Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te meg ha visszaolvasod a kommentedet, gondolom egyertelmuen arra a kovetkeztetesre jutsz, hogy mennyire egy kifinomult uriember vagy, haha.
Te viszont vmi önelégült fasz gyerek vagy, aki sértve érzi magát, ha bántják a kis játékát, és oda kapsz ahova tudsz csak, hogy kötöszködhess;
ne magyarázd a bizonyítványod
(btw neked miért bassza a szemed, ha õ letörli a demot, és a bugmentes fullal akar játszani majd?)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De neked felesleges magyaráznom, látom fiatal gyerek vagy még, anyuci meglátná miket irkálsz a neten, eltiltana tõle egy hétig 😉
Ha a cheatek be vannak kapcsolva akkor egy-egy konzolparancsal tehet le fegyvereket, gránátokat, boss zombikat és indíthat zombitámadást is.
Így tudtam megcsinálni Redcow is, hogy õk legyenek a boss infectedek.
Az operációs rendszeren is túl...
Egyébként konzolból sv_cheats után lehet állítani a sebességüket.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Feljött egy frenconli gámba egy tök ismeretlen gyerek és már a lépcsõfordulóban jött egy tank, majd potyogtatott magából egy csomó pipe bombot, fegyvert stb...
mi a fasz ez? hányiger
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sokkal nagyobb élmény, mint csak egyedül nyomni.
Dehát ízlések és pofonok, ugyebár.
For the Empire!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Elég fasza lesz egy kis reptéri tombolás 😄

egy core 2 s proci mellé 128mb videokártyát?én seok embernél van ilyen, szvszi7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360