6126
-
#3280 Meccsriport:
19:00
BT vs A4D
4684 : 4371
21:00
BT vs smg
3346 : 3769
Húzós este volt... :) -
#3279 :D Akkor bocs
-
#3278 jah, bepótoltam a 2hónapos L4D hiányomat :) -
#3277 Azért azt megfigyelted hogy az utolsó 6 hsz. a tiéd volt? -
#3276 Nekem nem tetszik. -
bannerhoz :D -
#3274 OMG..erről beszéltem :D -
#3273 erről kicsit más jut az eszembe, vajon mi lehet ha közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással :) -
#3272 na utcsó Francis hate :D
-
#3271 Francis...I hate...
-
#3270 faintos kis videó :)
-
#3269 Figyelem folyamatosan (20 percenként kb), és ha egy leokézza, akkor a többit visszavonom. Ha mégis becsúszik, akkor a kevésbé köcsöggel ledumálom a halasztást.
De az szinte biztos, hogy egy alkalomra egy ellenfelet kihívni nem fasza, abból nem nagyon lesz meccs. -
uwu #3268 mi van ha mind leokézza?
-15 pont nem megjelenésért? -
#3267 Na, most már a helyezésünk is a pontszámunknak megfelelő, 29.-ek vagyunk 1020 ponttal.
Kihívtam ma estére öt klánt, valamelyik csak leokézza... -
#3266 azért elképesztő mennyi barom van a szervereken. Az egyik szerveren egy marha mindíg előrerohant és meghalt, 3-an meg persze könnyebben murdeltünk meg. Na mondom ok, átmegyek máshova, onnan meg ki8szavaztak.. -
#3265 A serverünk moddolt és tirekt a pálya legelejére rakjuk be a tankot. :)
Valamint elvileg szar laggos is, mikozben mindenkinek zöld volt a pingje kivéve 1 embernek akinek néha piros, néha zöld.
Btw: a serverünkről kivettük a véres plugint :) Csak funból tettük fel, kipróbálni. Kb másfél napot volt fent. -
#3264 miért mi volt a meséjük? -
#3263 Ha-ha
A kis pöcsök beszopták, megkaptuk a 21 pontot.
Az admin nem hitte el a meséjüket.
Már bánom, hogy nem pontoztam le őket -2 re. :(
Jelenleg a 34. -ek vagyunk ESL Ladderen. :) -
#3262 Age of Chivarly
Ez egy ingyenes mod a Half-life 2 hőz. :D Azért 5 giga a dedikált servere, mert valószínüleg le kell hozzá töltened az SDK -t.
Semmi crack nem kell hozzá. Letöltöd az SDK -t és telepíted.
Ha elsőnek az Age of Chivarly akarod telepíteni, akkor automatikusan felrakja magának azokat az SDK -kat, amik neki kellenek. -
#3261 XD
#3259: -
#3260 MMEKKKORA XXXD -
#3259 Mit nem szeret Francis?
http://uk.youtube.com/watch?v=kc9f-VVQK3k -
#3258 No comment... :D
-
#3257 észrevettem én is >.< nagyon durva :S sztem ezt kéne javítani... -
#3256 Egyébként a patch óta feltűnően sokszor adja azonnal a pályák elején a tankot. Ez nem pozitívum vagy negatívum, de tényleg így van!
Amúgy egy régi hozzászólásomban írtam, hogy az azonos helyen spawnoló tank is igazságtalan lenne... Erre tessék. Most meg ezért anyáznak amúgy a hivatalos fórumon! Sajna ez sehogyan sem Fair akárhogy nézzük!!!
Más, a [BT] szerveren beállítottad az extra mennyiségű vér megjelenítését?! Szerintem elég zavaró ugyanis, de ha a többség gerjed rá... :D -
#3255 Nagyon hamar kaptuk be minden pályán a tankot.
Az első pályán kint az utcán. Ahol már széles, meg be lehet menni a házba, a sikátorból kijőve.
A második pályán akkor, amikor az első ember leugrott a kezdőhelyről az aluljáróba a lyukon.
