6126
  • andris003
    sziasztok!Nem tudom hogyan kell onlinéban játszani mi kell hozzá?Nekem a steam már meg van de nem tudom mit kell vele csinálni hogy jó legyen
    valaki segítsen !!!!!!
  • Neoncsoves
    minden esetre a Killing Floor eléggé gagyinak néz ki. A lángszóró valami undorítóan néz ki, főleg tüzelés közben
  • tototto
    killing floor már akkor is létezett amikor l4d sehol se volt
  • Myrddraal
    Hát, hogy gagyibb az kérdéses, de az, hogy sokkal betegebb és paráztatósabb lesz az már a videóból látszik :)
  • CopyKing92
    1. kérdés. Killing Floor nem ennek a gagyibb koppintása?:D
  • BAk3R
    csinálhatunk.
  • Dopti
    Jó nekem meg 500 fps m van és mégis :D
  • CopyKing92
    nekem eltűnnek a hullák én neten vettem STEAM en. de amúgy azért tünnek el mert ígyis 25FPS em van :D
  • Dopti
    A lightosabb verzióból nem lehet valami ügyeskedés árán norm verziót csinálni? (Német cd kulcs, hullák eltűnnek, nincsenek szakadások stb...) Gondolom esélytelen, de hátha :)
  • rodzsi
    köszi szépen.
    remélem most jobb lex.

meg azt csinálja h ujra akarja kapcsolni a játékot, kiírja h warning: connection problem..... tűzfalnál pedig engedélyezve van a steam meg a játék is
  • Rage47
    komolyan kéne egy FAQ...

• rodzsi
    miért akadozik nekem a játék????? fullra megáll még ha csak signle-be is játszom....
    ez valami hiba?? ja és még a beállításokat is lejjebb vettem
  • Rage47
    Sztem csatlakozzatok a Steam groupokba aztán ott megtaláljuk egymást.:)
  • Blacksheep333
    Felvettelek. Blacksheep néven vagyok.
    Nyugodtan vegyetek fel engem is.
    Steam Profile
  • Prince23
    Nekem is... jóhogy gém közbe nem...
  • Szasza20
    helyi hálót hogy lehet csinálni, mert nem találok róla infót! Köszönöm előre is !
  • Jim Morrison
    fagyni*
  • Jim Morrison
    nekem is le szokott vagyni
  • CopyKing92
    keressetek meg STEAM en
    "TheDeathAdder - DarthCsukjás:)"
    Vegyetek fel hogy több L4D-s magyar partnerem legyen <.<
  • snowkid16
    És hogy tudom visszavonni a kérelmet? Elég ha lezárom?
  • snowkid16
    Ez pirospont :) Tényleg ilyen segítő készek? Meg lett az acc végül. (Hál' Istennek)
    Mivel tudom előhozni a console-t? És csatlakozni játékokhoz pl. magyar server?
  • CopyKing92
    bankkártya kód és meg is van újra a kódod.
  • CopyKing92
    nektek is be fagy a játék néha amikor le nyomjátok a beszélést? a lobbyban? <.< nekem nem valami új a GépM 2004-5 as összteljesítményben kb. lehet az okozza hogy gagyi? :D
  • SimaSuna #4057
    nekem 1x ellopták.

rinyáltam nekik h sokat dolgoztam h megtudjam venni, de feltörték a gépem és ellopták az accom.

aztán másnap jött mél, hogy új kód...de vigyázzak rá :)
  • armageddon666
    elvi kérdés:
    adott 3 acc, régi HLes meg OP4es meg CSs CDk (még régi, WONos), aztán van egy HL2, meg Orange Box, meg CSS, meg 2 L4D, meg még néhány játék ami steamről lett véve... ha keylogger benyúlja accomat (mert ellopni másképp nem nagyon fogják) akkor hogy szerezzem vissza? szal melyikről kell képet küldeni? bármelyiket? (persze amelyik adott acchoz tartozik, mert ezek 3 között oszlanak meg)
  • Blacksheep333
    na ja... új pályák még mindig nincsenek, se SDK, se Source TV, se normális Lobby System, de ezt már annyiszor átvitattuk.
  • PunkZoli
    csak az a baj, hogy a l4d et a nyúlbéla osztag fejleszti, és a tf2 esek voltak így is kisegíteni őket:D
    szóval, ha majd azt megunják fejleszteni lesz épkézláb a lad is
  • Blacksheep333
    Még biztos lesz, nem állnak le a játék patchelésével, az nem vall a Valve -ra, de hogy mikor és mekkora azt nem tudjuk.
  • CopyKing92
    lesz valami peccs? azt nem akarják meg peccselni hogy pl. kampányban a smoker át húz a falon néha :D?
  • PunkZoli
    aki paypal-al vett már steamen bármit legyen szíves privátban megkeresni!
  • PunkZoli
    ha nem gépelted félre akkor tudsz emlékeztetőt kérni a contact emailedre amit megadtál neki;
    viszont ha nem megy, akkor valszeg bezúzták az accod!

