9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hollo
PvP-ben leverni 10k HPt 2 ütéssel, kicsit el lett túlozva. o.O
Amikor ráklikkeltem a PvP videókra, valami akciós és látványos dologra számítottam, nem 2 másodperces "csatákra" 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
konzolból nem adnak ki évente újat, legalábbis az xbox 360-nál lényeges részeket nem változtattak rajta már 2005 óta szerintem
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ennél jobb mmot még nemtaláltam én most a pvp szeron vagyok😊
Hollo
HD 4570es VGA meg AMD x2 2.1 ghz.
Ha már optimalizálás: A Black ops lett szarul optimalizálva 😛
UI: Konzolt nem veszek, évente újat adnak ki.
UI2: A PC-bõl is, de azokat alkatrészenként is lehet fejleszteni, nem kell mindig komplettet venni.
I S A e o e m o w s m !
amúgy meg...vegyél konzolt 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ugyan kiírja a min ill. recommendedet, de az elég kevés nekem (mint infó).
Nos mind1, egy próbát megért, kösz azért.
I S A e o e m o w s m !
Ha nincs meg a megfelelõ konfigurációd, akkor kb 98%, hogy nem fog menni a játék. Ha pedig bízol a maradék 2%ban, vedd meg a gépedet, installáld a játékot és teszteld le te magad, nem annyira nehéz, mint ahogyan hangzik. 😄
Amúgy még nem hallottam ilyen oldalról. Sok sikert a kereséshez! 😛
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
ez mondjuk nem pont azt csinálja, ami neked kell, de ez van 😊
Én tudom mit tud, tudom mi kell a bizonyos játékhoz, de mivel még nincs meg a konfig, nem tudom tesztelni, nos ezért kéne az oldal.
I S A e o e m o w s m !
eredmény: 9Dragons és talán pasziánszt még viszi.. 😊
a döntés rajtad áll 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Pl megnézem vinné-e a GTA IV-et stb.
Ha valaki tud ilyet, a béke érdekében írja meg, elõre is köszi 😊
I S A e o e m o w s m !
Viszont német 9d most lefoglal picit.😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Azért ha valaki talál valamit akkor szóljon. 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
(ld,icy,tibet tesztelésére) szóval aki két hétig akarja nagyszintû karira verni a fõzõkolbászt az regeljen. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Megba_Szandrát töröltem.
I S A e o e m o w s m !
Gyûljetek körém testvéreim, és mindenki a tõle jobbra állóéval játsszon, hisz nem ez a feltétlen szeretet tökéletes metaforája?
UI: Six, újabban aknakeresõzök, ha gondolod gyere te is.
I S A e o e m o w s m !
FS-ben nincs fenn senki, fehér ligáról meg nem is hallottam, kivéve a UNICUM-ot, belõlük láttam 1 embert.
Sehol egy magyar arc, sehol egy régi ismerõs, társaság nélkül meg annyira unalmas, mint számolgatni a homokszemeket egy marék homokban. -.-
Kéne valami új, de semmi nem jött eddig be. Lehet azért, mert sehol sem találtam jó társaságot.
Most a kérdésem az lenne, valaki itt talált valami jó F2P MMORPG-t, amit tudna ajánlani, esetleg olyat, amit éppen játszik is innen valaki?
Már nagyon unom magam szabad óráimban, kell valami, ami leköt. >;<
Béka veled is Pícs! Csak túlzásba ne vidd! 😄
Az én fejem örül, hisz annyi öröm van ebben a világban, fõ a szeretet és a béke.
Sziasztok testvéreim, béke veletek, göröngyös utamat folytatom a lelki üdv megszerzéséért.
I S A e o e m o w s m !
(P.S.:Na örül az a buta gyümölcs fejed?<#vigyor1>#vigyor1>)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Én is szeretlek Bari,de most menjél szépen aludni!Holnap neked korán kell kelned a suli miatt,nem?<#beka3>#beka3>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
The
De ilyeneket amúgy nem kell kérdezni miamoto,már tudjuk a választ."Soon"<#hehe>#hehe>
Ha esetleg lesz valami fejlemény ezzel kapcsolatban szóljatok róla légyszi!
Elöre is kösz!
Szép napot és jó játékot mindenkinek!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
Elõre is kösz az infót!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
A túlerő legyen veled!
Elnézést az esetleges 9D nyelvtani hibáimért, kezdõ vagyok még itt.
A túlerő legyen veled!
Grimbusz,ha megnyomod az "L"-et,akkor bejön a living ablak.Ha ott rámész a resource collections fülre és kiválasztod hefei-t a sok négyzet közül,akkor megkapod a hefei-i npc-k által készített dolgok listáját.
Ha a crafts merchant listáját megnézed megtalálod minden ornament-hez a szükséges alapanyagokat.Csak annyi a dolgod,hogy megszerzed,ami a listán van.Szerintem egyénként csak a crit és az attack raiting ornament-eknek van értelme...a többinek kb semmi haszna.
Általában itt is,mint a groove cuttereknél van egy gyengusz ornament,amit general store-ban vehetsz,van egy ami mobokból esik és a többit dungeon-okból szerezheted.
Hogy pontosan mit írtál a végén: "Szal a noogeteket pakolom(nám) egybe azonos típust és azonos fajtát, de csak egy-egy db.-ot tudtam összerakni <így egy fokozatot lépett a noogets>így egy fokozatot lépett a noogets>, halmozni, hogy úgymondjam finomítani nem sikerült tovább, ahhoz is ilyen módszer kell?" ezt nem egészen értem.Vagyis sejtem,de akkorsem értem az egészet.Egy storage vagy táska helyre csak egy ornament rakható,nem lehet belõlük 255-ös pakkokat csinálni...ez eddig világos és rendben is van.De több azonos ornament-bõl lehet egy ütõsebbet csinálni?Pl:2 300 crit orniból egy 500 crit-est?Crafts merchant-nál lehet csinálni egy 100as,300as,500as,700as felhasználásával egy 1000-st,de azt nem hiszem hogy lehet kisebbet is csinálni npc-nél.Mondjuk rég játszottam...lehet azóta már többféle megoldás van.
Fekete oldalon van FeketeSolymok liga,fehér oldallal kapcsolatban passzolok...