6126
  • Blacksheep333
    És még fel lehetne sorolni az összes sportjátékot, amik éves szinten jelennek meg.
  • SötétBarom
    Ennyi hülyeséget, amit itt leírnak :DAS:?D

KB mintha a Vice Citynél sipákolt volna mindenki, hogy miért nem DLC, hiszen ugyan az mint a GTA3 :DAS_:?
  • chooselee
    A feelingre értettem nem arra, hogy összef*sod magad az ijedségtől...
    Mind1, szerintem hagyjuk... :P
  • MrAndree
    Hát igen, Dead Space, azon lehetett parázni. Left 4 Deadben maximum attól szoktam megijedni, hogy nem talál normális szervert... :)
  • Rage47
    én sötétben sem parázok. max 1. hétben éreztem, mikor kijött a játék.
    ez nem horrorjáték egyáltalán, rá kellett jönnöm.
    Dead Spacetől viszont nem csak az elején szartam be... :))
  • angelslie
    Szerintem meg a zenéket nagyon eltalálták, föleg a hordazenék nagyon bejövösek, imádom az ilyen stílust :)
    Az új zombik is nagyon jók (mindkét oldalról próbálva) :)
    Nappal csak plusz nekem, már az 1ben se tudtam félni, hiába volt sötét, max a witchtöl féltem idönként mikor rohant utánam, de az itt is megvan ugyanúgy... Késöbbi pályákon meg lesz éjszaka is és különbözö napszakok, szóval semmi se marad ki.
    Fegyverek nagyon jók, föleg a melee-k tetszenek :D A riadós részen machetével átvágni magad a nagy zombiseregen az nagyon hangulatos :D
    Boomer Bile meg hasznos tud lenni és jó ötlet :)
    A karakterek már szerintem is kicsit unalmasak lettek, az 1ben lévök bejöttek..
    Szerintem jobb lett nagyrészben mint az 1, de nem fogom megvenni ettöl még, más fontosabb dologra kell a pénz. Majd ha 3ezer körül lesz, akkor talán.
  • chooselee
    Igen lehet, de nem mondhatod, hogy így nem veszt a parából egy jó nagy adagot. Elég semleges így a nappali hent...lehet jól esik egy kis váltás, de a feelinget ez nem hozza.
  • Rage47
    igaz, hagyjuk így, akkor nem kell belemásznom a flashbe megint, meg átdizájnolni a bannert
  • böröczk
  • böröczk

Előbb írtam le, észlény.

Bőven jó, hogy topicból topicba van lehetőség az átklikkelésre, álá bal felső sarok, de ha akad pár gyógypedagógiás, akinek nehezére esik eme roppant szellemi munkát igénylő , megerőltető művelet, akkor egyesítsétek, ámen.

• Neoncsoves
    én teljes áron vettem az 1-et. höhö. na?
  • Rage47
    ja mondjuk aki 1 hónapja játszik a L4D1-el, annak még tetszhet a sötét pálya, de aki 1 éve tolja, annak már csömörlete van lassan a feketeségtől
  • armageddon666
    hülyeség :) ezt azok mondják akik megvették teljes áron az egyet, és látják hogy nem hoz annyi újat a 2 hogy megérjen egy DLC áránál többet :)
    ---
    miért egyesüljön a két topic?
    mert a L4D2 nem több egy DLCnél? pár új fegyver, pár új skin, pár új map, és kb. ennyi :D HL2Episodes is egybe van... pedig azok azért komolyabbak...

vagy akkor nyitok mindjárt topicot a De_dust2-nek, meg az AWP Barett skinnek :) ja meg a CS magyar rádióhangoknak...
  • böröczk

Szerintem a versus is milliószor élvezhetőbb lesz a plusz speckó infek miatt, valamint több felállásra ad lehetőséget, nem csak három hánter + egy szmóker, vagy a klasszikus két hánter + búmer + szmóker

• chooselee
    Fel is csapom megint az 1-et is! :)
  • chooselee
    És attól is függ ki pénzét adják ki? :D
  • böröczk
    De gratulálok annak, aki egyáltalán felvetette ezt a remek ötletet. Az szorgosan nyomogatja minden nap az igen gombot.
  • armageddon666
    már L4D mellé... egyébként persze, 10k... simán..

de akkor is jobb az 1 :) remélem jön hozzá valami fegyveres kiegészítés :\ meg plusz kampányok... jó lenne... egyedül ennyi tetszik a 2ben... meg még esetleg a nappali pályák :)
  • böröczk

Mi a retkes fenének egyesüljön a két topic?

Két külön játékról van szó, ha megjelenik a kettő, rengetegen lesznek akik még mindig csak az eggyel játszanak, azok ide írogatnak, akiknek megvan a második rész, azok értelemszerűen oda irogatnak.

Semmi értelme, hogy ömlesztve legyenek a hosszászólások,szerintem baromi zavaró lenne.

