6126
-
#5401 Magamat idézem:
"Akármelyik játék topicjába benézek, megy a sírás, hogy jajj ilyen drága, jajj ilyenekre nincs pénzem. [b] Akkor warezoljátok le azt maradjatok csendbe. [b]"
Mondtam én egy szóval is, hogy ne warezolj? Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy támogatja-e a fejlesztőket vagy nem, csak annyit mondtam, hogy aki warezol az legalább maradjon csendben. -
MrAndree #5400 Ezt értem. És? Amit én mondok az továbbra is fennáll. Rengeteg dolog van amire én mem költenék pénzt. Bármire például ami Evanescence (ha már így előhoztátok) de nem is megyek be a topikjába, hogy leírjam miért nem veszek semmit ami velük kapcsolatos, és miért költöm a pénzemet sokkal szívesebben L4D 2re. Mert nálam sincsenek ezek egy szinten de nem is találsz meg akkor sehol, aminek köze van Evanescence-hez. -
#5399 #5391 -
MrAndree #5398 Ja, csak annak marha sok értelme van, hogy félóránként beírjátok, hogy "nem veszem meg, mert ez egy DLC". Majd mindjárt átmegyek Sims topikba és és 10 percenként leírom miért is nem fogom megvenni... -
#5397 Figy, Evanescence és l4d2 közel nincs egy szinten nálam.
L4d2 beismerem jó, de annyit nekem nem ér meg NEKEM, amennyiért most adják.
Majd talán késöbb, nem fogok sírni mert nem lesz meg még egy jóideig... A pólóért meg igen ha nem lenne meg
#5396: A hobbimra persze szánok annyit, ha éppen van pénzem egyáltalán.
Azt meg nem kell hangoztatni, hogy nem kell látogatni a topikot, úgy tudom nem csak annak van joga itt lenni aki megvette. -
#5396 Ha a hobbidra nincs két rekesz sörnyi pénzed, akkor csak szánni tudlak. -.- -
Neoncsoves #5395 Ha Evanescene pólóra meg mittomén mire összeszedsz pénzt (mert érdekel), l4d2-re miért nem tudsz? Ja, hogy nem akarsz. Jobb lenne ingyé meg 3ezer ft-ért. Ha érdekel valami, arra gyűjtesz. Ha nem érdekel a játék, ne játssz vele. Ha meg érdekel akkor gyűjtsél rá... -
#5394 #5393 -
#5393 jah... de akkor meg már nem erre költené az ember azt a 10kt :) -
#5392 szvsz 10k évente megengedhető kiadás -
#5391 Nagy ívben leszarom hogy nem lett DLC, egyszer nem mondtam, hogy úgy kellett volna kiadniuk. ARRÓL beszélek, hogy nem mindenki teheti meg hogy 10ezreket kiad egy játékért amivel idönként leül játszani. Vannak ezerszer fontosabb dolgok, amit fizetni kell. Legyél boldog ha neked legnagyobb gondod, hogy milyen játékot vegyél, és itt vita lezárva. -
#5390 tök más helyen vannak az új szereplők -
#5389 amúgy a l4d2 története valamilyen módon kapcsolódik az 1-hez? milyen fain lenne mondjuk hogy a 4 új szereplő hentel monjuk egy épületben, de az ablakon kinézve az utcán mondjuk Francisék írtják a zombikat XD -
#5388 1. A Valve már így is jóarcnak tűnik. (HL széria, CS, TF2, Portal, L4D)
2. Teljesen fölösleges. Az a lényeg megvegyék a játékot, nem az, hogy hosszabb ideig játszanak vele. Ez nem havidíjas játék.
3. A L4D1-nek akkora eladásai voltak, meg annyi ingyen hétvége, akcióval, hogy akit egy picit is érdekelt a játék az simán megvette. Ha valaki nem érdekli a játék, akkor nem veszi meg csak azért mert kapott új tartalmakat... Szóval nem hiszem, hogy olyan nagyot ugrottak volna az eladások. Inkább adtak a játéknak egy folytatást. -
#5387 Miért dolgoztak "ingyen"?
1. Jóarcnak tűnnek
2. Meghosszabbítja a játék élettartamát
3. Minden DLC szerű classupdate elég sok bevételt termel... olyankor megugranak a vásárlások :)
Egyébként igen... jobb húzás lett volna 2 év múlva kiadni... de legyen egy év mostantól :)
de szerintem hagyjuk is a témát :) szerintem nem ér annyit amit kérnek érte, és ártól eltekintve is jobban bejön az 1... de az igazi a 2 ötvözése lenne... -
#5386 Akkor ne vedd meg, bazdmeg.
Akármelyik játék topicjába benézek, megy a sírás, hogy jajj ilyen drága, jajj ilyenekre nincs pénzem. Akkor warezoljátok le azt maradjatok csendbe.
Telebasszák a játékot újításokkal, ti meg: hááát ez jöhetett volna DLC-ként, hisz megígérték...
A TF2-höz pakoltak csomó DLC-t nem tudom minek, biztos szeretnek ingyen dolgozni, de több ilyen példa NINCS.
