9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írjatok infót ki hol játszik, érdemes lenne egy szeróra menni 😛
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Amúgy meg nem hinném hogy az a véleményem lesz mint G1-rõl mert itt legalább amit ígérnek az úgy is lesz, és ez koreai játék az USA stat rendszerével szóval talán ez valamivel jobb.
De majd meglátjuk mi lesz késõbb.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Lehet meghesszelem, kéne már vmi mmo okosság, mert sajna kifogytam a mostani hack and slash gémekbõl 😄 😄
Apokalipszis - BOT warrior
TAO BoT Warr
Sok sikert a német fronton támadóknak!Nem akarom elrontani az örömötök,de rövid idõn belül ugyanaz lesz a véleményetek róla,mint G1 verzióról./Kivéve persze,ha ezt nem Indy21 "javítgatja",de azt erõsen kétlem./De ne legyen igazam!
Jó szórakozást!Szép estét mindenkinek!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
De a reliceket azt már magadnak kell megoldanod valahogy.. 😞
de szerintem fognak annyit sírni a fórumon ,hogy kapunk még vmi cuccot.. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Sry a dupláért
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Yang: Skandi- senior shao wari
Hát, kíváncsi vagyok mi lesz holnap...😊
I S A e o e m o w s m !
Amikor vége van a betának minden kari törlõdni fog sajnos.. 😞
De ha tetszik a beta és utána is megmarad olyannak amilyennek én szeretném itt fogok maradni. 😊
Eddig minden(!) ígéretüket percre pontosan betartották (a holnapira leszek kíváncsi)....
Ha még valami kérdésetek van nyugodtan írjatok megpróbál- ok/unk válaszolni 😊
Mára ennyi Jó estét / játékot mindenkinek !
ezek a most testverzió? Ezek a karik megmaradnak?
Yang: Skandi- senior shao wari
Majd gyüjts ramra is : )) az sem árt XD
-Asrock N68-GS am2+/am3 alaplap
-XFX Radeon HD4670 1024 Mb, 750 Mhz GDDR2 VGA
-AMD Ahtlon II x3 440 Boxed (3x 3Ghz) AM3 foglalat
-Chieftec GPS-350EB VAGY GIGABYTE GE-R460-V1 táp
I S A e o e m o w s m !
De köszi a tanácsokat.
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
-HIS Radeon HD4650 512MB PCIe kari
-AMD Athlon II X2 255 Boxed (2x 3.1 ghz) proci
-MSI K9A2GM-F V3 alaplap
Ezt raktam össze legutoljára.
Ha az a fránya táp nem lenne, akkor jöhetne a te általad javasolt videókari + 3 magos proci.
Beszélek majd a tanárommal, hogy a tápom tényleg olyan szar-e, mert ha ez a fajta táp beszarik, viszi magával a többit is.
I S A e o e m o w s m !
Ezt most csekkoltam, nem is rossz ; ))
Uh nem tudom, vmit még kéne virítani, bár ez csak egy hozzá vetõleges ár azért sztem ha már veszel ujat érdemes ugy alakítani hogy simán tolhassad a mostani uj gammáknak maxon! ; ))
Sapphire fajtám nem volt még, de sima Asus Radeon igen, egy kalap...najó annyira nem de akkor is karcsú! MSI bõven megéri vagy HIS akkor havernak HIS 3650 karija van, nem egy mai darab de simán felveszi a versenyt az én karimmal!
