Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szóval mikor indul a map, mielõtt kijönnénk a safehouse-ból perioudikusan kiírja, hogy 'trying to reconnect' vagy vmi ilyesmi. Azt vettem észre, hogy ennél a 2 pályánál loadolja be induláskor a legtöbb zombit, úgyhogy szerintem ezzel lehet gond. Ha Sotetbarom kiírtja a zombik nagyrészét akkor többnyire helyreáll a kapcsolat, de van hogy egyáltalán "nem kapja el a szinkront" (bocs a szakszerûtlen fogalmazásért)
Semelyik másik pályán nem történik ilyen, csak ezen a kettõn és ott is csak az elején. Közben SOHA nem száll el.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nem mintha tudnám a megoldást ezen infók birtokában, de hátha ki tudjuk deríteni... 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Local szervert indít valamelyikõtök, vagy dedikált szerverre jártok?
Dedikált szervereknek van ez a bajuk, hogy fagynak. Legalábbis amit mi béreltünk anno, az is csinálta ezt rendszeresen.
Ha meg localon problémázik, akkor az meg a szervert indító pléjer gépe/netkapcsolata/egyebe lehet.
srácok, érdekelne hogy a hospital map indításnál nálatok is folyton elveszti a szinkront coop-ban? Ugyanez a helyzet a dead air egyik pályájával is.
Van erre megoldás? legjobb pályák ezek de 10 indításból kb csak egyszer mûködik rendesen.
volt vkinél ilyen gond?
másik: a no mercy kampányképen Zoey 3 kezét sose fogják kijavítani?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Akad egyfolytában a játék olyan mintha laggom lenne állandóan. Újratelepítés, graf lehúzása nem segít...frissített videodriver sem, vissza állított rég driver sem. Multicor kikapcsolom és szarabb bekapcsolom akkor meg laggos még a single player is ja és konfigurációm(gép) is meghaladja a játék követelményeit. A DLC kiadása után jelentkeztek ezek a problémák addig 100-120 FPS-em volt.
Amikor elindul a játék a consolba ez a hibaüzenet jelenik meg, szerintem ezzel van kapcsolatba:
ConVarRef cl_forwardspeed doesn't point to an existing ConVar
FS: Specified two path IDs (//mod/cfg/config.cfg, MOD)."
nem azt mondjuk, hanem azt hogy senkit nem érdekel. Max 5 percig fun. 😄 És ha jól tudom akkor ezt az arcos dolgot már megvalósították valahol és bukta lett
vagy végre lenne már az arc beviteli lehetõség... itt lehetne dobbantani nagyot...
és mielõtt még valaki azt mondja, hogy ezt kurvanehéz megvalósítani, közlöm, hogy ami nem arc, elõre választható cucc, az mind a gépen tárolódna, cloudban, meg elég feltöltenie a számokat 1tõl 100 ig...(kis programozás) ami hozzá van rendelve a gépen tárolt testrészhez
pl 32*57*88*95 ezt tölti fel a cloud a profilodhoz, ami azt jelenti, a kékfarmer*izompóló*csövesfej*bakancs 😄 ... csak, hogy értsétek
a képeket ugyanilyen módon baromi egyszerû reprodukálni.
valve=balfasz programozók
a kódolást meg én megtudnám írni, pedig én nagyon láma vagyok
aki jobb angolból, és keni a fórumokat a l4d2 nél az bátran fordítsa 😊
bár lenne specifikus képesség, hogy mindegyikre szûkség legyen.
mondjuk az 1nél jobban el tudnám képzelni, lehet az lesz a nagy bejelentés:
bill lõszer, zoey kötszer, francis mondjuk a tank ellen lenne eredményes, vagy a csõbombákat õ tudná használni csak, a niga meg lenyúlná a lõszert 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.l4dmaps.net/
http://www.l4dmods.com/
Itt vannak egész jók. Persze sok a szutyok is 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
gyertek survival-özni!! 😄