A harmadik pályán kint a benzinkút előtti parkolóban.
A negyediken az első lépcső után, abban a kis előtér-félében, ahol íves korlát van, meg fent függőfolyosó.
Az ötödiken viszont nem volt extra tank.
Mi is minden tankot benyaltunk, mi kezdtünk túlélőként, minket _tényleg_ meglepett, ők már készülhettek rá, tudták, hogy egyből jön.
Aztán a 4. pályán kaptunk végre fegyvereket, összekaptuk magunkat, és lezúztuk, meg ki is jutottunk a végén. De ők meghaltak. Onnantól már ők nem találták viccesnek, meg mindenféle kifogásokat kerestek, hogy laggol, meg fasztuggya. Meg hogy moddolt a szerver.
Utálom, amikor kifogásokat keresnek, mikor csak egyszerűen jobbak voltunk. -
#3254 Nem rossz... :) Szerencsétlenek úgy bénáznak, hogy azt már rossz nézni. Viszont milyen alapon akarnak óvni?! Feltételezem, hogy az kevés indok, hogy "Jobbak vótak' a köcsögök!" :D Ha így ment az egész játék az dögunalom lehetett. Utálok nagyon bénák ellen játszani. -
#3253 Azért lehetőleg ne ez alapján tölts le esetleg fölöslegesen 5 gigát...
Csak azért, mert a dedikált szerverek alapvetően NEM játszhatóak, viszont az indítófájlon kívül akár egy-az-egyben is megegyezhetnek a sima játékkal. Azt az .exe-t nem adják oda. Viszont gamecoyworldön meg vannak ugye krekkelt exe-k. AKÁR még működhet is.
De ha pl linux dedikált szerver, és nincsenek benne kritikus windowsos .dll-ek, vagy valami hasonló, akkor potyára szedted le.
Szal ez csak saját szerény véleményem, és még én sem vagyok benne biztos, csak egy halvány lehetőség... -
#3252 hát steam mögött elég komoly technika áll szerencsére.
nálam is csak akkor volt kisebb letöltési lassulás játékok megvétele után, mikor megjelentek, na akkor tény, hogy rendesen belassult, de egy idő után az is elmult ugye. -
#3251 Köszi a választ. egyre jobban csípem ezt a steamet. Demókat érdemes letölteni, sokkal gyorsabban jön, mint mondjuk filefronton vagy máshol. -
#3250 Dedikált szerver. Nem tudsz vele játszani.
Bár lehet, hogy csak egy krekkelt exe kell hozzá, és megy is... :) -
#3249 Steammel kapcsolatos, szal kicsit off.
van nekem a kellékek közt ilyen néven hogy: Age of Chivarly dedicated server, ami 5 giga. azt ha letölteném, tudnék vele játszani?
am nem ismerem a játékot. -
#3248 net_graph
Asszem. Vagy net_graph 1... Vagy valami ilyesmi. -
#3247 Osztrák, te! Nem ausztrál... :P :D
Ja, meccsreport:
Braindead Team[HU] - Black Death[A]
4004 - 294
Megóvták a meccset, úgy elkentük a szájukat... :P -
#3246 azokat ott lent melyik paranccsal lehet kiíratni? gondolom játékbeli cucc az ott. -
#3245 Aki akar egy jót röhögni:demo
Waroztunk egy Black Death nevü Ausztrál klán ellen, és a Finálét tartalmazza a demot. Amikor Túlélők vagyunk abba semmi poén nincs, de amikor Infectedekkel szopatjuk őket az fergeteges! :D -
#3244 jahogy Left4Dead topic xD akkor lehet hülyeségeket mondtam :D -
#3243 Egyáltalán miért akarja valaki kikapcsolni a célkeresztet? :D
Bár az igaz, hogy 640x480-ban a zombik karika "célkereszt"-je eléggé baszott nagy... -
PunkZoli #3242 crosshair 0, crosshair 1 -
#3241 Aim = célozni.
Crosshair = célkereszt.
Innentől meg konzolparancs-lista a barátod.