21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17255 Ez valóban csak pár embernek megengedett hangszín :D
Ki-ki döntse el maga, hogy kinek megengedett. -
#17254 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1164033740&no=16776 -
#17253 Muti law Hsz-ért, nem láttam :D -
Sixtail #17252 Aki ismeri Dózt, az szerintem tudja, hogy ő is írhatta volna épp olyan módon, mint Law... Buhh. o.O -
#17251 Akkor hasonlítsd össze a két hozzászólást. :)
-
Sixtail #17250 Vicces, hogy mikor Law írt ilyet ide, rögtön lehordta valaki, aztán ki is rúgták, de gondolom téged senki nem fog megszólni miatta. :)
G1 fórum 2011-ben lesz már csak jó, vagy mi? >_>
In-game valami hír róla esetleg? Hova spammoljak, ha oda nem bírok? -.- -
#17249 Raven!
Szerkezeti átalakításokra lenne szükség. +1 BoT band, és az inaktivitásodra való tekintettel vezetőségi váltás. Ha nem probléma. ;) -
#17248 Jaja tudom az árat. ThorHeHe is mondta hogy el ne adjam 600 alatt.
A Karácsonyom meg enélkül is jó. Ez csak játék achi. :D -
#17247 vagyis rövid idő alatt annyi pénzt szedtél össze mint a többiek fognak hónapok múlva :D Grat..
Neked már nem rossz a karácsonyod . : ) -
#17246 az úgy 600 milla körül van.. nekem is van 4/1000 -esből még 2 darab eladó :) -
#17245 Ha valakinek van/lesz eladó flower vagy demon női 2nd role ruhája kérem jelezze. Köszönöm. -
#17244 nahh,majd ha lessz zsé a kártyámon ,normálisan,akkor megprobálom még 1x,mer az is lehet azé nem adott semmit mer nem tudott normálisan levonni nem?mindegy,majd ha lessz rajta zsé,megprobálom megint kéne 2 forever deco,ha sikerül akkor okés,ha nem vetetek haverral,azt átküldöm neki a zsét,vagy lessz valami,minden esetre szar hogy csak bank kártyával lehet vásárolni creditet -
#17243 Logolj be Te kis genyómanó.
MSN üzenetedet Maffia Warssal kapcsolatban kb 2-3 héttel később kaptam meg. Szal puszi a hasadra! :D -
#17242 A szeretet ünnepére való tekintettel nem mondom, de tudod! :) -
#17241 Vegyél. Más mód nincs sajna. -
#17240 Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna (előre is bocsánat ha már más kérdezte, nem láttam), hogy visszakaptam a karijaimat, de 2nd role ruha nélkül ugye, és a küldiket már completednek mutatja. Valahogy vissza lehet szerezni, vagy jobban járok ha megveszem hefeiben ha árul valaki, vagy senki nem tud semmit? -
#17239 tudok, érdekes
5541 az nagyon durván megfelel a 2000 credit 25$-os árának (bár szerintem kevesebb is lehetne), szóval nálam ez "sikertelen vásárlás/zárolás:-5541 forint" azt jelentené, hogy annyit akart levonni, de nem tudott, mert csak 1200 volt rajta, mert ha meg levont 6741-et, az nagyon sok 25$-nak -
#17238 hallod Bari,ha kapok rá fizut az okés lessz "kipengetés" néven? :D
mert most azé nem fogok bemászni a városba h tegyek rá 5500 Ft-t :D -
#17237 hát pedig -5541 Ft van az egyenlegemen,kicsit geciség,lehet azért nem adott credit-t mert minuszba mentem?nameg sikertelen vásárlás azt irta az esemesben " sikeertelen vásárlás/zárolás" ezt hogy érti ,Részeg???tudsz valamit rá mondani? :D -
Unedited. Ezt ma sikerált másodikra szerezni. Loglisten látszik, hogy nem kamu. ;) -
w34p0nz #17235 hopp, most már eljutok a karakterkiválasztásig és csak ott kapok DC-t xD
(bocs a duplapostért) -
w34p0nz #17234 Emberek, ebben a játékban, az ErrorCode: 01-et meg a "User is already logged in."-t hívják úgy, hogy megtelt a szerver? mert elvileg normal-nak jelzi... -
#17233 ha neten be lehet lépni nézd meg az egyenleged hogy mennyi, szerintem maradnia kellett volna 1200-on -
#17232 Tartozásod van, 5541 forint, elvileg amíg nem pengeted ki, addig a kártyád ugrott. Én se értek a lovakhoz, de ez jön le számomra :) -
#17231 Szevasztok,lenne 1 problémám,és talán itt valamelyikőtök tud választ adni a számomra,
szóval: vettem 9D be credit-t
2000-t akartam de nem volt eszembe hogy, a kártyámon már csak 1200 forint van,
na szoval,megadtam a bank kártya számot stb,confirm,irja hogy vettem 2000 credit-t
erre jön az sms a tellómra a banktól,
hogy sikertelen vásárlás/zárolás:-5541 forint
credit-et sem kaptam meg de a zsét leszedte,valaki tudna segiteni? most a kártya is zárolva lett vagy mivan,nem értek a lovakhoz...
