21072
  • makiii
    Húú igen.. :) rommá töröd akkor is ilyenek maradnak...
    Ezt úgy hívják büszkeség vagy elvek.. tudom számodra ezek nehéz dolgok..
  • David9317
    vki nem tudja mi annak a küldinek a neve amelyik a att. rating-os hat-et adja?? asszem datong/jinan-ba kell megcsin. előre is köszi
  • makiii
    Bombnak.
  • unusual
    Jó nem kéne ingerelni az ízlelőbimbóimat! :-))) Kérek!!!!! :-)
  • bomb1111
    Inkább azt kérdezném hogy merre tartasz 9d ?Aztán meg nem vagyok haragtartó tipusu és csak akkor lehet engem piszkálni ha én is akarom)))
    Amúgy a kocsonyába való már meg van mosva,most következik a fűszerezés aztán főhet magába jó sokáig.
  • ReszegKoldus
    ő kérdezte, hogy kérdezze-e
  • BarackHUN
    Miért hergeled?
  • ReszegKoldus
    kérdezd
  • unusual
    Kérek én is kocsonyát! :)
  • bomb1111
    Azt hiszem hogy holnap,inkább egy jó nagy adag kocsonyát készítek és akkor legfeljebb a sertéshúst nemkedvelő barátok kötnek belém.)))
  • bomb1111
    Ha a 9Dragons mostani helyzetéről írok,senki sem kommentál.Ha a cigányokról avagy a pogányokról írok,szebbnél szebb kommentek jönnek.Ezek szerint vagy befogom a pofám,vagy showbizt csinálok 9D fedőnévalatt. Akkor most kérdezzem azt hogy Quo vadis Domine ?
  • makiii
    Láttam én már ennél durvább nevet is..
  • makiii
    Mert ki lehet ismerni az embert az interneten keresztül.. gratulálok :)
  • Sixtail
    Ilyen névvel nem kell csodálkozni azon, hogy hogy viszonyulnak az emberek hozzá. Ezen előbb kellett volna gondolkozni. De persze ha nálatok divat a trágár szavak túlzásba vitt használata, és még hű-de-viccesnek is tartjátok, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ez max 8-tól 12 éves korig vicces.

És mivel nem hiszem, hogy az idén még felnéznék ide, happy újévet és jó szilveszterezést mindenkinek! :)
  • ToshiBá
    szerk:
    "ilyen közösség *tagja* legyen"
  • ToshiBá
    Annak hiszel, akinek akarsz. Pont leszarom. GB11-en aki ilyen kérdést tesz fel, az eleve gyökkettő. Büszke lehetsz a családod eme remek példányára. A bant akkor is intézem neki. Azt hogy a családomat szapulta leszarom, mert csak cyber. Élőben monitor nélkül anyátokig rugnám a fejét. De ez mindenkire igaz. Az viszont, hogy a cybercsaládomat szidta hiba volt. Az közösségi. És egy ilyen nick, ilyen mentalitással a másik oldalon nem érdemli meg, hogy egy ilyen közösség legyen.
    Az életben sok verés vár még rá. Ezt garantálom. És tudom, hogy nem fog tanulni belőle, mert az ilyen embereket ha rommá töröd, akkor is ilyenek maradnak.
  • makiii
    Sok díjt megnyert az öreg..
    de már a múlté.. =//
  • bomb1111
    Semmi gond,))))Nekem is ment félre elég majom,és még csak maki majom sem volt)))
  • makiii
    Hoppáá ez kicsit félrement.. o, O
  • makiii
    Rendben és kit érdekel ez a majom?
  • makiii
    És amúgyis.. ha valaki feltesz akármilyen kérdést nem egyből azt hogy "tudhatnád" hanem megpróbálunk neki segíteni..
    Mindegy ha nektek úgy a módi..
  • bomb1111
    Ami meg a g1 beütemezettTERVEITilleti
  • makiii
    Nekem mást mondtak... És inkább hiszek neki mint nektek.. :)
  • bomb1111
    INKÁBB ITT GRINDELJ MEG +
  • Peter55
    Hát ez nem egészen így volt! Dóz azt írta, hogy ekkora szinten már tudhatnád, hogy merre grindelj.

És mellékesen én is el lettem küldve a kurva anyámba, mert meg mondtam, hogy nem attól menő valaki, hogy trágár szavakat használ.
  • makiii
    szóval csak megdicsérted a nickjét nem? :D
    na ne nevetess.. :)
  • makiii
    Áhááá..meg tudtam hogy is volt ez..

*pinapunci:hol tudok grinelni gb11-en?
    *DoZeR:Ahol színesek a mobok hülyegyerek..

