Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most meg egy másik probléma merült fel. Tegnap ment a versus, de ma nem. Ha már elkezdõdött a meccs max 1 perc múlva ezzel dob ki: "Server not able to authenticate user with Steam.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
csinálj egy 10perces mailt, ezzel beregelsz és mindig lesz kredited, h a továbbra is regelgetsz😊
Zzen: Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons mappába kell rakni a .vpk fájlt, amit letöltöttél
@
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
itt a linkje
Why so serious?
teljes verzió.
A legnagyobb amiben valaha részt vettem az egy 16v16 volt, és az már tényleg elég nagy káosz volt, nembeszélve a laggról. Pont úgy jó ahogy van, nem kell ide 4-nél több
Why so serious?
Why so serious?
Kumiho #2179
Ilyen jót idegenekkel kurva rég játszottam! Tök jó csapatmunka volt az én csapatomban (pedig nem beszéltünk mikrofonon, csak néha beirtuk h mit kéne). Elég szoros meccs volt, de tetszett nagyon. 1ik csapattársam rohadt jól tolta. Tankkal simán kiírtotta mindet. 😊
Bár a meccs elején még másokkal voltam, a végére még jobb csapat jött össze. Egyébként sajnos a lobbyban ment a szlovák-magyar vita (...). Egyik poénos szlovák haverom rákérdezett h: hungary? KILL HUNGARY. aztán mondta h viccelt... elkezdtem oltani, hogy szlovákia így meg úgy... na volt fent még egy fõköcsög(még 1 szlovák, csak õ nem volt a spanom) az meg elkezdte oltani a magyarokat. aztán mondtam, hogy hagyjuk inkább, játsszunk. elkezdtük a játékot, 2. map után kilépett a szlovák. 😄
btw, láthattalak téged Counter-Strike Sourceban Optimus?
@
A KF-et én is kipróbáltam, csak néztem az elején hogy Powered by Unreal<#wow2>#wow2> de a játékban ennek semmi nyoma. És még szaggat is. A L4D azért 100x jobb nála. Meg szerintem bármelyik más zombis játéknál, multiban is nálam a Quake Wars szintjén van.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Why so serious?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Why so serious?
Why so serious?