6126
-
illusion0 #6041 1. Én nem mondtam, hogy a VS rossz. A versus az jó, én is sokat játszok vele, de a coop az alapértelmezett. :)
2. Közel sem úgy jó a játék ahogy van.
A Left 4 Dead BETA volt a legjobb. Mivel többféle beta verzió van, ezért csak az egyik volt a legjobb, mert ahogy egyre közeledtek a beta verziók a végleges verzióhoz, úgy lettek egyre rosszabbak. Több jó dolgot vett ki belőle az a marha Valve, mint amennyit belerakott. Pl.: kivették
-a létrán mászó kezeket (fps mód),
-társaim lámpafényét,
-a smoker füstjét, falakat, földet megvilágító fegyver torkolattüzet,
-limitált pisztolylőszert,
-normális újratöltési animációkat és
-az elsősegélycsomag átadása helyett belerakták a játék legidegesítőbb funkcióját: a csapattársgyógyítást.
És még lehetne sorolni.
-
#6040 Csak szólok, hogy a játék készítésének úgy a közepéig nem is akartak bele coop módot tenni, tisztán VS játéknak készült. Ennyit arról, hogy ez csak "kiegészítés" lenne. -
#6039 üdv!
régebben láttam egy magyar videót (l4d, nem tudom 1 vagy 2) ami úgy kezdődik hogy felélesztik a witchet, mellette meg magyarul magyaráznak valamit, ja és azt hiszem 720p-s youtubeon, nem tudja valaki melyikre gondolok? köszi előre is! :) -
#6038 SG.hu Steam csoport -
#6037 Francis szerint pedig ezek vámpírok. Nem érdekel, ezek zombik :D -
#6036 Igazából nem zombis játék, ugyanolyan élő emberek mint a túlélők, csak megfertőződtek a vírussal. Én a Crazies című filmben levő szereplőkhöz hasonlítanám őket.
Ha zombis játékot akarsz akkor ajánlom a Dead Hunt-ot... összvissz 25 MB. -
Terence007 #6035 L4D2 akció Steamen 1 napig! -
#6034 Irreális? Mit vársz egy zombiapokalipszis játéknál? Amúgy nincsen ráerőltetve a sörétes az emberekre. Csak a lábát vagy a fejét érdemes lőni. Kaptárban se döglöttek a meg a testlövéstől.
Illetve az alant említett körvonalak is inkább a reális irányba viszik.
Az L4D-hez meg azt mondom, hogy ketten mentünk expeten a pályákon futva és röhögve, de van például olyan is aki egyedül megy. A versus sokkal nehezebb, ott ezt nem lehet megcsinálni. Ott van kihívás. De nincs második esély, és ezért komolyabb játékmód, ami miatt kevésbé szeretem.
Bár publik néppel már az se jó, mert egy véletlen halál után már lépnek is le... -
#6033 Hi, mi a neved Steam-en? -
#6032 Azért a realismban az is más, hogy nem látod kirajzolva a többieket, meg a cuccokat... meg semmit. :)
Én egyébként gyakran experten is - de az alatt szinte mindig - a gyérebb (nem auto?) shotgunnal megyek. Vagy pisztollyal, de a 2-ben crowbarra vagy axe-szel - és más semmi. -
#6031 meg mondjuk csapatjátékra nevel -
illusion0 #6030 A Left 4 Dead 2-ben a "realism"-nak nevezett irreális játékmód nem áll másból, minthogy a shotgunok kivételével az összes többi fegyver használhatatlan, ezért shotgunok használatára kényszeríti a játékosokat. (Plusz van 1-2 apróság is.)
Az első részben is az "expert" játékosok azért keménykednek és azért könnyű nekik az expert mód, mert mindenki autoshotgunnal megy (néhányan a vadászpuskával). Megnézném őket, hogy az UZI-val mire mennek. :)
Ha kihívást akarsz, akkor UZI-val mész mindig mint ahogy én is. :) -
#6029 Nekedesek.. :D mert szerintem az egész játék ugy jó ahogy van.. :) én szeretem a Versust és a Coop-ot :) és mind a kettő a maga módján jó! ennyi a véleményem.. :) -
#6028 *így -
#6027 VS kiegészítö mód? ... : DDD A játék értelme, lényege.
De bárki essen nekem nyugodtan, aki nem így gondolja, szerintem nem sokan vannak ezzel itt (és máshol sem). -
#6026 Igaz hogy itt az expertben nem kell nagy csapatjáték. Itt direkt szívattuk egymást, hogy legyen egy kis kihívás. De kiegészítő játékmódnak kicsit túlzás mondani. Van aki szerint a coop az.
