6126
-
PunkZoli #4040 most azt mondják sosem fog megjavulni:D -
#4039 oksa thx
és miért nem lép rá ha beirom hogy connect "ip"?
ip= 79.141.174.26:27036 -
#4038 aztán lehet még olyat, hogy konzolba: bind "F9" openconsole
azt hiszem így van a parancs, de googleban rákeresel és kidob ezerféle leírást:) -
#4037 nem, de már megszoktam..:D majd jó lesz -
#4036 ááá
THX -
#4035 Neked jó a steam? :S -
#4034 -console a parancsikonba -
#4033 ??? -
#4032 konzolt hugyan hivom elő.
a "konzol gyere ide" nem jo....:D -
#4031 Nektek se müxik most a steam? -
#4030 A beakadást mp közben nekem is szokta, de a multicore rendering kivan kapcsolva. Én arra gyanakszom, hogy a steam kapcsolat megszakad egy pár másodpercre, ezt lobbi közben is szokta, csak akkor kiírja, játék közben meg megakad néhány másodpercre.
A terminálon nekükn csak 24 perc jött össze mindenfajta bug nélkül, nekünk jött minden special meg tankok... -
#4029 az migáz... na mindegy, köszi! -
#4028 Kapcsold ki a Multicore Rendering-et az opsönszben. Elkúrták, pont szarabbul megy többmagos procin, ha be van kapcsolva. -
#4027 az miért van hogy beakad a játék elég sűrűn több mp-re? és utánna továbbmegy -
#4026 The Terminal: 39 perc.
Tirexi videoja
Hallhatjátok benne a hangunkat is. :D Hubáé a halk és mély hang, enyém a vékonyabb, Assasiné pedig a cigány hang. :D Tirexié nem hallatszik, mert ő vette a vidit. -
#4025 rohanj át az Offba :) -
rogan99 #4024 Hamachin próbálunk versust játszani haverommal de ugyanabba a csapatba kerülünk mindig és nem tudunk oldalt váltani az m-betűvel.
sv_cheats és vs_maxteamsw... be van írva. Tud valaki segíteni? -
petyapontp #4023 köszi!
tényleg a felbontás nem stimmelt! -
#4022 A játék alapértelmezettnek tekinti az 1600x1200-as felbontást, hogy miért, azt nem tudom. Szerintem ez lesz a probléma forrása. -
#4021 Lehet, hogy olyan felbontásba akarja indítani, amit a monitorod nem támogat.
A csak a kép ment el? A játék meg a hang fut tovább? -
petyapontp #4020 jaja! 182.50_geforce_winxp_32bit_english_whql -
BAk3R #4019 legfrissebb driver van fennt? -
petyapontp #4018 Hali!
Letöltöttem a L4D-et és mikor indítanám a monitor elsötétedik mintha túl nagy lenne a HZ. A Set launch options-ba beállítottam a megfelelő Hz-et de nem javult a dolog. Fekete képernyő és hang van.
Valami ötlet hogy mi lehet a gond?
[9600GT 3000+ 1GB] -
#4017 Hm, kiterjesztették az ingyenes időszakot? Úgy tudtam csak tegnapig van és le is járt az idő, de most megint van 9 órám. -
Pio #4016 Figyelmesebben olvasd el a soraimat és kiderül belőle az is, hogy nem célom olyanokhoz becsatlakozni, akik nehéz fokozaton játszanak.
Amúgy nem is hiszem, hogy elrontanám a játékukat, nem olyan hozzáállású vagyok, de én biztos, hogy egy ilyen játékot nem szívesen játszanék órákon át vért izzadva. Bár tisztában vagyok vele, hogy van egy ilyen aspektusa is, de nekem inkább a serious sam-érzés tetszik benne, azt is minden LANon végigtoltuk coopban :) -
BAk3R #4015 sztem mindig találni játékosokat. azt viszont én speciál nem szeretem, ha valaki vagy 20 percre becsatlakozik egy csapatba akik monjduk 2 órája szenvednek, mindenféle baromságot csinál, megölik azt lelép. akkormár kikapcsolódásként nyugodtan single-zhet is. -
#4014 steam/stat szerint általában 1.5x annyian játszanak vele mint a tf2-vel a nap legtöbb részében, találni mindenféle gamet bármikor. -
Pio #4013 Tök jópofa ez a játék én pont olyan felfogásban tudnám elképzelni, mint a TF2-t, hogy kizárólag szórakozásként néha be-beloggolni fél órára-órára és irtani a népet max normal fokozaton vagy versusozgatni egy kicsit. Csak tartok tőle, hogy most a free hétvége miatt van sok hasonló felfogású ember, aztán megveszem a játékot és jövő héttől minden szerveren mindenki véresen komolyan fogja venni, aki marad... TF2nél szerencsém volt, rengeteg hozzám hasonló casualos szerver van fellőve, de itt egész más a multi jellege... Aki esetleg szokott játszani, szoktak itt menni normal fokozatú szerverek is vagy állandóan csak a kihívás hajszolása ezerrel? :) Meg úgy amikor nem épp free hétvégések lepik el a játékot akkor is találni játékosokat bármikor? -
#4012 vagy ott a paypal, ahova ha a kártyádat nem is sikerül beregelni akkor leeht közvetlenül a bankszámládat, és fizethetsz arról is a steamen meg máshol online. -
BAk3R #4011 az érdekes mert még a junior visa is jó rá sztem.. -
#4010 Mondanám hogy sikerült meggyőznötök a Steames vásárlással, de sajnos a bankkártyám nem alkalmas rá... xD -
#4009 amugy érdemes megnézni ezt azt oldalt: klikk -
#4008 mondjuk ez se mindenre igaz mert nagyon sok játék kint 20dolcsi (amire ugye még jön a vat (20%)) nálunk meg euróban 15 amire nem jön semmi pluszban -
#4007 attól hogy lemezen veszi még letöltheti steamről... -
#4006 steamen meg akármikor akárhol letöltheted, és nem baj ha karcos a lemez...
-
#4005 ha olcsóbb akkor inkább legyen adathordozón... -
#4004 Az 1 euro = 1 dolcsi váltás óta szinte minden drágább Steamen sajnos. -
#4003 Ezt az adathordozó-fetisizmust nem értettem soha. Nem a szoftver a lényeg?
Vagy naponta átnézitek a gyűjteményt, és kiveritek rá, vagy mi a pöcs? -
#4002 hát amíg ilyen árak maradnak én inkább elslattyogok a boltba és kézzel fogható terméket veszek olcsóbban :) -
#4001 Azért olyan drága most minden Steamen, mert gyenge a forint és át kell váltani euroba, ráadásul még mindig vannak olyan játékok amiket ugyanannyi euroért veszed mint dolláért, és nem is választhatsz, hogy miben szeretnél fizetni.
Ja, és plusszba még nekünk jön a 20% áfa, ami nem sokára növekszik.
Az amcsiknak pl nem kell áfát fizetni.