21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17455 Na, én azt hiszem, hogy előttem G1 végleg leírta magát. Elegem volt, ígérnek fűt-fát meg a csillagokat is lehozzák az égről, de amikor cselekedni kellene akkor beteg a GM meg nem jó a peccs meg meghalt a szerver, meg hétvége van, és mit tudom én még mi... Egy ideig el lehet ezt játszani, de az azért már mindennek a teteje, hogy JANUÁR HETEDIKE van és még mindig halloweeni event van.
Ennek tetejében kilőtték az egyetlen rohadt anti-hack programot, ami lehet, hogy nem ért sokat, de legalább nem ment minden ős régi hack.
És akkor ez a peccs is, mióta is ígérgetik? Karácsony óta? Kövezzetek meg, de ennél még acclame is jobb volt, mert azok legalább próbáltak csinálni valamit... -
#17454 hehejjj!!
Nevemen lettem szólítva brutalitással kapcsolatban... :D
Egy bibi van.
A vidámparkért sem fizetek, ha nem élhetem át az élményt. ;)
Én csak az első ütés élméényéért, és az arról készült anyagok azonnali megsemmisítéséért vagyok hajlandó fizetni. :D
Bombom!
Jázminka a helyszínen lesz az adott időben.
Nekem még *********grammnyi dolgom van vidéken. ;)
De Vasárnap már szeretnék otthon lenni.
Már csak azért is mert utána nem sokkal start van kifelé az országból. Előtte mondjuk még egy tárgyaláson megjelenés a személyes védelem jegyében. Szóval még 1-2 hétig (max) Magyarföldhöz vagyok kötve. Addig 9D is belefér majd.
Aki szerint meg a Template karik szarok (hülyeBari), azoknak felajánlanám Kami faggatását Tibet grinddel kapcsolatban. :D -
#17453 UI: Bocs az offért. -
#17452 hogy belinkeli kalzion videóját? :D -
Sixtail #17451 Pfff, na ilyet nem vártam volna tőled... -.-
-
#17450 Hack
A videó végén látható milyen saját nézetből a speedhack. -
Sixtail #17449 Megesik. :D -
#17448 úú, bocs. Nem vettem észre a sok ON között azt az egy OFF-ot :D -
#17447 #17437
már kitárgyaltuk, elkéstél :D -
#17446 ez egyértelmű, nem baj az, hogy megvédi
csak azt furcsálltam, hogy amúgy kardoskodik lépten-nyomon a magyarság mellett, de a helyesírás hiánya nem zavarja...
-
#17445 Kicsi off:
"Patch 125!, Delayed until Next Week"
Nahát, ki gondolta volna?... :/
Sry az off-ért!
-
#17444 Szerintem meg mindenkinek szíve joga kit véd meg!
Az hogy nem tud vagy lehet csak nem akar helyesen írni és ezzel megnehezíti az életét a forumozóknak akik végig olvasnak minden HSZ-t, öszintén szólva engem is felbasz agyilag!
Az hogy nekem kell szenvedni és kihámozni mit is szeretne, és minden egyes mondta/sor/szó után úgy kell érezzem magam mint akit megerőszakolnak, megint csak más téma!
Ahhoz Bombnak szíve joga , hogy szemet hunyjon efelett, és a tied is hogy kiborulj!
Nekem sincsen türelem, nincs energiám arra, hogy ezzel szenvedjek, mert ha tetszik ha nem feles energiákat pazarolsz pazarlunk arra hogy kibogozzuk mi a f*szt is akar ez a srác most megértetni...
Vagy nagyon siet és nincs ideje gépelni? Vagy nincs helyesírás ellenőrző a webes alkalmazásában? Vagy ennyire remeg a keze hogy csak sok plusz betű leütésével képes szavakat generálni?
Nemtudom...
De az tény hogy emberek vagyunk és van aki jol kezeli/tűri ezt, és van akinek kevés is elég a szarból!
Utobbiak táborát erősítem!
Köszönöm : )) -
#17443 az az érdekes, hogy nagyjából mindenhova bele tudtad eddig keverni a magyarságot meg így meg úgy, de amikor várható lenne, hogy olyasmit írsz pl hogy "ne gyalázd szent nyelvünket" akkor helyette megvéded, hogy amíg érthető addig nem gáz
szóval döbbenet...szerintem jogtalanúúúl írtad ezt :D -
bomb1111 #17442 Meg ne haragudj,de hogy tökhűlye vagy az is tuti.És a helyesírást ne is nézd.Na béke poraidra.Ezentúl én nem fogok a te replikáidra replikázni.Hogy miért ? Sakkozd ki. -
#17441 Tudszh teh ha akasz. -
#17440 Yóólvánno nem köl főlkappnih a vizett enek örüllökh a enyire jó ltud mindneki ólvasni magyarúl de soklah nehezb igy irni mind hejesen a lényeg hogy van aki megérte kűlönben értelmetel lene -
bomb1111 #17439 Figyelj csak,én sem kedvelem azokat akik magyarnak tartják magukat de nem tudnak helyesen írni magyarúl.Hogy miért ? Az már talán politikai vita is lehetne.Ettől eltekintve Pl.ha te nem értetted meg az alany edddigi HSZait,már megbocsáss de a logikáddal van baj.Vagy túl elvakult vagy és nem vagy képes a pszeudómagyar röfögéseket lefordítani.
