21072
  • Stanyizllava
    Tudjátok mit vettem észre el kéne vágni makiii nyakát :D
  • BarackHUN
    Müxenek a vietek? Akkor szedem is.
    Cupp.
  • makiii
    van recast és attack speed hackem is ^^ :)
    A dupe-t az tölstd le a vietnámi szerverhez valót és az ip adrrest a log fileban írd át a G1-es verzióra és már működik is ^^ (csak a táskádban lévő első két itemet dupolja valamiért :S )
  • BarackHUN
    A dupet átküldheted, adok érte skillgyorsítót magyarázattal együtt.
  • makiii
    Nekem tetszik ez az új HACK SYSTEM :)
    Megy a dupe-m és a speed hackem is ^^
  • unusual
    Az kemény! A vaga lf-et én is próbáltam. ;) Hefei-ben azok az npc-k fel sem tűntek,hogy nincsenek ott. ;) Viszont candle+pumpkin még esik,és be is lehet váltani. ;)
  • kalidor
    Ahogy olvastam fórumon, a többi hack is megy... Kész egy banda..:)
    Viszont sikerült eltüntetniük hefeiből a tanítvány-mester rendszerhez tartozó npc-ket... Ha már a zombikat nem sikerült nekik. :D
  • kalidor
    Éljen az új patch...Természetesen hefei teli van spammerekkel, zombikkal...:D Ráadásul a vaga lf se működik többet, mostantól maszkot probálja leszedni, ha használod...Pancserek. :D
  • ZzoleE
    Engem miért nem akarsz látni? nem volt jó a tegnap este?
  • makiii
    Főbe kéne lőni.. ^^
  • miamoto
    Jó reggelt!Na valaki kapott vissza karit?Nekem nincs semmi!Hát én nem tom mit szaroznak ......
  • Szid
    na 11et órátor rakják az új patchet
  • ReszegKoldus
    megfolyt :D
    jó hogy nem azt írta hogy gojót kapsz a felyedbe
  • BarackHUN
    A NÉP ZOLIT AKARJA LÁTNI! ÉS NEM Z-t!
  • makiii
    Feladó: Stanyizllava
    Elküldve: 2011. 01. 06. 20:25
    Tárgy: anyád :D:D ha kirakod SG megfolytalak xD
    Anyádat hazudj remélem bele léppnek zoliék a pofádba te kis tetű hahah

UI: Mi volt a hazugság? :)
  • ToshiBá
    My Result: Halál Brigádos.
    Mennyire vagy zsidány?
    Nem vagy se roma,se rabbi,csak Hazafi!
    Bővebben
    .
    körülbelül egy perce, Quiz Monster használatával ·Tetszik Nem tetszik · Hozzászólok · Take this Quiz

Mintha eddig nem tudtam volna. :D

De már a fészbúk is tudja. ;)
  • ToshiBá

Szeretlek Tüsiii!! :D
  • ToshiBá
    Mert én elfoglalt vagyok... ;)