• Neoncsoves
    ezt csak azok mondják akik sajnálnak pénzt kiadni a szórakozásra ;)
  • armageddon666
    6-7k is kb. 3szor annyi mint amennyit megér :)
  • Rage47
    én sem 12-ért vettem, hülye lennék :)
    összeállsz haverokkal, ismerösökkel és 6-7k-ért megveszitek
  • Neoncsoves
    A legnagyobb problémám az, hogy még nincs kiadva a full verzió
  • w77d
    amúgy tény hogy egy szemét húzás a L4D2 az 1-et megvásárló emberekkel szemben és 1000% hogy nem veszem meg amíg normálisra nem csökken az ára...
  • chooselee
    Meg úgy általában is, jöhetnek a vélemények akárkitől. :D
  • chooselee
    Konkrétan a legnagyobb problémám az, amit már sokan leírtak, úgyhogy nem ismétlem. De ez az én véleményem, én így érzem. Emberekből áll a közösség, ahol különbözőek a vélemények.
    Miért a te legnagyobb problémád mi a játékkal kapcsolatban?Csak kíváncsi vagyok... :D
  • w77d
    a nappali pálya már csak az életszerűség miatt is kell már. Hasonló helyzetbe kerülve őszintén szólva a faszom akarna éjjel nekivágni a hancúrnak XD
  • Rage47
    nekem is már elegem van a sötétségből. sokkal hangulatosabb a naplementében szétrobbantani a zombifejeket:D
    a karaktereket egyébként a L4D1 demojában sem ismerhettük meg, ott sem dumáltak, stb.
    mikor megláttam a 2. demoját, csak bambán bámultam, hogy mennyivel több, mint az 1:D

nekem egyedül a FOV-val van gondom, de remélem azt majd lehet állítani, mert sokan panaszkodnak a hivatalos fórumokon.
  • Neoncsoves
    jó neked ha az a legnagyobb problémád, hogy nem este van >.>

szerintem kell nappali pálya is, már kurva unalmas volt a nagy sötétség
  • chooselee
    Én tegnap próbáltam ki a demót, semmivel sem éreztem többet, mint amikor az egyel játszottam, max a fegyver arzenál és a több monster adott pozitív hatást. Jockey tényleg jó lett, kissé dilis... :D
    A nappali pálya teljesen megöli a borzongást szerintem, 1-et előrendeltem+megvettem, ezt max dlc-nek fogadnám el fél, vagy negyed áron, akkor beinvesztálnék rá emiatt a néhány plussz miatt. Gondolom ez nme a legjobb pályájuk, mert hát elég semleges nyomokat hagyott bennem.
  • armageddon666
    A két topic meg egyesüljön... illetve inkább az olvadjon be ide... de mikor megnyílt már akkor megmondták sokan hogy fölösleges... most minden mappacknak nyissunk topicot?
  • armageddon666
    az AKARJÁTOKat kellett volna kiemelned, de nem igaz... én részemről nem... trailer nagyon megfogott és tényleg úgy álltam neki, hogy wow, lehet hogy egész tök jó lesz... de aztán csalódás csalódás hátán :)

Ez tényleg annyi mint amit az 1hez várunk... fegyver meg kampány meg zombi... csak teljes áron, és ami jó volt (karakterek, hangok, zenék) azt meg elszúrták...
  • Blacksheep333
    Szerintem nagyon eltalálták a zenéket és a karaktereket is. Csak még nem szoktátok meg vagy NEM akarjátok őket megszokni az eredeti 4es után.

Mellesleg:
  • LasCar16
    zenét teljesen eltalálták... karaktereket szintén, eleinte én sem így gondoltam, de ez más közeg mint a l4d, és sajna ilyennek kellett volna lennie a l4d-nek alapból...
  • armageddon666
    Na kipróbáltam L4D2-t...
    Hogy rövidre fogjam a történetet: szar...
    Ok, azért nem ilyen egyszerű a helyzet :)

Adott egy kurva jó trailer... nagyon ott a hangulat, a karakterek is szimpik... hát akkor vágjunk bele...

PRO:
    -Rengeteg fegyver... ok... ezt nem fogom Borderlands után sose mondani :D de L4Dhez képest sok fegyver van benne... És nem csak skinre mások. Mondjuk a tuningolt uzi kissé illúzióromboló :) meg a Boomerbile is gáz szerintem :\ de legalább bőség van...
    -Új zombik... mondjuk megint... spitter szupergyors köpése, meg charger szupergyors charge támadása kissé komikus :D a Jockey viszont fasza, bár nem nagyon vágom mit csinál...
    -Közelharci fegyverek

KONTRA:
    -Karakterek... Trailerben jók voltak, de demóban... egyszerűen élettelenek... vagy kezdő szinkronosok, vagy kevés pénzt kaptak... de az eredeti brigád messze jobb... nem szövegre, hallásra... mondjuk nem sok szöveget hallottam
    -Zene... tragikus... sikerült elszúrni :) semmi feszültség... megint: trailer alatt nagyon fasza, játékban már nem...
    -Apróságokat már sajnos a PROban sikerült beleírnom :)

És ez megint teljesárú... na neee... 2 együtt talán... :\ de így vicc...

• Bence94
    persze cod mw2-nél is inkább megvárom az újabbat mert úgy is jönni fog
  • djjeges
    Most már minek vegyék meg, ha 15 nap múlva megjelenik a L4D2?
    Azt megfogom venni, de addig nemdobok ki 3000ft-ot....
  • Bence94
    3000 ft-ért megkapod a boltba! nem igaz, hogy most nem lehet rá szánni a pénzt ha még neten is akarsz játszani.ráadásul nincs patch,tarlmak hozzá.
  • Neoncsoves
    ezek a szerverek, ellentétben a többi játékban levőkkel, NEM TÖRT SZERVEREK! HÚZZÁL AZ OFF TOPIKBA A WAREZODDAL!
  • Zsolti1124
    De találtam olyan oldalt ahol a magyar l4d szerók vannak csak nem tok belépni
    http://www.game-monitor.com/search.php?game=left4dead2&location=HU