6126
-
#1519 persze hogy eredeti game... -
#1518 megvan a game..szériaa szám beír..feltelepül, mehetsz gaméznii -
#1517 Nem kér semmi serialt sem ? :D
csak fogod és rákattintasz? :D
na szal: úgy értem, nem kell sehová se regizni? -
#1516 steam felrak...azt cső :) -
#1515 És a multi egyszerűen működik? kell valamit telepíteni fel?
eredeti a gémed remélem... azé kérdezem -
#1514 egyre jobban szeretem megfele ezt a játékot... hihetetlen játékélmény más számomra ismeretlen emberekkel ilyen szinten összetartva multizni. A repteres pályát 3 ismeretlen emberrel vagy tizedszerre sikerült megcsinálni, de brutális volt a hangulat... volt hogy mindenki fedezett mindenkit csillag alakban úgy hogy összeért a háta a karaktereknek :D
nagyon nagyot alkottak a készítők, és végre kitaláltak valami, amivel csapatmunkára késztetik az embereket. Sokkal szebb így a multi :) -
#1513 az sem rossz! -
#1512 Vagy a szövegdobozba berakni háttérkének, hogy ez nem wareztopic, vagy valami hasonlót. Azt hiszem, a Spore topicjában van így megoldva. -
#1511 tudom már. nem a bannert kéne elrontani, hanem egy ugyanolyan vastag külön képre ráírni hogy INGYENLEFT4DEAD :) -
#1510 milyen figyelemfelkeltésítlenített a szöveg :| -
#1509 törölni kéne az ilyeneket -
#1508 Úgy látszik, a banner nem elég figyelemfelkeltő... -
attila117 #1507 csá
left4dead.iso (4,46Gb) ennek a versiónak a müködési hibáját (kifagy) nem lehet vhogy megoldani? -
#1506 én is ugyanígy voltam, 46nál beleuntam a nyáron, nagyon unalmas game.
ON -
#1505 én törtön kockultam sokat (de nem eleget XD 51 fölé nem jutottam...)
aztán egyik nyáron megvettem kieggel, 3 hónapra előfizettem, és játszottam 3 hónapot (nyár)... szintén nem elég intenzíven mert aztán lvl39nél meguntam xD
de néha rámjön a nosztalgia :C olyan jó volt talentfát tervezgetni meg nézni hogy milyen cuccok kellenek majd XD -
#1504 az ilyen embereket egy táborba kéne gyűjteni ahol nincs gép. 3 nap múlva mindegyik zombivá alakulna az elvonástól és egy ilyen Left 4 Dead szerű helyzet alakulna ki XD -
#1503 "Sztem azokat, akik még nem tudtak kigyógyulni belőle, de lich king alatt sztem sokan kifognak :) "
Érdekes jelenség a WoW. Én is megvettem anno, toltam 3x2 hónapig, nem túl intenzíven, aztán meguntam, nem kötött le tovább. Nem nagyon értem meg azokat, akik naphosszat ezt nyomatják.
Egy közvetettt ismerősöm nagy WoW-os, olyannyira, hogy a sörözéseket, bulikat is rendszeresen lemondja, mert "Raid van". Most megvette a Fallout 3-at és el volt ájulva tőle, hogy milyen nagyon jó. Alig 5 napra rá már panaszkodott hogy a Fallout 3 elveszi az idejét a WoW-tól, és ez így nem mehet tovább. El is adta :D
Azért ez már szerintem kóros klinikai eset... -
#1502 Annyi, hogy a dobozos kiadást ők hozzák forgalomba. -
#1501 mi köze van EAnek hozzá? O.o -
#1500 amerikában a karácsonyi bevásárlós szezon most van, azzal lovagolták meg hogy idáig halasztgatták a kiadását az ea tanácsára amikor már fél éve kész volt. -
#1499 XXD -
PunkZoli #1498 karácsony előtt lesz szerintem egy nagyobb frissítés és egy ingyen hétvége is akár, sőt biztos... azt a szezont mindenképpen meglovagolják, az fix
talán az új kampány is valami ehhez hasonló lesz, el tudnék képzelni még egy mikulás és kis segítői zombi hordát, plusz a gyárral együtt ahol az ajándékokat hegesztik:DDDDD
természetesen zombi rénszarvasokkal :D //újra gyermeknek érzem magam muhaa:D -
jocco #1497 Nagyon nagy ez a játék!
