Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
szal jobb megelõzni aki nem ismeri steamet annak lehet hasznos az info
a lemez jó egyébként, másik gépen simán megy
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ingyen letöltheted ahol akarod.
rakd fel a steamet, games/activate product, beírod a kulcsot aztán 2 kattintás
de ha rossz a lemez vissza is viheted ki kell cserélniük.
kaptam egy olyan tanácsot, hogy töltsem le steamrõl cd kulcs segítségével.
nem vagyok jártas a steames dolgokban, de le tudom onnan tölteni a játékot ha beírom valahova a cd kulcsot, vagy nem (anélkül hogy fizetnem kéne letöltéskor)?
remélem nem kérdeztem hülyeségek és kapok választ, addig próbálkozom
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
köszi az infót
Why so serious?
szerverkeresõ meg nem igazán van benne, szal üres szerót nem nagyon találsz😄
részemrõl 1hónap alatt kifutott
hát ezt meg honnan a búsból vetted ? 😊
amúgy meg, ja.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most, hogy sokkal olcsóbb lett a játék, erõsen gondolkozom rajta, hogy megvegyem-e. Viszont azt megkérdezném elõtte a biztonság kedvéért, hogy mennyien játszanak még vele... most nem csak a magyarokra gondolok, hanem úgy általában. Persze nem kérek pontos adatokat csak annyit mondjatok, hogy megéri-e megvenni, mivel elég kifutott már a játék és nem akarok úgy járni, hogy megveszem, aztán csak a tök üres servereket bámulhatom. (Botokkal meg ugye nem az igazi)
Arra is gondoltam, hogy inkább megvárom a második részt... de annyira bejönnek a videók, biztos nagy fun lehet multiban, szal most tanácstalan vagyok <#szomoru1>#szomoru1><#vigyor0>#vigyor0>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
perszeõkmártudjákmelyikértékeketkellvisszaírnianormálra😄
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
PSN ID:misi2mezei
arra lennék kiváncsi,hogy a haveromnak csak 512mb ramja van és hogy menne e neki minimum beálitásokon?mert minden más megvan neki csak a ram kevesebb:S
thx a segitséget!
PSN ID:misi2mezei
@
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Illetve ha felteszed a hamachit, akkor lehet rá esély, de az sem 100%, mert az eredetihez már kijött egy tucatnyi peccs, a krekkelt hamachis verzió meg ha jól sejtem akkor még mindig 1.0.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
2. Kétlem, hogy hozzád tudnának csatlakozni,de majd valaki pontosít ebben.
3. Ez egy saját vélemény: Nemsokára megjelenik a második rész is, így lehet a várakozással jobban járnál. Bár hallottam egy olyan hírt, hogy a L4D-et teljesen(!) kompatibilissé teszik a L4D2-vel. A hír végére, azért az oda volt írva, hogy nem ígérnek semmit, de megpróbálják. Szerintem ezzel akarják visszalopni magukat a bizalmunkba.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
2.) My Games
3.) Jobb katt az l4d-re
4.) Properties
5.) General fül
6.) Set launch option
7.) Oda: -console
Ilyen van. 😊)
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.