6126
-
Szisti01 #4640 remélem szóbaálltok velem, mert én tört l4d-t töltöttem le, és nemtom, hogy kell no-steam serverre felmenni
ha ez javít a helyzetemen, akkor elmondom, hogy gondolkodom rajta, hogy megveszem normálisan
várom a tippeket, kössz -
#4639 Ja, senki nincs ventrin. -
#4638 Szerintem mi játszanánk ellenetek szívesen. Bár egy cseppet széthullott a klán, de négyen talán még vagyunk... :D -
#4637 Hagyjad, ez is valami uj szipiszupijajjdetuti nyelv vagy ilyesmi... -
PunkZoli #4636 hát nem az erőssége a magyar, az biztos
viszont remélem senki nem vesz használt accot! úgyhogy el is lehet felejteni -
#4635 A stznvai ons biuzs opkfnduta nasjlfnpot___ ASFVNASIO/// sncvxan*? sadasdasd :)
kb ennyit értettem belőle :D -
MrAndree #4634 Ja és akinek van más játéka a left 4 deaden kívül az accountjához kötve az adja oda azokat is mi? :) -
Zol321 #4633 ya akkor accounth___ -
#4632 l4d cd kulcsot nem lehet cserélni, steam accounthoz kötödik egyszeri regisztrációkor. -
Zol321 #4631 LEfd4dead Cd kulcsot Csrélnék_ 2db cod2origo cod4 gears of war cd key___ pm me xfire:zol321 email:[email protected] msn:[email protected] -
#4630 de én 2 hónapja XP -
#4629 bevallom egybe van :D -
#4628 én meg 3600-é, na : D -
#4627 én meg be vallom. próba gémmel gémeltem és akciósan vettem 4rongyért 12 helyett xP -
Ennyi zséért már nekünk is megérte, bevallom, eddig rútmód hamacsin játszottunk viszonylag gyakran pajtásokkal, de 12ezezért azért még most is sokallanám.
Viszont most bekebeleztünk egy eredeti példányt mindannyian, ha valaki csatlakozni kíván akár survival, akár versus módban, az nyugodtan vegyen fel a friends listára, illetve örülnénk 4 jelentkezőnek, akikkel állandó jelleggel versusozhatnánk. : D
acc: csokiturmix
-
#4625 lépj be a magyar steam groupokba, esetleg németekbe v más közeli ország, és akkor ott lesz több jópinges server a főmenüben -
#4624 Na megvettem, lenne pár kérdésem.
Campaign címszó alatt multizok, mikor szervert keresek (filterek alapon) miért csak 10-et találok, mikor fent azt írja, hogy 12ezer játékos játszik L4D-del?
A másik, hogy nektek is magas a pingetek? Eddig egy normális szervert sikerült kifognom 30-40-es pinggel, az összes többi 100 fölött volt. -
#4623 Eddig minden okés volt (2008 tavaszától, csak most avn ez a gebasz), majdnem egy hétig nem is játszottam, erre tönkre ment magától:S ezt fullra nem értem. -
#4622 velószinűleg memórai de lehet vga memória is -
#4621 ha kékhalál akkor driver gond vagy vmi túlhajtás miatt valószínűbb, állítsd be windowsban hogy ne induljon újra automatikusan hogy el tudd olvasni a hibaüzenetet/kódot -
#4620 Most néztem meg, sajnos egy játék sem fut betöltés után:(
VGA gond? -
#4619 más game jó? -
#4618 Valami nagy gondom akadt a gémmel:
Belépek szerverre és rögtön lefagy, utána kékhalál. Minden egyes serverlátogatásnál ezt csinálja:( Rögtön lefagy az egész gép!!! -
#4617 most játszottam egy addon kampányon -
#4616 nektek se működik a L4D? tegnap még ment O_O -
#4615 kemény vagy -
PunkZoli #4614 marad 10 szerver 1000ből amire fel akarok jutni vagy mi a lófasz? kicsit ittas vagyok, nem tudok már inglissül gondolkodni, csak,hogy ezt megértsem: http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ -
#4613 Valve released a Left 4 Dead patch today, adding a lobby browser to the multiplayer-focused co-op shooter.
The lobby browser (under Play Online) will show you a list of optimal games available for you to join," writes Valve. "The browser pares down the thousands of lobbies and games currently being played to show you the best list of games available to you."
"This list includes official and add-on campaigns, including add-on campaigns you have not yet installed, making it a great way to discover them. You can filter by difficulty, official and/or add-on campaigns and by lobbies and/or games in progress."
Left 4 Dead
The Play on Steam Group Server screen now displays which Steam group it's searching while updating the list
After calling a vote to change difficulty in game it is now correctly updated in matchmaking
Add-on Campaigns
When downloading a new version of an add-on and installing it (by double clicking the .VPK file), it will now correctly overwrite the pervious version, even while Left 4 Dead is currently running
Addressed a crash when two mission files with the same name are installed
Steam Group Servers now will now correctly offer download links when running add-on campaigns
idejevolt -
#4612 aah -
PunkZoli #4611 mindjárt magamhoz nyúlok -
#4610 az tetszett :) -
#4609 ez tetszett :) -
#4608 búzamező helyett pedig bodzamező lesz -
#4607 lol, you made my day :D
beiktatják a cigány vajdát az IGO8-ból :) -
#4606 menj off topikba itt nem tudunk segiteni -
#4605 Látom ár írták sry.. -
#4604 3500 ft a cd galaxisban most.. :) Alkalmi vétel.. bár jőn a 2 ... -
Glockman #4603 és lehet nem lehet állítani -
Glockman #4602 DE az a szívás hogy nekem ugy adta a haverom (cs mania.ru ról szedte le)hogy a telepitő is oroszul volt és más háttér képpekel. lehet ezért -
#4601 idézek totall4d-ről :D
"meg kell venni eredetiben, különben orosz marad, vagy hallottam olyat is, hogy egy idő után már cigányul fog beszélni... "