9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Liadong off én megszívtam.Kari nál meg annyi t hogy mindent meg lehet változtatni csak ész kell hozzá maiel címet is és akkor hába kérsz új jelszót mert nem a reggisztrált mailre küldik hanem az újra.de nem érdemes venni több okból, személy szerint nekem minden karim a sajátomé én vittem ......a másik cs re hogy felmeny max egy hónap jelenleg.2 hét és ec 6...A karakter törlés meg bugos mindenkinek engem is idegesít mert amelyiken van az örök deco nincs hely.. Ne próbálkoz sokat mert kifogja törölni a legnagyobb szintû karit...ja utóirat 2 nap volt nekem fd ig és nem grindoltam olyan sokat.Dozer hun mi eza mit írtál? ilyen kinek van és hogy ? lol Ja a mostani pach szerintem jó reffre úgyhogy sok sikert mindenkinek.Béke fs leage hajrá, egy hónapig elleszek lehet tünve
Nincs +12es fegyvere? Hát így még a macskáimnak sem kell. -.-

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
2sós kiflim van rá.na megyek irodalomra.

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Mindhárom szerveren eladó (szerverenként 6 (3-3)):

EC8 Vagabond (M/F):
Felszerelések: Mindegyik 600 def szettel, def/hp trinkettel, L6-ig koppos elixekkel, 4 slotos örök decoval (karinként 3), 3db 90 napos premivel, 1 stack xp kártyával, 30 scale, 10 tears, 3 stack BE, hp leech ornamentek (6/1k-7/1k), 10k coin Item Mallhoz.

Ár megegyezés szerint. PM Barinak

Live: DoZeR 982

BarackHUN
VENNÉK SM-FC KARAKTERT, RENGETEGET FIZETEK, ÉRDEKLÕDNI UGYANITT.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
No comment rovat...ha szeretnéd más elcseszett kariját folytatni hát hajrá.Egyébként sincs sok értelme átvenned egy karaktert,hogy aztán pvp-mapeken megmutasd milyen ügyi vagy.Hamar a fejedre nõ mindenki és szétszívatnak.<#hehe>
Ha ilyesmit tervezel javaslom menj egy WOW-os törtszeróra,ahol alapból lvl cap karikat gyárthatsz és csak a pvp-vel kell törõdnöd.

(Ha erre az egészre most az a válasz jön,hogy "gondoltad veszel egy sm-fc karaktert és azt folytatod",na ahhoz külön gratulálok.<#taps>)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

RetekRudi
te tudod 😄 én csak szoltam,am hirek,9d fut,HZ/NN jo lett,legalábbis én tok játszani már,9d be G1-es karikon megtaláltok napi 10 orában xD
jo játékot mindenkinek 😄

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

vagyis beirom és emill csere meg miden és ha nem tudja nem kell a kari ennyi 😄
am nem mert nem érted Answer csere és ennyi 😄DDDDDDDDDDD
RetekRudi
am a másik,mondod h volt cs3 karid,és nem akarsz vele megint szenvedni,olvasd el nekem a karikat G1 nél 3 hét alatt csináltam ec3 lob nukert,és ugy,hogy napi 4 ora max grind,semmi több,ez sok?szerintem nem,fõleg hogy alap 2x exp rate van ,szoval......
mostmár csak annyit kell várnom hogy jo legyen a HZ/NN map mert nem tudok belogolni se miatta az accomra <#eplus2>

RetekRudi
nincs mert amikor acclaim törölte a 9d-t én leötölrtem a game-t és azzal törlõdött a kép is,bocs 😄

RetekRudi
tood mér mondtam h megszivod vele példa? na pl.: az account az én nevemen van,eladok neked GL nukert,te játszol vele,és ha ugy tartja kedvem,akkor az e-mailcimemre kérek az accounthoz 1 ujj jelszót,és már megint az enyém a kari <#nevetes1>találkoztam ilyennel acclaim-nál,ismerõsök szivtak is vele,csak ezért mondom 😄

gody nincs képed a CS8 bot nukeredröl kivi vok 😄
Gody volt egy Cs3 Wu tangom nincs kedvem megint szenvedni és rendelni neki ruhát nem nekem kari kell mit felviszem megint CS re amm adhatsz karit adok goldot érte sokat 😛
Hát ez tényleg nem mûködik!Bele lehet szarni ebbe az egészbe!Az ember még a karakterét se tudja kitörölni becsületesen, probléma nélkül!Csak azt tehetjük amit megenged a szaros G1!Hmm nem semmi...
Azért köszi a válasz Doz!

