Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Úgy ránézésre úgy tûnik, hogy mindig elõször keres, és ha nem talál, csinál egyet magának. Lobbynál is, szervernél is.
Néha sikerült már hivatalos dedikált szerverre bejutnom, de fogalmam sincs, hogy lehetne szándékosan oda menni. 15 lejátszott meccsbõl kb 3 volt dedikált szerveren tegnap.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
de a legegyszerübb az lenne ,ha leszednéd a steamet és ott egy kattintásra lejönne a demo
és ömlenek a drágaságok
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
normális demója lesz vagy csak elõrendeléses steameses?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
gy.k.: D:\Játékok\steam helyett D:\Games\steam (D meghajtó-betûjel lehet bármi)"
aszongyák így megjavul
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
#acm
indításnál azt írja h: ez a játék jelenleg nem érhetõ el, légy szíves, próbáld meg újra máskor...
#acm
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
#acm
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vagy nem tudom mi baja lehet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Belépek a régi accommal elkezdeném tölteni a demót de addig el sem jutok mert kb 20 percig "elõkészíti a file-okat aztán meg lefagy. Tényleg zseniális. Soha nem fogom megbocsájtani a steamnek hogy keresztbe tett a lanozásnak.