9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl van ami sima dmg-t ad, de van amibe zárójelbe, oda van írva, hogy "chi kung", és az máris nem ugyanaz.
I S A e o e m o w s m !
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Gondolom ha ezek a kérdések mentek, egy kövi kérdésem már bakfitty lesz neked. Nooget-eket raknám egybe, mert ugye a storage slotok elég szegényesek méretûek, még a válogatott cuccaim sem férnek el.
Szal a noogeteket pakolom(nám) egybe azonos típust és azonos fajtát, de csak egy-egy db.-ot tudtam összerakni <így egy fokozatot lépett a noogets>így egy fokozatot lépett a noogets>, halmozni, hogy úgymondjam finomítani nem sikerült tovább, ahhoz is ilyen módszer kell?
A túlerő legyen veled!
Fegyverekben/ruhákban a helyeket slot-oknak nevezik angolul,maradjunk ennél az elnevezésnél és senki senkit se zavarunk össze.Ahogy írtad fegyvereknél nézni kell,hogy kombinálhatóak avagy nem.Ha igen,akkor elmész a legközelebbi kovácshoz és õ megcsinálja neked.A folyamat nagyon egyszerû.A kovácsnál weapon combination-ra kattintasz.Ezután 3 kütyüt kér:a fegyvert,egy separatort és egy groove cuttert.Separator-okból 3 fajta létezik:bronze (Mobokból esik,üres fegyverbe csinál 1 slot-ot.);iron (Üres fegyverbe csinál 2 slot-ot,Item Mall-ban lehet venni.);jade (Már slot-os fegyverbe 1 slot-ot csinál,Item Mall-ban vásárolható.Erre van szükség a deco-k slot-olásához is.).Groove cutter-bõl szintén 3 fajta van: narrow (4 szintet csökkent a fegyverén,general store-ban lehet venni.);double (8 szintet csökkent a fegyverén,mobokból esik.);triple (12 szintet csökkent,hefeiben a craft merchant-nál lehet készíteni 1 narrow + 1 double + 1 BE felhasználásával.).A hermit (,alapból 3 slot-os,) fegyverekbe a negyedik slot-ot hefeiben a refiner melletti npc-nél lehet beletenni a fegyverbe.A hermit fegyverekhez csak jade separator-t lehet használni és hermit groove cuttereket (,double hermit groove cutter az elérhetõ legnagyobb,ami 8 szintel viszi lejjebb a fegyvered).Ugyanennél az npc-nél lehet slot-ot tenni az arra alkalmas deco-kba.1 jade separator=1 slot.A többi ruhadarabot nem lehet slot-olni,nem kombinálható tárgyak.
Fontos megjegyezni azt is,hogy csak refine elõtt lehet slot-olni a fegyvereket.(És ajánlott a refine után beletenni az ornament-eket.)
Az általad vásárolt "kalapács" gondolom combination tool néven fut.Avval tudod betenni az ornament-eket a slot-os fegyverekbe vagy deco-kba.
Eddig nem írtam,de gondoltam egyértelmû,hogy egyik npc se dolgozik ingyen.
Remélem segítettem és nem felejtettem ki semmit a leírásból.
Jó játékot és szép napot mindenkinek!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Pár kérdésem lenne, amire itt nem találtam még választ és már elfáradok a visszaolvasásban. Ha valaki tudja még is a forumon hol találom kérném, hogy mondja meg az oldalszámot, ty.
Fegyverekbe, felszerelésekbe, vannak helyek, amibe elvileg lehet bele tenni ezt-azt, ami növeli pl.: a fegyó sebzését, vagy a csizmában a futásod sebességét. Azt hogy tehetem meg? Illetve vannak kombinálható cuccok, azt vágom, hogy csak erre alkalmas itemet lehet felhasználni, de hogyan, erre sem jöttem még rá. Pedig vásároltam hozzá kalapácsot meg nem is tudom miket. Ebben kérem a segítséget. Ty a választ.
Aktív klán van egyébként az új 9D-n?
A túlerő legyen veled!
Igaz be még egy se esett..
Az exp rate elég gagyi de hát ez van.. 😊
az IM árakat még nem néztem de az lesz a következõ (amennyiben valakit érdekel)
Mára ennyi Jó játékot , estét mindenkinek !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
mondjuk úgy látom most be lehet lépni a szerverekre
Még fos a szerver meg az egész játék de azért vegyél premit mert most 50% off van rá és hátha a 90napból mondjuk csak 20 ketyeg el feleslegesen, mennyire jó arány! ; )))
De ugyis vannak barmok akik vesznek még ienkor is, fene a jó dolgukat hogy nem tudják már mire köültsék a pénzüket! Félre értés ne essék én sem vetettem meg az IM-es cuccokat, nade akkor legalább volt értelme!
Na mind1, vegyetek sok sok premit és scale no meg tearröl nem is beszélve! hajrá hajrá
Apokalipszis - BOT warrior
egy szerver van összesen azthiszem PvP szeró...
Lag az semmi... ráadásul az elején kapsz egy lf-et.. 😊
ma kapunk ajándékokat.. 😊 aztán a többit meglátjuk...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Mármint nem G1 verziót, hanem német verziót angolul. Persze ha így is megérted, akkor ok. 😊
Elvileg ugyanúgy "le lehet fordítani", ahogy a japán/thai/koreai 9D verziókat.
Amúgy milyen a szerver? Lag ott is van?
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Serverstart (vorraussichtlich) später Nachmittag.
Keine besonderen Einstellungen zum Beginn der Beta.
Das bedeutet, dass ihr mit frisch erstellten Charakteren auf Level 1 im neuen Tutorialgebiet starten werdet.
Donnerstag, 25.11.2010
Alle Accounts erhalten Bonusitems.
Kung Fu-Erfahrung und Itemdroprate extrem stark erhöht.
Montag, 29.11.2010
Kleine Überraschung für einen Tag.
Freitag, 03.12.2010
Template-Chars für alle Accounts.
Freitag, 03.12.2010 ODER Samstag, 04.12.2010
PvP Live Event mit den GMs.
Montag, 06.12.2010
PvP Live Event mit den GMs.
engem nem emlékeztet semmire.. ez eddig a legjobb.. ha betartanak mindent..
képeket nemsokára rakok fel.. van új kezdõ map így a kezdõk sokkal egyszerûbben tudnak játszani.. lesznek bonus itemek lesznek majd template karik lesznek pvp eventek.. szóval jó kis verzió lesz amíg a hackerek nem találják fel magukat.. sõt lehet azután is ha nem GG lesz.. 😊)
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
ez akart lenni
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
amugy ezt láttáok már? ugy hivják szép soul buffos grind
tudod.....................................
hogy is mondjam,te csak addig érted a szöveget amig olvasod???
Az ujjból készült account fele annyira tartós.
I S A e o e m o w s m !
szoval? 😄
mind1 am...nincs karim amit oda tudnék adni 😄 csinálj ujj accot vagy nem tom
Na sokat segítettem?
Apokalipszis - BOT warrior