Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Belesorozást elfogadnám, de az egy lövést nem. Fõleg messzirõl.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

böröczk
Hm, nem tudom, ez nekem is sokszor összejön, jól bele kell sorozni,amikor ugrik fölötted, igen, autosotival : D De amúgy a fejlövés is összejön, ha pontosan, idõben sütöd el.

Kumiho #2179

werkfilm
te tényleg nem vagy jártas az online gamekben😄

Ezért van a VAC, csak nem cheatelnek...

dronkZero
Azért az nem teljesen hihetõ, hogy ugró huntert messzirõl shotgunnal egy lövéssel lelõnek...tízbõl nyolcszor...

Blacksheep333
Vagy hozzászoktunk a lámákhoz, meg a folyamatosan cserélõdõ csapathoz, és ellámultunk?

Az operációs rendszeren is túl...

Nohab
Akkor szerintem neked nem tetszik ez a stílus. 😊 Most nem a zombikra gondolok, hanem erre a online csapatjátékra kihegyezett stílusra.

Montanába erõsebbek lettek a public népek, vagy mi a fene? Egyszerûen Aug. 31-e óta szinte csak profikkal( vagy akármikkel) találkozunk. Méghozzá exponenciálisan nõ a számuk. Eleinte egy-két sasszem (sotis) került be, majd egyre többen.
böröczk
<#vigyor3><#taps>

Kumiho #2179

Nem offline voltam, hanem online, coopban, versusban, és survivalban is online.

Hát egyáltalán nem botok ellen játszottam, hanem játékosok ellen. TF2-ben anno ingyenes hétvégén próbáltam ki a játékot, majd törttel, és ugyanolyan játékélményem volt.
Most itt a L4D, játékosokkal próbáltam ki, az utolsó hszem óta survivaloztam, de azért egy jó single sokkal nagyobb játékélmény számomra.

dronkZero
"azt a négy pályát"

Ami igazából 20db CS pályának felel meg...

Rage47
Reménytelen, hagyjad.
Nohab
Ui.: Egy multira kihegyezett játéktól ne várd, hogy offline nagy élményt nyújtson, vagy nagy videókat, jó történeteket tartalmazzon. (Eddig egy olyan játékot találtam ami offline és online nagyon jó : Il-2 Strumovik 1946)
Nohab
Miért jó? Azért, mert minden kör más, ez persze a botokkal nehéz érezni coop módban. De ha egyszer játszanál versus-t emberekkel, akkor rájönnél, hogy mennyi taktika van, ezért nem is lesz monoton. Ha meg haverokkal mennél, akkor lenne idõd megnézni a feliratokat, körbenézni stb. Egyik haverommal szoktunk játszani Adv. szinten csak ketten (botok nélkül), és egyszerûen nem tudom megunni azt a négy pályát. Ezt persze csak akkor éreznéd, ha nem tört verziód lenne. Ajánlom, hogy próbáld ki a TF2-õt vagy a l4d-et egy ingyenes hétvége alkalmával, és meg fogsz lepõdni.
Krinyo
Miért a többi multiban mi az új?

Mind1, a mai játékokhoz képest egész jó lett azért...

Tegyenek egy kiba* kapcsolót, hogy akarnak-e rombolható környezetet. Aztán ha valaki "fussa" olyan szervergépre ami bírja 64 játékost rombolható környezettel, ám legyen... Nem kéne lekorlátozni ennyire a Battlefieldes szabadságot.

BF2-ben akármerre mész találkozol ellenséggel, bármekkora mapról van szó!

Az már más kérdés, h alig játszottam még vele, de már most ismerem a pályákat, úgy érzem, nem tud újat mutatni pár óra játék után...
Igaz, nem vettem meg, de nem hinném, h sokkal több újat mutatna megvételkor, ugyanígy a TF2 is.(bár aki megvette, most biztos be fog írni, h de pedig újat mutat.)Kérdem én, mi újat? Mert a seti szerókon is ugyanúgy van achievement, userek, coop és versus mód egyaránt.
Tul. képpen a beszólásokat alig lehet hallani, ha lövöldözés van, a safe house-os feliratokat sincs idõ elolvasni, mert mindenki özönlik kifelé.
Nem mondom, h rossz játék, de egyhuzamban 2 órát nem lehet vele játszani😄 max haverral lehetne.
Ja, és kevés a fegyver...

Rage47
Nekem az a bajom, hogy nem kompetitívre IS van fejlesztve. Jó példa erre szerintem a TF2, amely megállja a helyét versenyeken és pubon egyaránt.
dronkZero
Rinyálnak, hogy nem fogja bírni a net. Lehet benne valami, a terep rombolódását is át kell küldeni. De ez engem nem érdekel, csinálják meg, basszák szíven! 24 emberrel szégyen Battlefieldnek nevezni.

