21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#17495 Tudjátok mit vettem észre el kéne vágni makiii nyakát :D -
#17494 Müxenek a vietek? Akkor szedem is.
Cupp. -
#17493 van recast és attack speed hackem is ^^ :)
A dupe-t az tölstd le a vietnámi szerverhez valót és az ip adrrest a log fileban írd át a G1-es verzióra és már működik is ^^ (csak a táskádban lévő első két itemet dupolja valamiért :S ) -
#17492 A dupet átküldheted, adok érte skillgyorsítót magyarázattal együtt. -
#17491 Nekem tetszik ez az új HACK SYSTEM :)
Megy a dupe-m és a speed hackem is ^^ -
unusual #17490 Az kemény! A vaga lf-et én is próbáltam. ;) Hefei-ben azok az npc-k fel sem tűntek,hogy nincsenek ott. ;) Viszont candle+pumpkin még esik,és be is lehet váltani. ;) -
kalidor #17489 Ahogy olvastam fórumon, a többi hack is megy... Kész egy banda..:)
Viszont sikerült eltüntetniük hefeiből a tanítvány-mester rendszerhez tartozó npc-ket... Ha már a zombikat nem sikerült nekik. :D -
kalidor #17488 Éljen az új patch...Természetesen hefei teli van spammerekkel, zombikkal...:D Ráadásul a vaga lf se működik többet, mostantól maszkot probálja leszedni, ha használod...Pancserek. :D -
#17487 Engem miért nem akarsz látni? nem volt jó a tegnap este? -
#17486 Főbe kéne lőni.. ^^ -
miamoto #17485 Jó reggelt!Na valaki kapott vissza karit?Nekem nincs semmi!Hát én nem tom mit szaroznak ......
-
Szid #17484 na 11et órátor rakják az új patchet -
#17483 megfolyt :D
jó hogy nem azt írta hogy gojót kapsz a felyedbe -
#17482 A NÉP ZOLIT AKARJA LÁTNI! ÉS NEM Z-t! -
#17481 Feladó: Stanyizllava
Elküldve: 2011. 01. 06. 20:25
Tárgy: anyád :D:D ha kirakod SG megfolytalak xD
Anyádat hazudj remélem bele léppnek zoliék a pofádba te kis tetű hahah
UI: Mi volt a hazugság? :) -
#17480 My Result: Halál Brigádos.
Mennyire vagy zsidány?
Nem vagy se roma,se rabbi,csak Hazafi!
Bővebben
.
körülbelül egy perce, Quiz Monster használatával ·Tetszik Nem tetszik · Hozzászólok · Take this Quiz
Mintha eddig nem tudtam volna. :D
De már a fészbúk is tudja. ;) -
Szeretlek Tüsiii!! :D -
#17478 Mert én elfoglalt vagyok... ;)
Nem telefonon... :D -
#17477 Ez ott volt...:D:D -
Sixtail #17476 Már nagyon senki nem is mit? o.o -
#17475 ha már te nem akkor senki nem is -
#17474 öcsém kihalt a SG forum xD már nagyon senki nem is -
unusual #17473 LOL ;-) -
#17472 Szegény csávo xD -
#17471 ez valami gyümölcssaláta ellenes reklám lehet -
#17470 ;) -
#17469 Bocs, de a ma este 7es bandcsinálós buli részemről elmarad. -
bomb1111 #17468 Csak nehogy az legyen a vége hogy a G1,miután annyira amennyire rendbeteszi a játékot,ad egy szép nagy wipet.
Ami a visszaigényelt és visszanemkapott karikat illeti,azt mondja Hyp hogy manuálisan próbálja visszaadni de csórén,Se epi,se cucc meg semmi.Ha meg így van,akkor az én Bombomat kenje a hajára.És az is érdekes hogy a H vége,PS eleje kariknál van a legtöbb baj.Illetve azokat "tiszta váletlenűl",kifelejtették...... -
#17467 ice-start hackelték állítólag, és az oldalról aki rendel scamm áldozata lett (legalábbis páran ezt mondták).
De sokan még mindig azt mondják hogy 100%-ban megbízható.
6 dollárba kerül 50 xp kari, 50 1k dmg pill stb.
30 dollár a 600 def set :D
Bolt -
evoo #17466 Régen volt valami bug Asuran, storage meg kari törlés kellett hozzá. Talán valami olyasmi volt, hogy beraktad a cuccaid storageba, törölted a karit, csináltál egy újat, és az új kari ugyanazokkal a cuccokkal készült el, mint az amelyiket töröltél. Így volt storageban is cuccod, meg a karin is. Vagy valami ehhez hasonló, nem emlékszek pontosan, de ezt már kijavították.
Meg volt/van valami program, ami valahogy úgy működik hogy rengeteg kamu adatot küld a szervernek, ami emiatt belaggol, te dczni fogsz, a cucc amit dupe-olni akarsz ott marad a táskádban + megjelenik a földön mint drop.
http://www.elitepvpers.de/forum/9dragons/487569-9dvn-dupe-hack-full-tutorial-faq.html
Nem működik! Ez a vietnami verzióhoz lett programozva. De gondolom aki ért hozzá meg tudja csinálni akármelyikhez. :D
Nem icestar-t öltem le, szerintem az ő kariját rég bannolták, nem tudom hogy játszik e másikon. Van egy másik seller is, őt öltem meg :D
-
#17465 Viszont olyanokat kipróbáltam, hogy 2x-es speeden játszok, és a mob 2x hamarabb hal meg, meg ilyenek.
Ha sokáig csinálod DCzel, de pl tegnap def bossnál bejött, és enyém is lett volna a drop, ha droppol :)
Olyan speed hackről nem is beszélve, hogy odakattintasz és ott vagy, és nem is DCzel tőle. G1 konkrétan nagyon elbaszta ezt a GG eltávolítást, mire bejön az új anti-hack system tele lesz a szerver igazságtalanul megszerzett cuccokkal. -
#17464 Dupe "hack"-ről én azt hallottam, hogy nem is hack hanem bug.
Kell hozzá trade window, közbe gyorsan storagebe rakod a cuccot, és bezárod a tradet, és állítólag lesz nálad is, meg storagebe is cuccos.
Hogy mennyire müxik nem tudom, de állítólag volt patch amikor ment. -
#17463 ice-star.vn-es fószert? :) -
evoo #17462 Cheat Engine-el nem lehet dupe hackelni. És szerintem sem a vietek, sem mások nem fogják megosztani a programot, ha egyáltalán van nem vieteknek.
Jah, lepkztam a shop9d-s viet hackert :D -
unusual #17461 Aki még nem kapta vissza a régi karijait..... -
#17460 Én ne venném a lapot? :P -
Sixtail #17459 Hajrá!
UI.: Az előző HSZemben Pícs offolására gondoltam. Látom vette is lapot. :D -
#17458 Speedhack müxik nekem, de néha DC-zek.
De az instant castos stun nuke bejövős, és nem is DCzek tőle :)
Csak kipróbáltam a dolgokat, most dupe hacket keresgélek, mielőtt beüt az új antihack, megpróbálok csinálni egy jó napot a ligának lol. -
#17457 "Even if a turtle can live the longest life, it must eventually die within it's shell."
Ismerős?
Kár agonizálni. Lehetne rosszabb is. ;) -
#17456 Most jöttél ráh hogy jobb volt az Aclaim .O és már megmondom nem jó bp-zni mert ölöm safe mert offos és úgy eltűnik hogy nem bírom utolérni mikor off ja van 4lépésből már white-nál volt mikor black-nél volt 3másod perce