Jó game-t mindenkinek már ha ezt annak lehet nevezni...

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

RetekRudi
hát ugynézem még egy darabig tényleg csak jegyzettömbnél koptatom a klaviturát <#nevetes1>
kapja be a G1<#nevetes1>
jah és Voung Phung,sztem ne keress eladó karit mert megszivod vele,a másik ez játék,és milyen játék az olyan ha nem te szenvedsz vele,
(ezt kell élvezni benne h mindig szivunk),szokjad meg
és kezdj el egy kari huzni <#nevetes1>

szevasztok eladó karit kerek nagyon megfizetném tök mindegy milyen szintû csak legyen és ha van rajta + premi és deco külön megfizetem elõre is köszönöm
ToshiBá
Nem rúgok seggbe senkit.
Dögöljön meg mindegyik.
A véleményem amerikáról változatlan.

ToshiBá
Mert kb nem mûködik az opció...

Sziasztok!Volna egy kérdésem.Valaki meg tudja mondani miért nem tudom kitörölni a karakterem?Ez normális?Vagy jól gondolom és ez a térképes szarakodásuk miatt van?De az a karakter zz ben van meg be tudok logolni vele, de sehogy se, hogy kitörölhessem!Ezt a problémát már kijavitották egyszer nem?
Hogy szakadna rájuk egy kocsi gané!!!!
Bocs ezt muszály volt!
Elöre is köszi a segitséget!

Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)

makiii
Log-in and play ! és talán elindul felfele...
"B" terv az baracké..(bemenni g1 -hez és seggbe rúgni mindegyiket acélbetétessel kopasz p*csára )

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Fail.
Én pia nélkül bannoltatom magam, ha épp olyanom van.
Csak már ott tartok, hogy olyan nagy ívben telibesz*rom, hogy olyat leírni sem lehet.
A játék halott. És semmilyen jel nem mutatja, hogy az EKG-ja valaha is visszatérne a normálisba.

3 bottle után sikerült 😄 megadta VÉGRE thx

makiii
üss még többet ha meg nem esik hagyd a francba.. Egyelõre ez a megoldás.. =)

makiii
A felháborodás valójában akkor kezdõdik, hogy nem kaptuk vissza a régi karikat.. ezek már csak az utórengések..

Vki tudna segíteni? Elakadtam abba a bugos questbe amikor earhwormoket kell ölni de nem kapok itemet....Leadni se tudom a questet:S És az item meg nem akar esni.Ilyenkor mi a teendõ?

Ilyenkor jó vissza gondolni a régi szép idõkre...Mikor cc, klánbázisok nem votlak elérhetõek napokig vagy ld behalása hónapokon át minden event alatt... Akkor se ért semmit a reklamáció most se ér. Ráadásul akkoriban nem is volt ekkora felhábororodás, mint most hogy nem volt 4-5 napig 2 map. Nyugi srácok, ez csak egy játék... 😊
*szerintem* 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Szerinted fejezd be!!!!! <#mf1> Grat te makker!!!!! <#taps><#eljen><#worship>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Amúgy mûködnek a térképek.Ami a fekete oldalat illeti,mûködik HZ,LD.
Na de félretéve a heccet,ha te jobban írsz angolul,írd meg nekik hogy értékelem a porcelán fogsorukat.Errefele a porcelánba szoktunk kakálni...Mi szerencsétlen szegény erdélyi magyarok.Aztán meg hogy utáljuk a hintás hazugokat.
Hehe,még csak 7-8 deci konyak után jön meg az ember kedve hogy oda-oda mondjon nekik.Józanul csak hallgatunk mint szar a fûben.Nemde ? És egymással kötõdünk.
Aztán hogy ne vedd magadra,de az utobbi években volt alkalmam megismerkedni az õsgyökeres Magyar tájszólással.Azaz a magyarországi,vidéki tájszólással.....Szerencse hogy van logikám....mert nem volt nálam Magyar-Magyar szótár.Ahogy a Magyar nyelvet hallod a TV-Rádióban,úgy beszélünk mi erdélyiek de amikor nempestiekkel beszéltem,azt hittem én nem értek magyarúl.Aztán rájöttem hogy nem vagyok tót vagy sváb és azért nem értem.
ReszegKoldus
nem tudom még nem próbáltam, de valószínûleg 7 deci után is annyira érdekelne a g1, mint 0 után, vagyis semennyire, szóval nem igazán írnék nekik egyáltalán 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Bocs,már a 8 deci konyak után ?
Akkor miért kötekedsz ? Te helyesebben,azaz érthetöbben írnál angolul 7 deci konyak utn ?
ReszegKoldus
én értek ékezetek nélkül is magyarul