Stanyi,hogy ki mit mond,az ő baja,de amíg még hacsak röfögsz is magyarul,ne hagyd abba mert úgyis akad aki megérti.Aztán hogy az nem koldus....hát istenem,legalább nem a templomajtó mellett álló verklis kéregető......
Tehát SZEBB JÖVŐT minden ......Na jó,nem írom tovább mert megint letoltok,és szerintem haszontalanúl,hogy ne írjam : Jogtalanúl. -
#17438 amíg érthető? szóval szerinted az övé érthető? :D
akkor probléma megoldva, majd te fordítasz, köszönjük
amíg megértem én se szólok (most ez elég magas labda), de azért van egy szint, ami alá talán nem kéne lemennie -
Sixtail #17437 Bwhahaha, természetesen megint elhalasztják a peccset jövő hétre. :D
Ez kezd nagyon vicces lenni. -
bomb1111 #17436 Félretéve a Részegeskedést : A Phoenixen szeretnénk még egy BOT bandát létrehozni.Aki BOT és teheti,megkérem szépen hogy vasárnap(2011 január 9) probáljon föntlenni este 7 óra után(7PM pesti idő)
Előre is köszönöm -
bomb1111 #17435 Teljesen igazad van és szives elnézésedet kérem a pontatlanságomért.De kérdem én,alázatos,tökigérő mély tisztelettel :Amig érthető a poszt(bocsánat HOZZÁSZOLÁS)van értelme a kákán is csömót keresni ? Kinek válik hasznára ? Nem érvelek,hanem a vesszőparipádra hivatkozok : Stanyi (és bocsánat Stanyizllava) Mindig belekötsz a helyesírásába,és én sosem értem hogy amíg egy HSZ megérthető,miért kezdünk-kezzdesz kötekedni.Hogy a kínairól is beszéltél,azok 4 évig tanulják az alapszavak ortográfiáát,meg legalább 4 évig az összetett szavak írását-olvasását és még mai napig is vannak olyan értelmek amiket nem tudtak leírni k1naiul.Tehát van értelme helyesírási őrnek lenni a neten ? Főleg magyarúl,ami nagyon egyszerü finnugor nyelvcsoport ? -
#17434 Ilyenkor popcorn és megy az adás.
De az anyázások számával nem vagyok megelégedve, így elég lagymataga show -.- -
Sixtail #17433 Ezt amúgy csak spontán akartam írni, nem Lin hsz-éhez kötődik, csak így jött ki. o.o -
Sixtail #17432 Imádom ha pörög a fórum. :D -
#17431 az rendben, csak azt próbáld meg megérteni, hogyha elmész pl Kínába, a helyieknek magyarul (vagy ahogy tudsz) kezdesz beszélni és nem értik, akkor nem ők a hülyék és nem nekik kell szótár -
#17430 NAh mind1 részeg hülye vagy és kész -
#17429 mi hülye példa?
a flúgosról jutott eszembe, már ha azt akartad írni egyáltalán -
#17428 RÉszeg ez hülye példa egész életembe utált ezt a fasz mesét rakj ki másikat xD
http://www.youtube.com/watch?v=jLs-Yp9nl6I -
#17427 http://www.youtube.com/watch?v=SKm5xQyD2vE -
unusual #17426 Nagy az isten állatkertje..... -
#17425 Akkor tajgetosz -.- -
#17424 Ja, igaz. Amúgy én is olyan vagyok, de csak 98 nm tetkóm van -
#17423 Te Z vagy nem Zoli.
Zoli valami ultrakemény 99 négyzetméternyi tetkóval rendelkező 150 kg súlyú maffiavezér lehet aki szombatonként 9dzett amíg maki meg nem lopta.
Igazam van?
-
#17422 Én vagyok Zoli! O.o -
#17421 és hagyd bazdmeg a helyes irásomat ha nem tudo elolvasni akkor fegyél az office dekoba szeműveget vaksixD ha nem akkor ennyi bazdmeg mert nem riok helyesen mér baj te meg flugos vagy enyire eccerű -
#17420 Ki a a zoli kérdezd zsoltot ő volt a haverjah mig emgnem lopta a haverját -
Sixtail #17419 Gyorsan offolok egy kicsit:
Kb 2 óra múlva peccselniük kéne. Anti-hack-kel csinálnak valamit meg állítólag jön az az új low-low-low map (lvl 0-17), ami kb senkit sem érdekel. :D
Nézzük sikerül e nekik időre megtenni, amit meg kell tenniük...
És ki az a Zoli? O_O
Meg ki az a szamuRaj? o.o
És hogy lehet ilyen pofátlan ez a game, hogy ledob mikor még nyitva volt a boltocskám?! Buuuuuhhh! >_> -
#17418 szamuRaj wu-tang warrior -
#17417 ZOLIRÓL AKARUNK INFÓKAT! -
#17416 Végre egy kis ON :)