9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
EC8 Vagabond (M/F):
Felszerelések: Mindegyik 600 def szettel, def/hp trinkettel, L6-ig koppos elixekkel, 4 slotos örök decoval (karinként 3), 3db 90 napos premivel, 1 stack xp kártyával, 30 scale, 10 tears, 3 stack BE, hp leech ornamentek (6/1k-7/1k), 10k coin Item Mallhoz.
Ár megegyezés szerint. PM Barinak
Live: DoZeR 982
Ha ilyesmit tervezel javaslom menj egy WOW-os törtszeróra,ahol alapból lvl cap karikat gyárthatsz és csak a pvp-vel kell törõdnöd.
(Ha erre az egészre most az a válasz jön,hogy "gondoltad veszel egy sm-fc karaktert és azt folytatod",na ahhoz külön gratulálok.<#taps>#taps>)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
jo játékot mindenkinek 😄
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
mostmár csak annyit kell várnom hogy jo legyen a HZ/NN map mert nem tudok belogolni se miatta az accomra <#eplus2>#eplus2>
Azért köszi a válasz Doz!
Jó game-t mindenkinek már ha ezt annak lehet nevezni...
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
kapja be a G1<#nevetes1>#nevetes1>
jah és Voung Phung,sztem ne keress eladó karit mert megszivod vele,a másik ez játék,és milyen játék az olyan ha nem te szenvedsz vele,
(ezt kell élvezni benne h mindig szivunk),szokjad meg
és kezdj el egy kari huzni <#nevetes1>#nevetes1>
Dögöljön meg mindegyik.
A véleményem amerikáról változatlan.
Hogy szakadna rájuk egy kocsi gané!!!!
Bocs ezt muszály volt!
Elöre is köszi a segitséget!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
"B" terv az baracké..(bemenni g1 -hez és seggbe rúgni mindegyiket acélbetétessel kopasz p*csára )
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Én pia nélkül bannoltatom magam, ha épp olyanom van.
Csak már ott tartok, hogy olyan nagy ívben telibesz*rom, hogy olyat leírni sem lehet.
A játék halott. És semmilyen jel nem mutatja, hogy az EKG-ja valaha is visszatérne a normálisba.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mondjuk a magyar rész is elég értelmetlen...no mindegy
Az elejére kéne egy 18as karika, valakinél tuti kiveri a biztosítékot, hogy angolul írsz magyar fórumra<#ejnye1>#ejnye1>.
De a komolyságot félretéve: jogos<#eljen>#eljen>.
I S A e o e m o w s m !
Ez volt az utolsó postom G1ékhez
TAO BoT Warr
Nekem kb 2 tört +3ra, 3 +4re, 3 +5re, 3 +6ra, 1 +7re és 1 +8ra.
Egy +6ost hagytam meg és egy +7est.
Ezek közül mind sima 1 slotos BD volt 12 level reduce-val.
A te arányod kicsit jobb. 😄
Law, nekem is nagyon hiányzol. 😄
A game viszont jelenleg nem hiányzik. 😛
Eddigi refizéseim G1-nél kronológiai sorrendben:
-gb12-->sm12 +6 2slotted sword
-gb12 +7 hermit sword
-ec wd sword +5rõl +6ra(+5ön cseréltem az 1el feljebb említett hermit swordra)
-és most 10 percel ezelött egy fc6-->fc2 +8 2slotted bracer
Sajnos +9hez már nem volt elég merszem, de eddig 100%-os az arányom <#nyes>#nyes>
Igaz csak 4 fegyvert refiztem, de volt köztük +6,+7, illetve +8 is.
Az általatok említett +3as törésekhez képest nem is olyan rossz szerintem<#crazya>#crazya><#beka3>#beka3>
Gondoltam megosztom veletek az eddig szerzett tapasztalataim a refivel.
További szép estét!<#integet2>#integet2>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Tudom, hagyjam abba a hülyeséget inkább.😄 nagyon unatkozom...😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer