6126
-
#6126 l4d_naniwa01_shoppingmall_a1.bsp
ezek milyen pályák? dlc? le lehet tölteni agy fizetni kell érte?
-
#6125 -
Skill #6119 bevallom nekem nem. de valakinek egy sört jelenthet. =)
-
#6118 Tényleg azon a 250Ft-on múlik?:) -
Skill #6117 (4 darabos pack van most olcsón steamen azért kérdezem)
valakinek nincs egy fölös példánya ? megvenném. -
#6116 persze mert már azt sem nézem mit írok -
#6115 nem autoexec.cfg? -
#6114 Én így szoktam: bind f11 toggleconsole
Értelemszerűen az f11 helyére azt írsz amit akarsz. :) -
#6113 én úgy tudom, egy létrehozandó autoexec.bat-ban lehet írni parancsokat a beállításokhoz, legalábbis megpróbálhatod, azt talán nem módosítja... -
#6112 Valaki árulja el, hogy búbánatba lehet a konzolt "bindelni" állandóra ? Rohadék nem ismer U.S kiosztáson mást és az összes Source motoros játékban rossz. Régen sikerült de most sehogy se akar összejönni. config.cfg -t hiába állítom át visszaállítja... -
#6111 Nem tudom, ha tippelhetek, azt mondanám, hogy egészen biztosan... -
#6110 kérdezném hogy van ez a 3D s MOD L4D-hez GTX 560TI-n menne? :D -
#6109 Cryeninge -es új shooter várható a fejlesztőktől! -
#6108 A facebook képek alapján hű akar maradni a játékhoz, még a saferoom ajtót is megcsinálták. :D A karakterek is hasonlítanak a játékbeliekre, kivéve talán Francis-t mert több haja van a kelleténél. :) Na meg lehetne kicsit izmosabb, de úgysem ezen múlik a dolog, hanem a színészi játékon meg a storyn. -
#6107 Left 4 Dead - The Movie is proud to present you the "Pre-Outbreak File #A" showing a little preview of the whole movie's back story.
"Left 4 Dead - The Movie" is a non-profit fan made movie, based on the hit videogame by Valve.
Magyarul nem kamu, de csak egy "fan-made" film, nem valami nagy stúdió csinálja. -
#6106 Left 4 Dead Movie
Ha kamu ha nem jól megvan csinálva! :) -
#6105 Steam--> Könyvtár--> Left 4 Dead--> Tulajdonságok--> Indítási opciók beállítása--> -console -
XDLOLXD #6104 utolsó kérdés hogy lehet l4d1-ben előhozni a consolt? -
XDLOLXD #6103 ops rosszul írtam XD -
XDLOLXD #6102 ok közi -
#6101 Ez volt a kérés nem? Különben nem írtam volna. Igen, mindhárom ingyen postáz. -
XDLOLXD #6100 köszi! ez a zavvi.com szállítása ingyenes? -
#6099 zavvi.com, game.co.uk, thehut.com -
XDLOLXD #6098 mikor akcióznak? -
#6097 Hát most pillanatnyilag nem mert 4 ezer alatt van kicsivel, pont mint 2 éve ilyenkor... De ha akcióznak akkor 1-2 ezerért megtudod szerezni. -
XDLOLXD #6096 az neked olcsó? -
#6095 Steam. -
XDLOLXD #6094 vlaki tud olcsó pc játék webshop-ot ingyenes szállítással? -
#6093 úgy -
XDLOLXD #6092 hello ! hogy lehet saját grafitit tenni a l4d 1-ben?
-
kr1szmester #6091 hopp ezt benéztem :D nemide -
kr1szmester #6090 leszedtem a passing dlc-t de az 1.5 launcher nekem nem érzékeli, van megoldás rá? -
#6089 A retail verzió gondolom azért kapta a GOTY címet, mert az update-elt fájlokat tartalmaz, így a Carsh Course DLC, az új módok és frissítések is benne vannak. Egyébként Steamen dettó így hívják, legalábbis amikor én vettem.
De ez nem oszt-szoroz semmit, hisz az összes új cucc ingyenes és az update-el úgyis lejön. -
#6088 Nekem ugyen nincs meg a nem game of the year edition de szerintem nem tér el semmiben max a csomagolásban! Én semmi extrának tűnő dolgot nem láttam benne! -
Beni521 #6087 a game of the year edition tartalmaz valami +t a normálhoz képest? -
hitmaniman #6086 igen ez egy picit már sok lenne!! :D Már a kettöbe a splitter meg a jokey meg a charger is megneheziti az ember dolgát ! még bedobnák ezeket is hát nem tudom elkézelni millene! Max ha növelnék az emberek számát is ugy már lenne esély! :D -
#6085 ne dőlj be semminek amit a youtubeon látsz, oda bárki bármit feltölthet. ha lesz új rész, akkor majd kint lesz minden ismert híroldalon a bejelentés. -
#6084 Még csak az kéne! Mennék tüntetni az a Valve székházához. -
hitmaniman #6083 amugy abbol is indultki ez a kérdésem hogy találtam ezt a youtubon : http://www.youtube.com/watch?v=wHCzZCbhoDc !!! van ennek igaság alapja hogy ezek az uj speciális fertözötek társulnak majd a többiek mellé? -
#6082 Belátható időn belül biztos nem.