Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
Új patchre ébredtem. Örvendetesen sokat javítottak benne, de még így sem tökéletes.

Jim Morrison
<#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LOL

böröczk

Kumiho #2179

Magh
Én remélem, hogy az EP3-on dolgoznak gõzerõvel, hogy ne legyen olyan ratyi, mint az elõzõ kettõ (fõleg az Ep1). TF2-höz nem mondanám, hogy ömlenek a tartalmak, másfél év alatt 4 class update meg pár használható pálya. Ilyen tempóval 3 éves lesz a játék, mire minden class kap updatet, közben a kis változtatások gyakran többet ártanak, mint használnak, hitboxgondok még mindig vannak.
L4D DLC is tetû lassan jön, szerintem a 4 nyúlfarknyi campaign meg 2 versus map nevetségesen kevés, 3+2 fegyver dettó. Szerintem nem igazán törõdnek vele, amit meg is értek, az egész játék nem illik a Valve-hoz.

CSS-t meg nem érdemes idekeverni, relase utáni fél-egy év óta szinte hozzá se nyúltak, leszámítva az engine "cserét", nem is nagyon kell. Publicot megmérgezi a rengeteg cheater, ez nem a Valve gondja. Megemlíteném, hogy ugyanaz a (hasztalan) VAC fut TF2 alatt is, aki naivan esetleg azt hinné, ott nincsenek csalók dögivel.

jaja 6-7 :D

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
(6k volt a tf2)
ez sajnos tendencia, hogy ennyi a tartalom;
csak hát ugye a valvétól nem ezt várnánk, amikor a tf2 4 ezer volt max. és folyamatosan ömlenek a tartalmak hozzá...
ezért olyan rút a helyzet

a csét ne keverjük bele, mennyire van elhanyagolva, pedig az a leg addiktívabb... legalábbis volt számomra; ha megcsinálnák játszhatóra nem fájna a szívem ilyen gammákért
Blacksheep333
Ezek hülye kifogások. Egy 12 ezer forintos játéktól több tartalmat várok, mint 4 Campain.

Az operációs rendszeren is túl...

zomgzerg
de erre van 150+ emberük
nehogymár ne legyen egy-két közülük szabadon aki összedob 1-2 fegyvert vagy pályát
kár hogy áttértek az egy játékot 4 évig támogatunk módszerrõl a minden karácsonyra újat dobunk a piacra elvre az ea hatására.

bertino
plusz még steamet is foltozgatják folyamatosan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

armageddon666
sztem túl sok mindenre kell figyelniük... Lassan ideje lenne már Episode 3-ra... Aztán TF2-t is célszerû életben tartani (oda mindenképp kellenek az updatek ha már elkezdték... hülyén nézne ki ha nem lenne minden kaszthoz...), és ugye L4D-hez kell a népnek az új tartalom... ja meg Ep3 mellé Portal 2? :) szal ha minden igaz 4 projekt, amibõl 2 nem hoz pénzt...

@

Blacksheep333
Pedig én úgy veszem észre, hogy le van szarva. Kiadnak egy új játékmód -ot, amit ráadásul csak 4en lehet játszani és ugyan az mint a coop csak idõre. Plussz egy pályát, amin van egy kisebb mezõ és a közepén egy ház.
Jah... Meg megkapunk 2 alap pályát, mint VS. Biztos nagy munka volt átszerkeszteni.
A Survival nem igazán érdekel, hamar megunnám, mint a coop -ot, engem inkább a VS köt le ahol van ellenfél. A 2 "új" VS map jó lesz, meg minden, de szerintem még kiadás elõtt is megcsinálhatták volna VS -re is.

A leszarás kifejezés tényleg túlzás, de nem igazán törik magukat a fejlesztõk.
Én se igyekeznék, hiszen ezekbõl már nem profitálnak.

