6126
-
#4880 fél GB alatt vannak az eddigiek, nemsokára jön majd az új kampány az megdobja :) -
#4879 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játékhoz kiadott összes update együtt, mekkora méretű? -
#4878 Na, most hülyeséget mondtam. Csak akkor korlátozza ha veszed is videóra. -
#4877 A Fraps is korlátozza. be kell állítani hogy hány FPS el vegye a játékot. -
BAk3R #4876 vsync-et kapcsold ki. -
gregtom6 #4875 Valamint most lett 2 magos procim, tudnom kell vmit róla, h pl hogy lehet külön parancsokat rendelni egyik/másik maghoz? -
gregtom6 #4874 Üdv nagy Left 4 Dead-esek:D Ebben a játékban van fps korlátozás? Mert hiába vok nagy tömegben, néha 30, néha 60 fps-en áll a Fraps. Ki lehet vhogy iktatni? -
#4873 igen -
#4872 Nektek jó a steametek?
Steam - Error
Could not connect to steam network.... -
#4871 használj avira-t vagy avastot -
gabeone #4870 Megoldódott a probléma, köszönöm a segítséget! A nodot nem kapcsoltam ki, de minden mást eltávolítottam. Működik. -
#4869 itt a 4. pontban írják is hogy jobb ha teljesen eltávolítod a nodot, menj végig a lépéseken. -
#4868 ha vistán/win7en vagy akkor jobbklikk és rendszergazdaként futtasd, ha ígysemnem megy akkor nézd csak meg nod nélkül, biztos vmi security program vagy elégtelen felhasználói jogosultság blokkolja, hogy ne tudjon felülírni egy filet. -
#4867 Másnál tűzfal okozta a gondot ilyen esetben. -
gabeone #4866 Pontosan a következő történik. Magát a steamet telepíteném, az még nincs a gépemen. Mindig annál a bizonyos 27%-nál ír hibaüzenetet, éspedig a következőt: "deleted steam.exe but the file is still here". Nod32 antivírusom van, az nem zavar be. Tényleg nincs ötletem.. :( A steamet netről töltené le vagy updatelné fel, tehát a cd-nek nincs is semmi funkciója. -
#4865 vagy válts szervert.
settings > downloads > Download region -
#4864 antivirust vagy más védelmi szarságot kapcsold ki -
gabeone #4863 Hello,
gondom van a játék telepítésével. A nulláról telepíteném cd-vel, viszont a steam update 27%-nál mindig leáll. Megoldást kérnék tőletek.. Köszi előre is! -
#4862 Az már nem volt, mivel senkit se sikerült lehánynia. :) -
#4861 és anyázás? :Ð -
#4860 Egyszer egy boomert rakott le így a gép. Volt ott ám ordítozás :) -
#4859 Viccelsz. Kilőttem mint egy rakéta :P -
xxxpaulxxx #4858 és nem szült meg?:D -
#4857 Aha. Csak mert pont az előbb beledobott a csaj (!) belsejébe és beleragadtam :S -
Neoncsoves #4856 ez finálékban van, akkor amikor már hívják a "megmentőket" -
#4855 Csak nálam szokott előfordulni hogy ha a zombikkal vagyok akkor néha nem lép be spawn mode-ba hanem egyenesen ledob ott ahol vagyok? -
#4854 Hali, az APB kijött már, van már béta teszt lehetőség? :D
Na de, amiért jöttem az a Left 4 Dead font készlete lenne :)
Előre is köszi -
#4853 tudod mi a bomba? APB All Points Bulletin.... nah az... baaazmmmeeeg <_< az a bomba :D -
Neoncsoves #4852 na látod :D -
xxxpaulxxx #4851 ne is mondd... amikor én kipróbáltam még warezolt l4d-et fél éve azt mondtam uncsi... singleben persze... kipróbáltam egy okos kis progival neten... azt mondtam uncsi:D
de íííígy:| Iszonyat adrenalinbomba a gamma:D -
#4850 Olyan aláírással inkább meg se szólalj :P -
#4849 Egy világ dőlt össze bennem. -
#4848 lol -
#4847 Bocs de nem vagyok akkora kocka hogy egérpadokat dedikáljak. -
#4846 :D -
#4845 össze tudunk futni pesten vhol hogy dedikáld az egérpadomat? -
#4844 Ha minden igaz akkor a legelső játszásom fent lesz You tube-on mert valamelyik csapattársam mondta hogy felvette -
Neoncsoves #4843 -
#4842 Ez volt a jó játék :D Vagy 2 órát játszottam versus módban -
#4841 Ja