9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Unalmamba valószínüleg visszanéznék a 9Dbe(usa). Azt szeretném kérdezni, hogy black oldalon van sok emberke?😊
Ha igen, akkor kit kell keresni, hogy bekerüljek egy bandba?
Elõre is köszi.
Jó játékot!
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
http://www.gamescampus.com/account/signingverificationgame/?game=9dragons
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Volna itt egy kis probléma amit nem tudok mire vélni és kéne egy kis segitség ha valaki tudja erre a gondra a megoldást!
Szóval az van hogy sajnos március óta nem tudtam játszani elég nyomós okok miatt!Most hogy végre helyre jött a helyzet és játszhatnék nem birok be logolni a játékba!Azt irja hogy mivel hosszu ideig nem logoltam be a játékba ezért logoljak be elöbb a GC oldalán hogy be tudjak lépni!Igy is tettem de semmi ugyan azt irja ki pirossal!Most ez miért van?Elöre is köszönöm a tanácsokat ha kapok!
Yang:InuYasha (Warrior)[Unicum Hero League] Tao:Miamoto (Nuker)
Most még egy csomó román is bekerült a ligába, vagy inkább "mi" kerültünk az õ ligájukba, ez se vonz nagyon, csak kicsit 😄
Mondjuk az is lehet, hogy már nem is vagyok tag, már vagy 2 hónapja a játék sincs fenn.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
@Norbi: elnézést a tévedésért, akkor is szép darab! 😊
@Teki: gratula a fegyverekhez, nem semmi! Sajnálom, hogy az IM kard nem ment feljebb... Ha gondolod harmadáron visszavásárolom! 😛
A link az elõzõben valamiért nem stimmel, remélem ez jó:
http://kephost.hu/share-7DEE_5003F952.html
Hosszú ideig nem regisztráltam, csak olvasgattam, tájékozódtam, de az utóbbi események miatt már muszáj... 😛
Nos Alien (azaz Neila, csak visszafelé😄) velem kapcsolatosan nem tévedett, a jelenlegi fegyverarzenálom: http://kephost.hu/share-7DA4_5003F385.html .
Sajnos azóta már az éppen kiemelt hh+11 is 0/0 és az im kard is +10es maradt (4buló +11re...)
Bombbal, és a GCt pártoló kollégákkal abszolút egyet tudok érteni. A játékért sokat tettek, természetesen volt, amit nem a legjobban. Az bizonyára nem vitás, hogy egy sokszoros xps szerverrel nehéz felvenni a kesztyût. GC igyekszik eventekkel és újításokkal.
Remélem azért néhányan még visszatértek, mert a társaság az tényleg nem a régi. Az újak, fekete oldalon, igazán jók (az ikrekre gondoltam 😉 ) az viszont igaz, hogy jelenleg fehér oldalon játszom.
Bari kifejezetten neked: én most újraélem a régi beggar nuker korszakot, fel is derengett a hybed, akivel rendszeresen pátyolgattál buff/rezz) a nanchangi devák között - fõleg mikor a silver swordman moboknál nem sikerült gyorsabbnak lennem... A jelenlegi játék ettõl már merõben más, de meg lehet találni benne a jót!
Refine kapcsán: a patch óta refiztem egy s mást, de igazán jó nem sült ki semmibõl. Több helyrõl hallott tipp, ami viszont igencsak forrásigényes: törjél fegyvert mielõtt nagy refit próbálsz. Konkrétabban: a ref mastery, a ref epi és a ts együtt egyesek szerint tuti siker +7ig, ezt követõen pedig ha +8at akarsz, törj be egy +8as fegyvert, és így tovább. Kicsit furcsának tartom az áldozást Mo Tailan oltárán, de többek között Thundercloud és My_Chu_Lang is elvileg így csinálta a +14es IM fegyverét.
Szép napot mindenkinek!
@IOwnU ti aztán alaposan föl vagytok szerelkezve,gratulálok.(én meg mennyire büszke voltam a +9 es baltámra.....)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2. Mi dc-zik és honnan?
2. MIÉRT DC ZIK KI EZ A SZAR 3 PERCENKÉNT? 😞((( (caps off 😄 )
Na kb ugyanez igaz acclaimra is, nem volt az olyan rossz, és a template kari nevû viccek elvették a kedvét sok embernek.