A Crysis multi/Crysis Wars is rettentõ szar a 24 ember miatt... Ha csak 4 faszláma kezd el sznájpolni egy oldalon, már megbaszhatja a csapat... És nem csak négy faszláma sznájper szokott lenni.

dronkZero
Szerintem nem versusra gondolt...

Blacksheep333
Na szerinted miért szar ha égve kapod a tankot?...<#wow3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Folyamatosan megy lefele a hp-d.

max 24 player PC-n is? akkor felejtõs lesz... még a cod is többplayeres bazzzzzz<#wow3>

dronkZero
De egyébként valóban a L4D egyik nagy vonzereje a horda.

Egyébként nemtom láttad-e a BFek singleplayerét... Na inkább ne legyenek benne AI-k. Ugyanis valami oknál fogva képtelenek AI-t írni, meg útkeresést, és a botok mozgása waypoint rendszerrel van megoldva. Ami azt jelenti, hogy ha A-ból B-be el akar jutni 5 bot, akkor _tökéletesen ugyanazon_ az útvonalon fogják ezt megtenni. Csak be kell hasalni velük szemben, aztán osztani a fejeseket... Iszonyatosan gagyi.

Na mindegy, ez nem BF topik, befejeztem...

Az miért szemétség, hogy égve kapod a tankot? Bár nekem ilyen még nem volt.

BattleTag: zydar#2910

dronkZero
Mondjuk azért egy 64emberes BFszerver nem mondható éppen kihaltnak... Csak ugye el is búcsúzhatunk tõle, '43 is, BC2 is max 24 emberes lesz. Na az már kurvára kihalt lesz...

Blacksheep333
Na meg az, hogy hiába csak 8an játszottok, mindig megy a pörgés, jönnek a zombik és lõni kell. Más játékban (COD, CS, BF) ha csak 8an vagytok örülhetsz ha találsz ellenfelet.

Képzelj el egy BF -et, AI irányította botokkal (amiknek természetesen kevesebb a HP juk és pancserebbek, mint a playerek), akik egyes helyekrõl csapatokba spawnolnak és mennek a zászlóért. Akkor már tényleg úgy nézne ki mint egy háború, csak úgy hullanának a bakák!
Nem kéne kilométerek utazni, mire találkozol valakivel és még sikerélményed is lenne, mert öltél katonákat. 😊

Egyetlen bajom a játékkal, hogy nem kompetetív -re van fejlesztve. Valamint túl sok múlik azon, hogy ha bejön egy bug vagy egy szemétség az AI -tõl.
(Szemétség az AI-tõl: Égve kapod a tankot, vagy nekünk volt egy olyan, amikor mind a 4ünktõl ment az anyázás ventrin: túlélõk voltunk letette a tankot az AI egy elüthetõ doboz mellé dead air fináléjában és még a játékos sem kaptam meg az irányítást az AI tank már is ütötte a dobozt és 2 emberünket kaszálta le; épp hogy el tudtam én is ugrani.)

Kövezzetek meg, de én is lenéztem az ilyen "zombis" játékokat, amíg nem szántam rá magam a L4D-re! Olyan multis játékélményt nyújt, amit eddig semmi más játék nem tudott számomra. Nem is a zombikról szól ez igazából, hanem a csapatról / csapatokról, meg a (többek között) karakterek által teremtett hangulatról (beszólások stb.).

BattleTag: zydar#2910

dronkZero
Akkor meg mi a tökömnek erõlteted a L4D-et? Ez teljesen tisztán multiplayer móka. Az adja a szépségét, hogy a többi multis játékkal ellentétben itt _tényleg_ egymásra van utalva a csapat. Ha valaki elkezd rambózni egyedül, akkor _mindenki_ jó eséllyel meghal. Errõl szól a játék, ebben szinte egyedülálló.
A többiekkel ellentétben nekem az a véleményem, hogy az egyetlen játék, ahol tökismeretlen emberekkel is lehet együtt játszani, mert rá vannak kényszerítve a csapatként mûködésre. (Na jó, most coopról beszélek, versusban ismeretleneknek nincs esélyük egy minimálisan összeszokott csapattal szemben sem...)

Ráadásul fröcsög a vér, szakadnak a végtagok, robbannak a fejek, iszonyat profi animáció+ragdoll kombinált összeesõ hullák... Minden játéknak ilyennek kéne lennie.

Szal az, hogy neked az nem élmény, hogy más játékosokkal vállvetve AI hordával és négy másik emberrel küzdeni, hát az a te dolgod. Ha hülyékkel haverkodsz, az is.

Az meg elég nagy faszság, hogy elrontani nem lehetett volna, mert mostanában tele van a világ elrontott zombis multis szarokkal. Bénák, gagyik szinte kivétel nélkül, nézz csak körül... A L4D egy profi munka- A koppintások nem igazán.

