Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I want to be a mighty pirate ever!
I want to be a mighty pirate ever!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Akkor biztos sokan szedik 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
mondjuk lehet tolódna megint vagy 4 évet mire kiadnák arra is <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A demot még nem lehet leszedni. (kivétel aki elõ rendelte) Elvileg úgy tervezték hogy 17 órakor letölthetõ lesz, de valami oknál fogva nem lehet még leszedni.
am, ebbõl volt film is? vagy lesz? vagy mi
THX
http://www.left4dead411.com/, dehát ez az oldal alap minden L4D rajongónak 😉
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Demo Updated: No More Infected Play - 11/10/08
Valve has released an update to the Left 4 Dead demo, and the exploit to play as Infected no longer works. The update notes:"
Vagyis az infected exploitot kivették.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Állítólag írtó jó móka 😊
+fav^^
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
lesz player vs player mód is?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ezt nem igazán értem. A játék kifejezetten multi (elsõsorban coop), single-ben egy sokkal kevésbé intenzív élményt ad.
Már most is rengeteg szerver van (pedig csak a demo jött ki), plusz neked sem tart sokba kreálni egyet.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ugy tudom ma jön ki az open demo, de nem látom steam-en :S
ki jött ma egyáltalán?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360