21072
  • evoo
    affinitás = prioritás?
  • BarackHUN
    Hülyeség*
  • Blood Raven
    Az hüjeség hogy nemtudnak mit kezdeni goldselerekkel csak leszarják az egészet lásd még hallovenes event megy:D
    Romban is csomo goldseller volt elején most miota elkezdtem játszani 1 honap alatt 1 et láttam egész gaméban nade nemvéletlen lett az év játéka
  • ReszegKoldus
    nem az a baj, hogy vesznek pénzt és meggazdagodnak, hanem az, hogy ha senki nem vett volna, akkor a végén nem milliárdokba került volna minden és még a gold sellerek is lehet, hogy eltűntek volna
  • ReszegKoldus
    azt az affinitásos dolgot én is olvastam, de nem nagyon értem miért kéne attól gyorsabbnak lennie, én át tudom állítani és pontosan az történik olyankor, ami várható...vagyis ha a kettőből csak egy magot használ, akkor nem 100%-on pörög a proci "csak" 50-en, vagyis azt az egy magot használja 100%-on :)

• sylvanor
    Áháháh xD
    Nem hiszem el, h semmi nem használ, amit ki próbáltam .
    Be állítottam, hogy mindig rendszergazdaként indítsa a játékot. Rendben.
    Feladatkezelőben simán folyamatoknál nincs hozzáférésem az affinitás átállításához. Ha alul rá nyomok arra, hogy minden felhasználó folyamatát mutassa(simán és az minden felhasználó folyamatánál is sylvanor vagy is az én felhasználóm van feltüntetve) és ott át bírom állítani az affinitást. Rendben... Csak épp működni nem működik.
    Ki próbáltam egy másik megoldást, amit neten találtam.
    c:\windows\system32\cmd.exe /C start /affinity 1 D:\Game\9Dragons\NDLauncher.exe
    Ezzel előre megadom, hogy 0-ás procival induljon és nem utólag feladatkezelőben.
    Szépen el is indítja a Launcher-t, rá nyomok a Start-ra ééééésss...
    nem megy.
    Nem ad semmilyen hibát, error-t sem, nem lép ki magától a játékból.
    Egyszerűen csak fél óra alatt tölti be azt, amit fél perc alatt kellene és természetesen a sok %-os CPU kihasználás. :s
    Ha el is jut a bejelentkező képernyőig, billentyűzettel nem tudok mit csinálni, be írom az ID-met Tabot nyomok, ekkor át vált password-ra. És hiába kattintok rá egyszer a betűre vagy tartom rajta hosszan lenyomva az egeret... és semmi, nem ír be semmit.
    (bár lehet, h screen billentyűzetnél vmilyen előzetes teendőt kell elvégezni, amiről nem tudok)
    Valaki tud még megoldást vagy akár le is mondhatok róla?
  • makiii
    Persze ebben az esetben is csak az új játékosoknak van nehéz dolguk mert idő után összegyűlik egy kevés dropp amit eladnak és lesz pénzük...
  • Peter55
    Azzal, hogy G1 nem fizet(?) Indy-nek a játékért, nem tudunk mit kezdeni. Azzal, hogy vannak gold sellerek, nem tudunk mit kezdeni. De nem kell mindenért nyavalyogni!
    Nem kell a template kari? Nem kell vele játszani.
    Nem akarsz pénzt költeni a játékra? Nem kötelező.
    Zavar, hogy mások vesznek gold sellerektől pénzt és így gazdagodnak meg egy JÁTÉKBAN? Ebben az esetben csak gratulálni tudok.
    Komolyan mondom hihetetlen, ha épp van valami akkor az a baj, ha nincs akkor meg miért nincs...
  • makiii
    Kereslet/kínálat.. 100% ban egyetértek. :)
  • bomb1111
    Tudod,szerintem ha a politikusok kezére bíznák a szaharát,max 2 év alatt homoh nélkül maradna.Ezért nem részletezem az embeributaságot amit óly szépen meghatározott Einstein.
  • bomb1111
    Azért fogalmaztam úgy ahogy fogalmaztam.(...nagyban..)Neam akartam kitérni az emberi butaság határaira))
  • ReszegKoldus
    akik a gold sellerektől vásárolták a milliárdokat azok járultak hozzá szerintem :)
  • bomb1111
    Ahogy elnézem ezt a sok account adsza-vessze dolgokat,hajlandó vagyok azt mondani hogy rossz lépés volt Indy21 meg G1 részéről ez a templates sztori.Ha azt nézem hogy sok régi játékos visszatért(aki nem alacsonyodik le az account eladásra)hajlandó vagyok azt mondani hogy jó lépés volt.Ha meg csak a tényeket nézem :
    -van sok szép nagy(meg szinte tehetetlen)visszaadott kari
    -van sok visszatért játékos aki a FUN ért játszott meg fog játszani.
    -a sok jó cuccot amit valós pénzért vásároltunk elvesztettük.
    -a gold sellerek (akik szerintem nagyban hozzájárultak a játék gazdaság fölboritásához)itt vannak
    -a hackerek,scammerek,bugexploitosok elszaporodtak.
    -G1 szinte úgy viselkedik a potenciális kuncsaftokkal mint acclaim.
    -itt is(G1)mint acclaimnál,azok osszák a lapot akik sosem vittek egy karit LS1 től legalább FD ig.
    -G1 is brutálisan befogja azok száját akik kritikusak(akár pozitívan is)
    -ahogy acclaim sem fizetett egy félkész játékért Indy21nek.G1 sem fizet(avagy miért vagyunk még Hallowen eventnél karácsonykor is ?)
    -ahogyan acclaimnak is baja volt Indy21 el ami a közlést meg a mentalitást illeti,G1 is ugyanazokkal a gondokkal küzd(már ha egyáltalán küzd).........
    A többit tegyétek hozzá ti,és elnézést a fárasztó hosszuságért.
    Félretéve a meredek érvelésabbahagyást meg a következtetések hiányát,mindenkinek kellemes 9dragonsozást kívánok.
  • sylvanor
    úgy nézem nem nagyon akad itt más, akinek ilyen baja volt és megoldotta
    :s
  • ReszegKoldus
    tényleg beírtál ide valami accot és tényleg gáz ha azt keresed máson :D
  • Stanyizllava
    :( az gáz
  • makiii
    Ráadásul ha arra az accountra gondolsz amit ide kiírtál 1-2 héttel ezelött hogy neked nem kell akkor fel ne legyél háborodva.. - . -
  • makiii
    Rég nem is játszok te hülye. - . -
  • RetekRudi
    a Másik Stany,én eladnám neked a lob nukerem,ec8 as,csak az a gondom hogy a mostani bot warrim rajta van xD Nivrana szerón :D
  • RetekRudi
    nekem a gépem 1GB video kártya,de azt most nem keresem megmilyen fajta xD,proci az 3,7 GHZ de nem tudom milyen szintén xDDD
    Ram az kingmax 1GB
    ,kicsit ratyi,szakad vele a 9d általában,sok a dc stb...
  • Stanyizllava
    Te mondod mikor neked is az van mit tölem loptál :D Destructive
  • makiii
    NŐI KASZT?? :DDD
  • ReszegKoldus
    kösz, hogy írtad, de nekem nem triplex core hibám van, nekem csak szimplán iszonyatosan szaggat a windows proci kihasználása miatt :)
    meg én mondjuk mindig ablakban játszottam korábban is

