Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sparrow35
Most nézem a steam apps/common mappába szedi ott viszont ugyan azok a fileok vannak, akkor lehet be lehet másolni megpróbálom.

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
Nekem maxon jön, a warez változat meg kidobál Timed outtal, ha bemásolom az sem jó, mivel nincsenek gcf-ek.

I want to be a mighty pirate ever!

kifli
az még jó nekem el sem akart indulni és most is csak 50-el jön :/
között

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Biztos rácuppantak sokan,nekem is 80-200 közöt jön csak...

kifli
a varez verzsönnek ha bemásolom a fájljait akk úgy azt mutatja hogy annyit már leszedtem?
kifli
na mostmár elkezdte szedni de nem igazán jön :S
uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ron Ragm
Ez.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Van restartoljátok a steamet elõször.Nekem bejött.

kifli
fent van stem abbol próbálom leszedni
most törlöm a varez demót és meglátom...
uHs Gerzson
ÉS ha fent van a steam is? 😊

Akkor biztos sokan szedik 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

steamrõl csak akkor tudod leszedni ha fent van maga a program

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kifli
áhh én nem bírom szedni pedig már nincs ott narancssárgával az a szöveg hogy csak azok tölthetik akik elõrendelték 😞
ChuckyHUN
Puszi😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ChuckyHUN
link

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

zzeN
na lehet tölteni a demót, kijött végre

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

thx
Krinyo
experten azért elég kemény

zomgzerg
faszfej xboxosok miatt igy is tul van egyszerusitve a game 😞

bertino
mindenesetre PS3-ra ugy néz ki, sose készül el.
mondjuk lehet tolódna megint vagy 4 évet mire kiadnák arra is <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

samsung123
köszi a választ! ezer hála

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Dizson
Nehéz visszaolvasni úgy látom 😞 De sebaj leírom még egyszer.
A demot még nem lehet leszedni. (kivétel aki elõ rendelte) Elvileg úgy tervezték hogy 17 órakor letölthetõ lesz, de valami oknál fogva nem lehet még leszedni.

bertino
csak p2p-n tudsz hozzáférni, ha nem rendelted elõ.

figy .. ti honnan szedtétek le? Én STEAMen akartam, de hiába kattintok a free DEMOra, vagy jobb klikk és mentés úgy ... de nem adja ... valami linket adjatok plzzzzz, honnan szedtétek le, mert megõrülök, ha nem tudok ezzel játszani.
am, ebbõl volt film is? vagy lesz? vagy mi
THX
Rip
Hopp, forrást kihagytam:
http://www.left4dead411.com/, dehát ez az oldal alap minden L4D rajongónak 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

bertino
majd a teljesben <#eplus2>

Twetr0x
😞

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rip
Hopp, közben jött a demo update:

"Demo Updated: No More Infected Play - 11/10/08

Valve has released an update to the Left 4 Dead demo, and the exploit to play as Infected no longer works. The update notes:"

Vagyis az infected exploitot kivették.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Így van (pontosabban infected-ember ellen), sõt, egy kis trükközéssel a demoban is már ki lehet ezt próbálni (Lentebb a leírás, hogyan kell ezt).
Állítólag írtó jó móka 😊

ChuckyHUN
MEg fogom nézni😊
+fav^^

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Akkor még van kb 4 óránk?

bertino
<#idiota>

kifli
jah zombi vs ember
bulba
" A játék kifejezetten multi (elsõsorban coop), "

lesz player vs player mód is?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bertino
amerikai, gondolom.

kifli
milyen idõ szerint 17-kor?
Rip
"Plusz aggódom a multi miatt."
Ezt nem igazán értem. A játék kifejezetten multi (elsõsorban coop), single-ben egy sokkal kevésbé intenzív élményt ad.
Már most is rengeteg szerver van (pedig csak a demo jött ki), plusz neked sem tart sokba kreálni egyet.

Ez eddig is ott volt,de ez csak az elõrendelõknek szól.

zzeN
úgy néz ki már kijött, de steambe hiába rá kattintok h Install Demo, semmi se történik...

Zomil
köszi szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dizson
Igen ma fog kijönni, ha minden igaz 17 órakor. Amúgy bal oldalt van a keresõ, oda beírod a játék nevét és kirakja. Ott lesz hogy instal..Na majd arra kell rámenni.

Zomil
Szisztok!

ugy tudom ma jön ki az open demo, de nem látom steam-en :S

ki jött ma egyáltalán?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
ahogy mondod /agree

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
szervergépre értettem természetesen
Zsoltika 007
Attól függ hogy érted. Egy szerver gépen elég sok source dedicated szerver elfuthat. De egy dedikált szerver értelem szerint csak 1 játékot kezel.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Krinyo
mondjuk igaz, én sem tudom mikor játszottam utoljára ennyit egy demóval 😊

bertino
én simán nem bántam meg, hogy most vettem meg, tegnap is henteltem pár órát hol angolokkal, hol másokkal, teljesen jo game ez.