Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az operációs rendszeren is túl...
Tegnap raktam fel a játékot, hát egészen élménydús mondhatom. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy nem tud valaki segíteni benne, hogy hogy tudom beállítani,hogy lan-ban tudjunk játszani kolin belül? külsõ szerverekre tudok csatlakozni, csak a belsõt nem tudom mûködésre bírni...:( thx
Nekünk ketten sikerült minden map experten, kivéve a finálékat. Egyedül a repteres jött össze experten.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akadt egy kis probléma az utóbbi idõkben a játékkal. Kb 3hete megvettem, az elsõ pár nap tökéletesen futott. 1 hete azonban egyre gyakrabban kiakad, vagy kilép a windowsba minden figyelmeztetõ jel nélkül, vagy egyszerûen teljesen lefagy. Nem tudok egy kampányt teljes egészében végignyomni hiba nélkül. Egy új vga drivert felraktam kb 2 hete, mert elõtte jelezte hogy elavult. Gyanítom hogy ez lehet a probléma.
Amikor azonban kiugrik a windowsba, akkor felugrik egy steam "újdonságok" ablak... A másik ok amire gyanakszom, hogy elvész a steam kapcsolat. Persze lehet a két probléma egymástól független is.
Olvastam, hogy az opciókban a multi-processzor használatot ki kell kapcsolni, kitörölni a temp fájlokat, és újrarakni a steamet.
Bevallom õszintén, elõtte másolva volt meg a játék, és gond nélkül tökéletesen futott.
(Ettõl függetlenül örülök hogy megvettem, mert egy nagyon jó játék!!<#hawaii>#hawaii>)
Valakinek valami javaslata esetleg? Újrakéne rakni az egészet? Volt már valakinek hasonló?
Megköszönném a segítségeteket.
Szintetizátorom Yamaha 3000
Büszkén gondolok Bill-re a veteránra, a megmentésekre és a Valve-re. Szeretem a finálékat, zombikat, fegyvereket. Itt élek Riverside városában. L4D-ben mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai! Left 4 Dead, én így szeretlek!
Nincs 4 ujjam , nem vagyok túlélõ és nem hordok mellényt. A világ egyik legnépszerûbb és legjobb zombis játékát játszom és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: TANK. A STEAM felh. nevem megegyezik nicknevemmel és nem örülök, ha a noobok összekeverik a Left 4 Deadet a HL2DM-mel.
Büszkén gondolok Louis-ra az igazságosra, a megmentésekre és a Valve-re. Szeretem a finálékat, zombikat, fegyvereket. Itt élek Riverside városában. L4D-ben mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai! Left 4 Dead, én így szeretlek!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Mert olvastam olyat, h XBox-ra lehet, h fizetõs lesz a cucc és nem hiszem h pénzt kérnének 2 új pályáért... :)
Szal reménykedjünk!!!
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
A Dead Air -t, és a Death Toll -t rakják be Versusba is.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Most kezdjelek el én is fikázni az "am" miatt?
Nem gondoltam, hogy így a szívedre veszed ha valaki "nem helyesen" ír.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
még a végén a sok am után melegnek nézik az embert! :D
am... semmi igazából... csak az a fránya lustaság :\ meg engem kerülnek az acclopók XD
@
Crash probléma: leírom, hátha valakinek segít: a gépet nem hibernálom, hanem rendes kikapcsolás, azóta egyszer sem crashelt. Másnak ugyenez volt készenléti móddal. Kényelmetlen, mert a rendes boot tetû lassú (hibernate kb 10-15 sec, boot meg ~1 perc), de megéri.
azota ujratelepitettem es mukodott is az elso ujrainditasig<#wow3>#wow3>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
#acm