Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem errõl volt eddig hires a valve, dehát cion bölcsei csak a pénzre tudnak gondolni
milyen érdekes hogy a tf2t meglehet venni 2.5$-ért és van hozzá ingyen update, ehhez meg kiadnak egy folytatást
amugymeg mennyire gáz hogy egy serpenyõvel pofán baszod õket megpusztul vagy 3 fertõzõtt, mi ez már tudom atomserpenyõ
játszottam egy órát a játékkal de ez egy nagy 0
semmi hangulata nincs az elsõ részhez képest
van jósok fegyver abbõl 90% egy nagy fos vagy ugyanaz csak más skinnel
btw egy DLC általában új küldetésekbõl (itt kampány), új fegyverekbõl, meg új ellenségekbõl áll, nem? annyiban nem DLC hogy van valami "TELJESEN ÚJ DAMAGE SYSTEM" (amit egyébként valaki kifejthetne nyugodtan...) meg valami új játékmód, amirõl nem sokat tudni...
@
#acm
-tRs-Raymond
Zsákbamacska játékmód... de ok, ebben igazad van...
3 új special infected... minitank, sebzõboomer, irányítóhunter. Jockey meg Charger jók, de Spitter gáz...
Több kisebb special infected? Mint a rendõr? Több extrát nem láttam, csak skineket...
4 sokkal gyengébb karakter... élettelen hangokkal...
Minimálisan szebb grafika, de nagyobb gépigény... legalábbis nálam mintha szaggatott volna... de lehet ment valami a háttérben...
ok... több mint DLC... legyen egy kiegészítõ... legyen 6k induló ára... vagy valami... és akkor még bele se vettük, hogy ebbõl a sok jóból a fegyvereket meg special infectedeket (meg a kampányokat) beígérték az 1hez...
@
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az operációs rendszeren is túl...
KB mintha a Vice Citynél sipákolt volna mindenki, hogy miért nem DLC, hiszen ugyan az mint a GTA3 😄AS_:?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mind1, szerintem hagyjuk... 😛
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Why so serious?
ez nem horrorjáték egyáltalán, rá kellett jönnöm.
Dead Spacetõl viszont nem csak az elején szartam be... 😊)
Az új zombik is nagyon jók (mindkét oldalról próbálva) 😊
Nappal csak plusz nekem, már az 1ben se tudtam félni, hiába volt sötét, max a witchtöl féltem idönként mikor rohant utánam, de az itt is megvan ugyanúgy... Késöbbi pályákon meg lesz éjszaka is és különbözö napszakok, szóval semmi se marad ki.
Fegyverek nagyon jók, föleg a melee-k tetszenek 😄 A riadós részen machetével átvágni magad a nagy zombiseregen az nagyon hangulatos 😄
Boomer Bile meg hasznos tud lenni és jó ötlet 😊
A karakterek már szerintem is kicsit unalmasak lettek, az 1ben lévök bejöttek..
Szerintem jobb lett nagyrészben mint az 1, de nem fogom megvenni ettöl még, más fontosabb dologra kell a pénz. Majd ha 3ezer körül lesz, akkor talán.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Elõbb írtam le, észlény.
Bõven jó, hogy topicból topicba van lehetõség az átklikkelésre, álá bal felsõ sarok, de ha akad pár gyógypedagógiás, akinek nehezére esik eme roppant szellemi munkát igénylõ , megerõltetõ mûvelet, akkor egyesítsétek, ámen.
Kumiho #2179
---
miért egyesüljön a két topic?
mert a L4D2 nem több egy DLCnél? pár új fegyver, pár új skin, pár új map, és kb. ennyi 😄 HL2Episodes is egybe van... pedig azok azért komolyabbak...
vagy akkor nyitok mindjárt topicot a De_dust2-nek, meg az AWP Barett skinnek 😊 ja meg a CS magyar rádióhangoknak...
@
Szerintem a versus is milliószor élvezhetõbb lesz a plusz speckó infek miatt, valamint több felállásra ad lehetõséget, nem csak három hánter + egy szmóker, vagy a klasszikus két hánter + búmer + szmóker
Kumiho #2179
Kumiho #2179
de akkor is jobb az 1 😊 remélem jön hozzá valami fegyveres kiegészítés :\ meg plusz kampányok... jó lenne... egyedül ennyi tetszik a 2ben... meg még esetleg a nappali pályák 😊
@
Mi a retkes fenének egyesüljön a két topic?
Két külön játékról van szó, ha megjelenik a kettõ, rengetegen lesznek akik még mindig csak az eggyel játszanak, azok ide írogatnak, akiknek megvan a második rész, azok értelemszerûen oda irogatnak.
Semmi értelme, hogy ömlesztve legyenek a hosszászólások,szerintem baromi zavaró lenne.
Kumiho #2179
összeállsz haverokkal, ismerösökkel és 6-7k-ért megveszitek
Miért a te legnagyobb problémád mi a játékkal kapcsolatban?Csak kíváncsi vagyok... 😄
a karaktereket egyébként a L4D1 demojában sem ismerhettük meg, ott sem dumáltak, stb.
mikor megláttam a 2. demoját, csak bambán bámultam, hogy mennyivel több, mint az 1😄
nekem egyedül a FOV-val van gondom, de remélem azt majd lehet állítani, mert sokan panaszkodnak a hivatalos fórumokon.
szerintem kell nappali pálya is, már kurva unalmas volt a nagy sötétség
A nappali pálya teljesen megöli a borzongást szerintem, 1-et elõrendeltem+megvettem, ezt max dlc-nek fogadnám el fél, vagy negyed áron, akkor beinvesztálnék rá emiatt a néhány plussz miatt. Gondolom ez nme a legjobb pályájuk, mert hát elég semleges nyomokat hagyott bennem.
@
Ez tényleg annyi mint amit az 1hez várunk... fegyver meg kampány meg zombi... csak teljes áron, és ami jó volt (karakterek, hangok, zenék) azt meg elszúrták...
@
Mellesleg:
Az operációs rendszeren is túl...
#acm
Hogy rövidre fogjam a történetet: szar...
Ok, azért nem ilyen egyszerû a helyzet 😊
Adott egy kurva jó trailer... nagyon ott a hangulat, a karakterek is szimpik... hát akkor vágjunk bele...
PRO:
-Rengeteg fegyver... ok... ezt nem fogom Borderlands után sose mondani 😄 de L4Dhez képest sok fegyver van benne... És nem csak skinre mások. Mondjuk a tuningolt uzi kissé illúzióromboló 😊 meg a Boomerbile is gáz szerintem :\ de legalább bõség van...
-Új zombik... mondjuk megint... spitter szupergyors köpése, meg charger szupergyors charge támadása kissé komikus 😄 a Jockey viszont fasza, bár nem nagyon vágom mit csinál...
-Közelharci fegyverek
KONTRA:
-Karakterek... Trailerben jók voltak, de demóban... egyszerûen élettelenek... vagy kezdõ szinkronosok, vagy kevés pénzt kaptak... de az eredeti brigád messze jobb... nem szövegre, hallásra... mondjuk nem sok szöveget hallottam
-Zene... tragikus... sikerült elszúrni 😊 semmi feszültség... megint: trailer alatt nagyon fasza, játékban már nem...
-Apróságokat már sajnos a PROban sikerült beleírnom 😊
És ez megint teljesárú... na neee... 2 együtt talán... :\ de így vicc...
@
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Azt megfogom venni, de addig nemdobok ki 3000ft-ot....
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
http://www.game-monitor.com/search.php?game=left4dead2&location=HU