6126
-
#1559 Ez így igaz. Nekünk volt olyan, hogy fejvesztve menekültünk előle, mert a többiek meghaltak, aztán egyszer csak csend lett. Visszaosonunk megnézni, hogy mi van, aztán látjuk, hogy szép csendben elégett szegény :DDD -
PunkZoli #1558 van akinek már sikerült kézzel megölnie egy tankot?:D
-
#1557 A négy játékos által a tanknak bevitt sebzést összeadod, majd kivonod 8000-ből. -
PunkZoli #1556 az "egerét" lehetne itt is no warezra használni, és nem lenne elcsúfítva a banner:Dennek a topiknak -
#1555 Az az igazság, hogy nekem is ez volt az első horrorfilm, amit valaha láttam erőször. Nem véletlenül vagyunk egy korosztálybeliek :) -
ZÓÓÓcsi #1554 Azt honnan látod, hogy mennyit sebeztél rajta? -
#1553 de, fel lehet -
#1552 A tank ellen a legjobb a molotov. nálunk már volt rá példa, hogy 32xx hp-t sebzett rajta (a 8000-ből). -
#1551 nembaj..nekem jó volt...első horror film vollt..élveztem :D -
#1550 Ezt én is láttam... narrátor volt a szinkron XD
A hulla le volt terítve nájlonnal, és elkezdett rázkódni, undorító volt, meg vkit a őszhajű bedobott egy hullaégetőbe, és kivette és tovább élt:D beteg egy film volt -
ZÓÓÓcsi #1549 Mi végig toltuk ketten a Blood Harvestet Experten, 3 és fél óra alatt, 22 próbálkozással. -
#1548 vééégre sikerült, keményen megizzasztott a dolog XD
ketten éltük túl :( -
#1547 Experten nyomjuk mi ketten is, de afináléknűl esélytelen, ott olyan 20 próbálkozás után mindig letesszük advanced-re :) -
#1546 shoti :)
én csak azzal megyek :)
most voltam a Death Toll-on..experten... senki nem halkt meg az 5rész alatt!...nagyon feelinges volt :)
-
PunkZoli #1545 a futás
majd ha dobál akkor lőjétek -
#1544 amúgy szerintetek tank ellen mi a leghatásosabb?? -
#1543 igen -
#1542 experten? -
#1541 a korházas kampány végén a korház tetején gecinehéz a dolog... vagy 20x álltunk neki online de nem jött össze, a tank tök simán lök le minket a tetőről, vagy ver péppé :( -
#1540 hány horrorfilmből meríthették az anyagot...
szvsz ÉN nem bántam + h megvettem..piszkosul teccik :D
és ha már horror...
A Hullajó után 2 horrorfilm amit még kiskötsögként láttam és élveztem:D
Élőhalottak Visszatérése - 18+
-
#1539 Valamelyik kampányban van egy nagy vértócsa egy véres fűnyíróval a közepén. Gondolom ők is szerették ezt a filmet... :D -
#1538 fűnyíró...eszembejut a Hullajó :)
18+ nagyon bejön a film :D
-
#1537 kasza, fűnyíró
-
#1536 van pár jó CS S map..azokat kéne berakni :) -
#1535 akkor már a BKF körépülete és főépülete is kéne, ahgy hentelhessek picit vizsgaidőszakban XD -
#1534 Ki nem szarja le, a sok gyökeret, meg hogy mit "illik" vagy "szabad". Fan-made mod/pálya, azt' szevasz.
Csináljuk meg a műegyetemet kampánynak! :) Mondjuk No Mercy mintájára audmaxból indul, és SCH teteje az evac pont... :P (De tényleg, tök jól meg lehetne csinálni igazi kampánynak több pályával, csak kurrrrvasok meló) -
#1533 mondjuk jah, nem hivatalos kiegként nyugodtan megcsinálhatják... -
#1532 Ez a moddereket biztos zavraja, nem? :D -
#1531 az tuti hogy rengeteg lehetőség van még a játékban, remélem foglalkoznak majd még vele :) -
PunkZoli #1530 suli nem lehet a sok gyökér amerikai mészárlás miatt :\ -
#1529 Ami nagyon para lenne, egy suli, gyerekzombikkal :c
Lehetne csinálni egy mozgó showdown pályát is, az se lenne rossz.. (metró, vonat, busz, ilyesmi) Egy állatkert se lenne rossz, néhány nagymacskával, mint boss :) Lenne még pár ötletem.. :D -
#1528 én egy magyar parlament mapot tudnék még elképzelni, ahol százával támadnak a képviselő zombik XD -
#1527 perverz állat :DDD
-
#1526 Akár :D Télleg, hullák számát nem lehet feltolni? Sztem elbírná simán.. Sokkal viccesebb lenne egy horde-os rész után térdig gázolni a testekben :DDD -
PunkZoli #1525 hja, meg lehetne még a testet érintő szakadás mi?:D törzset keresztbe vagy 3 féle képpen:D -
#1524 Fegyverek kellenének.. Van egy csomó musthave zombájirtó szerszám ami nekem hiányzik.. Pl lefűrészelt csövű (stukker helyett), automata shotgun, többféle melee (kard, kés, kalapács, láncfűsész) :DDDD
Mapok közé meg kéne valami fasza nagy pláza(a'la dawn of the dead), egy élethű London (:D), stb. -
chooselee #1523 A support sokat számít.(update+új cuccok)Én ennél új bossokat és új mappokat várok majd idővel,tuti lesznek ilyenek.TF2-vel is foglalkoztak sokáig és remélem még nem hagyták abba. -
#1522 cod multit ehhez ne is hasonlítsd :) -
#1521 figy ha 1.6 van millió meg 1 akkor lesz L4D is :) -
#1520 Hm, thx. még gondolkodok róla...
ám elég forgalmas a multi? és mit jósoltok, hogy elfog tartani a multija annyit, mint a cod4 multinak?