6126
-
#1479 mert a gép elött ülni és wowozni annyira baromi szociális :D -
PunkZoli #1478 tegyél fel új drivert
-
#1477 nno belenéztem... az mitől van, hogy egyes helyeken villog a textúra? meg egyszer le is fagyott... -
#1476 megvettem a játékot, most telepítem :D -
#1475 most veszem meg a Holtak Háza 2-t :) este verseny után lesz mit nézni :) -
#1474 Vannak adataid? -
#1473 nemtudom mi bajuk 1eseknek...
a wow és ez a játék közt marha nagy a különbség...
ettől nem leszel kocka :D -
#1472 ÉS akit képes lekötni egy baromira repetitív és unalmas játékmenet, meg a fiktív számok növelgetése irtózatos befektetett munka árán... :P
Én abszolúte multibuzi vagyok, de szerintem az MMO-k a számítógépes játékok legalja. -
#1471 Sztem azokat, akik még nem tudtak kigyógyulni belőle, de lich king alatt sztem sokan kifognak :) -
#1470 mindenkit aki nem antiszociális fucking retard single player =) -
#1469 nem offense, de kit érdekel a wow? :D -
#1468 ha tudnád milyen kis számok vannak a játékok mellett a wow kivételével :) -
#1467 Kis elgépelés:
November 17-23-ig tartó időszakról van szó. -
#1466 November 27-23-is tartó időszakban 7.lett a játék a Magyar eladási listán!
Ahhoz képest hogy csak 21-én jelent meg, ez nem kis teljesítmény! -
chooselee #1465 Szerintem a megfelelő emberekkel még mindig tuti móka. :P
Bár én nem játszok sokat vele... -
#1464 én szóltam =) -
#1463 Márpedig nem fogom elrontani, így is ronda az a felirat benne :) -
#1462 Amik nekem zonbis filmet tetszettek azok ezek: 28 days later (28 nappal) később, Shaun of the dead (Haláli hullák hajnala), Rec és a Dawn of the dead (Holtak Hajnala). A Mostanai George A. Romero filmeken már csak nevetek. -
#1461 FREE XXX -
#1460 vagy a WAREZ ITT felirat piros fehéren villogna :) -
#1459 mert szép csicsásan animáltan tetted ki...
a banner alá kéne 120as betűmérettel, nagy vörösen kirakni a szöveget :D vagy hogy INGYEN JÁTÉK vagy valami :D esetleg megcsinálni hogy topic megnyitásakor egy kis ablakban megkérdezze hogy eredetink van-e és ha nemet nyom az ember akkor átküldi offtopicba vagy valami :D -
#1458 Lol, hiába írtam ki, mégsem olvasnak az emberek. :/ -
#1457 nem nehéz.
el kell olvasni a bannert. -
#1456 OFF topik :) -
#1455 Hello valaki segitene a multiban? Nem megy, az orosz verzio van meg, haverokkal hamachival, steammel probaljuk de nem jó, mikor rámegyunk a create lobbira disoccentet ír. SEGÍTSETEK PLS , hogy kell multizni? -
#1454 jah az nagyon jó móka, bár ot nem szeretek túlélő lenni :( -
#1453 Sztem coop mellett versus is elég nagy móka, amivel sokat el lehet lenni, igaz ott a 2 kampány ami elég kevés... -
#1452 milyen cs féle "újrajátszhatóságot"? cs csak multim, amit nem "újra" kell játszani. Ne keverjük már a szezont a fazonnal -
#1451 szerinted én nem ? :D
nem egész nap de soksok órát -.- -
#1450 hát nemtudom..de egész jól elvagyok vele...
a No Mercy-n pl egész jó szöveget találtam ki magamnak mikor a metrónál vagyunk..megyünk le a mozgólépcsőn és a Zombi a jegykiadóban van...
"...one ticket please...(zombi)he?...durr (headshot)"
Általában Francis-el vagyok..neki meg a szövegei eszméletlen nagyok...
-
#1449 mondjuk egy kicsit viccesebb mapokkal lehet ellennénk, meg más zombikkal a mostanik mellett... :) -
#1448 nem vagytok egyedül
sajnos kezd nagyon úgy tűnni hogy a cs féle újrajátszhatóságot ez nem garantálja, és hetek alatt vége. és ezen nem fog segíteni az se ha adnak még pályákat, mást is kéne. -
Laci82 #1447 Sziasztok.
Nekem nem jó a hang a játék alatt,csak sípolást hallok
Valakinek volt már ilyen gondja? -
#1446 majd ráunsz hidd el, mi egész nap toljuk... -
#1445 ez ?
sose. -
#1444 unalmas már sztem kicsit :( -
#1443 Most toljuk a Boathouse finale-t experten, nem kicsit vadállat :DDDDD -
#1442 kihagytam a holtak hajnalát..az is jó :) -
#1441 Holtak Hajnala vagy Holtak Napja? :D mert 2 van XD -
#1440 Holtak Napja - L4D-es
Élő Holtak Visszatérése - (1985) (nagyon nagy)
Hullajó - ezen nőttem fel
Haláli Hullák Hajnala