Nem telefonon... :D
  • Peter55
    Ez ott volt...:D:D
  • Sixtail
    Már nagyon senki nem is mit? o.o
  • ReszegKoldus
    ha már te nem akkor senki nem is
  • Stanyizllava
    öcsém kihalt a SG forum xD már nagyon senki nem is
  • unusual
    LOL ;-)
  • Stanyizllava
    Szegény csávo xD
  • ReszegKoldus
    ez valami gyümölcssaláta ellenes reklám lehet
  • ToshiBá
    ;)
  • ToshiBá
    Bocs, de a ma este 7es bandcsinálós buli részemről elmarad.
  • bomb1111
    Csak nehogy az legyen a vége hogy a G1,miután annyira amennyire rendbeteszi a játékot,ad egy szép nagy wipet.
    Ami a visszaigényelt és visszanemkapott karikat illeti,azt mondja Hyp hogy manuálisan próbálja visszaadni de csórén,Se epi,se cucc meg semmi.Ha meg így van,akkor az én Bombomat kenje a hajára.És az is érdekes hogy a H vége,PS eleje kariknál van a legtöbb baj.Illetve azokat "tiszta váletlenűl",kifelejtették......
  • BarackHUN
    ice-start hackelték állítólag, és az oldalról aki rendel scamm áldozata lett (legalábbis páran ezt mondták).
    De sokan még mindig azt mondják hogy 100%-ban megbízható.
    6 dollárba kerül 50 xp kari, 50 1k dmg pill stb.
    30 dollár a 600 def set :D
    Bolt
  • evoo
    Régen volt valami bug Asuran, storage meg kari törlés kellett hozzá. Talán valami olyasmi volt, hogy beraktad a cuccaid storageba, törölted a karit, csináltál egy újat, és az új kari ugyanazokkal a cuccokkal készült el, mint az amelyiket töröltél. Így volt storageban is cuccod, meg a karin is. Vagy valami ehhez hasonló, nem emlékszek pontosan, de ezt már kijavították.
    Meg volt/van valami program, ami valahogy úgy működik hogy rengeteg kamu adatot küld a szervernek, ami emiatt belaggol, te dczni fogsz, a cucc amit dupe-olni akarsz ott marad a táskádban + megjelenik a földön mint drop.
    http://www.elitepvpers.de/forum/9dragons/487569-9dvn-dupe-hack-full-tutorial-faq.html

Nem működik! Ez a vietnami verzióhoz lett programozva. De gondolom aki ért hozzá meg tudja csinálni akármelyikhez. :D

Nem icestar-t öltem le, szerintem az ő kariját rég bannolták, nem tudom hogy játszik e másikon. Van egy másik seller is, őt öltem meg :D
  • BarackHUN
    Viszont olyanokat kipróbáltam, hogy 2x-es speeden játszok, és a mob 2x hamarabb hal meg, meg ilyenek.
    Ha sokáig csinálod DCzel, de pl tegnap def bossnál bejött, és enyém is lett volna a drop, ha droppol :)
    Olyan speed hackről nem is beszélve, hogy odakattintasz és ott vagy, és nem is DCzel tőle. G1 konkrétan nagyon elbaszta ezt a GG eltávolítást, mire bejön az új anti-hack system tele lesz a szerver igazságtalanul megszerzett cuccokkal.
  • BarackHUN
    Dupe "hack"-ről én azt hallottam, hogy nem is hack hanem bug.
    Kell hozzá trade window, közbe gyorsan storagebe rakod a cuccot, és bezárod a tradet, és állítólag lesz nálad is, meg storagebe is cuccos.
    Hogy mennyire müxik nem tudom, de állítólag volt patch amikor ment.
  • BarackHUN
    ice-star.vn-es fószert? :)
  • evoo
    Cheat Engine-el nem lehet dupe hackelni. És szerintem sem a vietek, sem mások nem fogják megosztani a programot, ha egyáltalán van nem vieteknek.
    Jah, lepkztam a shop9d-s viet hackert :D
  • unusual
    Aki még nem kapta vissza a régi karijait.....
  • BarackHUN
    Én ne venném a lapot? :P
  • Sixtail
    Hajrá!

UI.: Az előző HSZemben Pícs offolására gondoltam. Látom vette is lapot. :D
  • BarackHUN
    Speedhack müxik nekem, de néha DC-zek.
    De az instant castos stun nuke bejövős, és nem is DCzek tőle :)
    Csak kipróbáltam a dolgokat, most dupe hacket keresgélek, mielőtt beüt az új antihack, megpróbálok csinálni egy jó napot a ligának lol.
  • ToshiBá
    "Even if a turtle can live the longest life, it must eventually die within it's shell."

Ismerős?

Kár agonizálni. Lehetne rosszabb is. ;)
  • Stanyizllava
    Most jöttél ráh hogy jobb volt az Aclaim .O és már megmondom nem jó bp-zni mert ölöm safe mert offos és úgy eltűnik hogy nem bírom utolérni mikor off ja van 4lépésből már white-nál volt mikor black-nél volt 3másod perce