Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy Zero jól írta, bár az alapokat könnyû megtanulni, pl. elsõ (kocka) szoba elkészítése nulláról egész hamar megvan, de ekkor még csak másoltad a tutorialt.
Mindent megérteni és tudatosan használni viszont valóban baromi sok melót és kitartást igényel, ha el kezed, készülj fel jópár befejezetlen pályára 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
És akkor még az is benne van, hogy mikor kész a -szerinted- világ legjobb pályája, felteszed valahová, letöltik összesen vagy tizenhárman, és porba fikázzák, hogy milyen szar.
Meló ez, és elég nagy.
Másik fele, hogy ha most állsz neki pályaszerkesztést tanulgatni, akkor mire kész lesz az elsõ pályád, addigra kiadják a Left4Dead5-öt is, meg még a Source-nak is új verziója jön.
Persze nem lebeszélni akarlak, csak a buktatókat említem. Ezeket nem árt végiggondolni mielõtt belevág az ember.
Van egy topicja is itt a fórumon, nem túl aktív, de annak idején linkeltem oda jó oldalakat (Source SDK néven fut a topic, azt hiszem).
Más:
Mostanában megjelent jópár custom map, csak azt nem értem miért írja néha azt a játék hogy nincs feltelepítve az adott map, holott pár napja raktam fel és játszottam is rajta? Ilyenkor újra fel kell telepíteni és ez elég idegesítõ...
Mondjuk az is igaz, hogy vagyunk olyan gecik, hogy mi négy pakkal a hátunkon kimegyünk, aztán zombiként a széfrúmból sem hagyjuk kijönni õket... (Ugye amíg nem jött ki a saferoomból mindenki, addig instant spawn van zombiknak, és ezt mi pofátlanul ki is használjuk: boomer az ajtóban lehány 2-3-at, aztán a hunterek vég nélkül ugrálnak befelé)
Why so serious?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azóta született rá megoldás: ki kell törölni az addons-ban található fileokat. Valamelyik Map bekavar.
Why so serious?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a dlc-vel kapcsolatban meg: nem rossz, de rövid és elég lapos. a másik meg, hogy mért 2 ilyen kurva hosszú pálya van, mért nem lett mondjuk 4 részre osztva? nem lenne rossz, olyan mintha két map egyben lenne. experten azért elég szar ha a végén meghal az ember, azt megint elölrõl...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A peccs óta játszhatatlan.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz