Left 4 Dead

Oldal 1 / 123Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
l4d_naniwa01_shoppingmall_a1.bsp

ezek milyen pályák? dlc? le lehet tölteni agy fizetni kell érte?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bevallom nekem nem. de valakinek egy sört jelenthet. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

MerlinW
Tényleg azon a 250Ft-on múlik?😊

[merlinw.org]

(4 darabos pack van most olcsón steamen azért kérdezem)
valakinek nincs egy fölös példánya ? megvenném.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Aquir
persze mert már azt sem nézem mit írok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
nem autoexec.cfg?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lunki88
Én így szoktam: bind f11 toggleconsole
Értelemszerûen az f11 helyére azt írsz amit akarsz. 😊
Aquir
én úgy tudom, egy létrehozandó autoexec.bat-ban lehet írni parancsokat a beállításokhoz, legalábbis megpróbálhatod, azt talán nem módosítja...

Bence94
Valaki árulja el, hogy búbánatba lehet a konzolt "bindelni" állandóra ? Rohadék nem ismer U.S kiosztáson mást és az összes Source motoros játékban rossz. Régen sikerült de most sehogy se akar összejönni. config.cfg -t hiába állítom át visszaállítja...<#falbav><#falbav>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Doom 4
Nem tudom, ha tippelhetek, azt mondanám, hogy egészen biztosan...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

cs1rk3
kérdezném hogy van ez a 3D s MOD L4D-hez GTX 560TI-n menne? 😄

grebber
Lunki88
A facebook képek alapján hû akar maradni a játékhoz, még a saferoom ajtót is megcsinálták. 😄 A karakterek is hasonlítanak a játékbeliekre, kivéve talán Francis-t mert több haja van a kelleténél. 😊 Na meg lehetne kicsit izmosabb, de úgysem ezen múlik a dolog, hanem a színészi játékon meg a storyn.
Doom 4
Left 4 Dead - The Movie is proud to present you the "Pre-Outbreak File #A" showing a little preview of the whole movie's back story.

"Left 4 Dead - The Movie" is a non-profit fan made movie, based on the hit videogame by Valve.

Magyarul nem kamu, de csak egy "fan-made" film, nem valami nagy stúdió csinálja.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

mascarun
Left 4 Dead Movie
Ha kamu ha nem jól megvan csinálva! 😊

Jaka923
Steam--> Könyvtár--> Left 4 Dead--> Tulajdonságok--> Indítási opciók beállítása--> -console

utolsó kérdés hogy lehet l4d1-ben elõhozni a consolt?
ops rosszul írtam XD
ok közi
MerlinW
Ez volt a kérés nem? Különben nem írtam volna. Igen, mindhárom ingyen postáz.

[merlinw.org]

köszi! ez a zavvi.com szállítása ingyenes?
MerlinW
zavvi.com, game.co.uk, thehut.com

[merlinw.org]

mikor akcióznak?
Prince of Máté
Hát most pillanatnyilag nem mert 4 ezer alatt van kicsivel, pont mint 2 éve ilyenkor... De ha akcióznak akkor 1-2 ezerért megtudod szerezni.

az neked olcsó?
Optimus Prime
Steam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

vlaki tud olcsó pc játék webshop-ot ingyenes szállítással?
Aquir

hello ! hogy lehet saját grafitit tenni a l4d 1-ben?
hopp ezt benéztem 😄 nemide
leszedtem a passing dlc-t de az 1.5 launcher nekem nem érzékeli, van megoldás rá?
Optimus Prime
A retail verzió gondolom azért kapta a GOTY címet, mert az update-elt fájlokat tartalmaz, így a Carsh Course DLC, az új módok és frissítések is benne vannak. Egyébként Steamen dettó így hívják, legalábbis amikor én vettem.

De ez nem oszt-szoroz semmit, hisz az összes új cucc ingyenes és az update-el úgyis lejön.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

mascarun
Nekem ugyen nincs meg a nem game of the year edition de szerintem nem tér el semmiben max a csomagolásban! Én semmi extrának tûnõ dolgot nem láttam benne!

a game of the year edition tartalmaz valami +t a normálhoz képest?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

igen ez egy picit már sok lenne!! 😄 Már a kettöbe a splitter meg a jokey meg a charger is megneheziti az ember dolgát ! még bedobnák ezeket is hát nem tudom elkézelni millene! Max ha növelnék az emberek számát is ugy már lenne esély! 😄
lolSL
ne dõlj be semminek amit a youtubeon látsz, oda bárki bármit feltölthet. ha lesz új rész, akkor majd kint lesz minden ismert híroldalon a bejelentés.

Jaka923
Még csak az kéne! Mennék tüntetni az a Valve székházához.

amugy abbol is indultki ez a kérdésem hogy találtam ezt a youtubon : http://www.youtube.com/watch?v=wHCzZCbhoDc !!! van ennek igaság alapja hogy ezek az uj speciális fertözötek társulnak majd a többiek mellé?
MerlinW
Belátható idõn belül biztos nem.

[merlinw.org]

Csáo all ! tud valaki valamit arol hogy lesz-e Left 4 Dead 3 ? mert én nagyon szeretném hogy legyen !!
Köszi de nekem nem kell a magyarítás. Azt csak úgy írtam hogy ne kelljen megkérdeznetek hogy az fent van-e mert lehet hogy az zavar be.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TheGrinder
Baj van!!!

Nincs fent a magyarítás. Szóval tök full angol az egész. De hiába állítgatom a feliratot, sosem kapcsolja be. Szóval gyakorlatilag nincsen felirat. Bárhogy is próbáltam, nem lett jó.

Véletlenül nem tudja valaki hogy ilyenkor mi a teendõ? Hogy hogyan lehetne bekapcsolni a feliratot? Talán valamit át kell írni egy fájlban, vagy micsoda?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jim Morrison
maradj mar.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

www.fullgamehosting.com

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! 😄
Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! 😄

vagy FullGameHosting

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Lunki88
Egy nagyon jó kampány az elsõ részhez. Próbáljátok ki.
illusion0: Nincs most energiám megtisztítani a topikot, úgyhogy megkérlek, hogy innentõl kezdve viselkedj rendesen és kerüld a személyeskedést! Különben törölni fogom a hozzászólásaidat.

böröczk
nem, az baromság, max modolt szerver miatt lehetett.
zongorákon mindig is lehetett nyomkodni a billentyûket

Kumiho #2179

Oldal 1 / 123Következő →