Tápom meg 500Wattos van már eléggé rég óta...azt nem árt bevételezni, meg ha régi is a mostani sztem ha összerakod és adsz neki áramot a gyönyörtöl ki is füstöl 😄😄😄
Ha gondolod nézelõdök neked ien téren, mit lenne érdemes összerakni...mondjuk igy elõre láthatóan a proci oan 17-18 volt árgépen azthiszem na most amit én írtam az 26-7 volt uh ott máris lehet faragni a 75kbol 10k-t : ))
Sok kicsi sokra megy XD
bár gondolom nem errõl van szó
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
Videokártyának a HD4000-res szériát felejtsd el, nagyobbak és jobban melegednek mint az 5000-ek. Én inkább egy Sapphire HD5670-et az 512MB-s olcsóbb szóval azt. Videokártyánál sok minden számít nem csak az, hogy 512MB vagy 1GB és megjegyzem a HD5570 GDDR3-as memóriával rendelkezik még az 5670-en GDDR5-ös el.
Nekem is Sapphire 5670 van, 1GB-s elõtte egy HD4870 volt ami néhány dologban jobbnak bizonyul de mégis simán visz mindent maximum 10-15 FPS-el esett vissza egy-két játék. Szóval a tesztek ellenére egy jó kis kártya!
A táp is egy fontos dolog, én egy CHIEFTEC GPS-400AA-101A 400W ajánlanék, de legalábbis Chieftec tápot.
Meg azt is, hogy a tápom egy fos, és cseréljem le egy 8ezresre -.-
I S A e o e m o w s m !
AMD 64 3500+ os proci (2.2 ghz CPU speed X1)
Gigabyte X1600 videó kari (kemény 256 megás)
Alaplapom meg 2004-es fos, nem keresem elõ a típusát, annyit nem ér 😄
És ami megdöbbent mindenkit, ezzel a fostalicska konfiggal megy maxon a CoD : MW2 😊
Ez még engem is ledöbbent 😛
I S A e o e m o w s m !
hm...MSI hd 5570 tényleg jó, órajel is jól hangzik és még árban is korrekt, sztem érdemes belefektetni ; ))
Csak a kérdés, melyik a fontosabb? Proci legyen erõsebb, vagy VGA 😛
I S A e o e m o w s m !
Hiába lenne 3 magos procim, lehet ki se tudnám használni.
Ezért nem mind1, hogy ha kiadok érte +3 ezret, és közbe meg lehet 1 mag csak állni fog, mert nincs kihasználva, és ugyanakkor a 2magos meg pont jó lenne.
Sg-n kerestem hardware topikot, ott azt mondták 55-60at kell rászánnom legalább, és felejtsem el a VGA-t, HD 5570-et vegyek minimum, most leírtam a mostani gépen, szerintem ha meglátják milyen szar, mindjárt reálisabb lesz az én általam kinézett konfig 😊
I S A e o e m o w s m !
Ezek a ramok azért jók mert alapból ki vannak húzva, uh maximálisan ajánlom! A videó kari pedig érdemes vagy MSI vagy HIS hidd el, amit én írtam h nekem van azért éri meg mert árában viszi a prímet! 750/800 órajellel sztem eléggé pörög! De majd okoskodj a tanároddal mit merre meddig ; )))
A konfigod jó, csak nincs keretem rá.
Még 2 proci közt is vacilálok: vagy AMD athlon II x3 445 (ami ugye 3 magos) vagy AMD athlon II x2 265 (2 magos, olcsóbb, de koncentráltabb).
A videókártyával most elbizonytalanítottál -.-
Holnap beszélek programozás-tanárommal, õ vágja az ilyeneket, de észben tartom a tanácsod, köszi.
I S A e o e m o w s m !
Én 75k-bol dobtam össze egy uj gépet:
ASUS M4N78-AM V2 alaplap
2GB 1066MHz DDR2 RAM Kingston HyperX (2X1G😎
AMD Phenom II X2 560 dobozos Socket AM3 Black Edition
MSI Radeon R4670-MD1G DDR3 PCIExpress
Ezzekkel elég szépen viszi az összes gémet amiket most próbáltam, max felbontáson...maximum a ramot lehetne 4Gb-bõvíteni de kábé igy is bõven jó egyenlõre!
Lehet, hogy majd egyszer én is kipróbálom. 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"