6126
  • CopyKing92
    én meg mondtam neki hogy az ö hibája mert nem random volt. legközelebb tanúl hogy ha magyarok gamelnek tök8 ki kivel van de azé a veteránok ne legyenek együtt. a kezdők ellen.
  • HF
    Szép dolog ám kibeszélni valakit, aki nincs a fórumon. Ha a csapatfelosztással bajod van, inkább a lobbiból lépj ki, ne játék közben. És valóban nem szép dolog kilépni, amikor ti lettetek volna a túlélők, mi végigmentünk, ti meg kinyírtátok magatokat. Ez sem egészen fer.
    A 4 megjelenéses playerről pedig annyit, hogy én eleve nem játszom régebben 2,5 hónapnál...

Egyébként én is voltam kezdő, nem egyszer olyan csapat ellen játszottunk, akik blood harvest első fordulójában szétszedtek minket. És ilyen helyzetben nem nyavajogtam, hanem megpróbáltam ellesni hogy hogyan csinálják ők.
  • XeeN
    Nem az. Bár tegnap este én is csalódtam Vikiben egy kicsit, majd meg is beszélem vele a dolgot. (Hasonló kilépéses eset.)
  • CopyKing92
    töbet nem játszok a Vikivel=Taci val... olyan szemét és flegma.. <.< ÉS MÉG Ő háborodik fel rajta ha lelépünk... sztetek az fer. hogy 4 meg jelenés óta gémelö ember L4D ezik 2 1 hete gémelö ellen és 2 2 honapja gémelő ellen?.. <.<
  • Blacksheep333
    A klánunk.
    deko, God, Huba, Nemhaagacc, Notorious_[Hu], Tirexi, TOCIAK, uwu, Zero és Blacksheep (azaz én).

Inkább egy baráti társaság, hisz már nem is warozunk komolyabban, de igazából nekem már nincs is kedvem az ESL-es agymenéshez.
  • csoli31
    Szevasztok!
    Én is szívesen csatlakoznék hozzátok. Mert a külföldiek rendszeresen kidobnak, és nem tudom miért! Pedig én is csapatként játszok, magyarán megpróbálok összehangoltan támadni, vagy épp védekezni. Azért vannak normális emberek is akik nem zárnak ki, és velük nagyon jól eljátszok.
    Akik szívesen felvennének barátnak a nevem csoli_HUN
  • dronkZero
    Braindead Team
  • CopyKing92
    bt mit rövidít ríílí.?
  • CopyKing92
    van tank training map? :D nem csak hunter? <.< mert aztis kéne gyakorolnom :D
  • Rage47
    ez jó ötlet.:)
  • Blacksheep333
    Mi köszönjük! Akármikor van kedvetek játszani, nyugodtan írjatok ránk! 5 óra után semmi perc alatt összekaparunk 4 embert!
  • Neoncsoves
    Kösz a wart BT, még gatyába kell rázódnunk. :) MAJD LEGKÖZELEBB! :D
  • w77d
    véégre megjavult!!! hállelujja XD holnap cseszek dolgozni, bepótolom a kiesett napokat XXD
  • Waczkor
    Elvileg helyreállt a upc-s gixer.Remélem megszűnt a lagg...
  • terribad
    mi értelmetlen? van 1 zombis játékom akkor ne legyen mégegy? nekem úgy tűnik mostanában annyi vanlesz belőlük, mint anno a világháborús alkotásokból.
  • CopyKing92
    elvileg a mapok se lineárisak.
  • CopyKing92
    +2/+4 ért veszed meg ezt is? :D értelmetlen. bár több fegyo van benne.
  • Blacksheep333
    Aha. 6 player co-op.
  • CopyKing92
    Qake zombikkal?
  • w77d
    ez is olyan teamwork-os lesz mint az L4D?
  • tototto
    Killing Floor faszányosan néz ki, gondolom pár embert L4Desekből is érdekelhet :)
  • w77d
    jah, zombiinvázió van, ezért akad ott el a szolgáltatás XD
  • Prince23
    Biztos Amszterdamban van a gebasz
  • terribad
    1221, de nem magyarországon van a gond, valahol európában van upc halál
  • w77d
    nálam még ma is szar a L4D.. mikor lesz már ennek vége?? kit kell meglincselnem és a hulláját meggyaláznom a hibáért???
  • Prince23
    erre már én is gondoltam...

L4D survival versus
  • Prince23
    Nekem kábeles van, most nem tudom, hogy az adsl... (már elfelejtettem ezeket a szakszavakat)
  • terribad
    menj fel egy külföldi serverre, akár steames akár nemsteames játékban és meglátod
    persze csak ha nem adsl-ed van tőlük..
  • Prince23
    Érdekes, nekem is upc van, és telejes mértékben meg vagyok elégedve, eddig ha nem működött a steam volt a hunyó, ÁLLANDÓAN a steam!!
  • nameless1229
    Akkor az miatt lehet az is, hogy haverom nem tud L4D-ezni? A CS-ben jó a pingje, de ebben meg mindig levágja. Viszont neki adsl-je van, t-com vagy mi a szar...
  • armageddon666
    na pont ugyanez van :\ UPC, jó sebesség, más játék megy, EZ nem...
  • w77d
    akkor menjenek a faszomba de tényleg. hétfőig javítsák, vagy szétszedem a kerületi irodájukat XD
  • Waczkor
    Igen.Upc-s topicban megy is az osztás,mert mások sem tudnak játszani más játékokkal.Sebességteszt jó eredményt hoz,de játékra alkalmatlan a net a sávszélemelés óta.Bár nekem a többi játékban(még a cs source ban is rendes pingem van).Csak ebben nem:(
  • w77d
    nekem is UPC van. Lehet ők szarakszanak?

már 3 napja nem tudok játszani a kibaszott connenction problemek miatt...
  • armageddon666
    hát nekem sose volt eddig ilyen megszakadásos gondom, tegnap jöt elő először...
  • CopyKing92
    internet szolgáltató függő és stabilitás függő. nekem egyszer nem szakadt meg még idáig a game vasárnap óta. (akkor vettem meg akció alatt)
  • armageddon666
    detto... mi a tökért van ez??
  • Waczkor
    Ugyanez van nálam is.Múlt héten minden fasza volt,kipróbáltam a free trialt,meg is vettem erre ezen a 7végén nem tudok játszani,mert ha véletlenül kapok egy tankot,akkor is épp lecsapnám az összeset erre megáll,conection problem,újrakonnektál.És ezt vagy 100x egy gém alatt.Mindezt 25 megás upc-s netnél....

• CopyKing92
    én most pubolvan 6000-600 ra nyertünk. ki csináltuk öket az elején :D
  • Blacksheep333
    Igen.