De szerintem hagyjuk ezt, te tört szerver elleni vagy, én meg azt mondom hogy jó az a fun szeró sok embernek, törlés ide vagy oda.. 😄
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Arról meg nem elfeledkezni, hogy ez egy játék. Ha törlõdik minden, akkor mi van? Keres mindenki mást. Ha meg szenvedés a játék, akkor már régen rossz úton jársz, ha még játszol!
Ha meg törlõdik minden, akkor teljesen mindegy, hogy évek vagy hónapok, mert addig egyrészt jól érezted magad szóval nem hiábavaló volt, másrészt pedig azt az idõt már senki nem adja vissza, kár bánkódni. Ebbõl merülhet fel a kérdés, hogy akkor, ha emiatt bánkódsz miért fordítottad a játékra az értékes idõdet? Tudhattad, hogy lesz egy vég valamikor😉
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Jó, nem csak az xp más de akkor sem az van hogy meg van mindened, ilyen piac mellett nehezebb elindulni mint GC szerón szerintem. De tök mindegy mit mondok, szenvedjetek az eredetin aztán megint lesz egy kari vesztés és mehet a kukába a 3 év grind, itt meg ha törölnek max pár hónapnyi megy el és kész.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Annyiból jobb a tört, ami az eredetit szenvedõssé tette, az xp. Na jó, az ingyen cuccok se ártanak 😊
Nem mondom, FS nukik beerõsítettek: PSH+11 1200phy Norbinak és PSH+12 empty slot Okinak (ha nem tévedek!)
Hajrá magyarok!

I S A e o e m o w s m !
A törtszeró lett hirtelen az Isten? Mégis miért? Mert nem kell szenvedni benne, hogy elérj valamit? Hmm, izgalmasan hangzik! De akkor egyetlen kérdés.. mi a lényege? Ha rögtön megvan mindened, ahogy mindenki másnak is, az miért jó? Ettõl nem élvezetes lesz, csak megunod a játékot hamar, mert "ennyit tud". Arról nem beszélve, hogy mégiscsak egy törtszerverrõl van szó, tetszik vagy nem, de az nem az igazi játékélményt tükrözi.
Nem azt mondom, hogy mennyire szórakoztató egész nap grindelni pár százalékért, de ez egy ilyen játék! Amennyiben nem tetszik, rossz játékot választottatok kapásból, bocsi.
Elismerem, vannak hibák, de ez nem csak és kizárólag GC hibája. G1 és Acclame is pontosan ugyanennyit tett a játék elrontásáért, azzal a különbséggel, hogy fele ennyit nem fejlesztettek, bár elismerem G1 a nagyobb hibás. GC próbálja menteni azt, ami menthetõ, ezt mindenki érzi és látja, aki nem, az nem figyel eléggé. De mit tegyenek? Kellenek a nyali-eventek különben senki nem fog játszani pár acélidegû emberen kívül, pl: Bombi. Õk is belestek abba a hibába, amibe mások, sokat ígértek, amit nem tudtak teljesíteni, ez lett a vége.
Azt meg külön nem értem még így sem, hogy Acclame idõre miért jönne mindenki vissza. Nem emlékeztek arra, hogy mennyiszer nem volt szerver? Mennyi dolgot csesztek el? LiaoDown esete rémlik még valakinek? Csakhogy így egyet említsek a sok közül. Hackerek régen is voltak, ha nem vagy nagyon rájuk akadva észre sem veszed õket most sem. Minden megoldható ugyanúgy, mint régen. A társaság most is összehozható, ahhoz nincs köze a nagycégekhez. Nem sírni kell, hogy így nem játszom, mert csúnyák az emberek, elvették a karimat, stb. Fogod magad és összeszeded újra, ha valóban játszani szeretnétek, mert látszólag mégis kötõdtök hozzá, akkor nekiállsz, segítség minden oldalon akad és esetleg még összejönne a társaság is, ami mindenki vágya.
Gondolkozzatok el egy picit ezen!
További jó szórakozást mindenkinek!
"Songshan"
<#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Nem mintha tudnám milyen most a 9D. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Aika-t 2x leszedtem már de másodszorra sem fogott meg, úgyhogy marad a várakozás AoW-ra 😄
Hollo
C9 nem tûnik rossznak, de én maradok Aikánál. <#hehe>#hehe>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Amúgy c9-et próbáltam énis CB-n de jó kis játék 😊
I S A e o e m o w s m !