6126
-
#1679 mehet a régi közé sztem :)
nekem 3 game van ezzel 1ütt :) -
#1678 Szerintetek érdemes külön acc-ra regisztrálni egy új játékot, vagy mehet a régik közé? -
#1677 érdekes...több havernak sincs baja a Nodjának...de érdekes, azért kösz az infót :)
[mikoleszmávége a közvetítésemnek..mennék L4D-ezni]
-
#1676 Jó, akkor neked szerencséd van. Szerinted én honnan tudom, hogy ez a megoldás, ha nem is használok vírusirtót? Ezzel van tele a fél net, VAN baja a NOD32-nek az L4D-vel...
Például. -
#1675 nodnak semmi köze a játékhoz :)
nekem legalábbis...
Nod32 - ZoneAlarm -
Hoz_Hun #1674 Nem ezt az üzenetet kapja véletlenül "This game is currently unaviabe."? -
#1673 Hehe... Ja, ez lehet az oka. Érzékeli a fertőzötteket! :P -
#1672 nekem sincs fönt állandóan... -
#1671 Egyébként nemtom, ki hogy van vele, de én nem is használok víruskeresőt. Már vagy 10 éve. És nem lesz bajom. Időnként feltelepítek egy aktuálisat(általában mindig másik fajtát), lefuttatom, uninstallom, de nem talál soha semmit. Szal nekem fölöslegesen ne falja a memóriát, olvassa a vinyót, nem azé' van a gépem, hogy felesleges programokkal fűtsem a szobámat... Így, hatás nélkül több kényelmetlenséget okoz, mint amennyit használ. -
#1670 fél a zombiktól, meg akarja előzni a vírus elterjedését XD -
#1669 NOD32-nek kell megmondani, hogy menjen a picsába. Vírusnak látja a L4D-t, és letiltja netről a kis köcsög. -
#1668 Na, továbbra is van egy problémája egyik haveromnak a gammával, indítás után levágja a netkapcsolatot és csak akkor engedi újra fel a netre ha kilép a játékból és a steamből is egyaránt... Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával?
Sőt már a cs source sem indul neki...most feltettük az új ati drivert, azzal sem működik rendesen, újrapakolta a steamet, a left4dead-et és a csét is és még mindig ba***xik... :/
t-online-os nettel rendelkezik, jelszóval és felhasználónévvel lehet kapcsolódni
-
#1667 marhaneccesen 1x sikerült megoldani...4en mikor magyarok összefogtunk :)
-
#1666 pipebombs ftw :D
Molotov a tankra, pipe a zombiknak, lelövöd a bossokat, aztán futhatsz :p
Mondjuk ez necces, ha egy apró zárt téren törnek rád, de megoldható :D -
#1665 főleg ha bebugoltatja az ember XD -
#1664 Tank az mindent überel.... A witch egy kis sirdogáló kislány hozzá képest XD -
#1663 Tank nem is jött?? Akkor piskóta :D -
#1662 Hát nemtudom.. Nekünk ketten olyanokat oszt, hogy iszonyat.. Mindenki elfexik, 0 health-el megy haver tök egyedül, hogy kimentsen minket, és 20m-en kap az arcába hordát, egy boomert, egy smoker majdnem elkapja kétszer, végül pedig amerre tovább kéne mennie, na ott sírdogál vidáman egy witch.. -.- -
PunkZoli #1661 van egy bontatlan l4d-m, érdeklődni privátban, Budapestiek előnyben -
#1660 Hát néha tényleg elég szadista a director, de legalább nem unatkozol közbe :) -
#1659 persze mert úgy van szivatás -
#1658 futhatsz, ha nem engedi a gép, mert ütnek a zombik XD -
#1657 De 4 emberrel az élmény felbecsülhetetlen :D -
#1656 sztem kevesebb emberrel könnyebb mert a Director nem szopat... -
#1655 -
ZÓÓÓcsi #1654 Ajaj, lebuktam.. -
ZÓÓÓcsi #1653 Há nekünk úgy sikerült bázm! 2 ember 2 bot. -
#1652 experten nem a tank okoz problémát hanem a tank/sokzombi/zombiboss combo -
#1651 Experten is meg lehet ölni a tankot sérülés nélül.
- Ha begyújtod, akkor 40 másodperc múlva meghal, nem számít, hogy lövöd-e.
- Ha zöldben van még a hp-d, akkor gyorsabb vagy a tanknál.
Tehát begyújt, szalad, örül, Repeat. -
#1650 a képeket az off topikba szúrtad be
amúgy botokkal szerintem lehetetlen az expert, én próbáltam már, nem egyszer úgy, hogy 2en voltunk emeberek és 2 bot -
#1649 elárultad magad :D
-
ZÓÓÓcsi #1648 Honnan szeded hogy warezba nyomjuk? :) -
#1647 mint a L4D kemény magjai :) -
#1646 aranyba, utána eladjuk őket -
#1645 nem betonba? :D -
#1644 aranyba kéne önteni titeket xD -
#1643 pha'zek, tanits mester!!11 -
#1642 varezban könnyebb az expert :p -
#1641 nem XD -
ZÓÓÓcsi #1640 Ha még nem írtam volna: tesómmal végigvittük a Blood Harvestet experten! 3 és fél óra volt, 58xx zombi halt meg. Az finalét a telefonos ház melletti pajtában tudtuk megcsinálni, egész jól be lehet védeni.. A házat szinte lehetetlen..
Na májerek vagyunk?