6126
  • w77d
    méé? bármikor megtörténhet hogy zombik rontanak az emberre a metróra várva XD
  • Rage47
    mert ez olyan élethű játék... :D
  • SötétBarom
    duh..
  • w77d
    az nem lenne jó, de ne férjen már be egy olyan lyukba ami 6x kissebb mint ő XD
    mondjuik akkor tépje ki a falat hogy hozzádférjen, az sokkal élethűbb...
  • Krinyo
    miért lenne jó hogy a zombi bosst experten is meglehetne ölni egy karcolás nélkül?
  • radeer
    Megjelent a Chips & Cola magazin 5.száma benne Left 4 Dead és Need 4 speed : undercover videóteszt. Jó szórakozást !

Chips & Cola magazin 5.száma - Left 4 Dead és NFS:Undercover videóteszt!
  • SimaSuna #1633
    affene..nemhallottam..na majd figyelek.köff!
  • dronkZero
    De mondja! :) Pill átadáskor vagy gyógyításkor, nemtom, de hallottam már.
  • SimaSuna #1631
    most tünt fel nekem (épp kaja közben) h Francis kezébe M4 van...az introban meg Shoti...
    nov 24-étől az introt megnézve ha Francis vagyok csak shotival megyek...és a lövéseim száma majd 2x akora mint a társaké :)

kár h nem mondja a játékban a "Merry Christmas" :)
  • SimaSuna #1630
    a steam sosem kéri a jelszavadat emailben...

nemrég ellopták a CS 1.6+Source accomat...csak a user balfasz módjára nemtudta h a fremailos leveleim átvannak irányítva...így hiába generált új jelszót... :)
  • Rage47
    TF2 topikba is beírtam, de nem mindenki jár oda...
    Újfajta Acclopó jelent meg, ilyet még nem láttam. Most írt nekem chaten:

15:20 - (1) [SteamVerificationAdmin] :Hello, Steam Automated Support has detected multiple ip usage on this steam account. This
    account is in danger of being shut down unless immediate actions are taken. For verification
    and full control over this account please state your Account Name/Password. Thank you, and
    for any questions please refer to steampowered.com

Please format the information as : Username/Password
    15:20 - (1) [SteamVerificationAdmin] :Please Note: Not Verifying Account Information, Your Account will be shut down within 24 Hours.

jah és becsapós lehet vkinek, hogy kék színnel írt
  • Rage47
    hmm ezt nem tudtam.
  • w77d
    csak akkor nem, ha mindenki bent van... amúgy minden safe room ajtót betör simán :D
  • Rage47
    utolsó safe roomba nem tud bemenni :))
  • w77d
    amúgy basszus a tank mindenhova be tud menni... bebújtam egy kis szellőzőbe és basszus utánam jött. valami korlátozást azért csinálhattak volna neki..
  • Rage47
    advanced az arany középút
  • w77d
    pedig úgy a jó XD én már 2 napja csak experten megyek.... a normal kibaszott gyenge ezután XD
  • Rage47
    most voltam én is experten, azt hiszem egy időre kerülöm :D
  • w77d
    hát gyerekek experten kibaszott nehéz ez a game... de így a jó, van benne bőven kihívás XD csak azt utálom amikor a saját csapattársaim lőnek szét...
  • dronkZero
    Nincs kedve valakinek MOST nekikezdeni egy expert partinak? Illetve kettő ember kéne, botokkal nem megy... :)
  • Rage47
    off
  • armageddon666
    2-3 óra? sok? megyek elvonóra asszem beteg vagyok :SSS
  • SötétBarom
    :DDDDDDDD

Ökörállat :D
  • w77d
    eggyik sem.. na jó javítok: aki egész nap képes azért izgulni, hogy mi a fasz lesz a játékban és képes fél napokat (vagy egészet) a gép előtt tölteni, mind káros a társadalomra! És nem az a helyzet, hogy kikerül egy társaságból és bekerül egy másikba, hanem hogy elveszti a kapcsolatot szépen lassan a valós világgal. Nem tesz jót a gondolkodásának sem, mert egy ilyen ember egyre inkább elrugaszkodik a realitástól, akár közveszélyes is lehet. Nekem volt egy gimis osztálytársam aki egyre inkább lekockult, majd teljesen kiesett minden társaságból mert állandóan csak rohant haza a géphez. Anyjáék elküldték velünk táborozni, a gyerek gép nélkül idegrohamot kapott... szóval káros ez nagyon. Én is szoktam játszani (mostanság picit sokat (2-3óra per nap) hála L4D XD ), de azért megtartom az arányt a PC és az emberekkel érintkezés között...
  • zomgzerg
    mert a cs-sek, codosok és egyéb fps-en nevelkedett géniuszok akik lanon üvölve kurvaanyázzák a saját csapattársaikat és dobálják az egereket és pénzt is kapnak érte minden bizonnyal hasznos tagjai a társadalomnak

minden gamer ugyanúgy egy kocka szar az igazi emberekhez képest, nem kell szépíteni.
  • Rage47
    Semmi fikázás nincs benne, sokan nem értik a humort o.O
  • armageddon666
    lvl80... lvl80...

