6126
  • dronkZero
    Nem annyira fikázás az. Én csak két képet találtam L4Dről ott, van több is? (Zoey-s, meg a tankos)
  • dronkZero
    Én egy kicsit hiányolom a menekülős részeket, nagyjából csak az utsó 20 métert lehet "jajfussunkfussunk, neegyenekmeg" hangulatban tolni, végig meg kell ölni mindenkit, még experten is. Az meg egy kicsit csáknorrisz fíling, hogy mindig mindent le tudunk győzni.
    Persze azért volt olyan a múltkor, hogy egyedüli élőként, 1HP-val, hodra előtt bevágva az ajtót lett meg a pálya...

Na persze az is lehet, hogy már túlságosan hozzászoktam, már nem akkor tragédia ha meghalok vagy veszítünk valakit. Lehet, hogy csak kevésbé tűnnek fel a necces szituk, de közben van azért elég...
  • Fasiszta
    Hallotál ctrl+alt+delelte-ről mert ő fikázza ezt a jó játékot
  • jocco
    Hát mondjuk az is viszonyitás kérédse, hogy mi a nehéz. Igazából a mapok mérete nem egy egetrengetö, egy normál FSP-en ilyen pályákon max 2-5 perc alatt végig lehetne futni, de itt azért kicsit másról szól a dolog.
    S ha vissza olvasol láthatod hogy azért experten van amikor 3 óra alatt menek végig egy 5 pályábó álló sorozaton, ami azért annyira nem kevés.
    S mondjuk itt azért az is benne van hogy a végén már az a cél, hogy a mentöcsapat megérkezésig tul élj valahogy ami azért expereten elég necces tud lenni.
    Multkor expereten én is elszórakoztam vagy 1,5 órát csak az utolsó pályán s még igy se tudtuk megcsinálni. Ja és egyáltalán nem volt uncsi az a 1,5 óra mert szinte végéig a tulélésröl szól :)
  • w77d
    kibaszottul... de az benne a jó XD
  • Fasiszta
    Az expert miatt
  • Fasiszta
    Mert ctrl+alt+delelte képregény oldalon nagyon fikázta ezt a jó játékot
  • SötétBarom
    Experten pl bárhol :DD

Mi ketten még egyik finálét sem tudtuk befejezni.. Advanceden nyomjuk mindet. A sima mapokat meg experten :D
  • Fasiszta
    Experten nagyon nehéz?
  • jocco
    Nemünk multkor a Blood Harvest finalában jött 3x, pedig csak normalon voltunk. 2x a házban csapott le ránk 1x meg mikor jott a kocsi elvinni minket, söt még oda is követett, s mivel a többiek meg leragadtak a hordával azt hittem végem, de hálisten beragadt igy egyedül is ki tudtam nyirni.
    Mondjuk azon a pályán sokszor volt már, hogy rögtön ahogy kijövünk a vonatból rögtön ránk küldte a Tankot az a hülye dirkektor, persze egy jó kis hordával egybekötve, igaz ez már expereten volt.
  • Fasiszta
    Van olyan rész amikor nagyon nehéz a játék?
  • SötétBarom
    Lesznek, a source a modok melegágya :)