Lehet az volt a baj, hogy mindenképp ki akarták adni karácsony elõtt és megcsinálták a játékot faszán, de a tartalom kimaradt belõle.
Vagy azt gondolták, hogy 4 Campain -al elleszünk hónapokig/évekig.

az 1 dolog bazz, hogy TF2-nek beesett még egy Source Engine update, illetve arra való felkészítés... mind1

Rage47
tf2 bugosabb volt gondolom :)
zomgzerg
nem-e?
tf2 elsõ 3 hónap:

Team Fortress 2 Update Released
JANUARY 7, 2008, 10:45 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 31, 2007, 3:11 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 22, 2007, 11:58 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 21, 2007, 4:35 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
Team Fortress 2/Source Engine Update Released
DECEMBER 20, 2007, 2:44 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
Source Engine Update Released
NOVEMBER 27, 2007, 12:06 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 21, 2007, 4:46 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 20, 2007, 6:59 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 15, 2007, 5:30 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 7, 2007, 5:52 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 1, 2007, 1:28 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 31, 2007, 7:48 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 31, 2007, 6:15 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 25, 2007, 6:31 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 9, 2007, 3:12 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 8, 2007, 5:16 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 5, 2007, 8:06 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 2, 2007, 6:29 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 28, 2007, 5:30 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 27, 2007, 3:20 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 26, 2007, 4:13 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 21, 2007, 4:18 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 20, 2007, 4:32 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
vs

l4d elsõ 3 hónap

Left 4 Dead Update Released
JANUARY 23, 2009, 1:42 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
JANUARY 15, 2009, 1:58 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
JANUARY 14, 2009, 5:11 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 5, 2008, 5:58 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 4, 2008, 3:52 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 25, 2008, 11:13 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE

tf2-höz se jött egybõl 20ezer update :)

bertino
nem kell azt hinni, hogy kiadták paff, azt leszarják.

bertino
még csak most fog elkezdeni kifejlõdni a game...

én vmi olyannak örülnék mint egy csapatszállítós mission, vagy egy konvoly szerüség... tudom nehéz kivitelezni, de gyakorlatilag simán megoldható

meg már sokszor láttunk ilyet
Hát az híres új map szerintem annyi lesz,mint TF2 egy aréna map,kb 60 négyzetméter. Minimal concepció. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az élvezeti tartalma ennek az új módnak.

SimaSuna
eredeti a játékod?

ha nem akkor azért :D
hello! azt szeretném kérdezni hogy mit kell olyankor csinálni ha azt írja mikor campaign ra vagy vs re akarok menni hogy login required? pls help:/
armageddon666
jah, meg sztem azért zombik is kaphatnának pontokat :S

@

Blacksheep333
Hát, yah... Elhiszem hogy az AI Director geci bonyolult dolog volt, meg hogy X éve fejlesztik, de azért csinálhattak volna több mapot és a megjelenéssel egy idõbe ki is adhatták volna az SDK -t.
Plussz még mindig vannak benne kisebb hibák, pl a Boomer hányása és a Smoker nyelv-támadása elég érdekesen viselkedik.
Ráadásul nekem VS ben a pontozási rendszer se tetszik. Túlságosan azt veszi figyelembe, hogy hányan mentetek be a Safe Roomba. Alig értékeli, hogy meddig jutottatok el, ha pl az egyik csapat már pálya elején meghal, míg a másik a vége elõtt pár méterre akkor is nagyon kevés pontkülönbség van. Az is teljesen tök mindegy, hogy senki se megy be vagy egy ember bejut a Safe Room-ba, hisz akkor is minimális a pontkülönbség.

én speciel geci mérges lennék ha teljes áron vettem volna a gamét, és ennyire ocsmány módon el lenne hanyagolva; így csak letöröltem és várom az új mapokat, akkor talán vissza teszem.
SimaSuna
internetrõl....

visszaolvasnál látnád hogy majd csak LESZ új map HA LESZ! -.-'
és tudja vki honnan lehet új mapot leszedni és betenni a játékba?
ez új mapp

Blacksheep333
Az OS újratelepítése csak a végsõ megoldás.
Zero leírt még pár tippet ami segíthet, de magától tényleg nem fog megoldódni a probléma.