Rage47
A legtöbb ismerõsöm nem is játszik... mégsem ítélnek el. Aki játszik, az sem L4D-t, és õ sem néz le. Mégis szereztem netes haverokat, akikkel már nagyjából összeszoktam és ennyi. Itt van egy csomó magyar group. Egyikbe becsatlakozol, aztán mehet a game.
pl. mi is szoktunk estéket rendezni, mikor összejövünk páran a steam groupban.
Ez is egy vélemény. Én se vagyok nagy multis aztán Left 4 Dead-be mégis beletettem 100 órát másfél hónap alatt. És szeretem a jó történeteket is de ebben a játékba éppen nincs ilyesmire szükség. Ismeretlenekkel tényleg nem éri meg játszani de nem is kell. Én úgy kerültem bele a játékba, hogy volt egy ismerõsöm akivel elõtte sokat játszottunk és ennyi. Azóta meg simán találtam 10-15 olyan embert akikkel bármikor hajlandó vagyok egy versus-t lejátszani. 😊 Ha meg ismerõseid lenéznek egy játékot kipróbálás nélkül mert "zombis baromság" az õszintén szólva inkább az ismerõseidet minõsíti mint a játékot.

Why so serious?

Én speciel a WoW-ot is hamar meguntam, mert elveszik a története, amiatt, h mmo. És én történetre hajtok, nekem olyanok a játékok, mint az interaktív filmek, már amelyik.

LoooL Már a véleményét se írhatja le az ember...
werkfilm, nem fogadod el, ha vkinek nem tetszik a gém, leírja a véleményét, erre te leszólsz...
Én voltam az a gyerek, Krinyo, de nem azért nem játszok, azt csak úgy írtam...Azért, mert a haverjaim úgyse próbálnák ki, meg se nézik, mert zombis baromságnak tartják...

Prince23
jaj most erre mint mondjak? édes Anna...<#nyes>

Krinyo
jaja volt régebben egy gyerek pont ugyanezt irta, nem játszik mert a haverjai lenézik 😄
Igazi erõs pista

Rage47
nekem is ismerõs a hangvétel 😄

TF2-t nem értem hogy lehet megunni. havonta frissítik. a közösségnek már az a baja, hogy túl sokat frissül a játék😄
L4D-et is frissíthetnék, csak hát a 2. rész jobb üzlet.
werkfilm
ezt most bemásoltad vhonnan mert marha ismerõs a szöveg. vagy minden topicban ilyen pökhendi faszfej vagy és már említetted valahol az emelkedett társaságodat? <#csodalk>

Rip
"de nincs olyan ismerõsöm, aki ne nézne le egy ilyen játékot."

Ejnye, hát milyen ismerõseid vannak neked? 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Vélemény a játékról:
Sokáig bosszankodtam, h emiatt nem csinálják a HL új részét, de ezt már kifejtettem részletesebben, miért éri meg jobban nekik.
Kipróbáltam a játékot. A véleményem most se változott, hozza a Valve a szokott minõséget, de tul.képpen ezt elrontani nem nagyon lehetett volna.

Alig játszottam vele össz. pár órát, már most unalmas, ugyanúgy, mint a Team Fortress 2. Engem csak a CoD2 kötött sokáig le multis játékban.
Ha lenne normális története, és nem félholtakat kellene tonnaszámra lõni, vagy közben civileket kéne megmenteni, v bármi ehhez hasonló, akkor jobb volna, de tul.képpen semmi ilyesmi.
És igen, ezt ismeretlen játékosokkal nincs értelme játszani, de nincs olyan ismerõsöm, aki ne nézne le egy ilyen játékot.

Rage47
5GB
werkfilm
fél GB alatt vannak az eddigiek, nemsokára jön majd az új kampány az megdobja 😊

Jaka923
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játékhoz kiadott összes update együtt, mekkora méretû?

Blacksheep333
Na, most hülyeséget mondtam. Csak akkor korlátozza ha veszed is videóra.

Blacksheep333
A Fraps is korlátozza. be kell állítani hogy hány FPS el vegye a játékot.

vsync-et kapcsold ki.

Valamint most lett 2 magos procim, tudnom kell vmit róla, h pl hogy lehet külön parancsokat rendelni egyik/másik maghoz?

Üdv nagy Left 4 Dead-esek😄 Ebben a játékban van fps korlátozás? Mert hiába vok nagy tömegben, néha 30, néha 60 fps-en áll a Fraps. Ki lehet vhogy iktatni?

Nohab
igen
Prince23
Nektek jó a steametek?

Steam - Error

Could not connect to steam network....

Rage47
használj avira-t vagy avastot<#vigyor3>