Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. A megjelenõ ablakban a Set launch options-t nyissuk meg, s írjuk be idézõjelek nélkül, hogy "-console".
3. Indítsuk el a játékot.
4. A "Versus" mód elõcsalogátáshoz nekünk kell a szervernek lenni. Írjuk be a konzolba, hogy "sv_cheats 1", szintén kötõjelek nélkül.
5. Utána írjuk be, hogy "ent_fire !self setteam 3". Így meghalunk és a játék átrak minket az Infected csapatba.
6. A következõ parancs, amire szükségünk lesz: "director_force_versus_start 1". Ettõl elkezdõdik a kör, velünk a zombik oldalán.
7. Ha meghalunk, nem fogunk automatikusan megszületni. Váltogassuk spectate módban a nézeteket amíg eljutunk a "free flight" módba. Repüljünk oda, ahol szeretnénk megszületni és írjuk be a konzolba az alábbi parancsok valamelyikét, hogy a választható Boss Infected-ek bõrébe belebújjunk:
* z_spawn tank
* z_spawn boomer
* z_spawn smoker
* z_spawn hunter
8. Alternatív lehetõség, hogy a "z_add" paranccsal egy számítógép által irányított SIMA zombit rakhatunk le magunk elé. A "z_spawn witch" parancs szintén mûködik, de a Witch-et is a számítógép fogja irányítani, a játékosoknak nem elérhetõ ez a Boss Infected.
9. A földalatti metrós pályát a "sb_all_bot_team 1" paranccsal tudjuk mûködésre bírni Versus módban.

Next PC upgrade: 2022
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"bazdmeg, és mi van ha sima lövölde? mi legyen, stratégia? na el mész te zombinak.. "
DE igazad van tényleg én voltam a hülye, hogy be mertem írni ebbe a topicba. Elnézést kérek, többet nem fordul elõ 😄DDDDDDDDDDDDDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem ennyi elég az offból meg a trollkodásból (5x írtad le, hogy szerinted nem ér meg 10k-t, szerintem mindenki megértette elsõre is).
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Nekem tetszik, nekem megérte a 10k-t, neked nem, te nem fogod megvenni. Kész, pont.
Ízléseken felesleges vitatkozni (egyébként te sem örülnél, hogyha a kedvenc játékod topicjában minden 3. komment én lennék, és mondogatnám, hogy márpedig ez nekem nem ér meg x forintot, mert az csak egy egyszerû xy játék - nekem a BiA meg a FC2 együtt nem ér meg 5k-t. Fura, mi?)
"többen nekem álltak, hogy mit ócsárolom az õ überkirály sérthetetlen játékukat."
Ilyen pedig nem történt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tehát akkor azt írtad, hogy más játékokhoz viszonyítva nem éri meg. Megkérdezhetem melyik játékokhoz viszonyítva? A Painkiller -hez, ami megjelenésekor ugyan annyiba került, mint ez?
"...ebbõl a kategóriából a SS, vagy a Painkiller nagyságrendekkel jobb."
Ezt a következtetést abból vontad le, hogy kipróbáltad a demot?
Ki példázott azzal, hogy X éve mi volt? Az, hogy mára már lement a Painkillernek az ára az természetes, mint ahogy a L4D -nek is lefog menni egy idõ után. Lehet, hogy most 7 ezer forintért meg tudtad venni a Dead Space -t meg a Far Cry 2 -õt (Ami kettõ A kategóriás játék), de ehez ne szokjunk hozzá szerintem.
Nem köpködtem és nem hurrogtam, egy rossz szót nem szóltam a személyedre, csak megcáfoltam az írásod.
Az operációs rendszeren is túl...
csak ma már nem régen van.
kár nyavajogni, ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Leírtad, hogy a játék nem éri meg a pénzét és csak egy szimpla lövölde. Ha jól emlékszem az SS és Painkiller is ennyibe került mikor piacra dobták, pedig szerintem a L4D jobb játék mint a fenti kettõ.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
egyébként én is a TF2 árára számítottam a L4D esetében, nem értem miért ez a változás...
United States Dollars Hungary Forint
1 USD = 208.700 HUF 1 HUF = 0.00479157 USD
Ha multizni akarok akkor kell mindenképpen steam azt már észrevettem.
Next PC upgrade: 2022
I said oh lord Jesus it's a fire.
Nekem ezt írja ki mikor el akarom indítani.
Mi a baj?
I said oh lord Jesus it's a fire.
Már el is kezdtek pályákat gyártani, amik mûködnek L4D alatt, sõt, a korábbi játékok pályáit (pl. CS:S) is be lehet importálni, ha volt hozzá az AI-nak .nav file (persze ezek még nem tudják kihasználni a L4D lehetõségeit).
De amint kijön hivatalosan a játék, a devkit is napvilágot lát, és jönnek majd a custom contentek dögivel (de szép magyaros komment lett 😊 )