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ne félj mert úgyis megértették amit akartam írni nekik.Úgysem érdemelnek helyesebb angollt.Aztán hogy te nem értesz magyarúl ékezetek nélkül,a te bajod.
ReszegKoldus
"Sry for my bad english" ez a rész jogos 😄
mondjuk a magyar rész is elég értelmetlen...no mindegy

BarackHUN
A végét megkönnyeztem <#eljen>.
Az elejére kéne egy 18as karika, valakinél tuti kiveri a biztosítékot, hogy angolul írsz magyar fórumra<#ejnye1>.
De a komolyságot félretéve: jogos<#eljen>.

I S A e o e m o w s m !

Hi ! And Thank You for rewiving the 9dragons.But the dark side : You are a ordinary liars.You work 24/7 for 9d ? And what about last 3 days with broken maps ?It's your right to have week-end but tell us :" wee dont work,in week-end,soo for any issues, dont disturbe us.Untill the first day of next week.And 1more : "Dear community,without the Indy21,wee cannot doe any changhes-issue solvers.And the Indy21 dont operating in week-end"Just for communication : DEAR G1,I APPRECIATE YOU, BUT YOU Dont learn nothing about the past publisher faults. Sry for my bad english and in Hungaryan : Szopjatok le geci majmok Mert nem ertek egy kalap szart sem ti hazug,fasszopok.Csak lessetek a magyarok penzet ti szopos senkihaziak.

Ez volt az utolsó postom G1ékhez
MadeInHell
Talált! <#falbav><#violent><#email><#falbav>

TAO BoT Warr

Ja és meg akartam dicsérni a tatyódat, szépen el van rendezve. 😄

+8ig. 😛

MadeInHell
Szerintetek meddig sikerült refiznem?EC WD

TAO BoT Warr

Szép arány.
Nekem kb 2 tört +3ra, 3 +4re, 3 +5re, 3 +6ra, 1 +7re és 1 +8ra.
Egy +6ost hagytam meg és egy +7est.
Ezek közül mind sima 1 slotos BD volt 12 level reduce-val.
A te arányod kicsit jobb. 😄

Law, nekem is nagyon hiányzol. 😄
A game viszont jelenleg nem hiányzik. 😛

Mhhh, egyre inkább rácáfolok a refizéseimmel azokra a véleményekre/tapasztalatokra, amiket itt SG-n, illetve G1 fórumon olvasok a refiizésrõl!

Eddigi refizéseim G1-nél kronológiai sorrendben:

-gb12-->sm12 +6 2slotted sword
-gb12 +7 hermit sword
-ec wd sword +5rõl +6ra(+5ön cseréltem az 1el feljebb említett hermit swordra)
-és most 10 percel ezelött egy fc6-->fc2 +8 2slotted bracer

Sajnos +9hez már nem volt elég merszem, de eddig 100%-os az arányom <#nyes>

Igaz csak 4 fegyvert refiztem, de volt köztük +6,+7, illetve +8 is.
Az általatok említett +3as törésekhez képest nem is olyan rossz szerintem<#crazya><#beka3>

Gondoltam megosztom veletek az eddig szerzett tapasztalataim a refivel.

További szép estét!<#integet2>

LordTusy
Takony-klavi ftw!<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

már miért ne lehetne?😛 nyiss meg 1 jegyzettömböt és gépelj. 😄😄
Tudom, hagyjam abba a hülyeséget inkább.😄 nagyon unatkozom...😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

RetekRudi
nekem mondod 😄 nem lehet koptatni a klaviaturát 😄
pedig most vettem ujjat <#nevetes1>