Valami mocsaras is jó lenne, nyakig érő vízzel (a death toll végén gondoltam erre, ott bele lehet ugrani a vízbe :) )
  • ZÓÓÓcsi
    És hol látom a négy játékos által bevitt sebzést? Valahova kiírja? Console?
  • jocco
    Huuu nagyon állat, ebben biztam, hogy az ügyes modderek majd jó kis pályákat hoznak nekünk össze.
    Mondjuk én még el tudnám képzelni a Hulla jó-s házat meg a környékét is egy pályának, persze anyucival a végén mint fö boss :)
  • SötétBarom
    Elég szopó, nemdebár? :DDD Főleg ha még becsúszi egy witch is :DD
  • w77d
    experten igen..
  • SötétBarom
    Pláza a holtak hajnalából :)
  • SötétBarom
    Volt már valakinek egy mapon 3 tank??
  • w77d
    háát gyerekek ez az a game, amit nem fogok tudni megunni XD mindíg magával ragad egy kis multi :D
  • zomgzerg
    vedd meg és lesz zene
  • w77d
    van rengeteg féle zene minden külön típusu zombihoz...
  • chooselee
    Van az szerintem,Tanknál tuti van!Arra emlékszek! :)
  • laco777
    az lenne a gondom, h demoban pl: amikor a hunter rám ugrott meg amikor a witch sírt akkor volt halkan zene hozzá mindig a speciális zombihoz megfelelő zene, de a teljesbe meg nincs és nagyon hiányolom mert adott hozzá egy kis pluszt. na ezt hol lehet bekapcsolni ha lehet egyáltalán
  • tonyr #1576
    coop-ba ha nyomom, hogy lehet más karaktert választani console-ba ?
  • Rage47
    Játszottam kicsit versusban. Szavazással kirúgtak a játékból.:/ Mondjuk biztos feltűnő volt, hogy mikor beléptem a csapatomhoz, és túlélők voltunk, mindenkit leszedtek csak ketten maradtunk, társam 10 élettel, én 80... Így leszedtünk ketten egy witch-t, 2 huntert, 1 boomert és 1 smokert:D Aztán jött később megint 2 hunter, de nem volt esélyük. Majd kickeltek. Gondolom az admin Infected között volt... Utálom az ilyet.
  • PunkZoli
    ha eredeti akkor videokártya drivert tegyél fel, ha nem, akkor azért
  • ati95
    Én amikor elinditom a jatékot akkor bejön egy fekete képernyő és utána kilép. Ha tud valaki segitsen
  • chooselee
    jaja erősséget is...
  • armageddon666
    sztem még nincs 18 :D mész sittre aztán megrontásért vagy miért aztán a cellatárs tankok beattakolnak majd hátulról mikor lehajolsz a szappanért x)
  • dronkZero
    De, lehet választani kampányt. Nem is értem, hogy nem veri ki a szemed a menüben. :P 5 menüpont van a Play Online-on belül, amire klikkelhetsz, abból az egyik ez...
  • dronkZero
    Ja, ezek a kampányok címei.
    A pályák meg:
    No Mercy
    1: The Apartments
    2: The Subway
    3: The Sewer
    4: The Hospital
    5: Rooftop Finale
    Death Toll
    1: The Turnpike
    2: The Drains
    3: The Church
    4: The Town
    5: Boathouse Finale
    Dead Air
    1: The Greenhouse
    2: The Crane
    3: The Construction Site
    4: The Terminal
    5: Runway Finale
    Blood Harvest
    1: The Woods
    2: The Tunnel
    3: The Bridge
    4: The Train Station
    5: Farmhouse Finale
  • w77d
    hát én a szabadulás után mondjuk bármely karakter helyében megrántanám a csajt XDD
  • armageddon666
    hát azért egy csapat olyanokkal akiket ismersz hatásosabb szerintem...
    mondjuk ha azt vesszük hogy valszeg a 4 karakter sem nagyon ismeri egymást (legalábbis kétlem hogy ismernék) úgy már másabb :D
  • w77d
    amúgy nekem internetes játéknál 90%-ban a No Mercy-t adja be... nem lehet valahol beállítani, hogy melyik pályán lévő játékba akarok becsatlakozni??
  • w77d
    én szeretem ha totál ismeretlenekkel megyek, nagyon jó kis menetek tudnak kielakulni :)
  • dronkZero
    No Mercy, Death Toll, Dead Air, Blood Harvest.
  • armageddon666
    demóban mikor már kezdtem unni azzal szórakoztam a metrós pályán hogy nekilódultam és elszaladtam a végéig XD de ilyenkor geci volt a Director és bedobott egy Tankot -.- pedig karcolás nélkül eljutottam oda :\ és sztem társak is simán megcsinálták volna ha nem kezdenek el ott lődözni xD (persze ha komoly vagyok akkor komoly vagyok ^^)

azt nem értem hogy itt írjátok hogy kaki random csapatokkal vagytok. Miért nem játszotok együtt? O.o
  • PrisonMan
    mik a pályanevek?
  • dronkZero
    Nem győzöm magyarázni a többieknek, hogy gyújtsuk be és fussunk, de mindig az van, hogy én vagyok a "gyáva"... Nem mondja senki, de azért csak ottmaradnak a közelében három centiről lövöldözni shotgunnal, aztán csodálkoznak, mikor lecsapja őket...

Pedig egyébként ha van valami akadály útközben, halálra lehet szivatni. Felmászik-leugrik végtelen ciklusban, halálig, ha a célpontja jól helyezkedik/menekül.
  • XeeN
    Tegnap este amikor a haveromat ütötte odafutottam, és háromszor fejbe vágtam a pisztoly markolatával, majd hátraugrottam ijedtemben (amint megölte a srácot) és belelőttem egyet, mire meghalt... Eléggé bosszús voltam, hogy nem mertem még egyet behúzni neki...