegnap...

SötétBarom
Szerintem összecheatelni acsit elég tré. Emlékszem CoD4-ben is volt valami aberrált, ami közel összehozhatatlan volt - falon keresztül kellett belelõni valamibe, ami felrobbantott még valamit, és úgy ölt le valakit.. Asszem domino volt a neve. Hogy örültem a fejemnek amikor meglett =)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nagylaci
Nem létezik, hogy felügyelik a "szándékosságot" bár én inkább trükközésnek nevezném. Egyszerûen nincs milyen alapon figyelni azt, hogy ez a játék csak valami achi. megszerzésére megy vagy "normális" játék éppen.

Zero:
A friends only -s ötleted nem rossz, de van egy nagy bökkenõje! Iszonyatosan egyszerû kijátszani... Összejövünk nyolcan friends only -ban a lobby -ban aztán a leader átteszi public -ra és indít. Innentõl ugye hiába public úgysem tud senki csatlakozni.

w77d
ez is lehet...

dronkZero
Friends-only szervernél nem adja meg..?

w77d
szerintem valahogy felügyelik a szándékosságot.. nem tudom hogy, de tuti...

Nohab
Egyiknél össze vissza egymást segítettük fel, miután bementünk a sh-ba, majd kibeleztetek, és mégse kaptuk meg. (Huba bá)
SötétBarom
Hatalmas 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nagylaci
Nekem még egy olyan teóriát sikerült kiötlenem, hogy mi van ha akkor adja meg a LAMB 2 SLAUGHTER -t ha a túlélõ kijön a safe room -ból aztán te egy infected -el bemész oda majd a viszatérõ túlélõt bent kapod el. Aztán ezt még lehet úgy fejleszteni, hogy az utolsó tûlélõ magára zárja az ajtót, ekkor ugye megnyerné a pályát, de mivel te benntvagy mondjuk egy hunterrel ez nem történik meg. Ha ekkor, ilyen körülmények között elkapod már csak megadja...

dronkZero
Ez a Zombie Survival Guide nagyon komoly! Alig bírom letenni, meg közben szakadok a röhögéstõl, hogy mennyire komolyan veszi magát. "Történelmi" példákkal zombifertõzésekrõl, meg rengeteg "hasznos" tippel... 😄