S ami a legjobb kicsit az emberek is szokják, hogy a multiplayer nem csak arról szól, hogy megyek a fejem után, s más se számit csak, hogy a pálya végén nekem legyen a legtöbb pontom, az összjátékra a legkisebb hajlandóság sincs. Mert sajna azért a TF2-ben, azért sokszor erröl van szó, hacsak nem pont ismerösokkel vagy valamelyik klan-ban nyomod.
Eddig föleg a versus-ban nyomtam... volt, hogy már safe house-ban kinyirtuk az összest 1 boomer meg 2 hunter na meg a kiadós horda megtette a magáét :) -
#1496 a WOW-osokat sosem értettem meg.... szar az egyész játék, ők meg naphosszakat nyomatják... -
#1495 Ha már a toplistás helyezésről van szó:
PC
1. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
4. NEED FOR SPEED UNDERCOVER
WoW az tömeg cikk, de CoD5 és NFS:U mit keres itt??? Ennyit az ízlésekről... -
#1494 Bizony, én is alig várom, hogy kijöjjön az SDK, jönnek majd a jobbnál jobb mapok és modok! Még lehet, hogy én is összedobok egyet! :) -
#1493 szerintem se unalmas... pedig csak a demoval játszottam és most is élvezném ha lehetne.
majd én is megveszem ha lejjebb megy az ára. erre már nincs pénzem meg kicsit drága nekem. -
#1492 és ofc jön majd a sok map, mod, addon -
#1491 megvettem a GTR2-t - 2évig játszottam vele
megvettem a CS 1.6 + Source-t - 3éve gamézok vele
Battlefield 1942 - 1,5éve...
rFactor - 1éve játszom
L4D - 24-től..nem lehet megunni :D -
#1490 Ez a játék minden csak nem unalmas, haverokkal kell játszani experten és hetekig lehet nyomni cooperativot, aztán jöhet a versus... -
#1489 a legtöbb játék előbb-utóbb az lesz.. ilyen alapon nem szabad megvenni egy játékot sem, sőt DVD filmet sem. Ha 2 hétig tud szórakoztatni, már megérte... -
#1488 egyhangú, unalmas (: -
#1487 mert?? -
#1486 Aham, ok, de hagyd, hogy ezt ő döntse el... -
#1485 Sikerült ma végre a No Mercy experten, majdnem 3 óra volt, 10 restart, 4300 zombi. Hárman voltunk emberek. Csak egyikünk élte túl. A normál pályák már egész jól mennek, igazából csak a tankokkal van gond, egyvalakit szinte mindig kinyírnak.
Mondjuk volt egy érdekes dolog, a kórházban a lift előtt azon az alsó placc, felette folyosó+szobák résznél. Rámkattant a tank, felfutottam a lépcsőn, felmászott mellettem a falon. Le a lépcsőn, a tank leugrott. Vissza fel, tank mászik. Közben lőttem persze. Senkit nem tudott megütni...
Na, mindenesetre egy élmény volt, kb egy hétig volt ez a program. Jöhet a következő... :) -
#1484 Hekkeljük meg. No Mercy első map, hagytok végigmenni, bemegyünk a saferoomba, kijövünk és hagyjuk maggunkat lemészárolni. Köv körben fordítva ugyanez.
Achievement unlocked. -
PunkZoli #1483 van akinek sikerült már a lamb 2 sloughter acsivment? vagy mi a neve -
#1482 ja :D lol -
#1481 2 hét múlva nem fogsz :D -
#1480 igen ez megoldotta :)
dúúúrván jó a játék, örülök hogy megvettem :D