Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No a l4d megtalálta ellenfelét.
hol jellemzõ ez az üzletpolitika a valve-ra ?
sehol!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tessék a dátum 😊
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
én csak választ vártam
és kaptam köszönöm szépen Rage47-nek!
és élnézést csá
nemhiába mindenhol azt mondják, hogy Gugli a barátod 😊
meg lehet hogy te még a biciklinél jársz de én már autónál ugyhogy pattanj fel a 3 kereküdre és hívd anyucit hogy toljon hátha elesel te "mintamagyar"
tehát te vagy a megtestesült mintamagyar.
nah told arrébb a biciklit...
de az is érdekes a többi forumban segítõkészek de ti...hááát nem is mondok semmit mert az még hízelgõ lenne
<#lama>#lama>
ennyire lusta egy embereket hogy 2 nyamvadt sorba nem tudja leírni hogyan kell.......
ennyit a segítségetekrõl thy
elõre is köszi a választ😄
ja meg ez tetszett "hülyék mellözönek" 😄DDD bagoly mondja..? xD
Azért ez a mondat nagyon durva, ha nem vagy tisztában vele, hogy left4deadrõl van szó:
"A bummoló hányása mostantól keresztülmegy az átlagos fertõzötteken" vagy valami ilyesmi.
Néha bele szoktam gondolni az ilyen szövegekbe úgy, hogy függetlenítem a játéktól és általában megmosolyogtatóak, de ez most nálam nagyot ütött 😊
- Boomer vomit will now pass through common infected
végre 😊
szerintem mostantól ez a csökkentett ár lesz a hivatalos, mert nem akcióhoz kötött, nem bejelentett engedmény 😊
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Kumiho #2179
Nem tudja véletlen vki, hogy kell zenét berakni a tank alá. Hogyha mondjuk jön akkor pl. in flames szóljon vagy ilyesmi.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
2 új kampány + Dead Air, Smalltown versus-ba ugye?
BattleTag: zydar#2910
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/