Ebből indult ki az egész..
  • bomb1111
    Erröl a new contentről jut eszembe .Még emlékeztek a szarklájmos 44 es pecsre ?(tisztellek Tusy mert ez a szarklájmos elnevezés a te találmányod volt és nagyon is hozzáillő)Meg arra a peccsre amikor a mele fegyók ess meg cont kértek ? Meg arra a peccsre amiután Army PS1 esen is meghalt a GC be ?
  • bomb1111
    Azt mondja a G1 es főimam hogy brand new content el fognak meglepni nagyon hamarosan,meg hogy azért nincs semmi téliünnepi event mert az event patch nem ment át a G1 es teszten,azazhogy sikeresen megbukott tesztelés közben...........Ha még lehet hinni a szavukban.És hogy dicsérjem is őket,teljesen igazuk van hogy nem fizetnek a GG ért,tehát nincs,mert a GG vel is pont olyan jól hackeltek egyesek,mint anélkül.
    És most azért nem offolok mert Dóznak igaza van abba a calm down ba.Teljesen fölösleges tüdőre szívni az itteni dolgokat.
  • Elseve
    Köszi a gyors válaszokat :) Megpróbálom :DD
  • Sixtail
    Simán vinni fogja.
  • ReszegKoldus
    a laptopokhoz nem értek, de ez nem mai játék és nem igazán erőforrásigényes
  • Elseve
    Sziasztok!Most jutottam egy új laptophoz, és nem nagyon értek az egészhez (és nem is nagyon játékra van), de gondoltam megkérdezem, hogy szerintetek fog-e futni rajta a 9dragons, ha feltelepítem. Ilyen videokártya van benne:
    Mobile Intel(R)45 Express lapkakészletcsalád (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
    Memória(RAM): 4,00 GB
    Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU 2.30 Ghz
    Ja, meg ezt írja: Játékra szolgáló videokártya: 1294 MB - teljes elérhető grafikus memória.
    Na, szerintetek fog rajta futni, vagy már feltelepíteni is felesleges? Előre is köszi a válaszokat (ha lesznek :))
  • RetekRudi
    Evoo,mutattad a képet refine rate-rol,ez Yin szerver?mondok jobbat ,
    Nirvana szerón a +8,+9 bazi nagy cucc,ha sikerül azt mondják rád hogy büdös hacker vagy :D
    kiváncsi vagyok mi lenne mindenki rohangála ott +10+++ fegyokkal,mindenkit bannolni kéne? lol
  • ToshiBá
    Valaki üsse meg légyszi!!! :D

Semmi bajom veled lol!
    Én nem tudtam, hogy már voltál fent, mert itt nem jeleztél semmit.
    Azt hittem, hogy betűntél megint, és majd csak hónapok múlva jelentkezel. :D

Nem is állítottam, hogy tőled lett a leaderem. :P
  • Blood Raven
    akkor meg nemtudom mi a bajod velem én nemadtam neked semmi leadert...
  • ToshiBá
    Kaminak üzenem, hogy azért nem lettem PS mert elaludtam grind közben. :D
  • ToshiBá
    ööö

Mivel most offolok pár napra megszervezni a Zegiek nyugodt bulizását szilveszterre, ezért a kockáknak
    BÚJÉK, meg Hepi Szilvesztert!
    Sokat piáljatok, és csak az asztalra hányjatok. Alá nem ér mert csak büdös lesz 2 napig mire a tulaj megtalálja.
    Na Lö'pá!
  • ToshiBá
    Hülyevagy...

Nekem senki nem szólt, hogy líder lettem. Ez volt a bajom. :D
    A mastert meg én magam mondtam, hogy nem kell, mert van még dolgom rendesen. Onnan is lehet tudni szerintem, hogy még semmit nem vettem item mallból. :D
    Szóval aki ellenem beszélt azt
    A: Levadászom, és kibelezem.
    B: Megköszönöm neki. :D

Ha master akarok lenni, akkor startolok egy bandot, és kész. ;)

Mondjuk mimózáskodhatnék is, hogy jajdenemszeret senki, meg a többi faszság. Csak azt tudom mondani erre, hogy akinek nem tetszik a jelenlétem az előbb fogja megtalálni a kiutat mint én.
    Az mondjuk igaz, hogy volna helyem máshol is, de most már csak azért sem. hehe. Szopni fogtok köcsögööök!! :D
  • Blood Raven
    Nekem semmi közöm a dologhoz!!
    én csak felmentem mert szóltál hogy átkellene adni mestert és kérdeztem fentvagy e többiek mondták hogy adjam Petinek nemtom hánybo 5 en rászavaztak és minden leader fentvolt ami ritka azt mondták:)
    szóval ne rajtam töltsd ki a dühöd hanem meny BP re pkzni