akkor meg a következőket kell csinálni így nagyvonalakban, a minap írtam valakinek pont, bemásolom ide is, maholnap csinálok egy rendes leírást, addig ez:

https://support.steampowered.com/ on kell csinálnod egy supportos accot! A mail címed lehetőleg a volt contaktos emailed legyen, a neved mindegy, de a köv. linken kell majd a regisztráció után kitöltened egy "űrlapot", hogy visszakapd az accod: https://support.steampowered.com/newticket.php ...itt kiválasztod a szarokat(reclaiming a hijacked account), attacholod a képet a serialodról(doboz belseje, seial fölé tollal írd az acc nevet és azt fényképezd le!) ,és elküldöd a ticketet, majd submiteled ha jól emlékszem a következő oldalon, mert NEM TALÁLTÁL választ a kérdésedre a support helpjei között.
    Ez annyit tesz, hogy megerősíted a kérdésedet, ha kér valami szöveget megint leírod/másolod a körülményeket angolul, és kapsz majd egy emailt, hogy foglalkoznak a dologgal!
    Max 2 nap és vissza kapod az accot! Most már ez a hivatalos ügymenet, ha van valami kérdésed szívesen segítek.

https://support.steampowered.com on a reclaiming a hijacked accountot keresd! ticket-et csak bejelentkezve tudsz majd írni!

még valami figyelj ezek után:
    -egyedi legyen a steam accod jelszava, ergo SEHOL máshol NE használd, honlap stb...
    -használj megbízható vírusirtót! én az avira+spyware doctort ajánlom
    -ne kattints "gyanús" linkekre, mert keylogger behúzza a jelszavad
    -ne add kölcsön az accod semmi esetre se!

elég összeszedetlen írás ez még egyelőre, de remélem segített
  • w77d
    keyloggernél aljasabb cumó nincs :)
  • Jani21
    Más kérdés persze, hogyha keylogger van a gépen
  • Jani21
    Persze közzéteheted. De szerintem a felhasználónevet titokban tartani is plusz biztonsági "szintet" jelent, így nemcsak a jelszót kell kitalálni. Gondolom nem véletlenül már nem a felhasználónévvel kell a barátokat felvenni.
  • armageddon666
    accnevet miért nem ildomos közszemlére tenni? anno Friendsben azzal lehetett felvenni a másikat :\ attól hogy accnevem tudják még az életbe nem találják ki a passt ami amúgy

M36523n75367313N17h373713N53635k3D353173k3R7 :)
  • Jani21
    Az account neved, amit említettél? Mert azt a biztonság miatt nem ildomos közszemlére tenni. Ha a profilod nyilvános (asszem át kell állítani), akkor az alábbi címen rá tudsz keresni (a nick nevedet írd be (ha megattál), ne az accod nevét): steamcommunity. Vagy próbálj az előbb említett oldalon is bejelentkezni. Amennyiben nem sikerül ott sem, előfordulhat, hogy tényleg ellopták az accod. Ez esetben azonnal érdemes írni a support-nak.
  • snowkid16
    Jah és tudtam játszani egy ideig, csak miután kiléptem, már nem engedett
  • snowkid16
    Sziasztok,
    Megvettem a játékot. Regisztráltam Kocka1995 néven a Steam. És most ezt írja ki.

Se az e-mail címemre nem jött semmi. Lehet ellopták az accot? Első accountom, megvettem a játékot a zsebpénzemből, elég pofára esés lenne ha az első napon ellopják.
    Valaki segítene?
    Előre is köszi a gyors válaszért.
  • Rage47
    ideiglenes steam probléma.
  • Dopti
    Sziasztok, 1 hete vettem meg, működött is frankón a game, de most akármelyik játékmódra megyek (online ofc) már azzal indít hogy stopping search. Ez ideiglenes steam probléma, vagy én csesztem el valamit?(offline megy btw) Ty