6126
  • Zsoltika 007
    Viszont ők még kapnak 10 másik szolgáltatást azért a pénzért. Havi 667 ft meg nem az az elszegényedésbe döntő összeg.
  • Zsoltika 007
    Mindíg megkapják a patchet sokszor előbb mint a pc-s verzió. :P
  • zomgzerg
    de, csak később és fizethetnek is érte
  • armageddon666
    sztem de O.o bár nemtom hogy müxik... elvileg tud együtt játszani a boxos és pécés nem?
  • dronkZero
    Hehe, megint peccs...

Versusban a zombik nem tudják mostantól lökdösni a nagy ládákat, hogy eltorlaszolják az utat.

+lobby bugkihasználás javítva. (ez megint mi?)

Witchet hátulról "ölelgetős" bug javítva.

Javították, hogy ha kickvote után nevet változtat az illető, akkor nem kickelődik ki.

Versus módban most már konzolból sem lehet nehézségi szintet szavazni.

...

XBOXosok nem nagyon kapnak peccseket, mi? :P

• PunkZoli
    rcon parancsokat plíz a gamehez
  • Krinyo
    ha customben nézed a szervereket ott van advenced és expert versus szerver is
  • Rage47
    jah ez demoban is volt már
  • Myrddraal
    Ezt a "versus módot csak normalon lehet mostantól játszani" dolgot nem értem...sztem nehezebb szinteken pont az volt a jó, hogy oda kellett figyelni mert hamar szétkaphatták a csapatot. Mondjuk eddig azt hiányoltam, hogy ha versushoz akartam csatlakozni nem tudtam kiválasztani a szintet, hát most már mind1...
  • Nohab
    Végül is mindegy, hogy elírták-e vagy sem. Ugyan az a lényege, ha jól sejtem. :)
  • Jim Morrison
    Bug: A no mercy legvégén, a háztetőn elkezdtem használni a gépfegyvert, majd megnyomtam a lámpa gombját, erre úgy kattogott mint a géppityu és nem is világított rendesen :D
  • Rage47
    tessék
  • Nuclearity
    még egy kérdés, ti betudtok lesni az off topikba? mert nekem 1 üres lapot jelenít meg és kiírja hogy kész.

továbbá köszi a segítséget
  • PunkZoli
    simán lehet log, mivel mondjuk bejegyzést tesz, hogy fújtál, és amikor írja a log file-ba problémázik mondjuk
  • dronkZero
    Azt vágom, de itt arról van szó? A "log" nem "logo", elírás?
  • Nohab
    "Néhány esetben előforduló (fasztuggyami) könyvtárelérési gixerét javították. (Spray log. Falra fújt logók?)"

Be lehet rakni egy bizonyos méretű képet a játékba, és azt egy gomb lenyomásával kirakod a falra.
  • hitman090
    köszönöm nem vetem észre:(
  • Balumann
    off topikban megtalálod, hogy hogy kell
  • armageddon666
    esetleg olvassál bannert

[ekkora] nagy betűkkel oda van írva hogy

HA NEM VETTED MEG, NÉZZ BE AZ OFF TOPIKBA!!!!!!!!!

és jobb felső sarkában van egy gomb hogy OFF
  • hitman090
    Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem Letöltöttem a Left4Dead-et és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok játszani haverokkal LAN-on
    Próbáltunk Steam-en és Hamachi-n is játszani(CSS-be így lehet) de nem tudtunk mivel nem eredeti a játék esetleg valaki ha tud leírhatna valami megoldást! Köszönöm

• PunkZoli
    boomernél bebindeltem, hogy bind k kill és ha nem tudtam leköpni mindent bementem középre és szétrobbantam:D
  • dronkZero
    Patch! Mikulás van, lefordítom, örüljetek! :P (Már amennyire tudom)

Dedikált szerver keresés a lobbiból gyorsabb és megbízhatóbb lett. (Volt már ilyen, hiszem ha látom!)

Versus mód mostantól csak Normal fokozaton játszható. (Ez most minek? Volt pont-szorzó, nehézségi foktól függően...)

Difficulty on a server is now locked to the one set by the lobby reservation (Fordítsa, aki érti! Szerver nehézségi szintje fixen úgy marad, mint ahogy a ... beállította. Talán aki a lobbyt indította? Nem lehet nehézséget átszavazni játék közben?)

Pályaváltás utáni kiugró lagokat javították. (Végre! Ha hihetünk nekik. Egyszer már "kijavították"...)

Néhány esetben előforduló (fasztuggyami) könyvtárelérési gixerét javították. (Spray log. Falra fújt logók?)

Javították, hogy video beállításokból kilépve néha nem menti a beállításokat.

Javítottak egy búmer-öngyilkosságos bug-kihasználós szívózást. (Na ez mi lehetett?)

Fordítási hibákat javítgattak.

Kijavították, hogy a csítek kikapcsolása szarul állította vissza az adatokat.
  • Fenrir
    Nem szégyen az.
  • w77d
    21 évesen bebaszna XD
  • SimaSuna #1695
    de ugye reggel nem volt vizes az ágyad? vagy esetleg a pizsid..bár ilyen korban még belefér :D
  • w77d
    nem találtam molotov koktélt sehol XD
  • SimaSuna #1693
    azért a molotov koktélból meglehet kínálni :)
  • chooselee
    Mind1,azok általában úgy sem működnek! :)
  • SimaSuna #1691
    fegyver volt nálad? vagy csak szaladtál? :)
  • dronkZero
    Miért, mikor máskor tudsz még vele játszani, mint felkelés után és lefekvés előtt? :P :D
  • Hoz_Hun
    Én inkább úgy fogalmaznék, lehet vele baj. De nem feltétlenül az okozza a gondot. Volt akinél bezavart, de egyszerűen le kell benne tiltani az L4D ellenőrzését aztán kész.
  • zorrobomber
    detto
  • w77d
    huhh basszus este azt álmodtam, hogy üldöz egy tank.... lehet lefekvés előtt nem kéne tolni? XXD
  • dronkZero
    Versus-t kell indítani, a coop módból ki kell lépni.
  • Nuclearity
    üdv!

nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne hogy hogyan lehet zombiba menni ha többen vagyunk mint 4 mert M betüre irja a switch teametde hiába nyomom vagy bármelyik haverom mintha nem is lenne beállítva semmi rá, valakinek valami ötlet?
  • w77d
    hát gyerekek a legjobb játék amit valaha alkottak :D most is olyat nyomultunk experten hogy beszarás XD
  • PunkZoli
    irányár 7k, a héten elpasszolnám, de ennél lejjebb nem megyek :)
  • Jim Morrison
  • SimaSuna #1681
    Üdv a Klubban :)
  • Nohab
    Köszi! Akkor hétvégére talán már én is fogok zombikat irtani :)