Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
ha a demó ilyen akkor a teljes se lesz nagyon más szerintem 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kirol
Nekem azt csinálja, hogy megakad a kép, a hang akadozni kezd úgy 5-6 mp-ig, majd megy rendesen, majd megint megakad, majd megy.

Ez miért van? Pedig megy vagy 1000 FPS-el, szóval nem úgy akad.

Rip
Mármint a Left4Dead demo-ja, ami a 20-ból 2 pályát/pályaszakaszt tartalmaz (az elsõ 2-t).
Várjuk meg a teljest.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

BiG G
gyerekek, cod5 zombis bónuszpályáját nézzétek meg, az százszor parásabb mint a left4dead 😄D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Fehercsoki
Mond console parancsot lécci.

igen, de console trükkel, és van, lesz persze
Fehercsoki
Demóba lehet zombival is menni?Ehez lesz/van pálya szerkesztõ?

Rip
Konzolba írd be: openbrowser

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Már elindult, de nem mondanám, hogy warez 😛
megtalátuk a pálya 3.k részet vhogy igy fog kinézni:

kifli
akinek warez van és nem idndúlt az próbálja meg a játék mappájában a lft 4 dedad.bat-al elindítani elsõre nekem is azzal kelett de utána már jó volt az exe is
Krinyo
nem tudja valaki hogy lesz-e normális szerverlista? Mert ez igy kurvaszar

kifli
warez?
Megvan a demo, de amikor elindítom, vége az intronak, elkezd tölteni, és kilép -.- Nem csinál semmit, csak kilép. A tûzfalat leszedtem róla, de úgy is...
Rage47
nekem is. nem a torrentes cucc miatt lehet?
a boomer(?) is ha valaki közelében robban fel akkor is csak azt az egy embert támadják a zombik
ez szerintem azért annyira nem rossz ötlet 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nekem beakadozik a játék másodpercekre, pedig több mint elég a gépem hozzá. Ez mitõl lehet? Másnak is csinálja?
bertino
egy dolog a legutolso hentem után feltûnt.
ha a hunter elkap a 4 ember közül valakit, akkor a zombik csak õt szállták meg.
ott voltam mellette, mögötte, aprítottam õket ezerrel, de csak õ rá másztak.
ezen mondjuk korrigálhatnának picit, mert visszagondolva nem csak egyszer volt ilyen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Blacksheep333
"...valamint Francis, a tetkós biciklis. " a totall4d.hu ról.
Nanemáá, hogy a rider -t biciklisnek fordították. Ha egy képet látott volna Francisrõl a fordító már tudja, hogy motoros.

Az operációs rendszeren is túl...

Rage47
hát ja, még fejlesztik 😊
bertino
háttérképek nagyon jók, csak a méretüknek nincs köze a valós felbontásukhoz.

Rage47
magyar l4d oldal
left4dead.hu még nincs kész
Rip
Egy kérdõjellel is megértjük.
Nov. 11-tõl hivatalosan is elérhetõ mindenki számára a demo, a warezezõk meg keressék ott, ahol máskor is. Ha ott nincs, akkor nem véletlenül nincs.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

The Protector
Honnan lehet a demót leszedni steam és torrenten kívül??????????????????????????????????????????

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na közben rájöttem, thanx érte...
HEllo.
console -fullscreen -w 1280 -h 1024
Az ilyen megoldásokat sosem vágom, hogy kell megcsinálni..
Hol az a properti, set launch ? Lehet vak vagyok de nem látom...
Légyszi valaki help!!!!
bertino
kibaszottjo ez a játék

Valaki nem tudja miért csinálja azt hogy rámegyek hogy start game és akkor kidob az asztalra?

Krinyo
azért hasonlítsátok már össze a hl2-t ezzel a graffal, nézzétek meg közelröl a szereplõk arcát, highon eszméletlen profi és még illik is ehhez a stílusú játékhoz.

