Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bemegy
elkiáltja magát: BOOMER!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@
De hogy? Versusban nem sokat csinál... csak horda meg tank...
Co-opban meg expertnél nem hiszem hogy lehetne jobban szopatni 😄
@
😊 biztos szeretnek érte
@
http://www.youtube.com/watch?v=jFybxvM_Sl0
http://www.youtube.com/watch?v=7UGWw6Y2urg
nem tudom, hogy tudtak valve-ék ilyeneket bennehagyni, de engem nagyon iritál ez az egész. minek veszi akkor meg ha csak kikerül mindent és nem akar játszani, én nem értem. neten is amikor találkozok ilyennel, látom, hogy ott ugrálnak h kikerüljék már indítom is amit kell nehogy megússzák.
Azon töröm a fejem, hogy nyitok egy topicot, ahol létrehozunk egy átfogó koncepciót egy zombis survival rpg-hez 😄
Kössz
by
de ne itt kérdezd hanem off topicban mert itt mindenkinek eredetiben van meg ^^ ami ugye jóval egyszerûbb mint a tört... csak beírod a kódot steambe, a játék meg már jön is le és mehetsz játszani 😊
@
Random lobbynál van az esetleg, ahol nincs csapatmunka, de még az is ritka eset!
ezért jó ez a játék, mert mindenkin is segítünk. rá vagyunk utalva egymásra. s ezzel segítõkészséggé vállunk. köszönhetõ a játék strukturájának.