Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként Source sem mai motor, és még mindig szépes, szal 😊 nem mentség...
@
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Kumiho #2179
Haverokkal rászántam egy hétvégét, 4-en még vicces is volt, de aztán uninstall del. Kb két és fél nap alatt mindent láttam, amit a játék nyújtani tud, és nincs versus multija, hogy tartós lehessen.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Van egy érzésem hogy az ára miatt nyomta lett... az biztos, hogy nem az innovatív játékmenet, vagy a megvalósítás minõsége miatt (játéktermi feeling, mármint... RÉGI játéktermi feeling, ami 2009ben édeskevés szvsz...) 😄
@
Na majd a L4D2! ^^
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Viszont a KF-hez van egy rakás jobbnál jobb map amin lehet játszani !
Szinte nincs olyan nap hogy ne jönne ki legalább egy két ujabb map !
armageddon666: Tuti lesz majd valami mod, amiben kicserélik a l4d1 karaktereivel. 😊
Killing Floorról nekem a játéktermi House of the Dead jut eszembe... stílusban is... meg minõségben is... ingyenes módnak elmegy, még budget kategóriás játéknak is, bár nem 2009ben... de hogy 3k Ftt elkérjenek érte... ez van olyan durva mint a L4D 12k-s induló ára 😊
@
én mind2t szeretem 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
kipróbáltam Killing Floort... hát nagyon fos... egyetlen jó benne a sok fegyver :\
@
BattleTag: zydar#2910
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?