6126
-
#5160 abszolút egyetértek, annyi különbséggel, hogy nekem fél-egy óra alatt feltérképeződött mindez : D -
#5159 Ne vicceljetek már, az a killingflór egy ZS-kategóriás, tachnikailag elavult, dizájnilag igénytelen, játékmenet szempontjából meg halálunalmas fostömlő. Gyakorlatilag egyetlen olyan eleme nincs, amire azt mondanám, hogy korrekt, modern, jó.
Haverokkal rászántam egy hétvégét, 4-en még vicces is volt, de aztán uninstall del. Kb két és fél nap alatt mindent láttam, amit a játék nyújtani tud, és nincs versus multija, hogy tartós lehessen. -
#5158 Az igénytelenség alapvetően jellemző a piacra :)
Van egy érzésem hogy az ára miatt nyomta lett... az biztos, hogy nem az innovatív játékmenet, vagy a megvalósítás minősége miatt (játéktermi feeling, mármint... RÉGI játéktermi feeling, ami 2009ben édeskevés szvsz...) :D -
#5157 Hát a KF már lenyomta a L4D-et (a steam statisztikái szerint). Ha a L4D-hez is adnák a kiegészítőket, akkor biztos nem lenne így, de mivel nem adják...
Na majd a L4D2! ^^ -
#5156 Ezt te se kérdezted komolyan. Szép lenne, ha egy megvett játékot az ember egyszer telepíthetne fel... -
#5155 igen. -
#5154 Egyébként ha stem-en veszek valamit akkor azt később is letölthetem ingyen? PL akkor ha újra kell húzni a rendszert. -
#5153 És azok még szépek is :D -
#5152 l4d-hez is naponta jönnek mapok -
#5151 Hát ez jó még rímel is, kopirájtold! "Szinte nincs olyan nap hogy ne jönne ki legalább egy két ujabb map !" -
#5150 Egyetértek én sok olyan embert ismerek aki akF-t vettem meg mint hogysem az L4D-t ! Az L4D már nekem sem jön be ! Mert már meguntam !
Viszont a KF-hez van egy rakás jobbnál jobb map amin lehet játszani !
Szinte nincs olyan nap hogy ne jönne ki legalább egy két ujabb map ! -
#5149 Egészségükre, bár én is csak videókon láttam...
armageddon666: Tuti lesz majd valami mod, amiben kicserélik a l4d1 karaktereivel. :) -
#5148 -
#5147 sok olyan embert ismerek aki KFet vette meg L4Dt meg nem :) -
#5146 2ben néger a csaj... ki veszi meg? :D -
#5145 és ki veszi meg a l4d-et, mikor kijön a 2?:D -
#5144 Ezaz. Most ki veszi meg azt amikor megveheti a L4D-et kicsit drágábban -
#5143 Csak míg a L4Dnek a demója, singleben már megfogott, ez ezt nem teszi meg...
Killing Floorról nekem a játéktermi House of the Dead jut eszembe... stílusban is... meg minőségben is... ingyenes módnak elmegy, még budget kategóriás játéknak is, bár nem 2009ben... de hogy 3k Ftt elkérjenek érte... ez van olyan durva mint a L4D 12k-s induló ára :) -
#5142 Én egy 5 perces videót nem bírtam végignézni belőle. Grat a kitartásért -
#5141 nem lámákkal meg nem 40 percig, pláne nem egyedül kell játszani vele, ennyi idő alatt kár levonni következtetést, szerintem sokkal izgalmasabb és nagyobb csapatmunka kell hozzá mint L4Dhez
én mind2t szeretem :) -
#5140 Én meg eddig csak a suli könyvtárában játszottam vele 40 percet, elég is volt :D -
#5139 Én szerencsére nem töltöttem le hanem néztem egy videót róla és fos. -
#5138 na végre aki egyetért velem:) -
#5137 De ezért pénzt kérni xD -
#5136 Kicsit off:
kipróbáltam Killing Floort... hát nagyon fos... egyetlen jó benne a sok fegyver :\ -
#5135 azon én is játszottam, csak mi otthagytuk a társunkat, és később felélesztettük :D persze az újraélesztős wc is bugos volt, így csak a map vége felé tudtuk feléleszteni. -
#5134 Én meg múltkor egy addon kampányt játszottam, asszem Vienna Calling a neve. Az egyik mapon volt egy folyó, legalábbis annak nézett ki, én meg gondoltam átgázolok rajta. Hát pechemre folyamatosan zabálta az életem és nem tudtam kiugrani belőle. :D Utána ott haldokoltam és sorra bejöttek utánam a társaim is, és mind meghaltunk. -
ZÓÓÓcsi #5133 Ez szinte lehetne achievment is :D -
#5132 -
#5131 Atyámuram :D -
#5130 :DDDDDD -
MrAndree #5129 Csodaszép volt amúgy, Brigi egyedül maradt állva az utolsó 40 másodpercre mi meg a földön fekve hárman fedeztük, és már tényleg elhittem, hogy meglesz. De nem. :) -
#5128 megjegyzem a neveket. velük sem játszok többet:D -
MrAndree #5127 Ja, csak mellékesen mindenkinek, utána 14 perc lett mert azért ilyet az ember természetesen nem hagy annyiban. :) -
MrAndree #5126 Jajj, ezt most be kellett ám reklámozni. :) -
Neoncsoves #5125 epic fail:D -
#5124 epikus..
-
#5123 Ott a pont -
#5122 Left 4 Dead single playerben az kb. olyan mintha a CS-t egyedül játszanád: semmi értelme... -
#5121 Ez az. 4000Ft nem olyan sok