"A számítógép segítségével megoldhatsz olyan problémákat, melyek a számítógép birtoklása nélkül fel sem merülnének."
Egyik kedvenc idézetem, már nem emlékszem rá teljesen, de valahogy így van. :D

Blacksheep333
Itt van a többi video, ha esetleg valakinek nincs kedve keresgélni és az uccsó 3 egy új mapon játszódik (vagy csak én nem ismerem fel a régiek közül valamelyiket).
01
02
03
04

Jim Morrison
mindig azt a fantasztikus tanácsokat olvasom, hogy ha valami nem megy, egybõl mehet az oprendszer újra telepítése... Tényleg nagyon hasznos volt amit írtál, ezt az egyet még nem csináltam, végül is csak ez lehet a hibája, ha nem akkor meg próbáljam meg még egyszer, hátha 2. alkalommal összejön...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dehogy lesz, 5percnél nehogy már többet dolgozzanak:D
Blacksheep333
Öcsak, mégis lesz új map?:))

dronkZero
És mire vársz, isteni csodára? 1-2 hónapja baszol rá, nem hozod rendbe a géped, de azért rinyálsz... Szánalmas?

L4D reinstall, STEAM reinstall, XP reinstall megvolt már? XP reinstall alkalmával újonnan netrõl szedett driverek?
Gépedben haverod videókártyájával, ramjával, procijával?

Vagy most mégis, szerinted majd magától meggyógyul, vagy mi?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jim Morrison
csak a tf2el eddig nem volt gond, a L4D-el meg már mióta nem tudok játszani :S
Jól esne már 1-2 hónap után a zombi hent<#boxer><#falbav><#violent>

bertino
zsír.

Peetboy
A magyar serverekbe nem tudtam belépni de a külföldiekbe igen.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ez a survivoros cucc elég jónak tûnik :) bárcsak lehetne benne ilyen versust csinálni :D azért más egy AI által irányított tank meg egy ember által irányított tank...

Prince23
TF2 a megoldás!

Jim Morrison
Még mindig nem megy a Left 4 Dead-em <#szomoru1><#help><#rinya>

SimaSuna
BANNNER -.-'
Peetboy
Sziasztok!

Tegnap leszedtem a gémet, beirtam a magyar server IP-t, de nem tud kapcsolódni. Azért még próbálkozok.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

<#eljen><#eljen><#eljen>

vérpocok
Az átköltésed átköltése:

Expert fokozat

Nincs már egy ujjam sem, nem vagyok járóképes állapotban, és nem hoztam magammal elsõsegélycsomagot. A világ egyik legnagyobb és legfélelmetesebb zombijával nézek farkasszemet, és rajtam kívül még több millióan értik hogy mire gondolok, mikor azt mondom:
TANK.
A hp-m százalékaránya megegyezik az életkorommal (18), és nem örülök, ha a velem játszó noobok, mikor gyógyítani akarnak összekeverik a medkitet a marmonkannás flakonnal.

Félve gondolok a háztetõn leskelõdõ smokerre, a 2 perecenként megjelenõ hordára, és a társaim neve mellett levõ "idle" feliratra.
Útálom a finálékat, zombikat, witch-eket. Itt éltem Riverside városában, míg el nem menekültem. L4D-ben mi menekülõ patkányok vagyunk és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai. L4D én rettegek tõled. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Rage47
sztem ez alapján már menni fog
Rage felvéve. írjatok még skacok vagy vegyetek fel. apropó azért írok, youtube-on láttam olyan videót h a "T" billel amit felfújsz azt a körös falfirkát, meg lehet változtatni és saját képet berakni. de nagyon serceg a video és nem hallom milyen mappába pakoljam bele. vkinek ötlet? vagy megcsinálta már? itt a vidi: http://www.youtube.com/watch?v=5_yE8o6vnMg
Rage47
engem felvehetsz(sg-s nevem), van pár l4d-es ismerösöm, azokat látod rajtam keresztül, és felveheted, és igy megy tovább láncszerüen :p