(xDDD)
  • dronkZero
    Ezt szerintem nem jelentheted ki így. Kikerül egy társaságból ugyan, de bekerül egy másikba. Az ráadásul jóval nagyobb, és bár átlagosan sokkal felszínesebb, vannak szorosabb kapcsolatok is. Meg átfordulhat IRL ismeretséggé.

Én egyébként nem MMOzok, túl primitívnek találom kivétel nélkül mindet...

Érdekelne, hogy a szociológusok mit mondanak erről az egészről.
  • dronkZero
    Szerintem meg egyáltalán nem fikázás az. Tény, hogy gúnyos, de nem rosszindulatú. Parodizál. Illene felismerni...
  • w77d
    a WOW egyértelműen ártalmas a társadalomra a sok hülye full kocka miat...
  • SimaSuna #1609
    kit érdekel h fikázza?

kutyát nem érdekli h fikázza..én is fikázom a WoWot..de indokom is van...nincs az h gyerünk csajozni meg sörözni...helyette van..
    megyek mert lvl60as kell h legyek...úgyhogy ezé utálom, meg a sok kocka miatt :D

de vita/flém Off... L4D powa!!!
  • zorrobomber
    Most mi a bajod?? ctrl+alt+delelte tényleg fikázza ezt a jó játékot!! Nem értem miért, sztem tök jó, naon tetszik.
  • Krinyo
    írd be még 5x
  • SimaSuna #1606
    tegnap a No Mercy-n míg fentről a tetőről leértünk a safe room-ba össz vissz 8-10 zombi volt...
    csak lestem mint állat...mondom sehol semmi...fura volt..meg néha laggolt is..
  • dronkZero
    A tank betöri a safehouse ajtaját... Ha oda bemenekültök, akkor az gameover. Hasznosabb kint maradni, rohangálni körülötte, úgy max 1-2 ember a veszteség... :P
  • Hoz_Hun
    Ja és lehet szerver függő, de tegnap meg már totál nem ott adta be a Tankot ahol általában szokta. Volt olyan, hogy annyira a kezdésnél adta be a Tankot, hogy a Túlélők még ki se jöttek a szobából. Nem vicc. Én pl meg sem tudtam jelenni még. Kb három játékoson átment az irányítás, mert a Túlélők f*stak kijönni a szobából. Ott irogattuk, hogy attól hogy bent kempelnek, még nem megy el a Tank.
  • Hoz_Hun
    Amúgy megfigyeltem és most már valóban úgy tűnik nekem is hogy a Tank teljesen random. Mióta figyelem, eleinte nagyon a legnagyobb pontszámú "zombinak" adta, de vagy öt napja totál random. Semmi rendszert nem találtam. Sőt olyan is volt, hogy egy játékos egymás után többször megkapta a Tankot.
  • jocco
    Mondjuk Blood Harvest-es finalés pályát már sokadjára játsza (expert), kicsit megilyedtem mert kezdett elég kiszámitható lenni a játék, hogy mikor s honnan várható a hordák érkezése :(
    De hálisten mikor már kezett ez az érzés eluralkodni rajtam, s pont készültünk a hora érkezésére a megszokott helyen, egyszer csak a hátunk mögül kezdtek özönleni, s mikor már leközlebb erre is számitva vágtunk neki a menetnek, direktor hogy azért "megkönyitse" a dolgunk rögtön kaptunk is egy tankot is a horda melle, aminek 1 halott meg 25-40% HP lett az ereménye már a pálya elején :) (ja és mondanom se kell hogy a vagonnál meg a witch várt ránk)
  • w77d
    nekünk olyan volt, hogy a tankot úgy akartuk megölni, hogy odacsaljuk a kiindulo safehouse-hoz és mi bezárkózva szétsorozzuk. Na ja, csak elszámoltuk, és ahogy csuktuk be az ajtót, pont becsusszant ő is... a végerdményt gondolom nem kell elmondani XD
  • Pio
    A ctrlaltdel az egy paródia-képregény portál. Nem ítélkeznek, csak készítenek vicces képregényeket mindenféle népszerű játékokból és sok esetben a játék egy-egy feature-ét parodizálják ki, szerintem ezt érthetted félre.
    Na persze rég néztem az oldalt, szóval lehet azóta megváltozott a profiljuk :)