Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne, ha el lehetne indítani szervert akár 2en is
KIBASZOTTJO SZTEM 😄
ezerrel jönnek a zombik, nem szaroznak, olyan szinten felfalnak fél perc alatt ha nem lövöd szanaszét õket, mint a huzat, nem ilyen egy vagy kettõ vagy 3, egyszerre letámadott minket vagy 15-20 mindig, szal rizikófaktora azért van és tényleg fontos az együttmaradás.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pre-orderesek a full gamet nem kapják meg hamarabb?😄
Az operációs rendszeren is túl...

addig pár kép:
Belépsz a gameba, bejön a konzol.
Konzolba beírod azt, hogy:
bind "F3" "toggleconsole"
(csak egyetlen egy alkalommal kell beírni ezt a parancsot)
Ezután már az F3-mal bármikor lehívhatod/becsukhatod azt.
Single-ben végignyomtam, hogy mégis lássam a pályákat. A metrósban van néhány izgi pillanat 😄
Hó, végre van server browser is!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
és nekem bejön, hogy tömegek jönnek ,és van ereje a fegyvernek... akár átvisz 10 zombit is egy shoti lövés
nah ja engem is gecyre zavar, hogy nem tudok demót venni , ugyanis a console eltûnik ingame
Nem látom értelmét realitást keresni ebbe a játékba 😄
nekem tetszik ez így is. Inkább több gyenge zombi legyen, mint kevés de erõs. Így jobban fent tartja az adranalin szintet és így válik igazán élvezetessé a hentelés. Ezért vannak benne gyors zombik, nem azok a lassú fajták.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#acm
Régen úgy indult, hogy nem 1 milla zombi, hanem pár darab de azokba kell a lõszer... itt meg 1-2 golyóval leölsz egy zombit :S
Ezeken kívül a játékmenet nagyon ott van.
Szép és jó a játék, de akárki indít LAN servert egy idõ után kifagy. Várjuk a patchet!
ha valaki meghal akkor bekerül egy szobába, és a pálya közben ki lehet szabadítani
a testrészek szakadnak, a grafika kellemes, viszont idegesítõ néhány beállítás , pl az egeret csak csúszkával lehet állítani, és eléggé lassú alap járaton
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A hivatalos demo késõbb jön.
Van steamacc-om de nem telepíti:S
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D