Ha kihívás kell experten akkor vagy játsszál a kettővel realizmus módban (de még a sima is nehézebb), vagy állítsd gyakoribbra a hordát. -
illusion0 #6025 A versus és társai játékmódok jók, de azok csak kiegészítő játékmódok.
Az expert módot meg inkább te próbáld ki, mert én eleve arról beszéltem :) . -
#6024 Haha vicces vagy, próbálj versusosni normális játékosokkal, meg próbáld ki a coop módot experten... -
#6023 nincsenek? Te játszottál ezzel a játékkal? Feltételezem, kizárólag kampány módban, ha ezt állítod. -
illusion0 #6022 Az már tényleg csapatjáték, hogy az ember mindent lát, lámpa sem kell, a pisztolylőszerből sem fogy ki sose így nyugodtan szétszakadhat a csapat, mert nincsenek egymásra szorulva a játékosok... -
illusion0 #6021 Hát pedig azzal a moddal lenne jó hangulata a játéknak. -
#6020 OFF: Vagy FEAR, FEAR2.. azokon eléggé befostam.. éjjel sötétben 5.1es házimozin hát hadnemondjam.. :) -
#6019 Ez a játék másról szól, játsszá silent hillel, az kielégíti az igényeidet. Ez itt csapatjáték ni. -
#6018 Ha jól értem neked az a bajod, hogy nem elég sötét, ijesztő, creepy a játék. Tény, nem az az totál horror, de szerintem jobb a hangulat, mint a beteg horror. -
illusion0 #6017 Kössz, majd alaposan átnézem az összeset. :)
A legfontosabb kérdés:
Honnan lehet letölteni ezt a modot?
Left 4 Dead Apocalypse Mod
(Alul van videó a javított No Mercy-ről.)
Steam fórum és linkek a képekhez:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1347673 -
#6016 www.l4dmaps.com
70-80-as pontozástól nézegesd őket. Oldalt van szűrő a környezetekre. -
illusion0 #6015 És tud valaki ajánlani olyan letölthető pályákat, amiben városban kell menni, SÖTÉT sikátorokban? Tehát megvan az a hangulat aminek lennie kell?
(Néztem a www.l4dmaps.com oldalt, de alig találtam ehhez hasonlót.) -
#6014 magyar steam nenenenenneeeeeeeee :D -
#6013 Könyvtár/Kellékek menü Authoring Tools. -
illusion0 #6012 Letöltöttem néhányat, de akkor is!
Az eredeti pályák jók lennének, de néhány dolgot változtatni kéne rajta. Például sokkal sötétebbnek kéne lennie, meg a tárgyak, fegyverek lerakását is normálisra csinálnám. -
#6011 Miért nem töltesz le símán másik pályákat?
A legtöbb elég szépen meg van csinálva bár a "lego"ból kirakott kicsit túlzás! -
illusion0 #6010 Hogyan lehet módosítani az eredeti pályákat? -
#6009 Arról nem is beszélve, hogy a játék 100%-osan megéri az árát. Nekem 1 éve meg van több, mint 200 órát játszottam vele és még most unom. :) -
#6008 ez a játék pont az, amit warezban nem érdemes játszani.. egyrészt csak a baj van vele, másrészt meg annyira olcsó már steamen a cucc, hogy a warezzal csak magadat szopatod. -
#6007 Én legalább 4-5 munkatársamnak vettem már giftként játékot, mert nem volt bankkártyájuk. Csak akad valaki az ismerőseid között, aki tud neten fizetni. -
#6006 kérd el vki kártyáját, vagy kérj meg vkit hogy vegye meg neked és gift-ként küldje el.
vagy paypal-ra tudsz közvetlen bankszámláról feltölteni casht, aztán steamben arról fizetni, de az elsőre tovább fog tartani mint az akció. -
RYO21 #6005 Ha nincs hitelkártyám akkor miaszart kezdjek a steammel? Dobozos verza meg kb 5K, szal az is felejtős. -
#6004 Steamen most volt valami 5 euró vagy mennyi. Annyiért bűn nem megvenni, ha játszani szeretne vele az ember. -
Neoncsoves #6003 Kár szenvedni a warez verzióval, szerintem megéri megvenni. Már nem is olyan drága, sőt nem rég volt leárazva... -
RYO21 #6002 Haverokkal akarjuk tolni coop-ban tunnglevel. Fentvan a 1017 pacth is, és consoleval akarjuk majd elindítani a gamet. Ha végigmegy az első pályán, akkor magától ugrik a következőre? És melyik az első (map l4d_...)? Karaktert hogyan lehet váltani?