elvileg ide kell írni a template gondokkal

ezt meg most találtam
    New: You must have logged into any character at least once before overwritting it with a template.
    tökjó, hát nálam ez is elmaradt :D
  • Lawless #17112
    valaki aki tudja pls adjon egy linket hogy hova irjak nekik a karim miatt mert szetver az ideg...ha mar visszakapom az LM10es charom akkor mar boldog leszek h en deletelhetem :D !!!
  • szabi34
    Én is így játszom... sztem jó teljesen így is:)
  • RetekRudi
    Reszseg-nek irom ezt,nameg akinek triplex core error a gondja,ha nem megy a game,probáld meg azt is hogy nem fullscreen-re állitoad a képernyőt window-ra és ott álitod ba a kép nagyságát és ráigazitod a képernyőre,én igy tolom ,olyan mintha fullscreen lene,kicsit gagyi,de legalább megy :D
  • Stanyizllava
    Kérdezhetek nincs valakinek elado Női kaszt úgy EC körül megvenném
  • ReszegKoldus
    illetve elvileg a def nuke sebzésének se annyinak kéne lennie amennyi
  • ReszegKoldus
    én max azt nevezném bugnak, hogy a többié nem csökkenti
  • szabi34
    a beggar hyb def nuke-ja csökkenti a ck defet is a többi hybridé csak a sima defet.
    én bugnak nevezném...^^
  • ReszegKoldus
    nem
  • Stanyizllava
    Am az igaz hogy a Beggár Ck Hybrid Buggos ?
  • David9317
    Nézd a jó oldalát... kaptál vmit :D
    Nekem még azóta se lehet template karit "kérni" :S:S
  • Lawless #17102
    lvl168 shao war helyet kaptam egy gb12es hyb-et ebben mi a pláne? :D inkább neadtak volna semit és nembaxodok fel
  • sylvanor
    Mit reménykedek -.-
    Egy próbát azért megért.
    Remélem lesz fent legalább 1 valaki, aki tud majd segíteni.
  • sylvanor
    Azon filózok, hogy a videókari is szóba jöhet. Nem tudom, h a legfrissebb nvidia frissítés van-e fent, de biztos, ami biztos, most töltöm nvidia.com-ról.

Am a gépem:
    Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz
    RAM: 2,00 GB
    videokártya: 256 megás Nvidia Geeforce 8600GTS
  • Peter55
    Na nálam ilyet nem csinált az tuti!
  • sylvanor
    Ennyire igazából nincs jó gépem, hogy ez lenne a gond.
    Én ma raktam fel a játékot, tehát nálam teljesen aktuális probléma.
    Akkor azt valószínűleg be nyomom, h mindig Adminként futtassa és nem állítom be a WinXP( SP3) módban való használatot.
    De azért lenne itt valami még is. A win7 magától fel fogta, h nem kompatibilis valami a 9D-vel, de megoldást nem talál rá. (2x fel telepítettem a játékot és mind2-szer ugyanez)
  • sylvanor
    Esetleg azt majd megpróbálom, hogy a hardvergyorsítást lejjebb veszem.
    Volt egy játék még régebben hálópartyn. De már elég régi játék volt akkor is és vissza kellett venni a sebességből, mert túl jó volt a játék futásához. xD Majd ezt megpróbálom, de nem hiszem, h változik bármi is.
  • Peter55
    Érdekes, én már tavaly Szeptember óta Win7-et használok, és nem volt sohasem gond a játékkal. 2 magos procival tolom én is és rendszergazdaként futtatom mindig. Esetleg próbálkozzatok virtuális rendszer fel telepítésével (VMWare Workstation nevű program megfelelő erre). Esetleg mindenféle driver frissítés és/vagy rendszer frissítések feltelepítése. Jobb ötletem nincs.