Megmondták, hogy egyes újítások nagy átdolgozásokat igényelnek és ezért adják ki új játékként. De le merem fogadni, ha csak 2 év múlva adnák ki, akkor mindenkinek akkora orgazmusa lenne, mint egy ház. (micsoda hasonlat :D)
-
MrAndree #5385 Már akinek... -
#5384 akkor ha már feleannyi lesz és találok másik 3 kockát jó is vagyok -
#5383 Arról, hogy még annyiért se éri meg. -
MrAndree #5382 Khm, four packban 7k az ára. Miről is beszélünk? -
#5381 pedig nem igy ismertem armat, tf2 topikban mindig egyetértek vele :D -
#5380 most komolynak tűnök?? -
#5379 most komolytalannak tűnök?? -
#5378 de ez eddig csak neki nem tűnt fel.
-
#5377 ez már hülyeség, te sem gondolod komolyan:) -
#5376 spitternek nem a képessége a gáz, hanem a megvalósítás... köp egyet, ilyen zöld sugárnyaláb kijön a szájából
aztán megjelenik a talajon a bugyborékoló neonzöld sav... -
xxxpaulxxx #5375 én a deadspacen sem paráztam, nem volt az se félelmetes:)
Doom 3mon meg Condemneden ilyedtem meg néha utoljára
A left 4 dead egy jó kis zombis eksöngém:D -
#5374 a nyavajgás neki könnyebb. -
#5373 Ezért a felháborodás :) -
#5372 azt nem mondtam hogy ingyenes legyen :) -
Neoncsoves #5371 az 1 nem az a játék volt amit ki szerettek volna adni. az idő márpedig pénz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként ja, drága cion bölcsei... én se szeretem őket, de ez van sajna. -
#5370 már hogyne rinyálnék megigérték hogy lesznek dlck elis várom hogy legyenek
nem erről volt eddig hires a valve, dehát cion bölcsei csak a pénzre tudnak gondolni
milyen érdekes hogy a tf2t meglehet venni 2.5$-ért és van hozzá ingyen update, ehhez meg kiadnak egy folytatást -
Neoncsoves #5369 akkor játssz az 1gyel. nem kötelező megvenni a 2-t. ha az igénytelen félkész játékra, azaz L4D1-re vágysz, nyugodtan játssz azzal. Viszont ne rinyálj ha L4D2-höz lesz DLC nem az 1-hez. -
Neoncsoves #5368 új részben ha ellövöd a kezét nem feltétlen hal meg, stb,stb... teljesen más az egész játék. DLC-ben egyébként mindig csakk üldetés van. Max 1-2 új fegyó, de ezek már ált. fizetősek szoktak lenni. -
#5367 hogy pl a rendőrbe belelősz 10tár pisztolyt nem fekszik meg, de ha egy gitárral nyakon csapod akkor eltántorodik...
amugymeg mennyire gáz hogy egy serpenyővel pofán baszod őket megpusztul vagy 3 fertőzőtt, mi ez már tudom atomserpenyő
játszottam egy órát a játékkal de ez egy nagy 0
semmi hangulata nincs az első részhez képest
van jósok fegyver abből 90% egy nagy fos vagy ugyanaz csak más skinnel -
#5366 az lesz :) várok még 1 évig és majd ha lesz valami akció hogy reális áron (3000) meg lehet szerezni megveszem...
btw egy DLC általában új küldetésekből (itt kampány), új fegyverekből, meg új ellenségekből áll, nem? annyiban nem DLC hogy van valami "TELJESEN ÚJ DAMAGE SYSTEM" (amit egyébként valaki kifejthetne nyugodtan...) meg valami új játékmód, amiről nem sokat tudni... -
#5365 te reménytelen vagy mi franc extrákat vársz még? Spitter mér gáz?, mer vége a kempelésnek? taktikai repertoár kibővült, a multicore renderinget meg kapcsold ki ... azt javaslom told még egy évig a l4d-t aztán már rájössz h ez mérnem DLC .. -
#5364 Blacksheep333, SötétBarom: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1243884826&no=1252]Left 4 Dead 2 - #1252[/URL] -
#5363 Teljesen új damage system?
Zsákbamacska játékmód... de ok, ebben igazad van...
3 új special infected... minitank, sebzőboomer, irányítóhunter. Jockey meg Charger jók, de Spitter gáz...
Több kisebb special infected? Mint a rendőr? Több extrát nem láttam, csak skineket...
4 sokkal gyengébb karakter... élettelen hangokkal...
Minimálisan szebb grafika, de nagyobb gépigény... legalábbis nálam mintha szaggatott volna... de lehet ment valami a háttérben...
ok... több mint DLC... legyen egy kiegészítő... legyen 6k induló ára... vagy valami... és akkor még bele se vettük, hogy ebből a sok jóból a fegyvereket meg special infectedeket (meg a kampányokat) beígérték az 1hez... -
#5362 25 új map, teljesen új damage system, egy új játékmód, 3 új special infected, több új kisebb special infected, 4 új főszereplő, szebb grafika. Igen. Pont úgy hangzik mint egy DLC :DDD?SA_DS?: