6126
  • Prince23
    Egy rakás fos eza dlc!!!!!!!!!!!!
    fúúú de felhúzott a valve. most már azért sem vezsem meg a második részt első héten, mikor megjelenik. lehet még 3900-ért sem fogom
    rakat szar, raklap foss ennyi
    előkészítző, h vegyék meg a l4d 2-őt. szánalmas.
    Fuck valve
  • bertino
    "Az XBOX-osok viszont joggal elégedetlenkedhetnek, mivel nekik csak pénzért elérhető a "tartalom"

mindegyik b@lfasz tudja, hogy az MS ilyeneket nem fog engedni ingyen terjeszteni a konzolján.
    ennyi eszed neked is lehetne.
  • bertino
  • XeeN
    Versus-ban játszottam rajta két kört. Kizárólag a Te kedvedért ismét kifejtem a véleményemet: Szánalom. Remélem elégedett vagy!

Bővebben: gyakorlatilag ugyan az a két pálya, sok ismétlődő helyszínnel. Ugyan olyan szobák, raktárak. Ennyi erővel kiadhatták volna egyben is őket. Gondolom végül azért maradt csak két pálya a beígért háromból, mert ők is felismerték a nyilvánvalót: szégyen lett volna ezt a kampánykát kiadni három részletben.

Mindenesetre örülök, hogy nektek tetszik! A Valve odavetett egy csontot, amin az "igényes" tömeg rágódhat. Sebaj a L4D2 sokkal jobb lesz! Ahhoz is kapunk majd sok ingyenes tartalmat...
  • Bence94
    még nem próbáltam de jó lenne ha legalább pár új fegyvert raknának a játékba mert leginkább a fegyverek miatt is unalmas.
  • MrAndree
    Elég semmilyen pályák de VSben azért el lehet majd mókázgatni velük. Meg arra tényleg jó, hogy ha épp nincs két szabad órám csak 45 perc akkor is lehet zavarni egy meccset.
  • werkfilm
    majd ha versusban játszottál egy rendes meccset rajta akkor fejtsd ki a véleményedet.
  • Neoncsoves
    hát ez a 2 map egy rakás szar. Death Aboard 100x jobb, és 100x hosszabb is...fél év után kiszúrják a szemünket egy 80 megás "kampánnyal"
  • XeeN
    Majd ha játszottál rajtuk, akkor fejtsd ki a véleményedet. Egy rakat szar mind a két pálya, csak ismételni tudom önmagamat: Szánalom. Erre verte magát annyira Valve?

Az XBOX-osok viszont joggal elégedetlenkedhetnek, mivel nekik csak pénzért elérhető a "tartalom".

ui: kukkantsd meg a Death Aboard-ot, és hasonlítsd össze a kettőt.

• werkfilm
    337,9 a játék frissítésével együtt.
  • Prince23
    Hány megás a dlc? remélem van kb 300 mega, mert akkor zsír sztem.
  • Reggaester
    Ingyen volt, nem mindegy? A kicsinek már nem is lehet örülni mi?
  • MrAndree
    Két pálya plusz egy finálé vagy, hogy olvastam. Lehet a plusz egy finlát úgy értették, hogy a 2. pályán. :)
  • werkfilm
    valami félrefordítást olvashattál
  • MrAndree
    Pedig háromról szólt a mese még nem is oly rég.
  • werkfilm
  • XeeN
    Szánalom. Két pályára tellett................
  • MrAndree
    Hát nekem még el se kezdte tölteni...
  • PunkZoli
    mind a 80mega?
  • MrAndree
    Én ismerek egy embert akinek már leért. :)
  • Prince of Máté
    Nem vicc.
  • Rage47
    jó vicc

szerk: tényleg kijött. csak nem tölthető még mert terhelt a steam
  • Prince of Máté
    Kint van a DLC!
  • Rage47
    minimális változásokat fog alkotni az AI director 2.0 állítólag. kivezető utakat máshova rakja, stb.
  • Prince of Máté
    Én direkt nem néztem meg, szerintem az a jó ha magunk fedezzük fel...
  • PunkZoli
    copypastes, linkelve nem nyitja meg a rohadt!

második fele:
    http://www.youtube.com/watch?v=r0gqJpmvSvg
  • PunkZoli
    vagy tévedsz és most sem leszel okos :(

xboxos vidi a cresskórzról:
    http://www.youtube.com/watch? v=Jrkj6lWvR6Y

én megnéztem, és szerintem egy kalap szar
  • BAk3R
    elvileg olyan holnap reggel 6 körül lesz elérhető itthon a dlc.
  • Lunki88
    Jaja, én meg olyasmiket hallottam a 2-ről hogy a pályák is mindig változni fognak vagy mi. Mondjuk ezt nem tudom elképzelni.
  • armageddon666
    Én még menőbb vagyok és megmondom hogy a következő sem lesz elég a communitynek :) a 3. meg már csak egy üzenet lesz hogy: akkor basszátok meg ! :)

és akkor 1 gigamegaupdateben befejezik a TF2-t :D fullclass update :D
  • PunkZoli
    én már most megmondom, hogy ez kevés amit kiad :Ð
  • MrAndree
    És holnap estére zengeni fognak a fórumok a "csak ennyire volt képes a Valve???" jellegú hozzászólásoktól... :)
  • HF
    Elnézést, elírtam, nem is figyeltem :l
  • Rage47
    Magyarország*
  • HF
    Nem, a DLC-nek itt egy másik értelmét, a DownLoadable Contentjelentését kell venni, és szerintem csak holnap hajnalbn lesz itt magyarországon elérhető. Persze nagyon fogok örülni ha tévedtem...
  • SötétBarom
    Direct loading controller. Gyorsabban tölt be a játék.
  • Prince of Máté
    Ma DLC?!
  • bertino
    a ték fontos !
  • Jim Morrison
    Értelmes hozzászólás kereken 5000. kommentnek...
  • Rage47
    ja már elég sok készült, vannak közöttük egész igényesek, bár szerintem mindegyiken látszódik, hogy házi munka, nem érezni rajtuk az eredeti pályákhoz hasonló összetettséget és egyedi hangulatot.