6126
-
#5320 Bannerba: "Ha nem vetted meg, nézz be az OFF topikba!!"
Hamachival biztos lehet tolni. -
Zsolti1124 #5319 de vannak ilyen non-steam szerverek azokra hogy lehet csatlakozni? -
Zsolti1124 #5318 akkor steam néljül sehogy se lehet neten játszani? -
#5317 Úgy, hogy meg kell venni -
Zsolti1124 #5316 Sziasztok!
Hogy tudnék neten játszani steam nélkül?
Vagyis van steamem csak nem erre a játékra és mikor neten mennék mindig azt írja hogy connection lost:( -
BAk3R #5315 most nincs :) majd hamarosan újra lesz. -
#5314 Hol a szavazás egyáltalán? -
BAk3R #5313 egyébként lehet, hogy naponta lehet szavazni. szóval ha valaki szavazott akkor 24 óra múlva elképzelhető, hogy megint tud. ha így van akkor legyünk már annyira tisztességesek, hogy nem szavazunk többször. vagy ha tud valaki jobb szavazót jöhet a pm. -
PunkZoli #5312 a szavazás legyen alapértelmezett igen-en:D
csében tudom, hogy az idióták ész nélkül mindenre kattintanak, (avagy mindig az 1est nyomják a szavazásban:) -
#5311 a tank engem is mentett már meg párszor XD -
BAk3R #5310 majd még miközben húz a smoker rádugrik egy hunter a megtaposás előtt :) -
#5309 Én úgy jártam minap, hogy majdnem minden társat kinyírtak a zonbik, rám meg rámugrott egy hunter... na gondoltam kezdhetünk új meccset, viszont ekkor jött egy tank és lecsapta rólam a kis rücsköt, sőt mi az hogy lecsapta, kinyírta teljesen, így nem tudta leszívni a hp-m. -
#5308 hát igen, ott elég egy kissebb pofon XXD -
#5307 Death Tollban van az a rész ahol a templomból kell kimenni az utcákra, egyszer ott volt egy olyan, hogy egyedül maradtam, a tank megölt mindenki mást én meg már szürkén láttam. 1hp-val botladoztam az utcán, alig látok valamit és éreztem hogy itt a vég :D Na az hangulatos volt :)
-
#5306 :DDDDDDD -
#5305 jaja XXD -
#5304 Vagy a klasszik combo, hogy elhúz egy smoker, miközben húz lehány egy boomer, és mire odaéreünk a smokerhez már 50en taposnak meg :DDD -
#5303 olyankor mindig jön valami XD
de nekem az esetek 90%-ban olyankor smoker jön XD -
#5302 pedig jönni fog :D -
#5301 például amikor 4ből 3an meghalnak, és imádkozik az ember csak most ne jöjjön egy hunter vagy smooker :) -
#5300 Nem ijesztő, inkább stresszes. Vannak helyzetek, amikor rendesen megugrik az ember pulzusa :D -
#5299 A sok zombi és a pörgő játék miatt nem fél az ember.
Egyszer próbáljátok ki:
1. Death toll pályán az alagútnál legyél 1 bot társaságában.
2. Szép lassan menny be.
3. Ha nincsen zombi a közelben tudsz figyelni a levegő áramlására illetve a hangulatkeltő zenére.
4. Tádám! Egy kicsit elkezd valami motoszkálni benned.
(Nálam bevált, de nem biztos, hogy másnál is bejön.) -
#5298 Mert amikor először játszottam vele, akkor késő este volt, és üldöztek 100-an... :D -
#5297 Tudom én, épp ezért mondtam hogy nem értem hogyhogy fél töle:)
#5295: én is ott vagyok. -
#5296 ez nem horror játék, nem az a célja hogy beszarj. az a Dead Space célja.
itt csak érezd jól magad a haverokkal, vagy akárkivel coopban. mellesleg néha azért be lehet szarni experten, mikor alig van életetek és jön egy Charger:D -
#5295 14-18 közt. -
#5294 szebb lett -
#5293 Szerintem semmi félelmetes nincs benne, pedig én ijedös vagyok, de egyszerüen ebben nincs semmi.. -
#5292 Rosszul látsz, szebb lett, javítottak rajta. -
#5291 Fosatós egy játék!:D
A L4D2-nek a grafikája szerintem rosszabb lett :/
De az is tuti! -
#5290 ezjo:D -
#5289 XXXD -
#5288 Mert nem is volt feltéve neki a Zoey naked, csak be volt szívva, és meztelennek látta !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt a sok faszságot egyébként ne tessék már komolyan venni :D VAC nem bánt custom cuccokért, és abszolut kliensoldaliak :D -
#5287 már miért lenne így? a Zoey naked modot se látja csak az, akinek fent van. Régebben egy játékban Francis állandóan ott gugolt előttem meg nézett. Kiderült, hogy fent volt neki a Zoey naked mod.... nálam viszont fel volt öltözve a csaj XD -
#5286 Nemnem... mindenki olyat hall ami az illetőnek van...
meg lát...
Szal én felteszek autoshoti helyett egy rakétavető skinmodellt, akkor rakétákat fogok vetni!
meg a rendes hunterek mellett meg fognak jelenni a jackohunterek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de most komolyan. próbáld ki -
#5285 xd azt hittem már komolyan vettél.. XDDD szívrohamom volt majdnem :O engem sohase kell komolyan venni :DXDD -
#5284 miért figyelné akárki is? ha a többi embernek nincs felrakva a soundpack, akkor nekik normál hunter hang lesz sztem.... -
#5283 Már megijesztettél :D -
#5282 dede :$ a VAC figyeli az ilyeneket. Azért indul lassan a játék, mert indulásnál ellenőrzi a textúrák alfáját, meg a hangok hangerejét... szal óvatosan vele ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ISTENEM >.< !! -
#5281 isteneeeeeeeeeeeeeeeeeem xDDDDDDDDDD