6126
-
#6001 Steam-en mindkét rész 10€ összesen. -
buddabudda #6000 A mai updattel egy csomó olyan dolgot raktak bele, ami a 2ben már jó ideje benne van. Hogy néhány fontosabbat kiemeljek:
-tank nem sérül, nem támad, láthatatlan amíg nem veszi át az irányítást a játékos
-nem lassul a tank a tűztől
-finálékban manuális spawnolás
-végre Mac-n is elérhető a játék. -
buddabudda #5999 De ha dupla klikkelsz a vpk kiterjesztésű fájlra, megcsinálja helyetted. -
#5998 Közben megtaláltam! -
#5997 Üdv!
A külön leöltött mapokat hova kell bemásolni? -
#5996 Left 4 Dead 2
- Fixed missing subtitles
- Re-enabled the "wait" command, fixes a hang at startup
- Fixed several crashes that were reported to our crash database
- Fixed some addon content eclipsing game content even when not playing an addon campaign. This resolves several issues with missing or incorrect models, textures, and effects. This fix temporarily affects the ability to host custom campaigns on dedicated servers. We are working to restore that functionality as soon as possible. -
#5995 Attól még a DLC tartalma ugyanaz. Magától értetődő, hogy örökli a második rész tartalmát. -
#5994 Nem, mert ott vannak új fegyverek, melee fegyverek és adrenaline shot, defib nincs. -
#5993 mi a fene!
Megint jött valami frissítés.
Legalábbis töltött valamit. :) -
xxxpaulxxx #5992 :/ -
#5991 Teljesen ugyanez van a kettőben is. -
xxxpaulxxx #5990 Hát... ez jó szar volt... nah majd talán a 2nél jobb lesz:D:D -
BAk3R #5989 El sem indul a játék elvileg ha nincs fent minden DLC, ezeket automatikusan ellenőrzi indításkor. -
#5988 indítasz egy játékot és megnézed hogy ott vannak e a kampányok -
tenthrodil #5987 Üdv!
Honnan lehet tudni, mely DLC-k vannak fent, illetve hogy fent vannak-e?
Steam elvileg magától felpakolja az egészet, de azért jó lenne valahogy látni, hogy miket szedett még le az alap mellé. -
#5986 Azt hittem lesz új fegyver is de eddig még csak az alap cuccokkal találkoztam. (A betöltőképernyőn mintha lenne Spas12)
A pálya vége már nagyon kemény volt. Az 5. tanknál már kicsit megijedtem de aztán csak sikerült megcsinálni. -
BAk3R #5985 Én a másodikat csak 7k körül vettem, 4-es csomagban toltuk a pre-ordert. :) Egyébként én egyiket sem bántam meg. -
#5984 Én az elsőt is, meg a másodikat is újonnan, full áron vettem. Az első rész megérte így is, a második meg nagyon nem. -
BAk3R #5983 Ha belegondolok, hogy én meg vettem az első részt 12 rugóért, az milyen? :) -
#5982 Hát igen, én 1 éve vettem 11 euróért az 1-et, és nemrég 7(?) euróért a 2-t. De nem bánom - máson bespóroltam - az utolsó fillérig megérte. -
#5981 Ez tiszta vicc :oo -
Terence007 #5980 Hmm, aki még nem vette meg és gondolt rá hajrá.. :) -
#5979 Headquarters Bellevue, Washington, U.S. -
#5978 Nem kaliforniában van? -
#5977 Fura, alapból nem indul az update, de ha rákattintok, hogy Play máris neki esett. Az 1-é gyorsabb és kisebb ezt ajánlom. Addig is a Steam fórumon valaki "megtalálta" a The Sacrifice Part 4-et :) -
#5976 D.C.-ben van a Valve parancsnokság:) -
#5975 Úgy tudtam, hogy az Angliai időt kell nézni.Akkor tévedtem :) -
buddabudda #5974 Elvégre amerikai cég. -
#5973 Számolj a 6 órás időeltolódással is. Washingtonban még csak reggel 10 van. -
#5972 Ahogy szokása a Valve-nek, ez is este jön. -
#5971 Uupsz ez elkerülte a figyelmemet:) Akkor valamikor délután jön:) -
#5970 Dehogynem, bejelentették, hogy okt. 5-én jön. -
#5969 Nincs pontos idő, szombaton írták a blogba, hogy ezen a héten jön. Ennyit tudunk. Valve sosem ír pontos időt. -
#5968 előbb xboxra jön ki és még ott sincs, úgyhogy lehet pihenni pár órát nyugodtan -
#5967 Úgyis autoupdate-tel indul majd. De a pontos időpontot én is szeretném tudni. Még a régi Steam oldalon a hírnél ott volt az idő (Steam idő), de hogy kb. mikor jönnek ki pontosan az aznapra bejelentett dolgok... plusz ugye a Valve hajlamos kicsit késni velük. Lásd Alien Swarm. :) -
#5966 Erre a hétre ígérték. Ez Valve-nál kb annyit jelent, hogy amikor elérhetővé teszik:) Holnap, hétvégén, jövő hónapban... észre fogod venni, mikor a Steam elkezdi letölteni:) -
#5965 Mikor lehet tölteni a DLC-t? -
#5964 helyragokat egyre rosszabbul használjuk, de nem csoda, pl. a médiában is -ba -be-t használnak egyre többször -ban-ben helyett. -
#5963 Aki szeret custom kampányokat játszani, annak ajánlom figyelmébe: Dead Before Dawn Nem éppen vadi új kampány, de végre kijavították az idegesítő bugokat és itt ott kisebb módosításokat végeztek rajta. -