Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldódott a probléma, köszönöm a segítséget! A nodot nem kapcsoltam ki, de minden mást eltávolítottam. Mûködik.
itt a 4. pontban írják is hogy jobb ha teljesen eltávolítod a nodot, menj végig a lépéseken.
ha vistán/win7en vagy akkor jobbklikk és rendszergazdaként futtasd, ha ígysemnem megy akkor nézd csak meg nod nélkül, biztos vmi security program vagy elégtelen felhasználói jogosultság blokkolja, hogy ne tudjon felülírni egy filet.
Másnál tûzfal okozta a gondot ilyen esetben.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Pontosan a következõ történik. Magát a steamet telepíteném, az még nincs a gépemen. Mindig annál a bizonyos 27%-nál ír hibaüzenetet, éspedig a következõt: "deleted steam.exe but the file is still here". Nod32 antivírusom van, az nem zavar be. Tényleg nincs ötletem.. 😞 A steamet netrõl töltené le vagy updatelné fel, tehát a cd-nek nincs is semmi funkciója.
Hello,
gondom van a játék telepítésével. A nulláról telepíteném cd-vel, viszont a steam update 27%-nál mindig leáll. Megoldást kérnék tõletek.. Köszi elõre is!
gondom van a játék telepítésével. A nulláról telepíteném cd-vel, viszont a steam update 27%-nál mindig leáll. Megoldást kérnék tõletek.. Köszi elõre is!
és anyázás? :Ð
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
és nem szült meg?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ez finálékban van, akkor amikor már hívják a "megmentõket"
Csak nálam szokott elõfordulni hogy ha a zombikkal vagyok akkor néha nem lép be spawn mode-ba hanem egyenesen ledob ott ahol vagyok?
Hali, az APB kijött már, van már béta teszt lehetõség? 😄
Na de, amiért jöttem az a Left 4 Dead font készlete lenne 😊
Elõre is köszi
Na de, amiért jöttem az a Left 4 Dead font készlete lenne 😊
Elõre is köszi
tudod mi a bomba? APB All Points Bulletin.... nah az... baaazmmmeeeg <_< az a bomba 😄
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
na látod 😄
ne is mondd... amikor én kipróbáltam még warezolt l4d-et fél éve azt mondtam uncsi... singleben persze... kipróbáltam egy okos kis progival neten... azt mondtam uncsi😄
de íííígy:| Iszonyat adrenalinbomba a gamma😄
de íííígy:| Iszonyat adrenalinbomba a gamma😄
Ha minden igaz akkor a legelsõ játszásom fent lesz You tube-on mert valamelyik csapattársam mondta hogy felvette
<#eljen>#eljen><#ravasz1>#ravasz1>
Három duplaklikk plusz néhány õsi Dakota mondóka és már indul is...
Why so serious?
mi? Játék? mivaaan?
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de valahol le lehet tölteni egy Steam klienst vagy az a játékkal települ?
szeríntem manuálisan tedd be az addonok hoz.
hi!szedtem le kampányokat a játékhoz,.vpk-kat, és elinditanám de azt irja ki angolul, h ez az add-on már telepítve van:S
pedig nagyon nem:S
szerintetek?
pedig nagyon nem:S
szerintetek?
Igen én is tudom de épp ez az, mert én szerdán este rendeltem ezért tudják csak pénteken vagy hétfõn kihozni.
hm. nekem mindig másnap kihozták a cuccot kivéve ha pénteken rendeltem... akkor hétfõn hozták.
ha meg szerdán 3ig leadtam a rendelést, akkor csütörtökön délután már hozták a csomagot
ha meg szerdán 3ig leadtam a rendelést, akkor csütörtökön délután már hozták a csomagot
honnan rendelted?