Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Utos a trailer, es nappal is lesz ekson

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Lesz Left for Dead 2

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CopyKing92
lehet Steamrõl töltötte le. de ha nem. akkor úgy.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Rage47
itt nem kapsz választ, max off topikban
Helló all ! Nemrég töltöttem le a játékot de fingom sincs hogyan kell multiba játszani ! valaki segíthetne ! vagy ha van aki normálisan elmagyaráz mindent errõl a játékról meg a multi részérõl az adjon msn címet felveszem ! elõre is köszi ! sziasztok
tototto
okés köszi azt nem is terveztem csak fene tudja mondjuk én nem warezolok arról meg nem vagyok köteles tudni hogy egy szerver tört e én csak ipt kaptam 😄

CopyKing92
mér bannolhatna? azt csinálsz amit akarsz meg vetted a gémet... csak ne csítelj.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tototto
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nekem eredeti a játékom, de ha haverokkal játszok akiknek nincs meg és felmegyünk tört szerverre bannolhat e engem a steam?
vagy van e erre megoldás hogy velük is tudjak játszani?

Lunki88
Szerintem már megették õket a zombik! Mi meg itt várjuk a fejleményeket. <#idiota>
Szega87
nem bírják a nyomást!

Szega87
"sok régi alkalmazottól nem képesek megválni, akik már nem tudják tartani a tempót, és ez visszahúzza a fejlõdésben." TE KELLESZ NEKIK! 😄

Krinyo
A pirulával (vagy akarmi massal) max 1-2 zombit tudsz ütlegelni, aztán szépen "elfárad" a karaktered és cooldownos lesz az ütés. Egy baseballütõ, vagy egy láncfûrész hatékony lenne.

szerintem valami új stílusú gamét fognak erõltetni, akár fps akár nem, a community rész úgy ahogy készen áll egy nagyobb projectre is...
bejelentik remélem, hogy a csét felújítják 😄

mondjuk én olykor nem értem a valvet, hogy merészel unprofesszionális lépéseket tenni, mint pl a l4d elhanyagolása, a szerverek összeomlása, satöbbi...
jó lenne ez, csak az a benyomásom, hogy sok régi alkalmazottól nem képesek megválni, akik már nem tudják tartani a tempót, és ez visszahúzza a fejlõdésben.
Rage47
sztem L4D DLC lesz, és ingyenes. valve nem szokott fizetõs DLC-t kiadni PC-re
terribad
ilyen biztos lesz elõbb utóbb még a valvetól is, de e3-ra nem 2 map bejelentésére mennek, hanem új játékkal. episode 3 fix, de biztos lesz mellé még vmi.

bloody fucking murder

én nem nézem ki belõlük azért..de egyébként az a baj, hogy szerintem megvenném ettõl függetlenül.

olyan galádságot amúgy simán el tudnék képzelni, hogy fizetõs kieg... 2 kampány, új fegyverek
nekem is gyanús, hogy kamu. még alig kezdtek valamit az elsõvel, sdk még mindig beta. meg úgy az egész elég verszegény még és máris jönne a 2. rész?
itt is írnak róla: http://www.gamekapocs.hu/hir/15541/E3+2009:+Left+4+Dead+2+leleplezes+varhato

mondjuk láncfûrészt tudnám értékelni 😊 meg néhány ÚJ kampányt.

dronkZero
Baseball-ütõ, mint fegyver? KÖZELHARCI fegyver, amivel ütni kell? Mikor még pirulákkal a kézben is lehet ütlegelni tökugyanolyan hatásfokkal, mint puskatussal?

Kamu ez, nem hír.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Rage47
addig nyomassák az update-t, mint a tf2-höz.
Prince23
Ja még csak most kezdünk ráérezni leftre. majd a köv. generáció elõtt egy évvel jöjjön ki, azt csá

Jim Morrison
CSAKNEM!

legalább 5 évig nem lesz 2 szerintem... kibaszott nagy pofátlanság lenne
Lunki88
Az vicces lenne ha máris kijönne a 2.rész, ezt meg hagynák a sunyiba. xD Bár tényleg eléggé leszarja most a Valve ezt a játékot...
Nohab
Ha ez így van, akkor mérges leszek.
terribad
ez akkora faszság hogy csoda hogy nem a gamestar vette át elõször

bloody fucking murder

Prince23
El kéne még két pálya meg fegyók.