Blacksheep333
Yah, szerintem ugyan az a motor, csak tovább fejlesztve. Itt szerintem a fényekre mentek rá, mert azok nagyon jól sikerültek. Jó kis motor, de szerintem már a Dunia motorhoz képest egy cseppet elavult a grafikája. Nem tudom meddig fogják még használni. Az EP3 még biztos ezen fog kijönni, de remélem a HL3 -ra, vagy az Oranger Box -ra, vagy a Blu Box -ra (vagy mi lesz a neve) már kitalálnak valami újat.

Az operációs rendszeren is túl...

HeadHunter86
Gondolom ez a Source 2007-es mint ami a TF2-é is, meg az HL2 EP-eké. Viszont a CS:S még az eredeti Source motoron nyugszik, amin a HL2 is.

Rage47
jól mondod😊

amúgy ez nem ugyanaz a motor, csak továbbfejlesztve "kicsit"?
HeadHunter86
NE várjatok tört szerverre, VALVE-s játékoknak semmi értelme tört szerveren, vagy akár hamachi-n. Ezt bizony meg kell venni ha játszani akarsz neten.
Vagyunk itt páran akik STEAM-et használnak, és tudják hogy mekkora überkirályság is a STEAM. Nem is veszek már eredeti játékot csak STEAM-en, mert az örökös és nem kopik el mint a DVD. ÉS a valve tolja ezerrel a játékaihoz az update-ot. Bizony gyakran. A törttel meg csak a SUX lesz.

UI.: Csak a CS Source-t írnák már erre a motorra át.

vagy vártok még 3 napot, és lesz open demo😊
-console -fullscreen -w 1280 -h 1024

properties, set launch és oda beírod... a console mondjuk tök feles 😊...
plusz érdemes betetnni a -novid et, ha nem akarsz majd mindig videot
grebber
Valaki csinál szervert azt hozzá csatlakozunk lanon keresztül hamachi segítségével mint sok más játéknál!

Next PC upgrade: 2022

HAli.
Nekem a game olyan felbontáson indul el amit nem tud a monitorom. Gondolom 1280x960..1280x1024et tudja.
Mit csináljak evvel, hogy más felbontáson menjen?
Próbáltam a CFG mappában a video defaultson belül átírni a felbontást de nem segített....
zomgzerg
tört server kell nem hamachi

Jó game, de a graf maradt a hL2 ennyi a source ebbõl már nem lehet többet kihozni!!!

grebber
Hát hogy kiderüljön lanon lehet-e coopzni nem eredetivel amihez ugye hamachi kell.

Rip
Próbáld nem normalon nyomni, és akkor nem fog 1 lövéstõl meghalni.

U.i.: Fasza lett a banner!

jó játék nagyon.Az kicsit érdekes nekem hogy átlehet menni az emberen😄 nekem az tetszett mikor az utcán voltam ot áldogáltak és elkezdett futni egy csomó😄 az jó volt. meg mikor nekem ugrott az az izomgeci. azthittem megdöglek de csak nem😄 a földön is lehet golyót szórni. (:
sztem meg hosszú távon is jó lesz emrt gondolom változatos jó pályák lesznek😊 ez egy jó gáámmee
a steam-ról csak az tud letölteni aki ELÕRENDELTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! torent oldalakon nézzétek meg.
van coop de mi a fsznak hamachi?
grebber
Ebben a demóban van coop?? Hamachival lehet tolni?

Krinyo
oké..

Tatyla
hát nem tudom ki hogy van vele ez a játék jó de hosszú távon agykárosodást okoz,végig vittem a single módot mert én csak az orosz "próbaverzióval"játszottam,de azt hiszem ennyi zombit pár perc alatt nem láttam több filmben együtt se túlságosan beteg az egész és bizony ettöl könnyen meg lehet csömörleni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

séta flesslight nélkül, oszt jólvan experten😄
ma este találtuk, team fortress 2 játékfigura gratis a pehelyben
Krinyo
11én lesz open demo