Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snomag
<3 sg

Te meg ha visszaolvasod a kommentedet, gondolom egyertelmuen arra a kovetkeztetesre jutsz, hogy mennyire egy kifinomult uriember vagy, haha.

Rage47
lehet h 1 szerveren több game is futhat egyszerre(?)
Krinyo
Demo alapján elég sok szerver van már most, ráadásul source lévén tuti hogy tele lesz modokkal, addonkkal plusz mapokkal,bár lehet késõbb jobban megéri megvenni amikor már 6k körül lesz.

Krinyo
Ha valóban visszaolvastál akkor láthattad hogy véleményt írtam ráadásul az én kommentem még csak megsem közelíti a te penetráns szóhasználatodat. Azért mert tirpák módjára személyeskedsz még nem leszel kemény gyerek.

Cs-ben a játékosok teremtik meg a multiplayer hátterét. Ha van szerver, van játéklehetõség. L4D-ben 4 fõ/játék lesz, vajon mennyi szerverre lesz szükség? Video alapján nekem sem ér meg 10e forintot a játék, de nagyon tetszik. Plusz aggódom a multi miatt.
poruljartal
Tényleg bekussolhatnál, mert ahogy így visszaolvastam abszolút jogos a felháborodása, hogy egy ilyen hibát benne hagynak a játékban, és megtorpedózhatja bárki.

Te viszont vmi önelégült fasz gyerek vagy, aki sértve érzi magát, ha bántják a kis játékát, és oda kapsz ahova tudsz csak, hogy kötöszködhess;

ne magyarázd a bizonyítványod

(btw neked miért bassza a szemed, ha õ letörli a demot, és a bugmentes fullal akar játszani majd?)

bertino
ahogy az összes többi valve játékban, remélhetõleg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A multiplayer a cs-hez hasonlóan fog mûködni? Hogy teremtik meg a multimóka hátterét?
Krinyo
Nem kötekedtem, megmertem jegyezni hogy azért mert valalo bekapcsolta a cheatet még nem "hányinger" és nem kell "letörölni a demot".
De neked felesleges magyaráznom, látom fiatal gyerek vagy még, anyuci meglátná miket irkálsz a neten, eltiltana tõle egy hétig 😉

bertino
😄Ddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

krinyo kussoljál már el ide jössz kötekedni, inkább menj oda anyádhoz vágd pofon, hogy megszült téged!
Krinyo
visszatérve a játékra: lesz még a demoban látottakon kívül más fegyver is a fullban?

Krinyo
nem értettem félre semmit, be volt kapcsolva az sv-cheats és ez volt olyan hihetelen "hányinger" hogy "majdnem letörölte a demot"

Blacksheep333
Ugye ha bent vagytok egy lobbyba akkor vagy Dedicated serveren játszottok vagy a lobby leader indít egy servert a gépén. Ha dedicated serveren vagytok, akkor ugye nincs admin, de ha a lobby leader serverén, akkor õ az admin, mivel õ futtatja a servert. Így aztán tudja használni a konzolparancsokat. pl: sv_cheats 1
Ha a cheatek be vannak kapcsolva akkor egy-egy konzolparancsal tehet le fegyvereket, gránátokat, boss zombikat és indíthat zombitámadást is.
Így tudtam megcsinálni Redcow is, hogy õk legyenek a boss infectedek.

Az operációs rendszeren is túl...

LasCar16
15:00 pm-et olvastam asszem :S

#acm

Rage47
sztem valve sem tud idõpontot😄
Rip
Itt a zombik szándékosan ilyen gyorsak. Igazából nem is zombik a hagyományos értelembe véve, hanem "fertõzöttek" - a játék is így hívja õket. Nem halottak, hanem elõ emberek, akik elkaptak valami fertõzést.
Egyébként konzolból sv_cheats után lehet állítani a sebességüket.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Bocs, de ezt most tényleg félreértetted.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Dizson
Igen ma fog jönni. Idõpontot meg nem tudok. 😄

Demó akkor ma jön elvileg ugye?Konkrét idõpontot tud valaki?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
SötétBarom
Ugyan az a baj vele, mint minden más source motoros játékkal.. Túl gyors.. Túl gyors a futás, túl gyorsak a zombik.. Nemtom.. Majd a full lehet, hogy addiktív lesz, majd kiderül..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

3 éve jelent meg a Land Of The Dead (Romero féle film játékadaptációja) - még ma is játszom multiban. Egész jó modokat, map-eket lehet hozzá letölteni (Raccoon City tökugyanaz mint a Resident Evil 2-ben) sõt ha meghalok multiban, én is zombivá leszek és az élõ multisokat kell hajkurászni sajna kevés eséllyel mert csak harapni, marni, és savat okádni lehet XD A ring is rohadt jó, mikor ránkeresztik a zombikat, és lapáttal, baseballütõkkel kell szétverni õket. Ez is hasonló ezért várom!
Krinyo
ójaj, a sírás után most bekeményítesz?

Rage47
én is próbáltam és nem tetszik jobban, az egyáltalán nem ijesztõ, ebben azért fellelni 1-2 ijesztõ szituációt 😊
SötétBarom
Nem akarok paraszt lenni, de most próbáltuk haverral az új cod zombie játékmódját, és az a durva, hogy ott ez csak poén, nekem mégis jobban tetszett, mint ez.. :S

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tanulj meg olvasni mielõtt sápítozol hülyegyerek
Krinyo
akkor töröld le gusztucstalan, phfuj

Krinyo
miröl beszélsz?

zomgzerg
sv_cheats 1

ma olyan történt getz, hogy majdnem letöröltem a demot.
Feljött egy frenconli gámba egy tök ismeretlen gyerek és már a lépcsõfordulóban jött egy tank, majd potyogtatott magából egy csomó pipe bombot, fegyvert stb...
mi a fasz ez? hányiger
Rage47
(9k game.co.uk-n)
Tatyla
lesz ez még 6k is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rip
Próbáltad multiban haverokkal? Mert az az igazi.
Sokkal nagyobb élmény, mint csak egyedül nyomni.
Dehát ízlések és pofonok, ugyebár.

Jericho19
Üdv!Kipróbáltam a demot,de egyenlõre nem gyõzött meg arról hogy megér 12000 Ft-t

For the Empire!

hi! valaki írja már le plz hogy hogyan lehet a demoval lan-on játszani. thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Hááá amúgy tetszene,de félek hent az egész és megunnám.A demó remélem tetszeni fog és akkor megveszem!! 😊

Rip
Új képek a http://www.rockpapershotgun.com/ oldalról a 3. kampányból/"filmbõl" (Dead Air):

Elég fasza lesz egy kis reptéri tombolás 😄

Csak feldobtam,nem kell hogy érdekeljen.

Rip
Csak azt mondta, hogy

akárhogy bindelem be a consolt nem mûködik, valaki egy biztosan jó verziót letud írni?
Rage47
nem teljesen értem az utolsó mondatod😄
a szórsz motoros játékok nem igazán a videokártyát használják ki
egy core 2 s proci mellé 128mb videokártyát?én seok embernél van ilyen, szvsz
Blacksheep333
Gz, szép munka!

Az operációs rendszeren is túl...

LasCar16
kedden

#acm

kifli
open demo mikor jön már? nem ma kellett volna?
Rage47
na kipróbáltam 7300gt-n, egész jól megy medium-lowon 😊 tf2 gépigénye van
Zsoltika 007
Lehet de kit érdekel ha az egy hulladék ez meg egy jó kis game?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Amúgy a Zombie Panic Source-os kiegészítõvel játszottatok?Szerintem onnan lett merítve az ötlet.