6126
-
BAk3R #5481 tudtommal nincs. mármint l4d sg group. -
#5480 Van valami SG-s steam group? -
#5479 semmi. apám járt a papírokat intézni -
#5478 persze maradtunk, apámnak semmi irata nem volt... -
PunkZoli #5477 mentek a balatonra :) -
Neoncsoves #5476 Don Corleonehoz mentetek mi? :)
A tettes már biztos a halakkal alszik egy ideje :D -
#5475 És utána mi történt? -
#5474 Meglátogatni a keresztapát? :D Na nem offolok többet. -
#5473 gondolom akkor maradtatok otthon...avagy nem? -
#5472 másnap indultunk volna Olaszba és azért vett ki annyi lét. -
#5471 én rohannék haza annyi zsével:D -
#5470 ő is leizzadt azért -
#5469 hát egen, de nem gondolta hogy az a 10 perc ennyit ér :) -
#5468 az egész nem ér annyit, viccelsz? XDD (mármint a Tesco..) XDDD -
#5467 3 milkával járkálni a tescoban :D -
#5466 Ott helyben szívrohamot kaptam volna... -
#5465 hát igen, bár a táska sem a legjobb. Apám járt úgy 2 éve, hogy a tescoban a kis rekesz részbe rakta a táskáját,de közbe fogta az autóstáska bőr fülét. amíg ő valamit nézegetett valaki levágta a táskát a bör fülről és elvitte. Fater meg mikor észrvette hogy csak a bőr fület fogdossa seggre ült. 3milla volt a táskában, mivel a bankból jött de elötte beugrott hazafelé vásárolni. Sosem kapták el a tettest, pedig apám azonnal riadóztatott mindenkit... -
#5464 én mert el hagytam a pénztárcámat XDDD -
#5463 NA jó az az összes pénz 3000 Forint. -
#5462 az zsír...én ilyenkor azt sajnálom,hogy az iratokkal később sokat kell ba$zakodni...meg darabja 4ezer ha jól emlékszem.
am. péntek 13. hát tegnap vágtam el először az ujjam,meg égettem meg a konyhán...(meló) szal annyira nem volt lucky
házhoz szállítást meg nem kérek,mert sose tudom ki lesz itthon,és 1000ft-ért inkább bemetrózok a kálvinra... -
Neoncsoves #5461 már bocs de ki az a hülye aki minden pénzét a diákjában tartja? :) -
#5460 fail. -
#5459 Na ez nem az én napom :S Ma akartam haverral elmenni de ma néztem hogy hétvégén nincs nyitva, + elhagytam a diákomat bérletemmel együtt amiben benne volt minden pénzem+ másik oszt társam 2000 Forintja is. Szóval ez a nap nem nagyon akar összejönni. :S És érdekes tegnap péntek 13. tök jó napom volt. Ellenben ma... -
#5458 Házhoz szállításnál úgy van ha pl hétfőn 14:00-ig leadod a rendelést akkor másnap 17:00-ig kiszállítják. Nekem pont 17 óra előtt 5 perccel hozták. -
neptum #5457 látom nem csak én vagyok egyedül aki megrendelte most a játékot :D remélem Hétfőn hozzák -
#5456 Akkor, majd kedden megrendelem...remélem lesz még...vagy hétfő és majd szólok apunak, a környéken dolgozik úgyis. -
#5455 Én ma hajnalban rendeltem őket és a visszaigazoló e-mailben hétfő volt az átvételi határ, de határidő utána is elmehetsz még érte csak már nem biztos, hogy ott is fogod találni..
Mindenesetre én elmentem értük ma.
előlapok hátlapok
Szóljatok, ha lesz valami zombi ölős SG-s összejövetel. :) -
#5454 Rendeltem már CD Galaxisból,de nem vágom...ha most megrendelem,akkor ráér átvenni szerdán is? Mert legközelebb akkor megyek csak belvárosba.Lehet inkább felhívom őket... -
#5453 Jogos...akkor megrendelem. -
#5452 Sztem megéri mert az összes ismerősöm aki átszik l4d-el azt mondta hogy csak akkor veszi meg a 2-őt ha lemegy az ára 4k-re. Ami nem fél év múlva lesz -
#5451 Megéri még megvenni az első részt? Mert ez tényleg nevetséges ár...vajon fél-egy év múlva is játszanak még ezzel a játékkal? -
#5450 Hmmm, Orange Box is 2000.. Még tovább bővítem a listát. :D -
#5449 No akkor én is bővítem a My Games listámat. -
#5448 hehe én még a megjelenés első hetében vettem 12ezerért XXXXD -
#5447 Gyorsabb voltam XD néztem is, hogy még nem linkelték. Én tuti megveszem ^^ most már. -
Neoncsoves #5446 Már annyi. Most akartam linkelni, megelőztél. aki ennyiért se veszi meg, az ássa el magát -
#5445 Most látom hogy aLeft 4 Dead 2000 Forint lesz! -
Neoncsoves #5444 -
#5443 Nincs ilyen lehetőség. -
gabeone #5442 Tudtok account name csere lehetőségről? Gondolok arra az esetre is, hogy új accountot kreálok és a cd keyt újra beregisztrálom az új account névhez. Steam, flyordie, honfoglalo, e-mail stb. - mindegyikhez más a felhasználónevem, szeretném egyesíteni őket..