6126
-
#5521 kam...bo breaker -
#5520 kamuzol -
xxxpaulxxx #5519 kamuzol -
#5518 dlc -
xxxpaulxxx #5517 azmi? -
#5516 OMG!!! KOMOLY??? -
#5515 dede, és vegyétek meg!:D -
#5514 ne viccelj ÚRISTEN -
#5513 KIADTÁK AZ L4D2-T!!!! -
#5512 már én is. -
#5511 mert a preloadok meg a játszás miatt le van terhelve a teljes steam... cod6 is baszakszik :) -
#5510 én is -
#5509 Én is... -
#5508 csatlakoztam :) -
#5507 Csináltam egy SG-s groupot. Csatlakozzatok minél többen, aztán majd Announcements-eknél meg lehet beszélni gameket.. Az adminisztrátorságot átvehetné valaki, akinek van kedve alakítgatni a profilt, meg akkor már egy L4D-es SG-s logo is kéne. -
BAk3R #5506 szerintem inkább hagyd :D
majd csinálunk valamikor ha van rá igény. -
#5505 De ha elmondjátok hogy kell komunitit csinálni én is megcsinálom. -
neptum #5504 nagyon kafa játék 2 ezret bőven megért NepTum néven meg lehet találni -
#5503 Majd akkor ez az SG fórumos groupot elmondhatjátok hogy kell csatlakozni ha valaki megcsinálja mert még ehez is hülye vagyok -
#5502 Na jó írni tényleg nem tok, fogalmazni meg annyira se. -
#5501 Ja látom, bár ha tudna rendesen írni... Ez milyen mondatrészlet már: "de hogy tugyak a 2 demojával elöb nyomni meghackltam." -
#5500 Igen de azt leszedtem meg a steamot is letöröltem és újra rakom sőt direkt új accot csinálok nehogy véletlen baj legyen.Amúgy most hogy egymásnak leírtátok kitisztult. ^^ -
xxxpaulxxx #5499 de ez l4d 1nél is így van már jópár napja -
#5498 de ő beszélt valami steam hackről is... azt meg már látja a steam. -
#5497 Köze nincs a steam által felrakott Left 4 Dead-nek a tört telepítéshez és semmilyen szinten nem "látják" egymást. Én fent hagytam a törtet, mert csak így tudok játszani azokkal a haverokkal, akik nem hajlandók megvenni.. -
#5496 holnap vagy holnapután jó lesz -
xxxpaulxxx #5495 ide is beírom, hátha valaki tudja a megoldást:D -
#5494 Ok köszi legalább értelmesen megindokoltad. Akkor csak annyi hogy ha fent hagyom az 1.4-es et a szerver miatt abból lehet gubanc? -
#5493 Én még nem láttam tört steamet, és mivel kegyetlenül büntetik már csak közelségét is annak, így szerintem más eredetis sem... szóval eltekintve attól hogy "fúj warez" (egyébként jelenleg nem ez áll fenn), valószínűleg off topicban több sikered lesz... -
#5492 Akkor az OFF topicba írjam??? Mert szerintem a L4D-hez köze van és nem hiszem, hogy itt nem tudnának segíteni + nem hiszem, hogy az OFF topicnak is akkora a látogatottsága mint ennek gondoltam itt hamarabb választ kapok a kérdésre. De ha gondot okoz neked, hogy itt van akkor ott is meg kérdezem... -
#5491 ennek a kérdésnek semmi köze ehhez a topikhoz. -
#5490 Hello sürgős segítség kéne! Megvettem eredetibe de az volt a csomagoláson hogy ha van egy illáglis verzio is feltéve a gépőre nem fog menni. De én ugy csináltam hogy fent akartam hagyni 1 1.0.1.4 es verzios tört verzióüt hogy mehessek a Stomrline serverre + van steamom de hogy tugyak a 2 demojával elöb nyomni meghackltam. Ha letöröl a steamot meg az 1.5 ös tört verziót akkor az nem elsz baj ha van fent egy 1.4 es tört is? -
xxxpaulxxx #5489 próbáltaXDXDXD
Csak nem sikerült:D -
#5488 Már próbálta. -
sgamez #5487 Cd galaxisba 1990 péz, most kell megvenni -
#5486 Hát akkor indítson valaki egy Left 4 Dead [SG]Team-et! Gondolom olyannak kéne, aki azért napi szinten aktív. -
#5485 ja de elöbb meg kéne vennem XD -
#5484 jó lenne -
xxxpaulxxx #5483 simán -
#5482 Érdemes lenne csinálni egyet. Szerintetek?