armageddon666
ahelyett hogy ezzel foglalkoznának -.-

@

Prince23
Hopp Left 4 dead 2, na

Prince23
Nem teszek fel más oprendszert, maradok még az xp-nél. Akkor a biztonság kedvéért kimásolom a külsõ merevlemezemre. Azért kérdeztem mert már volt olyan hogy egy xp reinstal után újra kellet kezdenem egy Steam-es játékot! Meg eleve a Steam-en a játék statisztikájánál nem az van ami a játékon belül. Mintha igencsak le lenne maradva. Pld. a játékon belül 47 ezer zombit öltem meg, de a Steam-en csak 37 ezret mutat.<#wow3>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

dronkZero
Én múlt héten raktam át másik meghajtóra, mert TF2 már nem fért el a rendszerpartíción. Semmi gond nem volt.
Laptopra is áttoltam wifin még régebben, ott is simán copy...
Sztem sima ügy... Én bacukpot tényleg csak backupnak használnám, a Steamrõl töltött, lemez nélküli dolgoknál... De ahhoz is lusta vagyok, mer' ugye van Steam...

Rage47
L4D-ben van Steam Cloud, nem kell beállításokat mentened, eltárolja a Steam szervere.
Én maradok a backup-nál, nem egyszer adódtak már problémák rendszer újratelepítéskor a TF2-nél... Mindig újra le kellett töltenem.
dronkZero
Ja, már értem. De annak semmi értelme... Egyrészt halálfölöslegesen csinál belõle képfájlt, meg szeleteli lemez méretûre, mert nem lesz kiírva. Másrészt ezzel nem viszed át a Steam beállításaidat. Harmadrészt meg játékonként el kell ezt játszani.

Nem hogy nem egyszerûbb, de sokkal macerásabb, meg lassabb sztem...

Rage47
Jobb egér a game-re és Backup Game Files. Akár ki is írhatod, de képfájlt is készít neked a Steam, ha akarod. Sztem egyszerûbb, mint a másolgatás😊
dronkZero
És az mi? Gyanítom ugyanez, csak automatikusan. 😊

De én személy szerint jobban szeretem az ilyesmit kézzel csinálni... Akkor legalább én kúrom el. 😛

Ha a demókra gondolsz, akkor 'Telepítési mappa\left4dead'.

BattleTag: zydar#2910

Rage47
Nem egyszerûbb egy Backup-ot csinálni?
dronkZero
Milyen mentéseket? Lehet benne menteni? 😛

Ha kompletten a játékot akarod átrakni másik vinyóra, akkor arra meg azt javaslom, hogy másold rá az új vinyóra a teljes Steam (C:\Program Files\Steam, vagy ahová telepítetted) könyvtárat, de ne a végleges helyére! Másolást javaslom, nem áthelyezést, mert különben lehet, hogy nem fogja tudni uninstallni a windóz.
Aztán az új vinyóra telepítsd fel a Steam-et (ha ugyanaz az oprendszered marad, akkor uninstalld az elõzõ helyrõl, de csak _miután_ átmásoltál belõle mindent!) Aztán már csak felül kell írni az újonnan telepített Steam könyvtárat a régivel, és kész is.

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hová teszi a mentéseket? Rengeteg helyût kerestem de nem találom. Vetem egy új merevlemezt, és szeretném arra újratenni a rendszert.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

CopyKing92
már most engedélyezi és kapsz is acheivementet ha eléred.

Rip
Így van.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ha a favorit listához hozzáadok egy l4d szerver ip címet, tudjátok, hogy miért zárul be a steam? Cakk-pakk leáll, mintha megsértõdne.. 😛
Nohab
Multiba is, ha mindegyik embernek megvan. Igaz consollal kell elindítani.
Rip
Van már most is sok custom map, de "hivatalosan" még nem játszhatók.
Tesztelni lehet õket, single playerben minden további nélkül.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rage47
Majd ha a Valve engedélyezi az SDK-s mapokon való játszást akkor lesznek.
Lunki88
Az új pályákról lehet már tudni valamit? Lesznek egyáltalán?
CopyKing92
Vagy le töltöd a hunter_training mapot. keress rá a Google-n le írja hogy kell játszani rajta.

Jim Morrison
Nincs mit.
<#idiota>

Köszi, rájöttem!