választ minnél előbb lécci srácok,
előre is kössz -
#17230 Rádírtam MSN-en, de nincs válasz. -
#17229 Oks- Jázminka nevét szerintem tudod. De esetleg az esemény konkretizálása miatt egy laza MSN rámírást is szívesen fogadok. ;)
Amúgy néztem. És ha Dodóval tudok GT-t szerezni, akkor gyorsan lesz 600 def set a csajsziknak. -
#17228 Nagyon széles skálán vagyok benne mindenféle hülyeségben, ezt ti is tudjátok, de más hitét még én se szívesen gyaláznám. -
#17227 Pontosan. :) -
#17226 több hozzászólást adtunk a fórumnak -
#17225 És félre ne érts, nem vagyok az a fajta keresztény aki minden vasárnap a templomba ül, de ennek a 3 napnak akkor is van mondanivalója, ilyenkor TÉNY, hogy az emberek többet adnak, jobbak egymáshoz, és még a bűncselekmények száma is csökken valamennyivel. Ha a Karácsonynak nem is, de legalább ennek örülne 1-2 ember. -
#17224 nanana...én írtam az atombombáról, de direkt nem írtam, hogy ledobnék olyat bárhova, gondoltam valaki úgyis bele fogja magyarázni :)
egyébként részben igazad van, várhatunk pár napot a folytatással :D -
#17223 Este fele belogolok a healerre, dóz majd megyünk Cofot. -
#17222 Hazajövök másnaposan Nagymuteréktól, ahol a Szentestét töltöttem, és elolvasok 68 üzenetet, amelyből kb. 60 arról szól, hogy minden nem keresztény bekaphatja, a másik azt mondja, hogy még a keresztény is bekaphatja, vitatkoztok a Karácsony mivoltján, atombombát dobnátok egy olyan országra, ahol rengeteg gyerek és civil is él a hadseregen kívül, egy egész MILLIÁRD lakosságú országot a tengerbe süllyesztenétek, vitatkoztok a Magyarság mivoltjáról, mindezt a SZERETET ünnepén.
Hát a faszom belétek. -
#17221 jaj ez a videó épp tegnap jutott eszembe, jó vicc ez a szabadkőműves pókember
de ezzel az erővel berakhattak volna egy rakás metálost is vagy kik azok akik ugyanezt a "jelet" használják -
#17220 rossz link!!!
Előzőt felejteni! Ez lesz az igazi!!!
Nem scooter. -
Csakazértisigazamlesz! -
#17218 Kössz he! = )))
Üzenem Norbinak, hogy a def setet már elajándékoztam másnak! -
unusual #17217 NagyonBoldogSzülinapotKívánokMájky!!!!! -
#17216 http://www.gamersfirst.com/9d-claim-character/index.php
Bocsi Law. Nem privizek. Ez másnak is hasznos lehet. :) Nekem mindhárom karimat visszaadta. Mindegyiket a jó szerverre. Szóval "crossedfingers". :)
Potnak meg
SzopcsybaszcsyBolcsyszülcsynapcsyt kivcsyzek itt is. xD