Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
L4D DLC is tetû lassan jön, szerintem a 4 nyúlfarknyi campaign meg 2 versus map nevetségesen kevés, 3+2 fegyver dettó. Szerintem nem igazán törõdnek vele, amit meg is értek, az egész játék nem illik a Valve-hoz.
CSS-t meg nem érdemes idekeverni, relase utáni fél-egy év óta szinte hozzá se nyúltak, leszámítva az engine "cserét", nem is nagyon kell. Publicot megmérgezi a rengeteg cheater, ez nem a Valve gondja. Megemlíteném, hogy ugyanaz a (hasztalan) VAC fut TF2 alatt is, aki naivan esetleg azt hinné, ott nincsenek csalók dögivel.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
csak hát ugye a valvétól nem ezt várnánk, amikor a tf2 4 ezer volt max. és folyamatosan ömlenek a tartalmak hozzá...
ezért olyan rút a helyzet
a csét ne keverjük bele, mennyire van elhanyagolva, pedig az a leg addiktívabb... legalábbis volt számomra; ha megcsinálnák játszhatóra nem fájna a szívem ilyen gammákért
Az operációs rendszeren is túl...
nehogymár ne legyen egy-két közülük szabadon aki összedob 1-2 fegyvert vagy pályát
kár hogy áttértek az egy játékot 4 évig támogatunk módszerrõl a minden karácsonyra újat dobunk a piacra elvre az ea hatására.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@
Jah... Meg megkapunk 2 alap pályát, mint VS. Biztos nagy munka volt átszerkeszteni.
A Survival nem igazán érdekel, hamar megunnám, mint a coop -ot, engem inkább a VS köt le ahol van ellenfél. A 2 "új" VS map jó lesz, meg minden, de szerintem még kiadás elõtt is megcsinálhatták volna VS -re is.
A leszarás kifejezés tényleg túlzás, de nem igazán törik magukat a fejlesztõk.
Én se igyekeznék, hiszen ezekbõl már nem profitálnak.
Lehet az volt a baj, hogy mindenképp ki akarták adni karácsony elõtt és megcsinálták a játékot faszán, de a tartalom kimaradt belõle.
Vagy azt gondolták, hogy 4 Campain -al elleszünk hónapokig/évekig.
tf2 elsõ 3 hónap:
Team Fortress 2 Update Released
JANUARY 7, 2008, 10:45 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 31, 2007, 3:11 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 22, 2007, 11:58 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 21, 2007, 4:35 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
Team Fortress 2/Source Engine Update Released
DECEMBER 20, 2007, 2:44 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
Source Engine Update Released
NOVEMBER 27, 2007, 12:06 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 21, 2007, 4:46 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 20, 2007, 6:59 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 15, 2007, 5:30 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 7, 2007, 5:52 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 1, 2007, 1:28 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 31, 2007, 7:48 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 31, 2007, 6:15 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 25, 2007, 6:31 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 9, 2007, 3:12 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 8, 2007, 5:16 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 5, 2007, 8:06 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
OCTOBER 2, 2007, 6:29 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 28, 2007, 5:30 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 27, 2007, 3:20 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 26, 2007, 4:13 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 21, 2007, 4:18 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
SEPTEMBER 20, 2007, 4:32 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
vs
l4d elsõ 3 hónap
Left 4 Dead Update Released
JANUARY 23, 2009, 1:42 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
JANUARY 15, 2009, 1:58 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
JANUARY 14, 2009, 5:11 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 5, 2008, 5:58 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
DECEMBER 4, 2008, 3:52 PM - VALVE - PRODUCT UPDATE
NOVEMBER 25, 2008, 11:13 AM - VALVE - PRODUCT UPDATE
meg már sokszor láttunk ilyet
Plussz még mindig vannak benne kisebb hibák, pl a Boomer hányása és a Smoker nyelv-támadása elég érdekesen viselkedik.
Ráadásul nekem VS ben a pontozási rendszer se tetszik. Túlságosan azt veszi figyelembe, hogy hányan mentetek be a Safe Roomba. Alig értékeli, hogy meddig jutottatok el, ha pl az egyik csapat már pálya elején meghal, míg a másik a vége elõtt pár méterre akkor is nagyon kevés pontkülönbség van. Az is teljesen tök mindegy, hogy senki se megy be vagy egy ember bejut a Safe Room-ba, hisz akkor is minimális a pontkülönbség.
Zero leírt még pár tippet ami segíthet, de magától tényleg nem fog megoldódni a probléma.
"A számítógép segítségével megoldhatsz olyan problémákat, melyek a számítógép birtoklása nélkül fel sem merülnének."
Egyik kedvenc idézetem, már nem emlékszem rá teljesen, de valahogy így van. :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
L4D reinstall, STEAM reinstall, XP reinstall megvolt már? XP reinstall alkalmával újonnan netrõl szedett driverek?
Gépedben haverod videókártyájával, ramjával, procijával?
Vagy most mégis, szerinted majd magától meggyógyul, vagy mi?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Jól esne már 1-2 hónap után a zombi hent<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#violent>#violent>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Tegnap leszedtem a gémet, beirtam a magyar server IP-t, de nem tud kapcsolódni. Azért még próbálkozok.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Expert fokozat
Nincs már egy ujjam sem, nem vagyok járóképes állapotban, és nem hoztam magammal elsõsegélycsomagot. A világ egyik legnagyobb és legfélelmetesebb zombijával nézek farkasszemet, és rajtam kívül még több millióan értik hogy mire gondolok, mikor azt mondom:
TANK.
A hp-m százalékaránya megegyezik az életkorommal (18), és nem örülök, ha a velem játszó noobok, mikor gyógyítani akarnak összekeverik a medkitet a marmonkannás flakonnal.
Félve gondolok a háztetõn leskelõdõ smokerre, a 2 perecenként megjelenõ hordára, és a társaim neve mellett levõ "idle" feliratra.
Útálom a finálékat, zombikat, witch-eket. Itt éltem Riverside városában, míg el nem menekültem. L4D-ben mi menekülõ patkányok vagyunk és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb noobjai. L4D én rettegek tõled. <#hehe>#hehe>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.